FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako se ponašat ako pobijedimo?
- MocMahale444
braco je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:34Uvijek mi glumimo moralne vertikale i to nije samo ove sezone nego već godinama je tako. Kad se desi sudijska greška pitarima hoće ljudi UEFI da se žale, oglašavaju se bordo prijatelji, kad sudije Veleža pokradu dignu čitavu medijsku scenu na noge da se Gigović kazni, a kad nas karaju mi govorimo ma yebo sudije, da smo pravi pobjedili bi bez sudija.KANA je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:20Super si primjer naveo uzmi da ih tad sudija nije pogurao kunem ti se usla bi I'm takva nervoza kao nama nikog dobili nebi I jos na derbiju pogurani , znaci pogurani su za 4 boda e zamisli da su osteceni za 10 kao mi ? A ja ne trazim da nas sudija pogura samo da nas nisu ostetile mi bi bili u igri za Titulubraco je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:51@mocmahale Kriv je i Amar realno, obilo mu se o glavu forsiranje glupih igrača i njegova tvrdoglavost u raznim sferama kluba. Poslije 9 kikseva zaredom bih svog oca smjenio, a ne Amara.
Ali isto tako i sudije su nas dobro zaklale i nećemo se vazda mi praviti nešto fini da bi drugima ugodili. Pokrali su nas YEBEM IM MRTVU MAJKU u usta, a kad se drugima to desi odmah galama.
Sarajevo ništa bolje od nas ne igra ove polusezone, ali razlika između njih i nas je što će protiv nas sudija izmisliti penal, a da vidim tog sudiju MUDONJU koji će svirat penal Krupi nedavno u 90. minuti za izjednačenje na Koševu.
Kad nam je Zrinjski oteo titulu u Bijeljini, ide priča ma joj yebo sudije da smo dobili Krupu i pitare, ništa nam ne bi mogli. Tačno, ali isto je ČINJENICA da im nije taj penal sviran mi bi bili prvaci i danas bi stvari bile puno drugačije.
I da vidim kojem bi to klubu savez imao muda crtati linije ko nama u Širokom? Da vidim što bi ih crtali pitarima, Borcu ili Zrinjskom. Znaju da nama mogu jer smo obicne pichke i da nas pred našim očima budalama prave. Znaju da mogu da šilje qrac na nama kako hoće.
To je kriva nasa uprava najvise a i nasi izdajnici koji se slade takvim suđenjem i pišu kako je nama sudija pomogao.
Pu bem ti lipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gaziiiiiiii.Uzimamo evropu Blaz ostaje dolazi novi gazda Dzeko se prodaje dolazi generalni sponzor i zegamo kompletnu.ligu.Brnje mirniiiii.
Zapamti me brate sutra Stila dva komada
Sve nam se otvara
Potvrdio je da Radnik ima kadrovskih problema pred duel sa Željom.
“Igraju oni koji su najspremniji. Imamo kadrodvskih problema i ne možemo računati na Novakovića i Karića, koji su povrijeđeni, te Sušića koji je kartoniran. Oni bi sigurno nastupili da su spremni. Đurić sada trenira i ja ću razgovarati s njim da vidim u kakvoj je stanju, te koliko može pružiti u ovom trenutku”, dodao je Borković.
Dzabe ljubis, ne da ovaj bez karte u bus!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ja stvarno ne znam šta je sa ovim forumom. Dok se nije skinuo Amar jedino sam ja govorio da su sudije i savez največi krivci što se na tabeli nalazimo gdje se nalazimo . Gdje su sad oni željomrzci, amaromrzci, i pitarski šljamovi što su me tad pljuvali govorili da sam luđak koji trola. Po ne znam koji put pišem da moramo tražiti od uefe da se poništi prvenstvo. Ne mogu da vjerujem da su zaboravljeni Domorocki, Zubanović, Škija, Meša i svi oni navijači kojima su glave polupane zbog ljubavi prema Želji i da sadašnji Manijaci i ovo kao udruženje navijača umjesto to da uradi produbljuje podjele koje i nisu toliko stvarne jer su navijači Želje navijači Želje a oni koji se raduju našim neuspjesima iako se tako predstavljaju to nisu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zaboravili smo

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
0:2 Sutra ABD, siguran sam u 3 boda, Baka će to posložiti kako treba 

-
- Kontakt:
Otkad nismo doživjeli vikend da mi dobijemo a ovi kinezi izgube? Nako pitam
-
- Kontakt:
Razlika između nas je što smo mi podijeljeni.
Uvijek neko jedva ceka nas poraz.
Ma nije to , uvijek smo takvi bili.Brate pravdali smo se svima cak I u sezoni.kad nismo primili gol 11 utakmica zaredom .Debilan mentalitet sto se toga tice.timpramosavePla je napisao/la: ↑17 apr 2021, 22:59Razlika između nas je što smo mi podijeljeni.
Uvijek neko jedva ceka nas poraz.
Nije valjda i on išao do benzinske
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel, Redfire16 i 41 gost.