FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo me interesuje ako neko moze da mi objasni od ovih optimisticnih, na cemu se zasnivaju konstatacije da smo najuredjeniji klub u drzavi, pored Zrinjskog Borca Veleza i Tuzle? I po cemu se misli da smo iole kvalitetnije ekipa od ovih navedenih i kako iko zamislja neki iskorak Evropski sa ovom ekipom i nacinom vodjenja kluba? Ako kojim cudom i uzmemo titulu vjerovatno iduce gubimo evropu ovim sistemom
- hordasDoboj
- Kontakt:
A sta cemo sa dressing room atmosphere i managerial support? Valjalo bi neki team meeting vidjetjoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:54Tanak nam je i match sharpness, otišao u crveno. A mala familiarity formacije.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.
Jedini problem što ja u ovoj ekipi ne vidim igrača koji može dat go, osim Fanima.![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vinko od mene ima respekt bar jer je krivicu na sebe preuzeo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ubaciti koji team cohesion trening, čisto nako da se malo dignejoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:54Tanak nam je i match sharpness, otišao u crveno. A mala familiarity formacije.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.
Jedini problem što ja u ovoj ekipi ne vidim igrača koji može dat go, osim Fanima.![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi imamo Vijetnamca/Malezijca, a oni nemaju.pitara je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:57Samo me interesuje ako neko moze da mi objasni od ovih optimisticnih, na cemu se zasnivaju konstatacije da smo najuredjeniji klub u drzavi, pored Zrinjskog Borca Veleza i Tuzle? I po cemu se misli da smo iole kvalitetnije ekipa od ovih navedenih i kako iko zamislja neki iskorak Evropski sa ovom ekipom i nacinom vodjenja kluba? Ako kojim cudom i uzmemo titulu vjerovatno iduce gubimo evropu ovim sistemom

...a to što ti Azijati ne ulažu uopšte neke ogromne cifre i što ostavljaju SD bez para za pojačanja, ma to nije bitno.
Emir svakako i ono siće što imamo troši na pogrešne igrače, ali daj budimo realni, ko je ikad pomislio da će Sušić biti onako loš?
Mi trebamo više novca za budžet, pojačanja, a to možemo uraditi tako što pronađemo nova sponzorstva i shvatimo da Nam neće uložiti tolike milione, već da mnoge stvari zavise i od nas.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- forza_juve
- Kontakt:
Pa u našoj ligi ti i treba ta fizička sprema, trkaći da ganjaju presing i malo tehnike, kažem malo znači malkice bolje od Pidre. Ti kada si pred golom protivnika i napadas mora puknuti negdje. Kako ćeš dati gol ako se vucaras do 30 metara od gola pa dok se TSS okrene, laganim pokretom doda i trckara. Kako dati gol kada Handzic ima čistu situaciju da je opali on se okreće negdje da gubi kompas gdje se nalazi. Kako ćeš dati gol kada su recimo bekovi u biti bikovi pa ne može pogoditi nijedan centarsut. Kako dati gol kada nemas šuta van 16.
@Zoran28 mene stid majkemi a znamo napadati recimo Borac zbog Vice, sudija i lakrdije. Znamo se rugati cobanima sa Grbavice zbog utakmice sa Leotarom i drugih utakmica
@Zoran28 mene stid majkemi a znamo napadati recimo Borac zbog Vice, sudija i lakrdije. Znamo se rugati cobanima sa Grbavice zbog utakmice sa Leotarom i drugih utakmica
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Smjena trenera neće donijet ništa. Sedam kola prije kraja, em nemaš koga dovest, a i da imaš, šta će uradit? Naučit Mešanovića da sa 10 metara plasira loptu u gol a ne na porodilište?
Vinkova je krivica manjak rotacija, korištenje istih igrača iz kola u kolo, pa dođeš u situaciju da nemaš kim razdrmat ekipu kad ovako zapne. Jbg, da se Dal nije povrijedio možda bi se ustalio kao AMF, Pidro bi u Salčinu imao konkurenciju i ne bi bio ovako nonšalantan itd. Još ostanemo bez Fanima noćas.
Sušić je noćas dokazao da je igrač za 1. ligu federacije. OK, imao onaj skok, svaka čast, al ostalo... Defanziva mu se svodi na čupanje rukama za igračem, k'o meni na terminu u 65. minuti kad crknem. Pejović jest moron al barem trči i naprijed i nazad, tako da je za ovog imbecila Paul Scholes. To nije do trenera, neće novi trener Sušiću turbinu ugradit pa da on ubrza igru.
Ono što sad igračima treba je: dovest Čalu i Švrakića na jedan sastanak, ili nekog "pravog" psihologa, da ih našpanuje za finiš sezone. Kad se sjetim kako je ono Sarajevo iz sezone 16/17 ginulo, kako smo se psihološki vratili nakon finala kupa i ubili Želju na Koševu. Samo to je neka solucija, izgurat nekako do kraja sezone, pokupit te trofeje i onda pravit rezove. A ove priče o potkupljivanju su svojstvene za drugu stranu Miljacke, ne za nas. Radije bih časno ispao iz lige nego se tim služio.
Vinkova je krivica manjak rotacija, korištenje istih igrača iz kola u kolo, pa dođeš u situaciju da nemaš kim razdrmat ekipu kad ovako zapne. Jbg, da se Dal nije povrijedio možda bi se ustalio kao AMF, Pidro bi u Salčinu imao konkurenciju i ne bi bio ovako nonšalantan itd. Još ostanemo bez Fanima noćas.
Sušić je noćas dokazao da je igrač za 1. ligu federacije. OK, imao onaj skok, svaka čast, al ostalo... Defanziva mu se svodi na čupanje rukama za igračem, k'o meni na terminu u 65. minuti kad crknem. Pejović jest moron al barem trči i naprijed i nazad, tako da je za ovog imbecila Paul Scholes. To nije do trenera, neće novi trener Sušiću turbinu ugradit pa da on ubrza igru.
Ono što sad igračima treba je: dovest Čalu i Švrakića na jedan sastanak, ili nekog "pravog" psihologa, da ih našpanuje za finiš sezone. Kad se sjetim kako je ono Sarajevo iz sezone 16/17 ginulo, kako smo se psihološki vratili nakon finala kupa i ubili Želju na Koševu. Samo to je neka solucija, izgurat nekako do kraja sezone, pokupit te trofeje i onda pravit rezove. A ove priče o potkupljivanju su svojstvene za drugu stranu Miljacke, ne za nas. Radije bih časno ispao iz lige nego se tim služio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma Vinko i na Koseviu turi Cautious mentalitet, jos turi spori tempo i play out of Defence, pa ni kontre ne idu..hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:58A sta cemo sa dressing room atmosphere i managerial support? Valjalo bi neki team meeting vidjetjoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:54Tanak nam je i match sharpness, otišao u crveno. A mala familiarity formacije.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
prestanite pisati titule nema
-
- Kontakt:
Ko nam fali u Mostaru ?
Pidro nam je rak rana vjerujte mi.
To je takva pi... i kukavica da vam ja to ne mogu opisati.
Ubacite lijevog beka iz juniora ako Boga znate !
To je takva pi... i kukavica da vam ja to ne mogu opisati.
Ubacite lijevog beka iz juniora ako Boga znate !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Je li slučajno da svi naši izdanci jz akademije dožive neku ozbiljnu povredu u prvoj-drugoj godini profesionalnog fudbala. Salcin, Pidro, Catakovic, Sabanovic, Dal...
Samo naprijed Saraj'vo!
Ma sve se treba mjenjati, od formacije do pristupa itd.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.
Jedini problem što ja u ovoj ekipi ne vidim igrača koji može dat go, osim Fanima.
Nas je znao Krle izvaditi svojim golovima, a sad tog covjeka nema u sastavu, Moramo se vratit tim nekim stvarima koje su funkcionisali...pa poduplaj spiceve nek se guraju, da kombiniraju, krila nemamo svakako, a beka 2 jbg, pa ne mozemo to igrat onda i kraj, znaci precrtat formaciju sa bekovima i krilima dok ne budemo imali dovoljno....odmah...i daj jhebenog Zinedina ne moze bit gori od ovih sad, pa nek je ko oni moze iz slobodnog ga dat bar....ovo jednostavno ne smije se vise izaci ovako, ni formacijski ni takticki ni bez ideje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A moral kod igrača abysmaljoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:54Tanak nam je i match sharpness, otišao u crveno. A mala familiarity formacije.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.

Tražiti board meeting, onda increase budgetjoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:02Ma Vinko i na Koseviu turi Cautious mentalitet, jos turi spori tempo i play out of Defence, pa ni kontre ne idu..hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:58A sta cemo sa dressing room atmosphere i managerial support? Valjalo bi neki team meeting vidjet![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
A brate, uređeni smo mi al loše trošimo resurse. Ovo što mi imamo je k'o kad je Dino Mehmeda Mujkić u LZN dobio 11 milja u ruke i sve proyeb'o za par dana, platio vozačku 4 milje a fotografiju dvije, i slično. Plate igrača ne odgovaraju kvalitetu nikako. Ne ulazim u to koliko ko ima, al jedini igrači koji zaslužuju više od 3-4 milje su Kovačević, Đokanović i možda Miličević. Preplatili smo igrače koji, ne da ne donose prevagu, nego skoro nikako ne igraju.pitara je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:57Samo me interesuje ako neko moze da mi objasni od ovih optimisticnih, na cemu se zasnivaju konstatacije da smo najuredjeniji klub u drzavi, pored Zrinjskog Borca Veleza i Tuzle? I po cemu se misli da smo iole kvalitetnije ekipa od ovih navedenih i kako iko zamislja neki iskorak Evropski sa ovom ekipom i nacinom vodjenja kluba? Ako kojim cudom i uzmemo titulu vjerovatno iduce gubimo evropu ovim sistemom
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I kod forumasa burke..Testo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 23:06A moral kod igrača abysmaljoker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:54Tanak nam je i match sharpness, otišao u crveno. A mala familiarity formacije.hordasDoboj je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:51Na treninzima samo radit kondicijske treninge i attacking/attacking movement. Zaboraviti na defanzivu. Ekipa koja ne da gol, ne može pobijediti.
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Borac u naredne četiri igra kući sa Širokim i Krupom i u gostima sa Veležom i Zrinjskim. Ako tu izvuku 12 bodova onda i zaslužuju da se pokokakju sa nama za titulu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Samo Mili
-
- Kontakt:
Kazu strucnjaci polako nije jos ni zaigrao vi osudjujete,kao ono mozda je hadzija iskopao nekog sto niko jos nije,al evo jos uvijek nije zaigraoHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:00Rekoše forumski stručnjaci da nisu u Huesci, Levanteu i PSV - baš budale, da oni ne dovode svašta![]()

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, mosarajvosa83, perodeformero, propoklopac i 69 gostiju.