Sramotit cemo samo BiH, boli tebe kur'ac. Eto ti, Osjeka pa navijaj.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Tako je i Sarajevo pricalo, pa corak. O vasem posljednjem gostovanju ne treba trositi rijeci, ubjedljivo najgora ekipa koja je gostovala od naseg povratka u PL. Cenatr vidjeli 3 puta. Jednom na pocetku poluvremena i 2 puta nakon primljenog gola.Banjalucki je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:03Eto ti Zakare i društva uskoro u goste ;)fudbalfudbal je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:02Banjalucki, pappi ce ti se navalit na kosti ziv neces ostati. Nego vi ste nas planirano pokrali u Banja Luci, izblamirali se na gostovanju kod nas najavama da vas čeka nešto sistemsko, nacionalističko i plus na sve to ugostili vas mi kao što očekuju ljudi. Mislim da ne bi bilo zabune, ono vam nije trebalo.Banjalucki je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:57Drago mi je samo što smo dokazali kmeležovcima da smo za njih gospoda kada je fudbal u pitanju! Ko je gledao utakmicu u golupčićima i ono seljačko valjanje i nemoć protiv Sarajeva i ovu utakmicu od sinoc...pametnom dosta !
Hvala Zakara care, kralju, šahu što si svima u BL sinoć dao snage za još po 10 nektara ladnih 😂😂😂😂
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
na koji povratak u PL se točno odnosi?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:20Tako je i Sarajevo pricalo, pa corak. O vasem posljednjem gostovanju ne treba trositi rijeci, ubjedljivo najgora ekipa koja je gostovala od naseg povratka u PL. Cenatr vidjeli 3 puta. Jednom na pocetku poluvremena i 2 puta nakon primljenog gola.Banjalucki je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:03Eto ti Zakare i društva uskoro u gostefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 apr 2021, 13:02
Banjalucki, pappi ce ti se navalit na kosti ziv neces ostati. Nego vi ste nas planirano pokrali u Banja Luci, izblamirali se na gostovanju kod nas najavama da vas čeka nešto sistemsko, nacionalističko i plus na sve to ugostili vas mi kao što očekuju ljudi. Mislim da ne bi bilo zabune, ono vam nije trebalo.![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ne lijepite se kao muhe na g.ovno. Stipu ga nek' dismr. Stalno mu Rođeni u ustima ili na tastaturi kako ti draže a mi smo iskompleksirani.
Večeras:
#AgresivnoRođeni!
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Koji god uzmes u obzir derali smo Borca, i oderacemo ga opet. A onda ste vi na redu.Rigoletto je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:24na koji povratak u PL se točno odnosi?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:20Tako je i Sarajevo pricalo, pa corak. O vasem posljednjem gostovanju ne treba trositi rijeci, ubjedljivo najgora ekipa koja je gostovala od naseg povratka u PL. Cenatr vidjeli 3 puta. Jednom na pocetku poluvremena i 2 puta nakon primljenog gola.
All-Time First Yugoslav League table
jel istina da se Švrakino želi ogradit od Željezničara i da će osnovat vlastiti klub,jer ako Željo ovako nastavi igrat mogao bi Švrakino odvesti u pakao a švrakindolce mozda u nestanak!?svrakino1921 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 10:28Umjesto na + 8
Sad moraju premirat druge klubove
Da igraju za njih
Da se razumijemo-premiranje je dozvoljeno
E sad
Da sam ja glavni u F.K.Sarajevo
Svima bi 50% od place za premiranje
Od Sabre preko Hadzije do igraca
Spremacice,cistacice,domare i juniore ne bih rezao

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Hajde Bilbija nek se zakuha maksimalno. 
Zrinjski je odlično otvorio meč. Ako Olimpic ovo izdrži možda se i spase.
Juranović je opasan igrač. Osvježenje za PL.
Ipak gol. Bravo Filipoviću.

Zrinjski je odlično otvorio meč. Ako Olimpic ovo izdrži možda se i spase.
Juranović je opasan igrač. Osvježenje za PL.
Ipak gol. Bravo Filipoviću.
Zadnja izmjena: LeonProfessional, dana/u 18 apr 2021, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste usli vi u seriju rezultata, nema tu sta. Al ne zalijećite se toliko, vrlo lako se moze desiti da vas pljusne neko iz minusa i da se pozdravite. Cak i Borac, koji centra nije presao proslu utakmicu, moze vas nakantati, pa sta cemo onda?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:32Koji god uzmes u obzir derali smo Borca, i oderacemo ga opet. A onda ste vi na redu.Rigoletto je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:24na koji povratak u PL se točno odnosi?nekoIzMostara je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:20
Tako je i Sarajevo pricalo, pa corak. O vasem posljednjem gostovanju ne treba trositi rijeci, ubjedljivo najgora ekipa koja je gostovala od naseg povratka u PL. Cenatr vidjeli 3 puta. Jednom na pocetku poluvremena i 2 puta nakon primljenog gola.
šesterostruki šampion vodi
Ako Sarajevo ne uzme titulu, uzet ce je Zrinjski. Moje misljenje
-
- Kontakt:
doceko je Sabrija, on je svoje odradio ovdje
-
- Kontakt:
Evo nema Bilbije protiv Sarajeva.
Razmahao se ovaj sudija, treba ga Uefi prijaviti.
Razmahao se ovaj sudija, treba ga Uefi prijaviti.
Bravo sudija, pitam se oce Sarajlije ovo prijavit. Ovo je gore od onog crvenog Magdicu iako je to bilo tesko nadmasit, al eto sve je moguce. Ocekuje se zuti i za Bekica, Enina, Ficu.
- Meraak1921
- Kontakt:
Zrinjski ako zavrsi ovo protiv Olimpika, igraju protiv pitica sljedecu ako se ne varam? Utakmica sezone za Zrinju, uz pobjedu, glavni su kandidati za titulu, e sta uradise pitice sebi, kolki bodovni zaostatak su bacili hahahaha, smetljari migrantski
-
- Kontakt:
Cinjenica je da je borac odigrao sramno lose u vrapcicima prosli put i da losije od toga ne moze. Za razliku od tada,sada je u puno boljoj formi,sve se nekako poklopilo. Ako velezovci misle da ce opet lagano uzeti bodove onda imaju problem druge vrste.
Isto tako jos jednom ponavljam da je titula i dalje veoma daleko i da niko normalan ko prati borac nece poletiti i reci to je to (na stranu sprdnja i lozenje prema drugim).
Isto tako jos jednom ponavljam da je titula i dalje veoma daleko i da niko normalan ko prati borac nece poletiti i reci to je to (na stranu sprdnja i lozenje prema drugim).
Al se udaraju ovi,5 zutih za 25 minuta
Olimpik dobre sanse promasi.

Olimpik dobre sanse promasi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, sinoćnji kiks FKS je samo unijelo više konfuzije u ligi nego neku jasniju sliku.
Doslovno se ništa ne zna, ko će uvezati pobjede, ko će se probuditi, ko će prelamati ključne utakmice.
Doslovno se ništa ne zna, ko će uvezati pobjede, ko će se probuditi, ko će prelamati ključne utakmice.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 18 apr 2021, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zrinjski ce nakupiti kartona sto ce ih kostati u borbi za titulu, vec naredno kolo sa pitraima.
Mjau !
-
- Kontakt:
Ma ko misli da ce lagano uzeti bodove? Mi imamo ekipu koja moze iznenaditi svakoga, ali i koju Klis s ozbiljnim pristupom moze iznenaditi.worchester je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:26Cinjenica je da je borac odigrao sramno lose u vrapcicima prosli put i da losije od toga ne moze. Za razliku od tada,sada je u puno boljoj formi,sve se nekako poklopilo. Ako velezovci misle da ce opet lagano uzeti bodove onda imaju problem druge vrste.
Vjecito se, evo, spustamo na zemlju jer smo svjesni svoje limitiranosti i da Dudic izvlaci maksimalno iz ekipe svako kolo, a samo ovi sa low iq mogu najavljivati pobjede, ubjedljive, nadigravanja i slicno.
Borac, Zrinjski, Sarajevo pa i TC i Zeljeznicar imaju jace rostere od nas. Mi sve sto smo dosad uzeli, uzeli smo na timsku igru, pozrtvovanost i energiju. I mozda bi imali i koji bod vise, da ima publike koja bi davala dodatnu energiju igracima.
A Pitari koji se nisu zalili na lezanje Sirokog u porazu na Pecari, zale se na odugovlacenje nasih igraca u utakmici. Jednostavno, Borac se ne treba izlezavati jer su u Borcu sve prekaljeni, iskusni igraci za PL koji ce stati i iznuditi faul.
Kod nas, gdje je okosnica ekipe ista kao u Federalnoj i Sirokog koji je mlada i neiskusna ekipa, noge se odsjeku i ne biraju se nacini da se pobijedi. Posebno nakon 94. min i gola Olimpika za 1:1, sve to psihicki utice na igrace i zato i Dudic kaze "nesvjesno smo se povukli".
Zakljucak: ko god garantuje da FK Velez sigurno uzima ijednu utakmicu do kraja, taj nema veze sa zdravim razumom.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 18 apr 2021, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.