FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omark
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omark » 17 apr 2021, 21:41

Razlika između nas i anamo onih je što oni preventivno kmeče i idu u krajnost bez ikakvog argumenta, dok mi i nakon tolikih krađa pokušavamo nešto na kulturan način sa nekim light saopštenjima. To tako ne funkcioniše.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 17 apr 2021, 21:44

braco je napisao/la:
17 apr 2021, 21:34
KANA je napisao/la:
17 apr 2021, 21:20
braco je napisao/la:
17 apr 2021, 20:51
@mocmahale Kriv je i Amar realno, obilo mu se o glavu forsiranje glupih igrača i njegova tvrdoglavost u raznim sferama kluba. Poslije 9 kikseva zaredom bih svog oca smjenio, a ne Amara.

Ali isto tako i sudije su nas dobro zaklale i nećemo se vazda mi praviti nešto fini da bi drugima ugodili. Pokrali su nas YEBEM IM MRTVU MAJKU u usta, a kad se drugima to desi odmah galama.

Sarajevo ništa bolje od nas ne igra ove polusezone, ali razlika između njih i nas je što će protiv nas sudija izmisliti penal, a da vidim tog sudiju MUDONJU koji će svirat penal Krupi nedavno u 90. minuti za izjednačenje na Koševu.
Super si primjer naveo uzmi da ih tad sudija nije pogurao kunem ti se usla bi I'm takva nervoza kao nama nikog dobili nebi I jos na derbiju pogurani , znaci pogurani su za 4 boda e zamisli da su osteceni za 10 kao mi ? A ja ne trazim da nas sudija pogura samo da nas nisu ostetile mi bi bili u igri za Titulu
Uvijek mi glumimo moralne vertikale i to nije samo ove sezone nego već godinama je tako. Kad se desi sudijska greška pitarima hoće ljudi UEFI da se žale, oglašavaju se bordo prijatelji, kad sudije Veleža pokradu dignu čitavu medijsku scenu na noge da se Gigović kazni, a kad nas karaju mi govorimo ma yebo sudije, da smo pravi pobjedili bi bez sudija.

Kad nam je Zrinjski oteo titulu u Bijeljini, ide priča ma joj yebo sudije da smo dobili Krupu i pitare, ništa nam ne bi mogli. Tačno, ali isto je ČINJENICA da im nije taj penal sviran mi bi bili prvaci i danas bi stvari bile puno drugačije.

I da vidim kojem bi to klubu savez imao muda crtati linije ko nama u Širokom? Da vidim što bi ih crtali pitarima, Borcu ili Zrinjskom. Znaju da nama mogu jer smo obicne pichke i da nas pred našim očima budalama prave. Znaju da mogu da šilje qrac na nama kako hoće.
To je to, od a do z..

Iz utakmice u utakmicu sudjenje protiv nas, direktno i ocigledno. Mi sutimo. Protiv Olimpika nas na Grbavici, **** Musa masakrira, ponisti nam cist gol i jos dva penala cista kao suza ne dosudi. Znaci umjesto potencijalnih 3:0 izgubis utakmicu. Komentari poslije utakmice u fazonu e jbo nas ako nam trebaju penali protiv Olimpika. Ljudi u BiH su ekstremno glupi, to se i kroz sport manifestuje. Mnogi misle da smo Real i da Olimpiku mozemo 10 komada spucati ko od sale, a u realnosti svi klubovi u 5 deka, dovoljna je sitnica da prevagne a pogotovo neka sudijska odluka..

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 17 apr 2021, 21:48

braco je napisao/la:
17 apr 2021, 21:34
KANA je napisao/la:
17 apr 2021, 21:20
braco je napisao/la:
@mocmahale Kriv je i Amar realno, obilo mu se o glavu forsiranje glupih igrača i njegova tvrdoglavost u raznim sferama kluba. Poslije 9 kikseva zaredom bih svog oca smjenio, a ne Amara.

Ali isto tako i sudije su nas dobro zaklale i nećemo se vazda mi praviti nešto fini da bi drugima ugodili. Pokrali su nas YEBEM IM MRTVU MAJKU u usta, a kad se drugima to desi odmah galama.

Sarajevo ništa bolje od nas ne igra ove polusezone, ali razlika između njih i nas je što će protiv nas sudija izmisliti penal, a da vidim tog sudiju MUDONJU koji će svirat penal Krupi nedavno u 90. minuti za izjednačenje na Koševu.
Super si primjer naveo uzmi da ih tad sudija nije pogurao kunem ti se usla bi I'm takva nervoza kao nama nikog dobili nebi I jos na derbiju pogurani , znaci pogurani su za 4 boda e zamisli da su osteceni za 10 kao mi ? A ja ne trazim da nas sudija pogura samo da nas nisu ostetile mi bi bili u igri za Titulu
Uvijek mi glumimo moralne vertikale i to nije samo ove sezone nego već godinama je tako. Kad se desi sudijska greška pitarima hoće ljudi UEFI da se žale, oglašavaju se bordo prijatelji, kad sudije Veleža pokradu dignu čitavu medijsku scenu na noge da se Gigović kazni, a kad nas karaju mi govorimo ma yebo sudije, da smo pravi pobjedili bi bez sudija.

Kad nam je Zrinjski oteo titulu u Bijeljini, ide priča ma joj yebo sudije da smo dobili Krupu i pitare, ništa nam ne bi mogli. Tačno, ali isto je ČINJENICA da im nije taj penal sviran mi bi bili prvaci i danas bi stvari bile puno drugačije.

I da vidim kojem bi to klubu savez imao muda crtati linije ko nama u Širokom? Da vidim što bi ih crtali pitarima, Borcu ili Zrinjskom. Znaju da nama mogu jer smo obicne pichke i da nas pred našim očima budalama prave. Znaju da mogu da šilje qrac na nama kako hoće.
To ti govorim brate , zamislli kakvih debila imamo od nasih navijaca nakon 6 utakmica ciste kradje seru sto je sudija dao crveni karton igracu Mladosti :facepalm: cudan mentalitet navijaca.Ni jedan portal da napise jel moguce da se najveci klub u drzavi ovako unistava sudjenjem ? ma niko nista

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 17 apr 2021, 21:50

Od agresora više mrzim jedino domaće izdjnike.
💩💩

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 17 apr 2021, 21:54

Treneru (stručnjaku) kojem su potrebni De Bruyne, Levandowski i Mbappe da bi apsolvirao Mladost, Slobodu, Olimpik i Krupu, najbolje je do daljnjeg da odmori.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 17 apr 2021, 21:56

Ma realno i kad nije krao sudija mi smo izmisljali neke greske da si sebi skocimo u stomak. Jednostavno je tako. Pored svih problema koje imamo i sudije realno zaboli **** hoce li nas zakinuti. Veca bi se buka digla da pogrijesi u nasu korist i ono standardno kmecanje veliki Zeljo poguran protiv Krupe. Ovako kazu zakinuli smo Zelju pogurali malu Krupu, pojeo vuk magarca i to je to. Mi da smo normalni onaj Bandic nikad ne bi sudio vise, a zapravo eto njega vrlo brzo i na Grbavicu da sudi pred navijacima. Postali smo manje bitan faktor. Nemamo svoje ljude na visokim funkcijama u savezu da nas zastite, ovi novinari koji su Zeljovci su Amarovci ili Misketovci i to im je vaznija borba od borbe za klub. Jedni su slavili prije par godina kad smo redali poraze, a sudije nas klale, drugi su slavili zadnjih mjeseci. Zelje tu slabo gdje ima. Jedino medju nama, navijacima.
Opet kazem zalosno je da smo mi sebi dozvolili da imamo neke minimalne sanse za Europu u ovakvoj konkurenciji i za jedan ovakav jubilej. Trebali smo mi zadnjih par godina sve pripremati da ovo bude posebna godina, da se svi skupimo, da uzivamo...mi se nadamo Europi, mijenjamo trenere, uprave, skupstine, osobe koje igraju za nas klub nisu isplacene, totalni cirkus i krah. Ali, dobro tako smo sami sebi napravili.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 apr 2021, 21:56

braco je napisao/la:
17 apr 2021, 20:40
A da ima i naše krivice svakako ima, ne treba se pravit blesav ni ćorav.
Kako nema, sjetite se penala kojeg je fulio Bekric protiv Slobode na 0:0, protiv TC na Tusnju gubimo 1:0 iz tog penala, a drugo poluvrijeme nijedan sut nismo uputili, sanse Veselinovica na derbiju... Bilo je sudijskih gresaka, ali je bilo stvari i do nas odnosno do igraca i trenera. Jedino gdje nikog od nasih ne krivim ni za sta je Olimpik. Niko nas meni tu nije krivac nego samo i iskljucivo Musa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 17 apr 2021, 22:06

Napokon postoji bar malo zelje i iscekivanja utakmice. Hajde Zeljo!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 17 apr 2021, 22:07

Omark je napisao/la:
17 apr 2021, 21:41
Razlika između nas i anamo onih je što oni preventivno kmeče i idu u krajnost bez ikakvog argumenta, dok mi i nakon tolikih krađa pokušavamo nešto na kulturan način sa nekim light saopštenjima. To tako ne funkcioniše.
Pitari su od drugog Amarovog mandata napravili plan i lagano ulazili u strukture saveza. Dok smo mi osvajali titule oni su usli u savez. Pa onda u jednom trenutku imas predsjednika saveza koji je pitar, imas 2 generalna sekretara koji su pitari(Bakovic i Dzemidzic). Pa onda su tu i Pilav, Salem Prolic itd. Clan bp je bio u komisiji za licenciranje, pa su imali svog covjeka u komisiji za sudjenje itd. Bukvalno, od cistacice do predsjednika. Mi nemamo nikoga u savezu i zbog toga mozemo samo da pisemo saopstenja..

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 apr 2021, 22:10

KANA je napisao/la:
17 apr 2021, 17:04
bojamora je napisao/la:
17 apr 2021, 16:57
KANA je napisao/la:
17 apr 2021, 16:20

****.li ti Ericu majku u picku
Gledo sam utakmicu. Navijo sam za Mladost al **** ti ovu ligu 2 penala Tuzli nije sviro.
Ma zasluzeno su ih uzeli , Hiros je izrastao u pravog igraca :thumbup: kad skontas koliko ovaj Hisic ulaze a nista , mislio sam da ce Husref puno bolje a li tanko .Ono nas su sjebali sa sudijama inace nigdje ih nebi bilo.
Ma jesu bolji bili i stvarno sam navijao za njih nego samo kažem da je ovo lakedija od lige gdje penal ne mora biti penal a gol ne mora biti gol. Da je bilo vara u našem prvenstvu liga bi izgledala potpuno drugačije a poslije ovog poraza pitara možda bi čak i prvi bili.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 17 apr 2021, 22:12

wolfie je napisao/la:
17 apr 2021, 22:06
A što imam filing da će nam po ko zna koji put ove sezone usrat se u merak :mrgreen:

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 17 apr 2021, 22:18

Vrijeme je da se zatvori taj začarani krug iz Bijeljine
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 apr 2021, 22:21

SudoHusika je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
17 apr 2021, 20:45
SudoHusika je napisao/la:
17 apr 2021, 20:36
Protiv Krupe u Krupi pokrade nas jelić izmišljenim penalom za krupu, protiv pitara poništen aci go, protiv tc izmišljen penal nad rustemom, protiv Olimpika mučka pljacka, go slobode iz ofsajda metar, ne svira nam čist penal na Grbavici protiv tc nad Šabanom koji je i dalje povrijeđen zbog tog nesviranog faula, ne svira nam penal protiv tc igranje rukom...
:pinokio: :nene:
To nije tacno, kriv je amar.
Evo pitaj pasceta rexa i ovu mackicu eleganta.
Moj muha, ovo je za sjest' i plakat.
Ovi se raspadaju, bojcu ide nenormalno težak raspored do kraja, a mi... ma uništili su nas. Još samo treba da naši proigraju smjenom Amara i da se ibrikom i bidonom udaram po glavi od muke. Zaklali su nas mafijaši, Z A K L A L I !!! Yebem im porodice kompletne.
Zaboravio si poništen go Lendrića na pravdi boga. Ja o tome pišem mjesec dana i još mi govore da trolam. Ne radi se više o Amaru jer je to gotova priča i podržaču i Sliškovića ali smo ga nezasluženo i nepravedno otjerali a to je i trojnom savezu bio cilj. Takođe pozivam da se organizujemo blokiramo Grbavicu i žalimo se Uefi da se poništi prvenstvo i za to tražimo podršku Džeke, Meše, Šehića i svih naših ljudi u fudbalu po Europi. Mi smo izgleda zaboravili da smo najveći klub sa najviše navijača u državi i da je dosta bilo.

Lavor
Kontakt:

Post Postao/la Lavor » 17 apr 2021, 22:22

Idemooo momciii sutraaaa jakoooooo ljubii vas brat

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 17 apr 2021, 22:22

KANA je napisao/la:
17 apr 2021, 21:30
Kometa je napisao/la:
17 apr 2021, 21:27
Mi smo titulu izgubili kada je Dzeki propao transfer u Juventus.
:rol: dobar dobar
Ostao bi Sadikovic i jos bi jedan igrac dosao sigurno.Da ne pricamo da bi plate isle redovno

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 apr 2021, 22:23

LjoZee je napisao/la:
17 apr 2021, 21:56
braco je napisao/la:
17 apr 2021, 20:40
A da ima i naše krivice svakako ima, ne treba se pravit blesav ni ćorav.
Kako nema, sjetite se penala kojeg je fulio Bekric protiv Slobode na 0:0, protiv TC na Tusnju gubimo 1:0 iz tog penala, a drugo poluvrijeme nijedan sut nismo uputili, sanse Veselinovica na derbiju... Bilo je sudijskih gresaka, ali je bilo stvari i do nas odnosno do igraca i trenera. Jedino gdje nikog od nasih ne krivim ni za sta je Olimpik. Niko nas meni tu nije krivac nego samo i iskljucivo Musa.
Ma dovoljno ti je da samo da se sjetiš da su nas u prvoj polusezoni klepili na Grbavici i Krupa i Mladost i Sloboda ti uzme bod i Široki ti tricu uvali. Tu nas realno nisu sudije povalile i sami smo sebi krivi. Plus dodatno i ovi primjeri koje si ti naveo.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 17 apr 2021, 22:23

Lavor je napisao/la:
17 apr 2021, 22:22
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 17 apr 2021, 22:24

Mi smo klub sa najviše deklarisanih navijača.
Konkretno, u praksi, možda i nije tako.
💩💩

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 17 apr 2021, 22:25

avalPacidoroP je napisao/la:
17 apr 2021, 22:12
wolfie je napisao/la:
17 apr 2021, 22:06
A što imam filing da će nam po ko zna koji put ove sezone usrat se u merak :mrgreen:
Ma satrat cemo ih sutra, vjeruj mi
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 17 apr 2021, 22:26

Lavor je napisao/la:
17 apr 2021, 22:22
Ljubi brat brata
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Orvel i 34 gosta.