zašto bi šampion vozio alphatauri? ili u mclarenu? šampioni voze šampionske bolide.aqarius je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:01Baš bih volio vidjeti taj šampionski mentalitet u alfa tauriju.. pa i u meklarenu, eto da bude konkurentnijiDonnie Darko je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:57šampionski mentalitetQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:38e jest nafaka frajer glaj ti on ce doc do podiuma opet
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
Svaka čast Landu. Mislio sam da će popustiti gume.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Upravo, gdje će ga imati nego u najboljem bolidu 

Hamilton babuka 

- AshburtonG
- Kontakt:
Najveci svih vremena. 

Ovo baš pokazuje koliko je grohnula formula. Samo 2 ekipe mogu vozit kvalitetno ovo ostalo nula bodova. Zamisli 9ta pozicija i tako brzo dođeš do broja 2. Znaš koliko ti je konkurencija smiješna.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Nije imao šanse. McLaren je i dalje nešto malo bolji bolid, a bilo je soft protiv mediuma.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Steta za Leca i Ferrari ...jba ih Sc
s cim ce uzet bolan
McLaren ima duplo bolji race pace, vi zivite u nekom paralelnom univerzumu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mad Max!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
fenomenalna utrka
kraj bi doduše bio dosadan da se lewis nije skršio i da nije morao preticati do kraja, ovako taman ispalo
sjajan posao maxa danas
kraj bi doduše bio dosadan da se lewis nije skršio i da nije morao preticati do kraja, ovako taman ispalo
sjajan posao maxa danas
Bravo Max. Bravo Lando, ali bravo i Lewis. Dobra utrka.
Sto Bottas i Perez ne dodju ...ima nesto i do vozaca ipak ...vidis klocine Fettela kako ga Stroll samara , a prije toga Ric i Lec
Isti su po brzini Ferrari i Mclaren sad, imao je ista vremena kao i Norris i to na sporijim gumama. Nakon restarta je sporo krenuo nije dobro ispratio Maxov ritam koji mu je pobjegao. To je iskoristio Norris koji je sebi odmah tu i osigurao postolje. Vidjet ćete na sažecima. Da je duži pravac bio i Sainz bi ga pretekao tu.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vettel reto u zadnjem krugu syeba predikciju da ce 17 zavrsiti utrku 

Zanimljiva trka, al' mi je nevjerovatno sa koliko lakoćom Hamilton prestiže sve ove. Ima i do njega, ali ima i do Mercedesa.
Al' Gasly je imao rollercoaster pozicija
Al' Gasly je imao rollercoaster pozicija

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ti si očigledno tek krenuo pratiti F1 pa ne znaš da su softke brže od medium guma na startu, ili u ovom slučaju restartu. Softke se brže dovedu do te radne temperature.

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Ma pustite to soft-medium. Zašto ga onda nije Leclerc pretekao kada su mu se gume istrošile? Choker je i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hamilton zvijer.
Na startu se izvukao sa minimalnom stetom protiv super agresivnog Maksa.
Onda je iskusno po teskoj stazi vozio oprezno, ocekujuci gresku Maksa. Kada je vidio da greske nema stisnuo je.
I kada je on pogrijesio, izvukao se na nevjerovatan nacin. Mislio sam da ce ostati u pijesku ili dodatno ostetiti bolid.
Pored toga sto je fenomenalan vozac, hladan je kao led i odlican takticar. Najbolji svih vremena.
Na startu se izvukao sa minimalnom stetom protiv super agresivnog Maksa.
Onda je iskusno po teskoj stazi vozio oprezno, ocekujuci gresku Maksa. Kada je vidio da greske nema stisnuo je.
I kada je on pogrijesio, izvukao se na nevjerovatan nacin. Mislio sam da ce ostati u pijesku ili dodatno ostetiti bolid.
Pored toga sto je fenomenalan vozac, hladan je kao led i odlican takticar. Najbolji svih vremena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ja govorim za ritam nakon restarta da su imali identičan, bez obzira kakve je ko gume imao. Vidjet ćeš da je Leclerc loše reagovao na restartu, Max mu pobježe iste sekunde što je bilo i za očekivat ali su mu sve svi odmah približili na pravcu i Norris je to iskoristio. Nakon toga su imali identičan tempo, što nas dovodi do zaključka da bi Leclerc vjerovatno zadržao poziciju ispred Norrisa što bi mu na kraju bilo dovoljno za postolje. Nadam se da se sad razumijemo.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.