FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Napuši mi se kyrca celava ubleho, pycko plava, kakanjska, prodana i svi koji su te podržavali a sad šute ili se priklanjaju, neka mi se kyrca napuše. Znamo da citaš fukaro nesposobna.
Kako najednom Vinko od najmodernijeg našeg trenera postade neznalica. Yebo si i njemu majku ko nama i povukao ga u grob sa svojom transfer politikom.
M'rš fukaro u sto p. materyna!!!
Kako najednom Vinko od najmodernijeg našeg trenera postade neznalica. Yebo si i njemu majku ko nama i povukao ga u grob sa svojom transfer politikom.
M'rš fukaro u sto p. materyna!!!
-
- Kontakt:
Čali ne ide u prilog da je nazalost gubitnik u tim kljucnim mecevima, 98 izgubio finale, pa finala kupova, pa par titula iskliznu mu iz ruku. Al mozda bi bila pravda da on nas dovede do titule. Dok Dzeno kad god je uletao jednom kup jednom prvenstvo onako hladno popravi frizuricuajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:40Čala je gospodin veliki i strasan motivator i psiholog. On je tada cini mi se imao losiju ekipu nego ova sada sto je i bio je u borbi na dva fronta do samog kraja. Od Bekica je napravio strasnog napadaca, od Ivetica top veznjaka a od Dulje najboljeg igraca lige koji je vukao cijelu ekipu za sobom.bordobijeli je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:36Pa vidis da sam napisao da sad nema znanja i pameti. Dzeno je otpustio ekipu poslje Kodre i to je to i uopšte ne mislim da je neki mag, al ovako u nekom kratkom periodu moze biti dobro prelazno rijesenje . Čala je gospodin veliki. Ma da ja licno nebi dirao Vinkaajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:29
Realno brate, jel ti mislis da je one sezone Dzeno svojim znanjem nama doneo titulu ?
Ako bi se trebao trazit neki vatrogasac ja bih prije Čalu pozvao do kraja sezone.
Poslije gubitka finala u Sirokom, mi glat rastavimo Zelju na Kosevu.
Ako ce vec Vinko ici i ako ce se trazit privremeno rjesenje ja bih ga pozvao do kraja sezone. I onda na kraju sezone pravit rezove ko treba ici a ko ostati. Čala se uvijek zvao kad je morao pravit pitu od govana.

Ješić je mala maca u odnosu na ćelavu ublehu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dok mi pišemo, Tobe je na putu za Doboj kod Kaknja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
A možda nas dodatno umori za ionako naporan raspored utakmica u ligi. Ne mislim da treba izvesti djecu, ali bi bilo samoubistvo uci sa najjacim sastavom. Ako imamo uopste 'najjaci' sastav, imamo loš i još gori.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:45Nigdje nisam rekao da nije vaznija. I naravno da je utjeha, bolje je jedan trofej, makar to bio kup u slucaju da se titula ispusti ne do Bog, nego nijedan.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:41Možda je tebi utjeha, meni kup bez titule ne znači puno. Ok treba ići da se uzme, al titula je jedno 10x važnija.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:37Nije to jebote kup.
Na kup treba ici itekako jer je sada u ovim trenucima realniji nego titula koja nam bukvalno klizi iz ruke.
Do trofeja kupa ti je ostalo jos dvije utakmice a do titule jos 6-7 i to kakvih 6-7 tekmi.
Kup na neki nacin spasava cijelu sezonu i bio bi kakva takva utjeha da se osvoji u slucaju gubitka titule.
Zato tu treba maximalno ozbiljno ici. Mozda nas i prolazak u finale malo razdrma pa se skontamo.
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 18 apr 2021, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Naravno da je Namu u interesu titula, ne zbog trofeja nego zbog toga sto idemo u LP u tom slucaju. Sad ako je ne osvojimo ne znam bas hoce li otici iz kluba, ali znam da u tom slucaju debil celavi nece moci izaci ni da smece baci.
Mozda je u toj prici i Sabrina jos vise kriva realno, ali ko ce znati. Kod nas je Vinko trener, a ne mendzer ko u Engleskoj npr. Ovo u sustini znaci da on ne bira ko ce mu se dovesti nego da radi s onim sto mu se da.
Mozda je u toj prici i Sabrina jos vise kriva realno, ali ko ce znati. Kod nas je Vinko trener, a ne mendzer ko u Engleskoj npr. Ovo u sustini znaci da on ne bira ko ce mu se dovesti nego da radi s onim sto mu se da.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje sam se to ja nafurao molim te lijepo?90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:31Mislim da je mali procenat likova poput tebe koji su se nafurali do te mjere jesmo se zaje.bavali i sve što ide uz to jer smo prvi samo smo itekako bili ranjivi i sa punim sastavom i vidjelo se to na kilometar i osjecali smo u sebi..ElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:56Koji deja vu ispred 2 godine. Identično sve.
Nafurali se preko zime, da ne +9 gotovo, da možemo i sa pionirima do kraja odigrati
Nakon par kola evo samo +2 i cupanje zive glave.
A naravno na forumu sve redom provocirali kao što to uvijek ide samo sad gori pod nogama.
Pa mi smo dobili jedva Zrinjskog s punim sastavom šta sad?![]()
Bice 'ebeno.
Pa ja kad sam govorio, da smo ovog celavca od sportskog direktora davno prerasli pola pdf mi se smijalo i govorilo, da su rezultati iza njega.
Na +9 sa 13 utakmica do kraja prvenstva se ne bi nafurao, da su nam ostali Tatar i Amar i da smo doveli jos jednog strašnog napadaca, a kamoli u ovoj situaciji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Doduše u pravu si ti si jedan od nas koji se nije nafurao.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:53Gdje sam se to ja nafurao molim te lijepo?90minut je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:31Mislim da je mali procenat likova poput tebe koji su se nafurali do te mjere jesmo se zaje.bavali i sve što ide uz to jer smo prvi samo smo itekako bili ranjivi i sa punim sastavom i vidjelo se to na kilometar i osjecali smo u sebi..ElCartel11 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:56Koji deja vu ispred 2 godine. Identično sve.
Nafurali se preko zime, da ne +9 gotovo, da možemo i sa pionirima do kraja odigrati
Nakon par kola evo samo +2 i cupanje zive glave.
A naravno na forumu sve redom provocirali kao što to uvijek ide samo sad gori pod nogama.
Pa mi smo dobili jedva Zrinjskog s punim sastavom šta sad?![]()
Bice 'ebeno.
Pa ja kad sam govorio, da smo ovog celavca od sportskog direktora davno prerasli pola pdf mi se smijalo i govorilo, da su rezultati iza njega.
Na +9 sa 13 utakmica do kraja prvenstva se ne bi nafurao, da su nam ostali Tatar i Amar i da smo doveli jos jednog strašnog napadaca, a kamoli u ovoj situaciji.
A vjeruj mi da nije vecina ostalih vec je to samo podj.ebavanje drugih po forumu...
Vidjelo se i na +9 da nije to to pa Željo je morao izgubiti od Krupe da bi bilo +9 + prvo kolo s njima igrali tako da ono..
Uglavnom bice zanimljivo.
-
- Kontakt:
Rodio bih se kad bi ujutro osvanuo tekst Vinko bivsi,
Dzenan do kraja sezone brani titulu !
Dzenan do kraja sezone brani titulu !
-
- Kontakt:
Ljudi o kakvim vi iskoracima pricate ?? 7 kola na proljeće u Bh Premijer ligi zabili smo 2 Dva gola. Sto je najgore nema ni neki šansi.
Mene ovo nesto podsjeca na Zrinjski kad su im otisli Todorovic, Filipovic i Biblija. To je to. Kao i nasa udarna ofanzivna trojka Benjo, Rahman i Merso. Jesu se sad vratili, ali to vise nije to ko sto je bilo. Sad se i mi moramo traziti i gledati ovu bruku.
FK SARAJEVO
Vinko je trener koji preferira defanzivu i branjenje svog gola. Takva igra traži killera u ofanzivnom dijelu koji će zabit gol iz jedine šanse na utakmici. Murinjov Inter iz 2010. je imao Milita, Di Matteov Chelsea iz 2012. Drogbu, to su bile ekipe koje se brane cijelu tekmu al ti igrači svaku šansu pretvaraju u gol. Mi smo na Pecari promašili dvije takve šanse (Hebib i Handžić), noćas dvije (Tino i Mešanović), na derbiju jednu (Fanimo). Fanimo.je iskoristio takve šanse protiv Borca i Tuzle, doduše više je to bio njegov individualni kvalitet nego akcija al nebitno. Da ova sad ekipa ima onog Benku iz 2015., Ahmeta od prije dvije sezone ili Komazeca iz sezone 12/13, imali bismo barem 5-6 bodova više nego što imamo sad. To su ljudi koji jednom prime loptu i zabiju gol. Sad nam to fali najviše.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Dovedes im kvalitetne zamjene i problem rjesen. A ne vracati Milanovica sa posudbe i nadati se, da ce u 1422522 pokusaju pokazati nesto. I Zrinjski je posle njih tad doveo možemo slobodno reci tarabe.vedinjo98 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:59Mene ovo nesto podsjeca na Zrinjski kad su im otisli Todorovic, Filipovic i Biblija. To je to. Kao i nasa udarna ofanzivna trojka Benjo, Rahman i Merso. Jesu se sad vratili, ali to vise nije to ko sto je bilo. Sad se i mi moramo traziti i gledati ovu bruku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zato i kazem bukvalno ista situacijaElCartel11 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 01:02Dovedes im kvalitetne zamjene i problem rjesen. A ne vracati Milanovica sa posudbe i nadati se, da ce u 1422522 pokusaju pokazati nesto. I Zrinjski je posle njih tad doveo možemo slobodno reci tarabe.vedinjo98 je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:59Mene ovo nesto podsjeca na Zrinjski kad su im otisli Todorovic, Filipovic i Biblija. To je to. Kao i nasa udarna ofanzivna trojka Benjo, Rahman i Merso. Jesu se sad vratili, ali to vise nije to ko sto je bilo. Sad se i mi moramo traziti i gledati ovu bruku.
FK SARAJEVO
Da se djevojcice nisu uplasile neprijateljske atmosfere i huka sa tribina?
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da izgubimo titulu.
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da izgubimo titulu.
NEMA NAZAD
Onako kako igramo ovu polusezonu odigrali smo i veceras , nikako... Dalje od ovoga se nema sta komentarisati , sve smo vidjeli u proteklih devet utakmica , bespotrebno je trositi rijeci.
Najbolje je da istrpimo do kraja sezone sa Vinkom i Hadzijom a onda obojici uruciti otkaz. Osvojili duplu krunu ili ne osvojili nista , smatram da se trebamo okrenuti nekom mladjem, po mogucnosti stranom treneru kojem se igra bazira na modernom fudbalu a ne ovom “old school” fudbalu koji gaji 90% nasih trenera. Jedino tako mozemo izaci iz ovog sivila.
Znaci , vec sada se okrenuti novom sportskom direktoru , koji ce imati mnostvo veza , i novom modernom treneru. Vrijeme je da se na Kosevu pocne igrati brz , ofanzivan , atraktivan fudbal a ne ovaj bezidejni , defanzivni , spori cirkus koji gledamo godinama.
Samo se nadam da u slucaju duple ili titule nece ostati isti sef strucnog staba i isti sportski direktor jer nazalost to ce samo produziti nase sivilo. Ipak , zelio bih da pohvalim Vinka koji je veceras ispao veliki gospodin preuzimanjem krivice na sebe i nadam se da ce do prekida saradnje doci na jedan gospodski nacin , kako je i zasluzio.
Volim te Saraj’vo
Najbolje je da istrpimo do kraja sezone sa Vinkom i Hadzijom a onda obojici uruciti otkaz. Osvojili duplu krunu ili ne osvojili nista , smatram da se trebamo okrenuti nekom mladjem, po mogucnosti stranom treneru kojem se igra bazira na modernom fudbalu a ne ovom “old school” fudbalu koji gaji 90% nasih trenera. Jedino tako mozemo izaci iz ovog sivila.
Znaci , vec sada se okrenuti novom sportskom direktoru , koji ce imati mnostvo veza , i novom modernom treneru. Vrijeme je da se na Kosevu pocne igrati brz , ofanzivan , atraktivan fudbal a ne ovaj bezidejni , defanzivni , spori cirkus koji gledamo godinama.
Samo se nadam da u slucaju duple ili titule nece ostati isti sef strucnog staba i isti sportski direktor jer nazalost to ce samo produziti nase sivilo. Ipak , zelio bih da pohvalim Vinka koji je veceras ispao veliki gospodin preuzimanjem krivice na sebe i nadam se da ce do prekida saradnje doci na jedan gospodski nacin , kako je i zasluzio.
Volim te Saraj’vo

Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Brate ako za 4 dana ne mogu odigrati dvije utakmice u ovoj popisanoj ligi, za ove pare koje primaju, nek se svi kolektivno onda nose u pm i nek se ispisu sa fudbala. Za njih je klavir.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:51A možda nas dodatno umori za ionako naporan raspored utakmica u ligi. Ne mislim da treba izvesti djecu, ali bi bilo samoubistvo uci sa najjacim sastavom. Ako imamo uopste 'najjaci' sastav, imamo loš i još gori.ajdohordas je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:45Nigdje nisam rekao da nije vaznija. I naravno da je utjeha, bolje je jedan trofej, makar to bio kup u slucaju da se titula ispusti ne do Bog, nego nijedan.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 apr 2021, 00:41
Možda je tebi utjeha, meni kup bez titule ne znači puno. Ok treba ići da se uzme, al titula je jedno 10x važnija.
Zato tu treba maximalno ozbiljno ici. Mozda nas i prolazak u finale malo razdrma pa se skontamo.
Cekati kraj sezone? Da sumirate rezultate je li?
Svaki dan u kojem je ovaj trener idalje trener je novi minus za upravu. Ovo ni u jednoj utakmici nije islo na bolje niti ce ici.
Samo prvo mjesto - liga prvaka. Nikada vece pare i veca sansa da se milionima odvojis od drugih.
Ne cekati ni dana vise, ja jos ne vjerujem da nije podnio ostavku i da ce biti zapisan crnim slovima u nasoj historiji kao i njegov prethodnik. Uprava ja na potezu. ACHTUNG

Svaki dan u kojem je ovaj trener idalje trener je novi minus za upravu. Ovo ni u jednoj utakmici nije islo na bolje niti ce ici.
Samo prvo mjesto - liga prvaka. Nikada vece pare i veca sansa da se milionima odvojis od drugih.
Ne cekati ni dana vise, ja jos ne vjerujem da nije podnio ostavku i da ce biti zapisan crnim slovima u nasoj historiji kao i njegov prethodnik. Uprava ja na potezu. ACHTUNG
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Bravo majstoreSanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:36Celo kaze Handze nije dobar daj napadaca,pa dovede Mesanovica koji na kraju igra na lijevom krilu,a Handze koji kao nije bio dobar i dalje spic,a stranac koji treba da bude bolji od obojice zajedno uopste i ne igra![]()
Nevjerovatno je da se uvijek iste stvari ponavljaju,da se toliko nelogicnih situacija stvara,i dok je tako tu nesto smrdi i nije normalno.
Ovo djeca predskolskog uzrasta uradila ne bi,dovesti sezonu u pitanje,zbog cega velika je misterija.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ima i do konkurencije naravno, ali je po mom mišljenju fizički slabiji igrač nego prije povrede. Sporiji, tromiji, centaršut mu je u kurcu, u grču igra, ne smije uć u duel maksimalno agresivno, sav je isprepadan.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:55Pidru nije ubila povreda nego to što nema konkurencije i boli ga kita kako će odigrati. Sjeti se Pidre protiv Budućnosti, pa protiv Celticov Frimponga nije nijednom ispao. Zašto? Zato jer je Đani dobar bio protiv Bresta i Connaha.bodi123 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:13Pidru je povreda ubila, ni sjena igrača iz duple krune kad je bio najbolji LB lige. Izgubio je kompletno samopouzdanje, zaboravio lopte igrat. Baš danas upratih jedan duel kad bukvalno sklanja noge u duelu s protivničkim igračem... Nemamo ga više vremenan ni čekati, evo sezona prođe nema naznaka da će vratiti stari nivo, tako da se na ljeto mora ići po novog beka.
Iako u suštini i mi svi generalno plaho seremo o Pidri, a ni Oremuš nije puno bolji. Drag nam je svima pa je valjda stekao neku zaštitu šta li... Defanzivno zna bit čvrst, ali ofanzivno ništa ne nudi. Imaš većinom Fanima koji je klasa i ti nisi sposoban iskoristiti prostor i napraviti neki prodor, ponuditi se, ništa... ne sjećam se uopšte nekog upotrebljivog centaršuta od njega u posljednje vrijeme, tanko baš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bhfanatic14, bvsic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], keli, kogmagie46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Proximic, skoJaa, soe i 65 gostiju.