FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Znam zasto je Nukic kapiten, ali mislim da bi vec od sledece utakmice kapitensku traku trebao predati po mom skromnom misljenju na ruku Karjasevicu ili Doffou. Nevidim da je neko drugi zasluzuje trenutno. Fejza bi se ponovo trebao vratiti nagol, jednostavno da se ekipa malo prodrma, da se jedan vaspitni samar opali ekipi, pred utakmicu koja nama znaci itekako puno. Nevolim tre iranje strogoce na pojedinim igracima, nevolim davanja sanse odredjenim igracima, dok drugima se svaka greska stavlja na kantar. Jednostavno nije Dzafic nista uradio, da bi imao i previse sansi nego neko drugi. Ima tu jos Dzafica, da nebude da imenujem samo jednog.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ovaj golman nikako da poveže polusezonu kako treba pa da ga prodaju i da ga se riješimo.Nepravda je prema iskusnom Fejziću što ne brani nema govora.On je bolji golman.Jedino je Muminović bolji za penale.Isad recimo na Koševu može doći do penala.Mada, može ga uvesti 5 minuta pred kraj.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:42Znam zasto je Nukic kapiten, ali mislim da bi vec od sledece utakmice kapitensku traku trebao predati po mom skromnom misljenju na ruku Karjasevicu ili Doffou. Nevidim da je neko drugi zasluzuje trenutno. Fejza bi se ponovo trebao vratiti nagol, jednostavno da se ekipa malo prodrma, da se jedan vaspitni samar opali ekipi, pred utakmicu koja nama znaci itekako puno. Nevolim tre iranje strogoce na pojedinim igracima, nevolim davanja sanse odredjenim igracima, dok drugima se svaka greska stavlja na kantar. Jednostavno nije Dzafic nista uradio, da bi imao i previse sansi nego neko drugi. Ima tu jos Dzafica, da nebude da imenujem samo jednog.
- Procjena je ljudi koji savjetuju Husića(prije dolaska Musemića) da se za Nukića mogu uzeti milioni i zato mu je još nataknuta traka.Kup je naša velika šansa ,Sarajevo je u gabuli ja bi im ponudio trampu za 3 boda u 29. kolu.Oni prije tog 29.kad gostuju kod nas , imaju gostovanje u Mostaru Zrinjskom a onda gradski derbi sa Željezničarom.Željezničar sa Sliškovićem neće njima biti topovska hrana sigurno.
Ima li kakvih informacija o Rustemoviću?
Da nije Lučić već igrao Kup utakmicu za Posušje.Pa zato jučer Husref stavio Mehidića?
Stotinu puta smo pisali da Nukić nije školovan igrač on sve što radi radi silom, tj. snagom i njega nećemo nikad prodati jer maksimum mu je ovo. Što se tiče borbenosti svaka čast. On ne zna niti primit loptu niti centrirati. Huso treba dat traku e sad dal bi imao uticaj na ove matore zvijezde koje sebe smatraju igračima. Fejzić vratit svakako jer Azir je simljiv momak pod uticajem menadžera koji klub x godinama deru. Ja vjerujem da u srijedu možemo proći Sarajevo. Nadam se korektnom suđenju oni su od sinoć u behutu i traži se smjena Vinka i SD Hadžića. Mislim da je Husref posebno motiviran da ih kazni. Treba sve uraditi da ih prođemo. Ako ispadnemo za nas je sezona okončana ni gore ni dole.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:42Znam zasto je Nukic kapiten, ali mislim da bi vec od sledece utakmice kapitensku traku trebao predati po mom skromnom misljenju na ruku Karjasevicu ili Doffou. Nevidim da je neko drugi zasluzuje trenutno. Fejza bi se ponovo trebao vratiti nagol, jednostavno da se ekipa malo prodrma, da se jedan vaspitni samar opali ekipi, pred utakmicu koja nama znaci itekako puno. Nevolim tre iranje strogoce na pojedinim igracima, nevolim davanja sanse odredjenim igracima, dok drugima se svaka greska stavlja na kantar. Jednostavno nije Dzafic nista uradio, da bi imao i previse sansi nego neko drugi. Ima tu jos Dzafica, da nebude da imenujem samo jednog.
On ima potencijal ko Ismet Hadžić , nekadašnji fudbaler Gorkog i Dinama.Ali s njim se mora posebno raditi.On je recimo jučer fino nakon prodora pogledao i proigrao Ubiparipa , zatim na njemu je dosuđen penal.Ali 90 posto tih njegovih ulaza završe loptom napamet ili šutom iz mrtvog ugla.Stoji pitanje, da li ga osloboditi obaveza beka i definitivno forsirati kao krilo.Naravno on će kao krilo imati obavezu da se vraća i pomaže beku.Čudno mi je recimo da on ne izvodi kornere jer bi mogao slati oštre lopte kao onaj Edin Murga..Naši kornerđije svi šalju lopte u visokom luku u bunar.Lopta čitav minut putuje do šesnesterca.tcity055 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:50Stotinu puta smo pisali da Nukić nije školovan igrač on sve što radi radi silom, tj. snagom i njega nećemo nikad prodati jer maksimum mu je ovo. Što se tiče borbenosti svaka čast. On ne zna niti primit loptu niti centrirati. Huso treba dat traku e sad dal bi imao uticaj na ove matore zvijezde koje sebe smatraju igračima. Fejzić vratit svakako jer Azir je simljiv momak pod uticajem menadžera koji klub x godinama deru. Ja vjerujem da u srijedu možemo proći Sarajevo. Nadam se korektnom suđenju oni su od sinoć u behutu i traži se smjena Vinka i SD Hadžića. Mislim da je Husref posebno motiviran da ih kazni. Treba sve uraditi da ih prođemo. Ako ispadnemo za nas je sezona okončana ni gore ni dole.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:42Znam zasto je Nukic kapiten, ali mislim da bi vec od sledece utakmice kapitensku traku trebao predati po mom skromnom misljenju na ruku Karjasevicu ili Doffou. Nevidim da je neko drugi zasluzuje trenutno. Fejza bi se ponovo trebao vratiti nagol, jednostavno da se ekipa malo prodrma, da se jedan vaspitni samar opali ekipi, pred utakmicu koja nama znaci itekako puno. Nevolim tre iranje strogoce na pojedinim igracima, nevolim davanja sanse odredjenim igracima, dok drugima se svaka greska stavlja na kantar. Jednostavno nije Dzafic nista uradio, da bi imao i previse sansi nego neko drugi. Ima tu jos Dzafica, da nebude da imenujem samo jednog.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 18 apr 2021, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Do srijede da budemo krajnje pozitivni jer to nam je utakmica sezone. Znaju i Husref i Dženis sve o Sarajevu i nadati se prolazu. Svaki igrač koji dobije priliku mora dati maksimum.
-
- Kontakt:
Čini mi se da su momci ostali u Sarajevu, vjerovatno ce gore biti do utakmice.
Gledajući raspored Sarajevo vec posle sljedećeg kola neće biti prvi na tabeli. Idu Zrinjskom, a Borac domaćin Širokom. Vrlo je moguće da čelo preuzme Borac.
Stoga je nasa prilika kup. Ako Sarajevo ispadne iz kupa neće im niko zamjeriti, ali ako prokockaju onoliku prednost i ne uzmu ligu ima glave da lete mnogima. Zato vjerujem da im je kup manje važan.
Naravno sve ovo ako ne postoji neki dogovor Sarajeva i Borca ispod stola o raspodjeli pozicija.
Gledajući raspored Sarajevo vec posle sljedećeg kola neće biti prvi na tabeli. Idu Zrinjskom, a Borac domaćin Širokom. Vrlo je moguće da čelo preuzme Borac.
Stoga je nasa prilika kup. Ako Sarajevo ispadne iz kupa neće im niko zamjeriti, ali ako prokockaju onoliku prednost i ne uzmu ligu ima glave da lete mnogima. Zato vjerujem da im je kup manje važan.
Naravno sve ovo ako ne postoji neki dogovor Sarajeva i Borca ispod stola o raspodjeli pozicija.
Treba konačno probati varijantu da Nukić ide na svoje prirodno mjesto a to je krilo,a na beka staviti Đerića ili nekoga drugoga napraviti bekom.Ovo sa Nukićem kao bekom jednostavno ne valja.
Što se tiče utakmice sa Sarajevom nisam baš preveliki optimista.Postoje naravno šanse da se nešto uradi i valjda je vrijeme da se konačno najbitnije utakmice odigraju najbolje a ne luzerski loše.Za prolaz je potrebno postići dva gola na Koševu i vidjećemo da li je to u ovom trenutku realno.
Što se tiče utakmice sa Sarajevom nisam baš preveliki optimista.Postoje naravno šanse da se nešto uradi i valjda je vrijeme da se konačno najbitnije utakmice odigraju najbolje a ne luzerski loše.Za prolaz je potrebno postići dva gola na Koševu i vidjećemo da li je to u ovom trenutku realno.
1.FK Sarajevo.... 26.. 15.. 7.. 4... 52 (+21)
2.FK Borac........ 26.. 16.. 2.. 8... 50 (+22)
3.HŠK Zrinjski.... 26.. 15.. 3.. 8... 48 (+17)
4.FK Velež......... 26.. 13.. 9.. 4... 48 (+16)
5.NK Široki ....... 26.. 13.. 6.. 7... 45 (+12)
6.FK Tuzla City... 26.. 12.. 4.. 10.. 41 (+2)
7.FK Željezničar.. 26.. 11.. 7.. 8... 40 (+12)
8.FK Mladost...... 26... 8.. 3.. 15.. 27 (-25)
9.FK Sloboda...... 26... 7.. 4.. 15.. 25 (-12)
10.FK Radnik...... 26... 4.. 9.. 13.. 21 (-15)
11.FK Olimpik..... 26... 6.. 2.. 18.. 20 (-28)
12.FK Krupa....... 26... 4.. 7.. 15.. 19 (-19)
----------------------------------------------------------------------------
21.04 21. 1/2KUP-a FK Sarajevo - FK Tuzla City
---------------------------------------------------------------------------
27.kolo 24.04.21. 17:00 FK Tuzla City - FK Radnik
28.kolo 01.05.21. 17:00 FK Olimpik - FK Tuzla City
29.kolo 08.05.21. 17:00 FK Tuzla City - FK Sarajevo
-------------------------------------------------------------------------------
Nakon sedmog proljetnog kola:
1.Borac........7..6..0..1..18
2.Zrinjski.... .7..5..1..1..16
3.Tuzla C......7..4..2..1..14
4.Velež.........7..4..3..0..12
5.Široki .......7..3..2..2..11
6.Mladost......7..2..2..3..8
7.Sarajevo.....7..2..1..4..7
8.Olimpik......7..2..1..3..7
9.Radnik.......7..1..3..3..6
10.Krupa.......7..1..3..3..6
11.Željezničar 7..0..4..3..4
12.Gorki.......7..1..0..6..3
2.FK Borac........ 26.. 16.. 2.. 8... 50 (+22)
3.HŠK Zrinjski.... 26.. 15.. 3.. 8... 48 (+17)
4.FK Velež......... 26.. 13.. 9.. 4... 48 (+16)
5.NK Široki ....... 26.. 13.. 6.. 7... 45 (+12)
6.FK Tuzla City... 26.. 12.. 4.. 10.. 41 (+2)
7.FK Željezničar.. 26.. 11.. 7.. 8... 40 (+12)
8.FK Mladost...... 26... 8.. 3.. 15.. 27 (-25)
9.FK Sloboda...... 26... 7.. 4.. 15.. 25 (-12)
10.FK Radnik...... 26... 4.. 9.. 13.. 21 (-15)
11.FK Olimpik..... 26... 6.. 2.. 18.. 20 (-28)
12.FK Krupa....... 26... 4.. 7.. 15.. 19 (-19)
----------------------------------------------------------------------------
21.04 21. 1/2KUP-a FK Sarajevo - FK Tuzla City
---------------------------------------------------------------------------
27.kolo 24.04.21. 17:00 FK Tuzla City - FK Radnik
28.kolo 01.05.21. 17:00 FK Olimpik - FK Tuzla City
29.kolo 08.05.21. 17:00 FK Tuzla City - FK Sarajevo
-------------------------------------------------------------------------------
Nakon sedmog proljetnog kola:
1.Borac........7..6..0..1..18
2.Zrinjski.... .7..5..1..1..16
3.Tuzla C......7..4..2..1..14
4.Velež.........7..4..3..0..12
5.Široki .......7..3..2..2..11
6.Mladost......7..2..2..3..8
7.Sarajevo.....7..2..1..4..7
8.Olimpik......7..2..1..3..7
9.Radnik.......7..1..3..3..6
10.Krupa.......7..1..3..3..6
11.Željezničar 7..0..4..3..4
12.Gorki.......7..1..0..6..3
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 apr 2021, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja sam do sinoć to mislio.Sad vidim da definitivno ne postoji.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:41Čini mi se da su momci ostali u Sarajevu, vjerovatno ce gore biti do utakmice.
Ostat će Sarajevo bez ijednog trofeja.Tek sad se vidi koiko su metastazirali.
SARAJEVU JE TUZLA CITI VELIKA ŠANSA DA SPASI TITULU.
NAREDNA 3 KOLA /27,28,29 /BORCA ĆEMO GLEDATI NA 1 MJESTU.
52 bodaOČEKUJU SIGURNIH 12 ZNAČI UKUPNO PRIBLIŽNO 64 BODA .......(+3 TC=67) 1 BOD SA ŽELJOM (?)68.
HŠK ZRINJSKI -FK SARAJEVO ?
FK SARAJEVO -FK ŽELJEZNIČAR?
FK TUZLA CITY -FK SARAJEVO?
FK SARAJEVO -FK SLOBODA TUZLA 3 boda
FK MLADOST -FK SARAJEVO 3 boda
FK SARAJEVO -FK RADNIK 3 boda
FK OLIMPIK -FK SARAJEVO 3 boda
Pitanje je da li sa 12 sigurnih bodova Sarajevo može ostati prvo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BORAC 50 BODOVA OČEKUJU SIGURNIH 15 ZNAČI UKUPNO PRIBLIŽNO 65 BODOVA.
FK BORAC -NK ŠIROKI BRIJEG 3 boda
FK VELEŽ -FK BORAC ?
FK BORAC -FK KRUPA NA VRBASU 3 boda
FK BORAC -HŠK ZRINJSKI 3 boda
FK ŽELJEZNIČAR- FK BORAC ? NEĆE ŽELJO DOZVOLITI DA SARAJEVU DONESE TITULU POBJEDOM NAD BORCEM..
FK BORAC- FK TUZLA CITY 3 boda
FK SLOBODA TUZLA- FK BORAC ? 3 boda
NAREDNA 3 KOLA /27,28,29 /BORCA ĆEMO GLEDATI NA 1 MJESTU.
52 bodaOČEKUJU SIGURNIH 12 ZNAČI UKUPNO PRIBLIŽNO 64 BODA .......(+3 TC=67) 1 BOD SA ŽELJOM (?)68.
HŠK ZRINJSKI -FK SARAJEVO ?
FK SARAJEVO -FK ŽELJEZNIČAR?
FK TUZLA CITY -FK SARAJEVO?
FK SARAJEVO -FK SLOBODA TUZLA 3 boda
FK MLADOST -FK SARAJEVO 3 boda
FK SARAJEVO -FK RADNIK 3 boda
FK OLIMPIK -FK SARAJEVO 3 boda
Pitanje je da li sa 12 sigurnih bodova Sarajevo može ostati prvo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BORAC 50 BODOVA OČEKUJU SIGURNIH 15 ZNAČI UKUPNO PRIBLIŽNO 65 BODOVA.
FK BORAC -NK ŠIROKI BRIJEG 3 boda
FK VELEŽ -FK BORAC ?
FK BORAC -FK KRUPA NA VRBASU 3 boda
FK BORAC -HŠK ZRINJSKI 3 boda
FK ŽELJEZNIČAR- FK BORAC ? NEĆE ŽELJO DOZVOLITI DA SARAJEVU DONESE TITULU POBJEDOM NAD BORCEM..
FK BORAC- FK TUZLA CITY 3 boda
FK SLOBODA TUZLA- FK BORAC ? 3 boda
-
- Kontakt:
Da li ima suspendovanih u kup utakmici ?
Jeul' Sarajlije kompletni??
-
- Kontakt:
Voda im je u ušima i totalno su se raspametili. Nemaju sad jasan cilj sta im je prioritet i kako doći do cilja.tuzlac je napisao/la: ↑18 apr 2021, 23:16Ja sam do sinoć to mislio.Sad vidim da definitivno ne postoji.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 apr 2021, 16:41Čini mi se da su momci ostali u Sarajevu, vjerovatno ce gore biti do utakmice.
Ostat će Sarajevo bez ijednog trofeja.Tek sad se vidi koiko su metastazirali.
To nama daje, ako ništa, bar vise nego realnu priliku da prođemo u finale. Nama bi neka titula u trećoj sezoni Premijer lige doista godila, ali ne bi bio kraj svijeta i ako je ne uzmemo ove godine. Tako rasterećeni, ali uz ozbiljan pristup igri i svakoj lopti vjerujem našoj ekipi. Nemamo sta izgubiti.
da li je poznato mjesto odigravanja utakmice PL za vikend protiv radnika ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Upravo imate trening na pomoćnom stadiona Grabavica
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Niko ne govorio kartonima u Kupu.Postoje kod Sarajeva problemi sa povrijeđenim i rovitim igračima.Fanimo će zbog povrede propustiti utakmicu u srijedu,Sušić je rovit,Hebibović također.Od prije Ahmetović,Salčin,Varešanović,Islamović.Pozitivanstav je napisao/la: ↑19 apr 2021, 08:46Da li ima suspendovanih u kup utakmici ?
od nas je Rustemović pod upitnikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.