Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la redbull93 » 18 apr 2021, 12:21

Sluzi li ovaj Ceric icemu osim davanja intervjua?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 apr 2021, 12:21

Steelman je napisao/la:
18 apr 2021, 12:12
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
18 apr 2021, 11:18
Steelman je napisao/la:
18 apr 2021, 10:20

Desavalo se tako da me ne bi nista cudilo.

Medjutim, ne razmisljamo svi tako. Ni slucajno. Necemo se lagati, svi smo svjesni koliko je liga u zivom blatu, ali nastavljati ici tim putem znaci dugorocno ici protiv svoje lige, a s tim i protiv svog kluba. Ko god ucestvuje u tom, predstavlja rak ranu.

Primjera radi, mi smo 2017. odmah poceli vrsiti pritisak na tadasnjeg predsjednika kluba da zna da ce imati problem ako se bude bavio mutnim radnjama i bili kontra gradske vlasti da se stimaju tekme zarad opstanka kluba. Znaci javno smo izasli sa saopstenjem i zaprijetili da cemo u slucaju bilo kojeg dokaza takvih radnji izaci u javnost s tim, da bude cisto pa makar ispali iz lige. I opet nisi siguran da neko nije muljao da nesto ne znas, ali bitno je da se boris protiv onoga sto unistava ligu i klubove. Vjerujem da ce nas klub ici sad nakon ovog dizanja iz pepela tim zdravim putem, jer inace sva borba nema svrhe. To zelim svakom klubu. Mozda jest borba s vjetrenjacama, ali borba koja je neminovna ako zelis nesto normalno. Tako ide kad zelis izgraditi zdrav klub. Ko zeli biti prljav neka bude, ja to svom klubu ne zelim.

Svjestan sam i da su navijaci ucestvovali u toj igri stimanja tekmi svojih klubova u sklopu tog lanca, ali zato sto liga smrdi od glave do repa i jest jedna od najlosijih u Evropi po kvalitetu, slabo posjecena u odnosu na svoj potencijal, bez terena kakvi bi trebali biti i preko 25 godina od rata, a i igraci idu ispod trzisne vrijednosti. Puno teze je dovesti i normalne investitore za one koji bi to zeljeli, a koji bi vodili klubove na osnovu borbe na trzistu, a ne da moraju biti bliski politici. Naravno, najruznije je to da je iskrenim i normalnim navijacima koji zele biti ponosni uz svoj klub uglavnom popisan obraz ako krenemo vaditi ostavstinu iz sehare. Znaci ko podrzava to, zeli svom klubu i ligi dugorocno da je u qrcu.

Bar bi pocetno razmisljanje nas obicnih navijaca i simpatizera trebalo biti da smo u startu protiv stimanja tekmi svojih klubova. Bice uvijek stimanja, ali protiv toga se treba boriti, a ne podrzavati!
Vasi su prodavali utakmice kako su stigli :D

Sezonu prije nego sto ste ispali i otisli u kantonalnu, 10 milja prije svake utakmice dijelila 4 igraca i namjestali bez ikakvih problema. Meni se cini da su kasnije malo poskupili ali se isplatilo ulagacima :D

Ja sam uzeo fine pare kad ste igrali sa Slobodom, namjesteno bilo da ce Sloboda dati vise 2 gola barem u prvom poluvremenu, 3+ golova do kraja i pobjeda hendikepom. Povela Sloboda cim je pocela utakmica i onda su fulili zicere do pred kraj poluvremena, nije htjela lopta u gol i gotovo. Kad u 45toj otprilike korner za Slobodu i zakuca ga Celikov stoper sam sebi i ja uze milju na poluvremenu :urnebes: :urnebes:
Ne sumnjam da je bilo kao sto kazes, ali niko ko iskreno voli klub ne podrzava takve stvari vec je izricito protiv toga. Onaj ko podrzava to, a da misli da mu cini dobro, grijesi. Imamo mi svog prljavog vesa koliko hoces i zato jesmo tu gdje jesmo. Kad ronis u gov.nima, smrdis na gov.na i uvijek su velike sanse da se udavis od gov.ana.

Ta cetvorica koju spominjes ne bi smjela vise prismrditi klubu.
Sjecam se da vam je kapiten pregovarao i jos su u talu bili golman, stoper i napadac.

Ostalo se sve apsolutno slazem s tobom :thumbup:
Forzza Velez

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 18 apr 2021, 12:34

Zaradio brat pare :urnebes: :clap:

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 18 apr 2021, 12:45

'Ajmo danas Rodjeni

slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 18 apr 2021, 12:57

Drago mi je samo što smo dokazali kmeležovcima da smo za njih gospoda kada je fudbal u pitanju! Ko je gledao utakmicu u golupčićima i ono seljačko valjanje i nemoć protiv Sarajeva i ovu utakmicu od sinoc...pametnom dosta !
Hvala Zakara care, kralju, šahu što si svima u BL sinoć dao snage za još po 10 nektara ladnih 😂😂😂😂
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 apr 2021, 13:02

Banjalucki je napisao/la:
18 apr 2021, 12:57
Drago mi je samo što smo dokazali kmeležovcima da smo za njih gospoda kada je fudbal u pitanju! Ko je gledao utakmicu u golupčićima i ono seljačko valjanje i nemoć protiv Sarajeva i ovu utakmicu od sinoc...pametnom dosta !
Hvala Zakara care, kralju, šahu što si svima u BL sinoć dao snage za još po 10 nektara ladnih 😂😂😂😂
Banjalucki, pappi ce ti se navalit na kosti ziv neces ostati. Nego vi ste nas planirano pokrali u Banja Luci, izblamirali se na gostovanju kod nas najavama da vas čeka nešto sistemsko, nacionalističko i plus na sve to ugostili vas mi kao što očekuju ljudi. Mislim da ne bi bilo zabune, ono vam nije trebalo.
Ti si naša ljubav jedina!

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 18 apr 2021, 13:03

fudbalfudbal je napisao/la:
18 apr 2021, 13:02
Banjalucki, pappi ce ti se navalit na kosti ziv neces ostati. Nego vi ste nas planirano pokrali u Banja Luci, izblamirali se na gostovanju kod nas najavama da vas čeka nešto sistemsko, nacionalističko i plus na sve to ugostili vas mi kao što očekuju ljudi. Mislim da ne bi bilo zabune, ono vam nije trebalo.
Eto ti Zakare i društva uskoro u goste ;)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 apr 2021, 13:06

redbull93 je napisao/la:
18 apr 2021, 12:21
Sluzi li ovaj Ceric icemu osim davanja intervjua?
Ma on je samo obicna lutka, niti se sta pita niti sta odlucuje....ako obezbjedi kakvu donaciju dobro je, ako ne uskoro ce ga maknuti. Nema napredka ni za jedan klub u ovoj drzavi dok se ne donoese zakon o sportu i dok u klubove ne udje zdrav kapital a ne neki prevaranti, ovdje su sportski klubovi taoci politika i dok god je tako od nas nema nista,
🔴⚫️

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 apr 2021, 13:07

18 apr 2021, 13:03
Eto ti Zakare i društva uskoro u goste ;)

Ma bujrum svima kod nas ali da loptamo i pricamo samo o tome. Mislim da je vama veci problem sto dolazite nama vec sto bi nama trebao biti sto vas cekamo.
Ti si naša ljubav jedina!

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 18 apr 2021, 13:20

Zamislite FK Vrapcici izbore Europu, pa slike velebnih stubova obidju cijeli svijet. Kakva bi to bruka bila!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 18 apr 2021, 13:45

Te najave su bile od strane onog smece portala zvanog pravdabl. Nemaju nikakve veze ni sa klubom ni sa navijacima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 18 apr 2021, 13:51

Fudbalska javnost u Bosni i Hercegovini očekuje novo saopštenje, prvo Udruženja “Bordo prijatelji 1946”, a onda i Uprave FK Sarajevo, ovaj put poslije derbija protiv Borca, kao nastavak priče neargumentovanog uvoda prije prvog zvižduka sudije Elvisa Mujića iz Banovića.

Na osnovu onoga kako na Koševu fudbalski shvataju igru koja okuplja milione i milione ljudi na ovom svijetu mogu očekivati nove prijetnje od strane FK Sarajevo Savezu ukoliko ne promijeni (i to odmah!!!) Propozicije takmičenja u kojima treba da se uvede ekstra član “da igrač na istoj utakmici sa dvije različite noge ne smije da postiže golove, jer u protivnom njegov tim mora da izgubi 0:3 par forfe!”

Naravno, prije toga će premijerligaš s Koševa kontaktirati UEFA i FIFA i obrazlagati kako je to nedopustivo u ligi u kojoj nastupa!

:rol: :rol:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 18 apr 2021, 13:53

wolfie je napisao/la:
18 apr 2021, 13:51
Fudbalska javnost u Bosni i Hercegovini očekuje novo saopštenje, prvo Udruženja “Bordo prijatelji 1946”, a onda i Uprave FK Sarajevo, ovaj put poslije derbija protiv Borca, kao nastavak priče neargumentovanog uvoda prije prvog zvižduka sudije Elvisa Mujića iz Banovića.

Na osnovu onoga kako na Koševu fudbalski shvataju igru koja okuplja milione i milione ljudi na ovom svijetu mogu očekivati nove prijetnje od strane FK Sarajevo Savezu ukoliko ne promijeni (i to odmah!!!) Propozicije takmičenja u kojima treba da se uvede ekstra član “da igrač na istoj utakmici sa dvije različite noge ne smije da postiže golove, jer u protivnom njegov tim mora da izgubi 0:3 par forfe!”

Naravno, prije toga će premijerligaš s Koševa kontaktirati UEFA i FIFA i obrazlagati kako je to nedopustivo u ligi u kojoj nastupa!

:rol: :rol:

:rol: :rol: :bow:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 apr 2021, 13:55

Pitagora je napisao/la:
18 apr 2021, 13:20
Zamislite FK Vrapcici izbore Europu, pa slike velebnih stubova obidju cijeli svijet. Kakva bi to bruka bila!
Kad vas u Listici nije bilo sramota da svijet obidju slike jednog reflektora na 10 metara od gola a drugog na korneru, nece ni nas sa stubovima.

slika

slika
Gledaj pozicije **** ti krv, ko da nije trijeznog radnika bilo kad su ih postavljali. Ali meni brnjasu nije padalo nikad na pamet ovo da postavljam. Boli me **** za tvoju Listicu. Ali vidim cireve vam vec nabijamo a tek druga sezona nakon ulaska u PL. Neka neka, jos vas gore ceka pacenici. :bih:

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 18 apr 2021, 13:58

Rodjeni81 je napisao/la:
18 apr 2021, 13:55
slika
Gledaj pozicije **** ti krv, ko da nije trijeznog radnika bilo kad su ih postavljali. Ali meni brnjasu nije padalo nikad na pamet ovo da postavljam. Boli me **** za tvoju Listicu. Ali vidim cireve vam vec nabijamo a tek druga sezona nakon ulaska u PL. Neka neka, jos vas gore ceka pacenici. :bih:
Jadnice iskompleksirani s pijace, kakve veze ja imam s tim stadionom i klubom? Dodji mi salovat zid kad zavrsis farbanje ograde na vasoj areni.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 18 apr 2021, 14:00

Dobro je sve dok ne prijete istupanjem iz lige.
💩💩

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 18 apr 2021, 14:03

Pitagora je napisao/la:
18 apr 2021, 13:58
Jadnice iskompleksirani s pijace, kakve veze ja imam s tim stadionom i klubom? Dodji mi salovat zid kad zavrsis farbanje ograde na vasoj areni.
Po potrebi ste navijaci i Zrinjskog i Sirokog i Dinama, i Hajduka. Samo nek je sahara brnjasi.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 18 apr 2021, 14:06

Sretno danas ležVe. Po 3 boda :bih:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 18 apr 2021, 14:06

Rodjeni81 je napisao/la:
18 apr 2021, 14:03
Po potrebi ste navijaci i Zrinjskog i Sirokog i Dinama, i Hajduka. Samo nek je sahara brnjasi.
Cini ti se. Samo bjezim sto dalje od pijace, baustele i prosjacenja, pa se ne srecemo cesto. :rol:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 18 apr 2021, 14:07

Pokradeni 1946
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.