FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 apr 2021, 22:27

Gostujemo Olimpiku i Mladosti. Platit, molit, povuć veze koje imamo i na sve legitimne načine bar ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv nas.
Tuzli City gostujemo, oni preko lige ne mogu izać u evropu. Dogovorit, mi u srijedu izlazimo sa drugom postavom koja je slaba al će poginut momci. Isto očekivat i od njih u ligi, nek stave drugu postavu protiv nas i nek ginu.
Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.

To je 12 bodova.

Od preteških utakmica su Radnik i Željezničar na Koševu i idemo Zrinjskom.
Protiv Radnika sam najmanje optimističan.
Huseinbašić je naš navijač, platit mu nek odglumi koronu kad bude ta utakmica. Novakovića našeg bivšeg igrača malo počastiti kojom miljom eura da koju kiksa ko što je znao kod nas. Mahiru Kariću neku vikendicu obezbjedit da sudiji izyebe sve i dobije crveni. Mogli bi tu onda očekivat tri boda..

Željo i Zrinjski. Napet se maximalno, probat jednu pobjedit i mislim da bi sa tih 18/21 bodova bili prvaci.

Premirat, povlačit veze, častit, sve legalne načine iskoristiti da se titula uzme, načina ima, gore sam napiso.
Ako se budemo pošteno borili bez legalnog "podmazivanja", mi ćemo se borit za evropu do kraja.
Kvalitet nemamo, sudije na našoj strani nemamo, čak šta više - protiv nas su. Udaramo se sa muljatorima, pa se moramo prilagodit.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 apr 2021, 22:29

ajdohordas je napisao/la:
17 apr 2021, 22:17
E yebiga, sad vi svi znali na deset bodova razlike da ce se ovo desavat, i svi ste kao ukazivali na ovo.
Samo Vanja, Zip i ja nismo.
Svaki drugi post pocinje “mi kad smo vam govorili”...
Ma generalno drug svaka struktura ce imati moju podršku dok klub ide naprijed, cim pocne stagnirati ta podrska prestaje.
Kako je prestala za Husa, prestaje i za ove, jer se pokazalo da smo ocajni.

Neko je to prepoznao ranije neko kasnije, ali nije to ono Sarajevo kojem stremimo...

Sto bi Hus rekao " sta je, tu je"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 apr 2021, 22:30

I Bog je od nas dig'o ruke..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 17 apr 2021, 22:30

Na kraju da uzmeš titulu pa recimo i kup onda bi opet bilo dupla je tu šta hoćete više a realnost je totalno drugačija. Opet bi prljave stvari se gurnule pod tepih i ajmo opet ispočetka, Evropa, divovi, dominacija dok ne dodje koji šamar kao večeras.
Dok se ne raščisti igrački karton nema ni napretka, svi ovdje znamo ko ne može više igrati samo izgleda SD ne zna ili neće da zna.
SD je kriv što se kasnilo sa napadačem, što Saša Matić vidi da nam je falio napadač, što nije bekove doveo, što se dovodi stranac koji ne dobije 10 minuta igre, što se otkupi Zinedin a ne igra. Dakle on je direktno unazadio klub sa kašnjenjem i izborom igrača.
Trener će otići, doći će drugi i onda opet ista situacija.
SD treba letit, tražit novog da se ekipa sklapa za sljedeću sezonu a ne kao uvijek sve u zadnji cas
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 apr 2021, 22:31

SaNa je napisao/la:
17 apr 2021, 22:27
slika

Primiti 2, zabiti 3
Nemojte pravit nikakve formacije molim vas
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 apr 2021, 22:35

Vanja8 je napisao/la:
17 apr 2021, 22:29
E yebiga, sad vi svi znali na deset bodova razlike da ce se ovo desavat, i svi ste kao ukazivali na ovo.
Ma generalno drug svaka struktura ce imati moju podršku dok klub ide naprijed, cim pocne stagnirati ta podrska prestaje.
Kako je prestala za Husa, prestaje i za ove, jer se pokazalo da smo ocajni.

Neko je to prepoznao ranije neko kasnije, ali nije to ono Sarajevo kojem stremimo...

Sto bi Hus rekao " sta je, tu je"
Sve receno u ovom postu. I ovim treba svaki navijac da se vodi. Navijac.

Nakon primljenog gola nismo imali plan B. Kao i svaki put ove polusezone. Nervira me sto Vinko govori da jedne stvari, a onda na teren izvede potpuno istu ekipu, pa promjeni malo, zarotiraj. Ubaci Mustedanagica, Cmiljanica. Odradi nesto novo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 apr 2021, 22:37

Ljudi kakva crna titula,vidim neke kombinacije pisete,sta vam je ba. Sa ovim timom molimo boga da evropu izvucemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 17 apr 2021, 22:38

extazy je napisao/la:
17 apr 2021, 22:09
Inijesta je napisao/la:
17 apr 2021, 22:01
Znaci Vinko ostavka vjerovatno, a klosar Ćelavi ostaje i vrlo moguće dovodi nam neku ublehu u vidi Mirze Varesanovica ili Zlatana Nalica za trenera
Pisaj Hadzicu pišali ti se po familiji klosarskoj
Ja kolko znam, ali nemojte me drzati na rijec. Celi je noga, ali na kraju sezone, Nam ce dovesti svog covjeka na to mjesto. Tako makar kaze covjek koji nam je blizak direktorici.
Znaci, namjerno nas sabotirao ćelo

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 17 apr 2021, 22:39

BordoSarajevo je napisao/la:
Gostujemo Olimpiku i Mladosti. Platit, molit, povuć veze koje imamo i na sve legitimne načine bar ih zamolit da se ne bacaju na glavu protiv nas.
Tuzli City gostujemo, oni preko lige ne mogu izać u evropu. Dogovorit, mi u srijedu izlazimo sa drugom postavom koja je slaba al će poginut momci. Isto očekivat i od njih u ligi, nek stave drugu postavu protiv nas i nek ginu.
Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.

To je 12 bodova.

Huseinbašić je naš navijač, platit mu nek odglumi koronu kad bude ta utakmica. Novakovića našeg bivšeg igrača malo počastiti kojom miljom eura da koju kiksa ko što je znao kod nas. Mahiru Kariću neku vikendicu obezbjedit da sudiji izyebe sve i dobije crveni. Mogli bi tu onda očekivat tri boda..

Željo i Zrinjski. Napet se maximalno, probat jednu pobjedit i mislim da bi sa tih 18/21 bodova bili prvaci.

Premirat, povlačit veze, častit, sve legalne načine iskoristiti da se titula uzme, načina ima, gore sam napiso.
Ako se budemo pošteno borili bez legalnog "podmazivanja", mi ćemo se borit za evropu do kraja.
Kvalitet nemamo, sudije na našoj strani nemamo, čak šta više - protiv nas su. Udaramo se sa muljatorima, pa se moramo prilagodit.
Prije bih prihvatio da igramo u kantonu nego da ove stvari radimo. :puke:

Možemo premirati protivnike naših konkurenata, ono što je legalno da im damo još veći podsticaj za osvajanje bodova.
Nije legalno podmazivanje igračima plaćati da ne igraju ili da namjerno kiksaju protiv nas, u kojem ti univerzumu živiš?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 apr 2021, 22:40

Između nas i Borca, po pobjeda i nerješeno. Ukupni rezultat 6:6. Znači gleda se gol razlika na kraju u slučaju istog broja bodova između nas?
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 17 apr 2021, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 apr 2021, 22:41

Odraditi dogovor sa Sisojem do srijede, dati im kup, a oni nama 3 boda u Tuzli, nema druge.Momak gore je sve fino objasnio šta nam slijedi u slucaju gubitka iste, totalni kolaps.Treba spašavati što se spasiti može.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2021, 22:41

Zao mi onih momaka sto su morali gledati i pratiti tamo Luxemburg i koje vec ne lige.

I nevjerovatno da fakat ko prvi imamo najgori raspored(nije izvlakuka grozni smo) ali fakat nacekat se da dodju ove "lakse"tekme,nas Borac stize vec za kolo dva,nema sanse da mi uzmemo 9 bodova Zrinjskom,Zelji i Tuzli a pri tome oni imaju Siroki i Krupi kuci i Velez u gostima.

Samo nas neka šok terapija moze spasiti to nam dodje ko neko spajanje na respirator.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 17 apr 2021, 22:43

To je 12 bodova.

Smiju ti se ljudi na ovo gore veze povući, moliti i tako to
Pa ti kao aktuelni šampion, najveći klub u državi hoćeš da molimo nekoga i da vucemo neke veze smiješno vala.
Mi trebamo moliti samo dragog Boga da podari zdravlja a ti drugi klubovi trebaju nas moliti da ih ne natrpamo.
Možemo motivisati ostale ekipe protiv konkurenata ali nekoga moliti nikada
Sada smo malo u kanalu ali ćemo se izvući, moliti i vući veze ne treba nikako pa makar zijanili sve to sam rekao prije i sada govorim
Zadnja izmjena: forza_juve, dana/u 17 apr 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 apr 2021, 22:43

17 apr 2021, 22:40
Između nas i Borca, po pobjeda i nerješeno. Ukupni rezultat 6:6. Znači gleda se gol razlika na kraju u slučaju istog broja bodova između nas?
Imaju bolji međusobni i tačka, završiti vise tu pricu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 apr 2021, 22:43

Ne kontam kako sad ljudi tjeraju Vinka prije par mjeseci najbolji trener, najbolja uprava sve najbolje. Sad nista ne valja, nesto tu ne stima u toj prici. Ocito da ovdje neki pametuju a ne vide dalje od nosa i nemaju pojma o fudbalu. Ovo je samo sljed loši poteza prodaja najbolji igraca, promasena pojacanja, povrede. Kad se to sugerisalo bili smo dušmani. Sad najgore sto se moze raditi je tjeranje trenera, sad mu treba dati podrsku kad ne ide i stati iza njeg ako vjerujemo da je pravi kao sto se pisalo. Ja apsolutno mislim da Vinko treba ostati do kraja sezone i dati mu maksimalnu podrsku.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 apr 2021, 22:44

A Pidro ? Frajer 6 utakmica katastrofa al ga ne dira , mislim da je Hebib svoje zavrsio , Cruz je za njih Romario

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 17 apr 2021, 22:44

Između nas i Borca, po pobjeda i nerješeno. Gol razlika u ove 3 utakmice je 6:6. Znači gleda se gol razlika na kraju u slučaju istog broja bodova između nas?
Po pravilu nakon 22. kola se gledao međusobni radi utvrđivanja mjesta na tabeli, ako je isto gleda se gol razlika, ako je i ona ista onda idu dati golovi.

Nakon 33 kola se gleda samo gol razlika (jer nije fer da se gleda međusobni ako je neko igrao 2 kuči), nakon gol razlike se gledaju dati golovi,
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih
pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla
više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im
pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 17 apr 2021, 22:45

3 prelazna roka onaj idiot nije u stanju da dovede napadača kako treba
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 apr 2021, 22:45

bordobijeli je napisao/la:
Pa samo par nas je kritikovalo i bili smo usrefoljubci, dušmani i sta ne sve. Al nije bitno, sad treba podrska na muci se poznaju junaci ja husrefoljubac dajem 100% podrsku Vinku sad se ne mjenja trener sad se trpi do kraja. I moram te pitati sta mislis sad o Zakaricu??
Reko ti da je najopasniji
I dalje mislim da je malo vise od solidan. Prvi gol na odbijenu natrcao.
Drugi gol je majstorija nema sta, ali i Rustemovic je Drini iz Zvornika zabio prelijep gol pa jel ga to cini klasom...
Ja ne kazem da je Zakaric los igrac, daleko od toga ali je malo vise od solidan i to je sve.
Veceras je izgledao klasa po krilima jer su na tim pozicijama bili Hodzic i Pidro...
meni je veceras kod njih recimo puno bolje izgledao onaj Mehanovic, sacuvao im je bruku lopti i odlozio na krila.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 17 apr 2021, 22:46

hordasDoboj je napisao/la:
17 apr 2021, 22:44
Između nas i Borca, po pobjeda i nerješeno. Gol razlika u ove 3 utakmice je 6:6. Znači gleda se gol razlika na kraju u slučaju istog broja bodova između nas?
Po pravilu nakon 22. kola se gledao međusobni radi utvrđivanja mjesta na tabeli, ako je isto gleda se gol razlika, ako je i ona ista onda idu dati golovi.

Nakon 33 kola se gleda samo gol razlika (jer nije fer da se gleda međusobni ako je neko igrao 2 kuči), nakon gol razlike se gledaju dati golovi,
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih
pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla
više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im
pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na
osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova
Kako dajemo golove i krupa će nas prestići sa gol razlikom hehhe
❤️1946❤️