FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbt, dok nisam pogledao tabelu sad nisam ni shvatio u kakvim smo **** zapravo... obli me hladan znoj kad ugleda ovih +2 svega, a iduću u Mostar valja ići... nek je Bog na pomoći. Neću ni da razmišljam o eventualnom gubitku titule, jednostavno mozak ne može da procesuira to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pogledajte Salcinov ig
Kad je Pavlović odbranio onaj zicer Sušiću odma sam svima koji su gledali sa mnom utakmicu rekao ovo je poraz. Bilo je očigledno. Na drugoj strani Kovačević odbrani još bolje ali na loptu natrči Zakaric. Oni očiste poslije odbrane golmana mi naravno ne trčimo u odbranu iako svako zna da oni vrhunski trče kontre sto smo mogli vidjeti u našim prethodnim duelima. Milicevic je trebao na centru praviti faul dobiti žuti karton ali jok pravi se pametan i naravno primaš gol.
Ma ljudi nama treba ovdje pozitivni šok. U 90posto slucajeva ekipe proigraju sa novim trenerom. Prvi razlog je dokazivanje . Uz to ti dolazi borba. Ovo sto nasi pojma nemaju, moglo bi se borbom nadomjestiti. A mi toga sad nemamo. Trenutno ne znam koga bih doveo iskreno i nisam placen za to. Ali iznosim cinjenice. Znao bih koga bih doveo ovoj bagri da je Baka slobodan. Covjek koji zna uzeti trofej u ovoj ligi. Vidjeli smo kad je preuzeo poslije Marinovica . Neki dan je neki novi forumas napisao kako je lose stanje na treninzima. Po mojim informacijama nije daleko od istine. Treninzi su sablonski i nista se ne uigrava niti postoji bilo kakav plan b u slucaju bilo kakvog rezultata. A vjerujte mi nisam ublehas, samo provjereno govorim iz prve ruke. A vi skontajte sta je prva ruka. Vjerovatno bih onda i ja mogao biti trener ako u ekipi imam Tatara Rahmanovica Fanima i Ahmeta u ovoj ligi.
Ma ja sam sinoc kratko pogledao tabelu poslije utakmice i vise nisam, samo cu se slagirat djabebodi123 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:35Jbt, dok nisam pogledao tabelu sad nisam ni shvatio u kakvim smo **** zapravo... obli me hladan znoj kad ugleda ovih +2 svega, a iduću u Mostar valja ići... nek je Bog na pomoći. Neću ni da razmišljam o eventualnom gubitku titule, jednostavno mozak ne može da procesuira to.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoForza
- Kontakt:
Svi jedva čekali zimsku pauzu da dovedemo napadača a nama i na proljeće špic Handzic. 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta ovo Đani laprda?
Da ga nisu šta naši doktori zayebali pogrešnom procjenom/dijagnozom za tu njegovu povredu?
Da ga nisu šta naši doktori zayebali pogrešnom procjenom/dijagnozom za tu njegovu povredu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I bas me interesuje. Kako Hadzic dovodi igrace ? Da li on skautira ikoga ili samo pogleda video na youtube i slusa nekog od menadzera. Da li mu padne napamet otici da prati nekog igraca. Za sta mi placamo skaute ako ih imamo uopste. Pa ljudi dragi Osijek je doveo Miereza iz pm. Lik najbolji strijelac lige . Je l vi mislite da on ima puno vece pare od TSS ? Pogledajte HR ligu svaka ekipa ima igrace iz Juzne Amerike jer znaju odakle majstori dolaze. Pa bar danas ima tovar igraca koji mogu u ovoj pisljivoj ligi da donesu prevagu za mizeriju samo da pocnes da rovis.
Titula je vjerovatno izgubljena ali postoji neka šansa ako danas/sutra u paketu dobiju otkaz neznalice Marinović i Hadzic. Uspjeli su +13 prosuti. Treba i to znati. 

Kod nas u PL(i Hadzic i ostali) se igraci dovode na poziv,menadjeri zovnu i ponude toga i toga i tako to ide,"skauting" i to moze samo za PL ovo sto svi gledamo,ovo mimo toga je sve u domenu onog sto ti se ponudi .Gomis99 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:48I bas me interesuje. Kako Hadzic dovodi igrace ? Da li on skautira ikoga ili samo pogleda video na youtube i slusa nekog od menadzera. Da li mu padne napamet otici da prati nekog igraca. Za sta mi placamo skaute ako ih imamo uopste. Pa ljudi dragi Osijek je doveo Miereza iz pm. Lik najbolji strijelac lige . Je l vi mislite da on ima puno vece pare od TSS ? Pogledajte HR ligu svaka ekipa ima igrace iz Juzne Amerike jer znaju odakle majstori dolaze. Pa bar danas ima tovar igraca koji mogu u ovoj pisljivoj ligi da donesu prevagu za mizeriju samo da pocnes da rovis.
Zato je bitno da imas nekoga sa boljim vezama,kojeg nece nazvati lupam Husaric nego kojeg ce nazvati neki ozbiljan menadjer.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ja sam neki dan pisao da mi je sumnjivo sto je Djani napisao, odma se Zip javio da se šprda s situacijom. Momak napisao da je cekao 38 dana operaciju,evo sad je potvrdio da nije zadovoljan kako su pojedinci reagovali. I cudno je da nisu objavili da je operisan, dali mu podrsku i slicno sto su radili kod povreda Ahmetovica, Pidre, Hebibovica. Nesto opasno smrdi kod nas.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 18 apr 2021, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Borac -2
Zrinjski -4
Široki ili Velež na -4
Svaka čast celava nakazo za super odradjen transfer rok.
Pljun bi ti po sred te telece face.
Zrinjski -4
Široki ili Velež na -4
Svaka čast celava nakazo za super odradjen transfer rok.
Pljun bi ti po sred te telece face.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne bih doveo Cmiljanica a eto Hadzija se ko malo bolje razumije od mene u fudbal.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Šta je sa onim forumašem AlfredNobel, jel to banovan ?
-
- Kontakt:
ako otjeraju ove bezveznjakoviće mislim da je mirza najrealniji da proba nešto uraditi,na kraju sezone skoro sve nabiti nogom,to je baš imperativ,neko pismen da to objasni namu,ako takav postoji
VVVBK
VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel ko ima 2 žuta kod Zrinjskog?
Sretno Olimpiku, sumnjam da mogu šta al valjda uspiju kako uzet bod.
Evo već 0:1...
Sretno Olimpiku, sumnjam da mogu šta al valjda uspiju kako uzet bod.
Evo već 0:1...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 apr 2021, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Varešanović ?? Šališ se.nukleusmember je napisao/la: ↑18 apr 2021, 15:08ako otjeraju ove bezveznjakoviće mislim da je mirza najrealniji da proba nešto uraditi,na kraju sezone skoro sve nabiti nogom,to je baš imperativ,neko pismen da to objasni namu,ako takav postoji
VVVBK
Ovaj Čurjurić Iniesta za sve naše vezne
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Cigani vec vode ccc...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.