FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nije ovo loše za sad na ono šta smo navikli gledati
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- Meraak1921
- Kontakt:
Najbolje poluvrijeme u 2021. Samo ima ovdje puno antifudbalera kojih se treba rijesiti na ljeto.. ali za pocetak sasvim dobro.
@igrajlopte 🐦
Ramovica i Veselog izbaciti i sve top
Daj ba vodimo igramo dobro nije novost da je Veselinovic rvi polako samo poslozice to baka
Ovdje pojedinci kad gledaju utakmicu, gledaju samo u Veselog. Da bog sacuva kakvih sve ljudi ovdje ima
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Svaka čast Baka, tako je kad tražiš od igrača presing i kada ih uputiš kako da igraju. Ima ovdje milijardu mjesta za napredak, ali je osnova dobra. Također ima igrača koji kvslitetom ne zaslužuju da igraju ni u prvoj ligi federacije, ali sve će se to ispraviti polako.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A daj Čiča Šerbi da prvi put prica dok vodimo yebemu misa.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
okay prvo po igri nit smrdimo nit mirisemo neka minimala koja nam je potrebna da vodimo
i da manekenu blazevicu prihvati se vjerskog turizma u Međugorju nije za tebe fudbal a trebu možeš ostaviti je meni na cuvanje
i da manekenu blazevicu prihvati se vjerskog turizma u Međugorju nije za tebe fudbal a trebu možeš ostaviti je meni na cuvanje
-
- Kontakt:
Hajmo momci jos bar jedan i privedite tekmu kraju i mjera.. vakat da i mi dobijemo nekoga
- Meraak1921
- Kontakt:
Veselinovic i Blazevic su za prve kantonalne realno i objektivnodrzgemboadislic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:47Svaka čast Baka, tako je kad tražiš od igrača presing i kada ih uputiš kako da igraju. Ima ovdje milijardu mjesta za napredak, ali je osnova dobra. Također ima igrača koji kvslitetom ne zaslužuju da igraju ni u prvoj ligi federacije, ali sve će se to ispraviti polako.
nije lose nije lose nije lose.
povedi nas stila majstore!
povedi nas stila majstore!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ma odlicno. Hajmo jos jedan za mir u kuci
Veselinovic i Blazevic definitivno nisu ni za federalne. Subasic ima nekog potencijala ali se lose krece. Mlad je moze to popravit. Ostali sasvim pristojni danas. Vidi se mnogo veca zelja kod igraca i to je bitno. Nadam se nekom od juniora umjesto Veselinovica nemamo sta izgubit
Cuva Bog Zelju svog!
Kako mi je mrsko gledati Zelju, i ne samo Zelju, u Bijeljini. Sa Tusnjem najgori stadion/travnjak u ligi, govorim vec odavno.
Nadam se da ce ispasti jer ovo je vec postala komedija sta se desava tamo.. Ne pamtim iskreno kad sam zadnji put pogledao fudbalsku utakmicu u pravom smislu te rijeci na gradskom stadionu Bijeljina.. Ili je teren katastrofalan zbog kise, ili je suh do bola i neravan itd itd.
Nadam se da ce ispasti jer ovo je vec postala komedija sta se desava tamo.. Ne pamtim iskreno kad sam zadnji put pogledao fudbalsku utakmicu u pravom smislu te rijeci na gradskom stadionu Bijeljina.. Ili je teren katastrofalan zbog kise, ili je suh do bola i neravan itd itd.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 18 apr 2021, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.