Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Zagolicala mašta yebem ih usta redom, od Artete i njegove tvrdoglavosti sa Willianom, ne igranjem desetke i tako dalje.
Naravno da se oprašta većina ako se uđe u LP, ali stojim iza toga da Arteta nije kvalitetan menadžer i da što prije ode, to bolje.
Naravno da se oprašta većina ako se uđe u LP, ali stojim iza toga da Arteta nije kvalitetan menadžer i da što prije ode, to bolje.
Ako se otjera Arteta dovest ce se Howe ili neks krepalina kao Moyes..
Pod uslovom da se prodje Viljareal, ako nekim cudom Roma prodje, to bi bilo idealno. Objektivno laksi protivnik bi bio nego Viljareal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedva čekam Bellerinu vidjet leđa a kada je dolazio smatrao sam ga WC igračem u nastajanju.
Sad sa odmakom od toliko sezona on je sve gori,iskustvo mu ne znači ništa i nazad je rupa nikad gora i nismo imali defanzivno losijeg beka koji je skupio i pola njegovih nastupa.
Oko dolazaka Hakimija on nas je vec odbio,lamptey ne znam sta da mislim o njemu ali nekako mi baca na Sagnu.
Moze i Niles cijelu sezonu samo pedala vegeti
Sad sa odmakom od toliko sezona on je sve gori,iskustvo mu ne znači ništa i nazad je rupa nikad gora i nismo imali defanzivno losijeg beka koji je skupio i pola njegovih nastupa.
Oko dolazaka Hakimija on nas je vec odbio,lamptey ne znam sta da mislim o njemu ali nekako mi baca na Sagnu.
Moze i Niles cijelu sezonu samo pedala vegeti
Covjek kad gleda Chambersa tek vidi kakav promasaj je Bellerin. Svakako daleko najbolji izbor od svih od svega sto imamo trenutno, a i onako mi je drag jer je sa nama 100 godina i uvijek je radio svoj posao konkretno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Max Arons?!
Chambers je zahvalan igrac. Uvijek korektan, pokriva vise pozicija a plus HG. Nije WC, dosta su ga i povrede unistile ali uvijek kad je igrao davao je 100% sebe.
Ja bih mu produzio ugovor za neku siru rotaciju takvi igraci uvijek trebaju...
Bellerin je iz meca u mec sve gori i gori. Prosle sezone se moglo uzeti za njega 35 miliona a sad ako i 20 uzmemo puna kapa.
Cedric ko andol. Niti pomaze nit odmaze.
Nails u WBA igra sredinu lik nece na beka tako da je glupo i pricati o njemu kao beku. A za njega ce se pare uzeti i onako.
Gora je lijeva strana gdje imamo cijelog jednog igraca koji se povredjuje stalno.
To su jos zimus trebali odraditi...
Chambers je zahvalan igrac. Uvijek korektan, pokriva vise pozicija a plus HG. Nije WC, dosta su ga i povrede unistile ali uvijek kad je igrao davao je 100% sebe.
Ja bih mu produzio ugovor za neku siru rotaciju takvi igraci uvijek trebaju...
Bellerin je iz meca u mec sve gori i gori. Prosle sezone se moglo uzeti za njega 35 miliona a sad ako i 20 uzmemo puna kapa.
Cedric ko andol. Niti pomaze nit odmaze.
Nails u WBA igra sredinu lik nece na beka tako da je glupo i pricati o njemu kao beku. A za njega ce se pare uzeti i onako.
Gora je lijeva strana gdje imamo cijelog jednog igraca koji se povredjuje stalno.
To su jos zimus trebali odraditi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Aarons je bio na meti Bayerna i mislim da traže za njega ozbiljne pare koje nećemo dati ako većinu toga ne pokrije transfer Bellerina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ponijelo me da pogledam Henry-a, bezveze sam se rastužio.
Generacijski napadač, lopta mu se lijepi za nogu, za napadača imati ovakvu tehniku je nezamislivo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ovo pored 21 sportskog programa na Mojoj TV nema prenosa Arsenala..ko je ovdje doktor za linkove da proslijedi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I danas u toliko beznacajnoj utakmici (a sve u ligi su nam beznacajne do kraja), lik nije mogao naci mjesta za Azeeza i Baloguna pa makar i na klupi. Kao imas tako jake talentovane igrace a oni sansu ni na 3 minute ne mogu dobiti...
Arteta amatercina! Kod Emery bi igrali oba do sada bi imali bar 10ak utakmica.
Ako se Good Ebeningu mora priznati je to sto je imao kohones na gura klince u vatru.
Lik je afirmisao Saku, Martinellija, Genduizija...
Arteta amatercina! Kod Emery bi igrali oba do sada bi imali bar 10ak utakmica.
Ako se Good Ebeningu mora priznati je to sto je imao kohones na gura klince u vatru.
Lik je afirmisao Saku, Martinellija, Genduizija...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Kakvi debili rade u sport klubu, dabogda im sve oduzelifeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:07Je l ovo pored 21 sportskog programa na Mojoj TV nema prenosa Arsenala..ko je ovdje doktor za linkove da proslijedi
Dajte link
Kakav je amater ovaj vegan
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Desna strana je qrc samo zato sto Vegan igra
Elneny isto guši ovu sredinu, ništa prema naprijed nema od njega
Samo kad lopta dodje do napadcke trojke postane zanimljivo, sredina prelosa
Elneny isto guši ovu sredinu, ništa prema naprijed nema od njega
Samo kad lopta dodje do napadcke trojke postane zanimljivo, sredina prelosa
SantiCazorla08 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:50https://socceronline.me/arsenal-vs-fulham-live/stream-1

Gura el neny loptu naprijed za razliku od cebalosa koji je gori od mrkve
Jos je mrkva kapiten..
Jos je mrkva kapiten..
Kao nema SK HD u programskoj šemi?Brokula je napisao/la: ↑18 apr 2021, 14:32Kakvi debili rade u sport klubu, dabogda im sve oduzelifeniksptica je napisao/la: ↑18 apr 2021, 12:07Je l ovo pored 21 sportskog programa na Mojoj TV nema prenosa Arsenala..ko je ovdje doktor za linkove da proslijedi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gledaj Cebalosa jest beskoristan jbte sta menu treba da nedjeljom gledam ove spanjolske retarde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.