Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sudija lak na kartonima pravo.
Teren nije u dobro stanju. Očito posljedice od jučer.
Teren nije u dobro stanju. Očito posljedice od jučer.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Idemo Rođeni do titule
Samo jako
Titulu vam zeli od sveg srca jedan Svrakindolac
Realno nikad gora liga ko ove sezone,cak su i ovi kao vodeci timovi toliko grohnuli da je zalosno gledat prijenos bilo koje utakmice...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Kockoglavi
- Kontakt:
A sta tek uradise sedmoplasirani.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:23Zrinjski ako zavrsi ovo protiv Olimpika, igraju protiv pitica sljedecu ako se ne varam? Utakmica sezone za Zrinju, uz pobjedu, glavni su kandidati za titulu, e sta uradise pitice sebi, kolki bodovni zaostatak su bacili hahahaha, smetljari migrantski
Drugim se smijete, pogledajte sebe.
Moj mitomane na sta ste spali samo o nama pricate i molite se da ne osvojimo titulu.
To bi vam mogla biti jedina utjeha, ali ima jos dosta do kraja, tako da vam preostaje da i dalje grizete nokte i pratite borbu za titulu.
Što bi neki rekli, on je na platnom spisku FKS. Namjerno dao 3. žuti Bilbiji

Idemo Rodjeni apsolvirati Wide Hill pa cemo se ostalima pozabaviti kada vrijeme dodje za to.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Wide Hill

Mocno zvuci
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta imam gledat sebe, mi smo prelosi ove sezone tu nema price, vi se dvocifrenu bodovnu razliku imali, gdje ste sad yadovi? Jos samo da vas na derbiju trehnemo i nazad za Kobilju GlavuKockoglavi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:15A sta tek uradise sedmoplasirani.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:23Zrinjski ako zavrsi ovo protiv Olimpika, igraju protiv pitica sljedecu ako se ne varam? Utakmica sezone za Zrinju, uz pobjedu, glavni su kandidati za titulu, e sta uradise pitice sebi, kolki bodovni zaostatak su bacili hahahaha, smetljari migrantski
Moj mitomane na sta ste spali samo o nama pricate i molite se da ne osvojimo titulu.
To bi vam mogla biti jedina utjeha, ali ima jos dosta do kraja, tako da vam preostaje da i dalje grizete nokte i pratite borbu za titulu.
Mi smo bili prvi i sada smo. Vi ste bili drugi, a sada ste sedmiMeraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:22Sta imam gledat sebe, mi smo prelosi ove sezone tu nema price, vi se dvocifrenu bodovnu razliku imali, gdje ste sad yadovi? Jos samo da vas na derbiju trehnemo i nazad za Kobilju GlavuKockoglavi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:15A sta tek uradise sedmoplasirani.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:23Zrinjski ako zavrsi ovo protiv Olimpika, igraju protiv pitica sljedecu ako se ne varam? Utakmica sezone za Zrinju, uz pobjedu, glavni su kandidati za titulu, e sta uradise pitice sebi, kolki bodovni zaostatak su bacili hahahaha, smetljari migrantski

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mitomane , nesto si mi nervozan.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:22Sta imam gledat sebe, mi smo prelosi ove sezone tu nema price, vi se dvocifrenu bodovnu razliku imali, gdje ste sad yadovi? Jos samo da vas na derbiju trehnemo i nazad za Kobilju GlavuKockoglavi je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:15A sta tek uradise sedmoplasirani.Meraak1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:23Zrinjski ako zavrsi ovo protiv Olimpika, igraju protiv pitica sljedecu ako se ne varam? Utakmica sezone za Zrinju, uz pobjedu, glavni su kandidati za titulu, e sta uradise pitice sebi, kolki bodovni zaostatak su bacili hahahaha, smetljari migrantski
šesterostruki šampion rutinski upisao nova tri boda
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ako nas Borac dobije, bez da bude sudijske krade kao u BL kad je Gigovic sudio cestitacu vam na pobjedi, priznati da ste bolji i tjt, ja nemam problema sa tim. Ukoliko bude krade onda cu vam **** sve od A do Ž. Ali onakva izdanja kao proslu tekmu protiv nas vas dovode u nezgodnu situaciju.Lesh87 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:09Jeste usli vi u seriju rezultata, nema tu sta. Al ne zalijećite se toliko, vrlo lako se moze desiti da vas pljusne neko iz minusa i da se pozdravite. Cak i Borac, koji centra nije presao proslu utakmicu, moze vas nakantati, pa sta cemo onda?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:32Koji god uzmes u obzir derali smo Borca, i oderacemo ga opet. A onda ste vi na redu.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ja se nadam da ce Olimpik i Petrovic iz lige ispasti, carem su meni odvratni postale.
@Rigo vjeruješ li u titulu? 

- Antipolitika3
- Kontakt:
Jakirovic veze nema jedva tricu uvali Olimpicu rekle bi nase komsije.
Idemo dalje derbi bez Nemanje ali ima tu dobre igre i bez njega napokon se ne gradi igra samo oko njega vec udaramo sa svih strana. Zizovicu mamicu ti tebi je ovaj Olimpic raspali uvalio tricu
Idemo dalje derbi bez Nemanje ali ima tu dobre igre i bez njega napokon se ne gradi igra samo oko njega vec udaramo sa svih strana. Zizovicu mamicu ti tebi je ovaj Olimpic raspali uvalio tricu
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ovo u Bijeljini će iskrvariti oći.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bilo - 13 jedno vrijema a prije dva kola - 10 sad je - 4 i Sarajevo dolazi pod BB u najvecoj utakmici prvenstva.
Neka pobjedi bolji. Poraz Sarajeva otvara vrata Borcu i Zrinjskom da se ukljuce za titulu iako je to bilo nezamislivo prije par dana. Luda liga nema sta.
Neka pobjedi bolji. Poraz Sarajeva otvara vrata Borcu i Zrinjskom da se ukljuce za titulu iako je to bilo nezamislivo prije par dana. Luda liga nema sta.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- RollingPaper
- Kontakt:
Baka efekt
-
- Kontakt:
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas 
Hajmooo

Hajmooo

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.