FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači sada na forumu nisu navijači Sarajeva, nego samo oni koji su bili u pravu i oni koji nisu. Svaka nam čast. 

-
- Kontakt:
Prezivjet cemo sigurno ne puca se,samo sto cemo poslije ta dva kola mi ganjati borac ako ovaj ostane trener,jer ne moze on od jednom sad nesto napraviti,ovo ne ide pa ne ide ovako jednostavno.90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 02:48Ma preživiti 2 kola i onda je u našim rukama sve.Harise je napisao/la: ↑18 apr 2021, 02:45Sve u svemu sam 100% siguran da ce Sarajevo osvojit titulu i to zahvaljuce raspored utakmice koji imaju. Jedini teške utakmice ce sada biti protiv Zrinjskog i Zelje. A ostalo igraju protiv Tuzla City, Sloboda, Radnik, Olimpik i Mladost DK. Dok ce Borac igrati protiv Široki, Zrinjski, Zeljo, Velez i protiv Tuzla City vani. Ovo ce biti do kraja interesantno. Krupa je dobila Slobodu i otvara vrata opstanak, Borac pobijedi Sarajevo. Ako Zeljo sad dobi Radnik i ako Velez ili Široki kiksova isto tako i za Zrinjski onda nije ništa gotovo sto tice Evrope.
Ubit ce nas Zrinjski ko Borac ako ovi ublehasi budu na klupi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Znači, sada će neki navijači Sarajeva priželjkivati ispadanje iz kupa.Vanja8 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 09:00Ma apsurdno je ocekivati otkaz, sto rece @Skoro,mi bi za godinu i kusur trebali na osnovu ugovornih klauzula isplatiti oko 400 000 KM, trenerima na zalost
Iskren da budem ocekivao sam od Vinka sinoc da podnese ostavku, ali mu ne mogu ni zamjeriti sto to nije uradio...
Covjek je profesionalac, ima vrhunsku platu, a mozda misli da jos moze sta uraditi.
Istina je da se tu malo sta moze uciniti i to je evidentno.
Misljenja sam da Vinko zapravo ceka tu kup utakmicu sa Tuzlom, ako prodjemo onda vjerovatno i dalje ostaje na klupi, a ako se poselamimo sa kupom onda ce pa gotovo sigurno sam napustiti mjesto ŠS.

-
- Kontakt:
Samo podrska do kraja SŠShofaII je napisao/la: ↑18 apr 2021, 08:03Sta ti je tempiramo formu sad ce nas krenut. Pa valjda Vinko, Jela i Hadžija znaju sta rade. Sacekajmo kraj maja pa cemo donositi zakljucke i kritikovati, prvi smo imamo +2 cemu negativaZip je napisao/la: ↑18 apr 2021, 07:49Prije dvije godinee se vadili protiv zelje na Grbavici, sad se vadis protiv Zrinjskog u gostima. U ovakvom stanju, mi ni Famos ne mozemo dobiti.
Rastimana ekipa, i jednostavno ne vidim nacina da se mozemo izvuci iz ovoga.
Iscrpljena ekipa, bez snage, volje, motiva i muda.
Gledas ovo Sarajevo, isto kao da igraju sa igracem manje sve ove utakmice. Imaju strucni ljudi kojima je ova informacija sasvim dovoljna da bi nesta promjenili, nazalost nase je strah slomio.
Podhitno, ovoj ekipi je potrebna svjezina. Mrtvi smo, samo jos nismo zakopani.
Placaj nekoga ko ti moze dignuti ekipu, motivisati, uradite bilo sta...
Izgidosmo smo!!
Nezz kad igrate, ali solŠer moze nadmudriti Jakirovica.
GGMU
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Treba sacekati da vidimo sta ce nam Catapult reci, ko je pretrcao najvise? Kazu da jos uvijek igramo, 0-2 je, ali ce sada do izrazaja doci fizicka sprema i tempiranje forme. Otprilike kao Juventus, rekose ranije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sranje koje su napravili prodajom i kupovinom igraca godinama ce se popravljati. Sve ono sto se godinaa gradilo uspjeli su u roku 6mjesci shjebati prodajom 2 kljucna igraca.
Ostalo im je jos da prodaju Fanima i Andreja i da sljedece sezone mirno gledam ekipu koja ce zavrsiti na nekom 5-6 mjestu.
E bas moras biti totalna neznalica, "dusmanin kluba" da ovo uradis ovako i mislis ma mozemo mi i sa ovim igracima. Ja mislil da oni nisu sjeli ni 15min da skontaju i smisle plan sta da rade i kakva ce ekipa da bude nakon prodaje Amara i Benje.
Vizija kluba i napredovanje u sportskom smislu je 0 bodova. Mozda i jesu al cisto sumnjam nazvali Nama ili mail mu poslali i objasnili da je ova godina kljucna godina da se uzeme titula iz 1001 razloga. Nisam pametan al npr ja bih covjeku da sam neko iz Uprave napisao roman koliko je vazna ova sad titula i zamolio ga da odrijesi kesu. Ne 10miliona nego 1 eto yebeni milion i pare od Evrope i da dopusti da se probaju dovesti top krilo, top napadac i top 10-ka.
A bilo je 10000 slobodnih igraca zimus kojima si mogao ponuditi ugovor. Statisticki je nemoguce da nece ni jedan da dodje za neku finu lovu da igra ovu ligu nasu...jednostavno to nije moguce.
Mi ne daj Boze ako ne osvojimo ligu nemamo nista od konferencijske lige, niti me zanima sad trenutno Kup BIH. Nakon ovakve sanse, bodovne prednosti koju si imao, da od "Barcelone" napravis Levante....sto bi reko amano onaj E TREBA SE BAS SVOJSKI POTRUDITI DA TO NAPRAVIS I SVE SHJEBES.
Ostalo im je jos da prodaju Fanima i Andreja i da sljedece sezone mirno gledam ekipu koja ce zavrsiti na nekom 5-6 mjestu.
E bas moras biti totalna neznalica, "dusmanin kluba" da ovo uradis ovako i mislis ma mozemo mi i sa ovim igracima. Ja mislil da oni nisu sjeli ni 15min da skontaju i smisle plan sta da rade i kakva ce ekipa da bude nakon prodaje Amara i Benje.
Vizija kluba i napredovanje u sportskom smislu je 0 bodova. Mozda i jesu al cisto sumnjam nazvali Nama ili mail mu poslali i objasnili da je ova godina kljucna godina da se uzeme titula iz 1001 razloga. Nisam pametan al npr ja bih covjeku da sam neko iz Uprave napisao roman koliko je vazna ova sad titula i zamolio ga da odrijesi kesu. Ne 10miliona nego 1 eto yebeni milion i pare od Evrope i da dopusti da se probaju dovesti top krilo, top napadac i top 10-ka.
A bilo je 10000 slobodnih igraca zimus kojima si mogao ponuditi ugovor. Statisticki je nemoguce da nece ni jedan da dodje za neku finu lovu da igra ovu ligu nasu...jednostavno to nije moguce.
Mi ne daj Boze ako ne osvojimo ligu nemamo nista od konferencijske lige, niti me zanima sad trenutno Kup BIH. Nakon ovakve sanse, bodovne prednosti koju si imao, da od "Barcelone" napravis Levante....sto bi reko amano onaj E TREBA SE BAS SVOJSKI POTRUDITI DA TO NAPRAVIS I SVE SHJEBES.
Samo vi gospodo pišite... pojedite sva
koja ste izasrali.
Niko vama ne brani, pa nismo mi kao vi. Znam ja da vi volite šefa vise nego naše Sarajevo, al Bože moj, sad se gušite u vašim
.
Niko vama ne brani, pa nismo mi kao vi. Znam ja da vi volite šefa vise nego naše Sarajevo, al Bože moj, sad se gušite u vašim
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako mi pokušavamo igrati na defanzivu onda je igramo loše da lošije ne može. Nama igra sa loptom ne valja. Niko ni sa kim ne igra. I nije mi jasno kakav to trener moraš da budeš da prvo to ne vidiš. Gledam malo juče City - Chelsea pa ybt oni se sto puta više dodavaju nego mi. To je meni nevjerovatno. Njihov jedan igrač za mjesec dana zaradi što naši svi ne zarade za godinu i onda ih vidiš koliko se više dodaju nego naši igrači.
Naše utakmice su pune egoizma i normalno da izgledamo k'o raštimani orkestar.
Naše utakmice su pune egoizma i normalno da izgledamo k'o raštimani orkestar.
Ovdje se sve nesto svodi na licno...
Tesko je generalno ,a to svi znamo biti i trener i igrac ,a i navijac ovog kluba.
Sad ispade da su najveći problemi za ovu ekipu bili ljudi koji su davali podršku strukturama kluba i sad im se to slavodobitno nabija na nos.
Medjutim sjecam se ja ovdje ljudi koji su negdje pred kraj jesenjeg dijela se izvinjavali na ruznim postovima o Vinku.
Izgubiti podrsku navijaca, Uprave,vlasnika je sasvim normalna stvar kada rezultati ne prate ambiciju kluba.
Pa eto i da smo svi ovdje 100%-tno bili za neke smjene da li bi to sta promijenilo u klubu?
Ono protiv čega sam i protiv cega cu uvijek biti jesu i medjusobna vrijedjanje na forumu, a i vrijedjanje i nasih fudbalera i uposlenika kakvi god oni bili.
Tesko je generalno ,a to svi znamo biti i trener i igrac ,a i navijac ovog kluba.
Sad ispade da su najveći problemi za ovu ekipu bili ljudi koji su davali podršku strukturama kluba i sad im se to slavodobitno nabija na nos.
Medjutim sjecam se ja ovdje ljudi koji su negdje pred kraj jesenjeg dijela se izvinjavali na ruznim postovima o Vinku.
Izgubiti podrsku navijaca, Uprave,vlasnika je sasvim normalna stvar kada rezultati ne prate ambiciju kluba.
Pa eto i da smo svi ovdje 100%-tno bili za neke smjene da li bi to sta promijenilo u klubu?
Ono protiv čega sam i protiv cega cu uvijek biti jesu i medjusobna vrijedjanje na forumu, a i vrijedjanje i nasih fudbalera i uposlenika kakvi god oni bili.
- feniksptica
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ce ti zelji bolje igrati pa pocni opet navijati za njih

FC United Of Manchester !
- feniksptica
- Kontakt:
Za 90 min laganog trcanja vecina ce nas napravit ove rezultate..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Translejt det. #GGMU
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Vidi stvarno jos nema ostavke? Pa ovo je udar na klub, opstruiranje titule i lige prvaka, sta radi ovaj klosar?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Milicevic Hodzic Adukor,a najbrze istrcao Djokanovic

- Shategabri
- Kontakt:
Koliko vidim još smo prvi
Jesmo prilično mrtvi trenutno, mada jučerašnja utakmica i nije bila tako loša.
Prvi gol iz odbice, onda primamo još jedan kakav samo mi znamo primiti, mislim golčina je, ali onakve golove samo kontra nas daju protivnici.
Poslije nije ništa išlo i jbg.
U Mostar na nulu, ako bude šta više puna šaka.
Kiksaće i drugi, mi imamo najlakšu završnicu.

Jesmo prilično mrtvi trenutno, mada jučerašnja utakmica i nije bila tako loša.
Prvi gol iz odbice, onda primamo još jedan kakav samo mi znamo primiti, mislim golčina je, ali onakve golove samo kontra nas daju protivnici.
Poslije nije ništa išlo i jbg.
U Mostar na nulu, ako bude šta više puna šaka.
Kiksaće i drugi, mi imamo najlakšu završnicu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
smiješanović i sučić
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, Dave, GradKamena2, Tarapi, VolimBiH96 i 55 gostiju.