Ma ovo je do sada odron. Rastrzano, mrljavo, kao da su se prvi put sastali na terenu.
Ali eto do sada je Željo iz ničega primao golove, sad se okrenulo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma ovo je do sada odron. Rastrzano, mrljavo, kao da su se prvi put sastali na terenu.
Uvalio je i Velezu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:01Jakirovic veze nema jedva tricu uvali Olimpicu rekle bi nase komsije.
Idemo dalje derbi bez Nemanje ali ima tu dobre igre i bez njega napokon se ne gradi igra samo oko njega vec udaramo sa svih strana. Zizovicu mamicu ti tebi je ovaj Olimpic raspali uvalio tricu
LeonProfessional je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:16Ma ovo je do sada odron. Rastrzano, mrljavo, kao da su se prvi put sastali na terenu.
Poslije gola se i može reći da je solidno, ali prije tog loše.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:24LeonProfessional je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:16Ma ovo je do sada odron. Rastrzano, mrljavo, kao da su se prvi put sastali na terenu.
Ne znam sta ti gledas? Teren ne dozvoljava da se igra ko na Grb, al ovo 23min sasvim dobra predstava ..
I Sarajevo se ukljucuje u borbu za Evropu
Zovni me kad budes u Mostaru da te odvedem na stadion da ti ispunim zelju koja se proteze kroz svaki tvoj post
Na ovaj nacin vrbujes kupce na pijacu?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:05Zovni me kad budes u Mostaru da te odvedem na stadion da ti ispunim zelju koja se proteze kroz svaki tvoj post
Zar nije "ubica"
Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:15Ovaj Eric nam je 12 bodova skino al fakat najmanje 12..
Fudbalski klub Velež Mostar. Brnjašu Zgoranaca. Valja ti pijaca kad prosiš po njoj...
tebe cemo dovesti drugim putem, ne kraj pijace, cisto da ti sakupljaci sekundarnih sirovina ne zamjere kako ih ne obilazis, a tako ste bliska rodbinaPitagora je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:12Na ovaj nacin vrbujes kupce na pijacu?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:05Zovni me kad budes u Mostaru da te odvedem na stadion da ti ispunim zelju koja se proteze kroz svaki tvoj post
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.