FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

vedinjo98
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedinjo98 » 18 apr 2021, 12:27

Koliko kerma dodjemo Vinkecu u slucaju noge?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 18 apr 2021, 12:30

I treba jos napomenuti da se ovako jadan fudbal nije igrao ni u najgorim vremenima, nikada nizeligas i klubovi pred gasenjem nisu dolazili na kosevo sa vise samopouzdanja, nikada nismo ovako defanzivno i bezidejno igrali ali eto, raja padne na utakmice u kojima nas selo od 11 kuca stisne a mi dobijemo, kazu vinko gospodski pripremio utakmicu, igrali smo koliko nam treba, a u gostima kao dosli po bod i uzeli bod :rol:
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 12:30

ElCartel11 je napisao/la:
18 apr 2021, 12:20
Al stvarno sta je sa onim Mesanovicem? Pa lik svaku tekmu syebe barem jednu čistu situaciju za gol.
Celavac jos nije otisao?
Covjek sve veca enigma postaje majke mi. Tog momka znam i detaljno sam ga pratio jos u Slobodi pa u Celiku pa u Zrinjskom. U Mariboru ga nisam gledao ali sam vidio da je zabijao i tamo.
Vjerovatno se kod nas uklopio u kompletno sivilo ekipe...
Nije da ne zna igrat fudbal, on trci kao navijen, zeljan je igre, borben je trudi se. Ima to u sebi nesto, ima muda da krene naprijed. Sinoc je dva tri puta osvojio fino prostora kad krene naprijed ali nece ga gol.
On kad bi jedan zabio ja licno mislim da bi nam upravo on uz Fanima mogao biti prevaga do kraja. Ali yebiga treba zabit i taj jedan.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 18 apr 2021, 12:31

vedinjo98 je napisao/la:
18 apr 2021, 12:27
12 hiljada mu je plata. Moguće da je tu uračunata i plata pomoćnika. Pa skontaj.
- FKS -

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 apr 2021, 12:35

Foux87 je napisao/la:
Ne možeš pitu da ne kažem od čega napraviti, ljudi moramo biti svjesni da u ekipi imamo jedno pravo krilo, jednog veznjaka, dva štopera i golmana i to je to što valja. Jesenas ako gol neće Benju hoće Rahu i Fanija i obratno. Sada imamo samo Fanija koji zna da postigne gol i to je to.
Pa nije ni Čala imo galaktikose jbte, pa smo imali najbolji niz. Igrali smo sa gorim igračima nego sad ali bolje, agresivnije, brže i borbenije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2021, 12:35

samoSA je napisao/la:
18 apr 2021, 12:16
feniksptica je napisao/la:
18 apr 2021, 12:09
Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
A zbog cega se nije moglo sa njima sjesti i dogovoriti da idu na kraju sezone jer puno vise je u igri od tog miliona sto se uzelo pa taman i djaba da odu
Vi k'o da ste zaboravili šta je Tatar uradio i koliko je zapravo htio da ide. Kako ćeš se dogovorit s likom koji opstrujiše treninge, hvata saigrače za vrat..? Nezadovoljan Messi je gore rješenje od zadovoljnog Milanovića. Šta bi da si ostavio Tatara protiv njegove volje? Dobio bi igrača koji bi minirao utakmice kako je minirao i treninge, i poslije se hvalio na instagramu svojim bojkotima. Već viđeno od strane dotičnog.
S Rahmanom je druga priča, on je ispao ljudina i sigurno se ne bi štedio da je ostao do kraja. Međutim, sam je rekao da je htio da klub zaradi i da je zato otišao ranije. Jbg, svi smo mislili da ćemo bez po muke održat razliku na tabeli i da će doći nekakve zamjene. Kakva su se imena provukla na forumu, od Zakarića do Hiroša, onog Mehanovića, nekog Portugalca... Na kraju smo dobili Cmiljanića i Mešanovića koji je očito bio panic buy, kao Carroll u Liverpoolu nakon naglog odlaska Torresa. Niko se nije zapitao što taj Mešanović od oktobra nije zabio gol iako je redovno igrao, još su se pogazili neki stari ideali i ušlo se ponovo u suradnju sa Husarićem. I džaba Mešanoviću sva trka i volja kad nije produktivan, kao i Pejović npr. Trči, trudi se al ne zna s loptom ništa. I nemojte samo krenut s pričom "igra van pozicije". Stavi ga u vrh napada i opet ništa neće uradit. Sinoć je zicer imao, onako loš šut sa 10 metara nisam vidio od prvog derbija na Koševu u sezoni 16/17 i onog šuta Četkovića. Volio bih da neko sumira sve šuteve dotičnog u ovih 10ak utakmica, da vidimo samo koliko ih je bilo u okvir gola.
Pored njega, totalno van forme su i Pejović, Oremuš, pa i Miličević. Pidro je van forme kako se vratio s povrede, al je izgubio konkurenciju i nema alternativu. Tino nikad nije ni imao formu, kad se sjetim priča da ga je Mamić zeznuo uvaljivanjem Kovačića Interu... Danas taj Kovačić u 1/2 finalu LP, a Tino klupa u Sarajevu. Fanimo taman počeo igrat kako najbolje zna i desi se ta "povreda", upala, korona il šta već. U prvom dijelu sezone su svi bili u formi i niko nije bio povrijeđen, sad nam fale 2-3 korisna igrača a ovi na terenu su totalno van forme. Za mene je to jedina krivica SŠa, premalo rotiranja i korištenja drugih igrača. Sad jedine alternative s klupe su Velkoski, Hebibović i Milanović/Jukić, a oni ne mogu Rudar iz Breze razdrmat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 12:37

Al stvarno sta je sa onim Mesanovicem? Pa lik svaku tekmu syebe barem jednu čistu situaciju za gol.
Celavac jos nije otisao?
Odigrao je 8 utakmica ima je 3 ili 4 šanse . Napadač koji udje u šansu svaku drugu utakmicu, opet kazem nema igre mi nestvarmo šanse. Ne pamtim utakmicu gdje smo stvorili 6-7 šansi pa kazes isfulao se, mi imamo jednu maksimalno dvije šansi na utakmici, kao da su protivnici iz lige prvaka a ne BH Premijer liga. Igramo jalovo, kukavički na rezultat i to nam se obija o glavu.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 18 apr 2021, 12:37

Da se igra pred publikom sta mislite kakve bi sinoc bile reakcije s pojedinih tribina?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 apr 2021, 12:38

Joj Škoro brate skrati ovo malo, roman svega mi

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2021, 12:38

ajdohordas je napisao/la:
18 apr 2021, 12:30
Celavac jos nije otisao?
Covjek sve veca enigma postaje majke mi. Tog momka znam i detaljno sam ga pratio jos u Slobodi pa u Celiku pa u Zrinjskom. U Mariboru ga nisam gledao ali sam vidio da je zabijao i tamo.
Nije da ne zna igrat fudbal, on trci kao navijen, zeljan je igre, borben je trudi se. Ima to u sebi nesto, ima muda da krene naprijed. Sinoc je dva tri puta osvojio fino prostora kad krene naprijed ali nece ga gol.
On kad bi jedan zabio ja licno mislim da bi nam upravo on uz Fanima mogao biti prevaga do kraja. Ali yebiga treba zabit i taj jedan.
Nije enigma nego "panic buy", bez ikakvog skautinga i provjere. On posti od početka oktobra prošle godine, to je skoro sedam mjeseci bez datog gola.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 18 apr 2021, 12:40

skoroalen je napisao/la:
18 apr 2021, 12:35
samoSA je napisao/la:
18 apr 2021, 12:16
feniksptica je napisao/la:
18 apr 2021, 12:09
Ne treba kriviti nikoga za odlazak Amara i Benje, greota bi bilod a ne odu i unovce svoje dobre igre realno. Problem je ovdje sto niko nije doveden da ih zamjeni. znaci da je dovedeno bilo kakvo krilo i 10ka pa aj, nego si doveo 2 napadaca i jednog saljes na 10ku i na krilo a drugog i ne koristis
A zbog cega se nije moglo sa njima sjesti i dogovoriti da idu na kraju sezone jer puno vise je u igri od tog miliona sto se uzelo pa taman i djaba da odu
Vi k'o da ste zaboravili šta je Tatar uradio i koliko je zapravo htio da ide. Kako ćeš se dogovorit s likom koji opstrujiše treninge, hvata saigrače za vrat..? Nezadovoljan Messi je gore rješenje od zadovoljnog Milanovića. Šta bi da si ostavio Tatara protiv njegove volje? Dobio bi igrača koji bi minirao utakmice kako je minirao i treninge, i poslije se hvalio na instagramu svojim bojkotima. Već viđeno od strane dotičnog.
S Rahmanom je druga priča, on je ispao ljudina i sigurno se ne bi štedio da je ostao do kraja. Međutim, sam je rekao da je htio da klub zaradi i da je zato otišao ranije. Jbg, svi smo mislili da ćemo bez po muke održat razliku na tabeli i da će doći nekakve zamjene. Kakva su se imena provukla na forumu, od Zakarića do Hiroša, onog Mehanovića, nekog Portugalca... Na kraju smo dobili Cmiljanića i Mešanovića koji je očito bio panic buy, kao Carroll u Liverpoolu nakon naglog odlaska Torresa. Niko se nije zapitao što taj Mešanović od oktobra nije zabio gol iako je redovno igrao, još su se pogazili neki stari ideali i ušlo se ponovo u suradnju sa Husarićem. I džaba Mešanoviću sva trka i volja kad nije produktivan, kao i Pejović npr. Trči, trudi se al ne zna s loptom ništa. I nemojte samo krenut s pričom "igra van pozicije". Stavi ga u vrh napada i opet ništa neće uradit. Sinoć je zicer imao, onako loš šut sa 10 metara nisam vidio od prvog derbija na Koševu u sezoni 16/17 i onog šuta Četkovića. Volio bih da neko sumira sve šuteve dotičnog u ovih 10ak utakmica, da vidimo samo koliko ih je bilo u okvir gola.
Pored njega, totalno van forme su i Pejović, Oremuš, pa i Miličević. Pidro je van forme kako se vratio s povrede, al je izgubio konkurenciju i nema alternativu. Tino nikad nije ni imao formu, kad se sjetim priča da ga je Mamić zeznuo uvaljivanjem Kovačića Interu... Danas taj Kovačić u 1/2 finalu LP, a Tino klupa u Sarajevu. Fanimo taman počeo igrat kako najbolje zna i desi se ta "povreda", upala, korona il šta već. U prvom dijelu sezone su svi bili u formi i niko nije bio povrijeđen, sad nam fale 2-3 korisna igrača a ovi na terenu su totalno van forme. Za mene je to jedina krivica SŠa, premalo rotiranja i korištenja drugih igrača. Sad jedine alternative s klupe su Velkoski, Hebibović i Milanović/Jukić, a oni ne mogu Rudar iz Breze razdrmat.
Ako si primjetio stavio sam sjesti i dogovoriti ne na silu ostaviti igraca.Mislim da se uz korektan dogovor to moglo uraditi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2021, 12:41

vedinjo98 je napisao/la:
Nekih 170K ako mu sve isplatimo i ako mu odmah uručimo papire, bez razgovora. Tj. malo manje njemu jer ima i pomoćnike ali to je otprilike cifra.
Ovo se generalno dogovara i pojedini treneri pristanu na recimo pola plata do kraja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 apr 2021, 12:43

Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Ja kad bi se pitao ostavio bi ga do kraja sezone i dao podrsku, pa sta bude .
Mortem mogla bi i anketa na ovu temu?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2021, 12:47

bordobijeli je napisao/la:
18 apr 2021, 12:43
Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Jako dobra ideja u ovom trenutku.. hoćemo li nakon što se zvanično završi ovo kolo ili poslije kupa?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 apr 2021, 12:48

danas se navodno ovaj smiješni upravni odbor sastaje pa ćemo vidjeti

VVVBK

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2021, 12:50

Otjerat Emira tako da i ostale upozorimo ...

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 18 apr 2021, 12:51

MortemHz je napisao/la:
18 apr 2021, 12:47
Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Jako dobra ideja u ovom trenutku.. hoćemo li nakon što se zvanično završi ovo kolo ili poslije kupa?
Daj odmah, dok je vruće hahahaha
This time next year, we'll be millionaires!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 18 apr 2021, 12:53

nukleusmember je napisao/la:
18 apr 2021, 12:48
danas se navodno ovaj smiješni upravni odbor sastaje pa ćemo vidjeti

VVVBK
Dobro su se sjetili mada sumnjam da ce se nesto drasticno desiti

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 apr 2021, 12:57

MortemHz je napisao/la:
18 apr 2021, 12:47
Sta dalje ?
Podrska Vinku ?
Smjena Vinka ?
Kad nas popišaju Zrinjski i City i kad izgubimo sve sanse, onda ce nasi odreagovati.

Isto onako kako odreaguju kad nas napuste ili prodaju igrace.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 apr 2021, 13:01

skoroalen je napisao/la:
18 apr 2021, 12:38
ajdohordas je napisao/la:
18 apr 2021, 12:30
Celavac jos nije otisao?
Nije enigma nego "panic buy", bez ikakvog skautinga i provjere. On posti od početka oktobra prošle godine, to je skoro sedam mjeseci bez datog gola.
Al covjek nije bio los od pocetka karijere. Ne moze mu se najednom desit da zaboravi igrat fudbal i pretvori se u Mahira Karica. To je sve do psihe, sto duze ne dadnes gol produzava ti se agonija i opadanje samopouzdanja. Jos se kod nas uklopio u sivilo ekipe i to ti je to. Volio bih samo jedan gol da zabije eto i mislim da bi malo proradio definitivno. Nama je u formi jedino Fanimo, u stvari to nije forma nego individualni kvalitet. Znaci nama trebaju jos minimum dva igraca u ofanzivnom dijelu da prorade, uz Dupovca i Milija koji trebaju do kraja bit konstantno dobri, da bi se mi ukljucili u kakvu takvu borbu za titulu. A ja ne vidim ko uz Fanima moze proradit,osimtog Mešanovica.
Sušić je definitivno promasaj i o tome se vise nema sta pricati.
Jucer idealna situacija lopta ide ispred njega, stoper mu iza ledja, otvoren prostor prema golu, on staje i okrece se na lijevu. Fuj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Rodman i 15 gostiju.