FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cruz je za ove ublehe Redondo
E ovo je jedan od boljih komentara. Stvar je u tome da trebaju da se dovode igraci za koje znas da vrijede onoliko koliko su placeni. A ne da placas igrace koji su na nivou Federalne i to pet puta vise od ostatka lige. Medjutim, najveca je istina ovo sto si rekao za drzavu i to je to. PozzzOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:18Vala da dovedes lično Pepa na klupu, ne moze se pita od govana praviti. Kvalitet ekipe je loš, za nas budzet očajan.
Ne bih da pricam rekla kazala, ali Sabrina se pita za sve. Hadzic je marioneta obična.
Klub je loše vođen, bez obzira na titule. Nema vizije, nema napredovanja. Sve je to do sad na mišiće bilo. Kao i Musemić i Vinko će biti žrtva sistema. A bolje trenere od njih u ovoj ligi nećeš ni vidjeti.
Privremeno možemo biti sretni kada se uhvati forma. Ali kad stanes i pogledaš dugoročno, mi ne možemo naprijed.
Država, mentalitet, netalentovanost, nesposobnost, pare, u negativnoj konotaciji, ogranicavaju nas da se pomjerimo korak naprijed.
Fudbal je zabava, meni ovo nije zabavno. Odavde treba treba bježati, ovo je crna rupa svijeta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Gleda se gol razlika na krajuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:21Kometa je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:19Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanjuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.![]()
![]()
Ako se mogao Husref (zasluzeno) otjerati u slicnoj poziciji, ovog bez razmisljanja kao i Emira. Mora se spasavati sto se da.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako vec nesto pises potkrijepi dokazima.

Prva slika ova sezona, druga slika prosla. Ako je Mesanovic sta radio u prethodne dvije godine i opcenito mandatu u Mariboru to je igra. Ali, kao sto vidimo ni u Mariboru nije bio strijelac.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Igra jeste bezidejna ali dupla kruna je realnost ! Samo je pitanje sa koliko bodova razlike ❤
Nadam se da ce takav scenario prezivjeti adohz, i ostala elita navijaca voljenog nam kluba :*
Nadam se da ce takav scenario prezivjeti adohz, i ostala elita navijaca voljenog nam kluba :*
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Kako bi sad prekid prvenstva legao, ko budali samar...
E moji levati.
HOCEMOOOO PROMJENEEEEE....
DAJTE HADZICA IZ MLADOSTI, ZILJKICA, I VEZNJAKA KOJI CE DA DRZI SREDINU NA OKUPU A NE KO BUDALE BEZ GLAVE, NE ZNA SE KO STA IGRA..
E moji levati.
HOCEMOOOO PROMJENEEEEE....
DAJTE HADZICA IZ MLADOSTI, ZILJKICA, I VEZNJAKA KOJI CE DA DRZI SREDINU NA OKUPU A NE KO BUDALE BEZ GLAVE, NE ZNA SE KO STA IGRA..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sto se tice narednoe utakmice nas motivator diego simeone je dao jasne smjernice ekipi:
Ocekuje nas teska utakmica i nezgodan protivnik ali se nadamo pozitivnom rezultatu.
Ocekuje nas teska utakmica i nezgodan protivnik ali se nadamo pozitivnom rezultatu.
NEMA NAZAD
Neko da se izvini Panteliji sto ste ga napadali kad je pljuvao Borisa?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Za mene je titula izgubljena. Svi su namirisali krv,previse smo ranjivi da bi na kraju prosli prvi kroz cilj.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ne moze se nazvati navijačem onaj ko se nasladjuje na ovo, mrmoti usrefovski
Nick sve objasnio
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I šta sad čovjek da napiše ovom kompleksašu koji maše zastavom SDA a ovdje nekog proziva zbog te iste stranke.Zoran28 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:54BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:48Priželjkujem i nadam se pobjedi 1:0.
Realno gledajući sve faktore, 0:1 za njih.
A bit će vjerovatno sredina, 0:0.
Ako se izgubi (pupupu), mislim da će Vinko dić sidro i dat otkaz.![]()
Dubokoumno, gledajuci sve faktore, sijux izracuna 0-1spavate li mirno bukmeJkeri svijeta ?!
Ovdje haman zabranjeno bit pesimističan nakon zasluženog poraza od Zrinjskog, Veleža, Širokog.
Zabranjeno bit pesimističan nakon 2 gola u 7 utakmica.
Zabranjeno bit pesimističan nakon katastrofalne igre i katastrofalnog transfer roka.
Kakvu god kritiku napisao dočeka te brigada sa ismijavanjem i skakanjem po glavi zbog toga i onda kad se desi neki kiks onda ta ista brigada te optuži da se raduješ zbog poraza, loše igre i loših rezultata. Optuže te da si husrefoljubac, navijač drugog kluba i da si dušman svog kluba.
Na svaku kritiku brigada skače da odmah ismije, pobije, odmah ide sarkazam. Kad se desi najgore, onda im krivo što neko dođe i napiše zbog tog.
Pratiš klub godinama, pišeš ovdje u kontinuitetu i kad je bio vakat viršli, i kad se titula nije osvojila 7 godina, i kad si bio daleko od najtrofejnijeg kluba, tu si i kad je bilo najviše para, lopovluka i malverzacija, tu si bio i kad si uzeo kup nakon toliko godina, pa ligu, pa duplu, tu si nakon velikih pobjeda, tu si nakon nekih sramotnih utakmica i dođu ti opet i kažu "NAVIJAŠ PROTIV KLUBA".
Evo primjer, napišeš normalan komentar koji možeš potkrijepit svako slovo činjenicama. Uvrijedi te i onda kad ga citiraš ide ovo sve gore što sam naveo.
tm01hzne je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:56Reci sam sebi da si glup i olakšaj si.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:48Priželjkujem i nadam se pobjedi 1:0.
Ako se izgubi (pupupu), mislim da će Vinko dić sidro i dat otkaz.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 17 apr 2021, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trener drzi Susica gdje ne zna igrati, trener bira da mu udje Krste i Hebibovic a da na klupi ostanu Zinedin i Cmiljanic, itd.
SD tu nije kriv. Hocete reci da je realnost ove ekipe 2 gola u 7 utakmica? I omjer 2-1-3? Do trenera je samo.
Ima jos sansu da se ispravi; problem je sto srlja iz greske u gresku i sto nije uspio nadomjestiti odlazak 2 najbolja igraca (promjenom taktike, formacije i sl.).
SD tu nije kriv. Hocete reci da je realnost ove ekipe 2 gola u 7 utakmica? I omjer 2-1-3? Do trenera je samo.
Ima jos sansu da se ispravi; problem je sto srlja iz greske u gresku i sto nije uspio nadomjestiti odlazak 2 najbolja igraca (promjenom taktike, formacije i sl.).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:28I šta sad čovjek da napiše ovom kompleksašu koji maše zastavom SDA a ovdje nekog proziva zbog te iste stranke.Zoran28 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:54BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:48Priželjkujem i nadam se pobjedi 1:0.
Ako se izgubi (pupupu), mislim da će Vinko dić sidro i dat otkaz.![]()
Dubokoumno, gledajuci sve faktore, sijux izracuna 0-1spavate li mirno bukmeJkeri svijeta ?!
Ovdje haman zabranjeno bit pesimističan nakon zasluženog poraza od Zrinjskog, Veleža, Širokog.
Zabranjeno bit pesimističan nakon 2 gola u 7 utakmica.
Zabranjeno bit pesimističan nakon katastrofalne igre i katastrofalnog transfer roka.
Kakvu god kritiku napisao dočeka te brigada sa ismijavanjem i skakanjem po glavi zbog toga i onda kad se desi neki kiks onda ta ista brigada te optuži da se raduješ zbog poraza, loše igre i loših rezultata. Optuže te da si husrefoljubac, navijač drugog kluba i da si dušman svog kluba.
Na svaku kritiku brigada skače da odmah ismije, pobije, odmah ide sarkazam. Kad se desi najgore, onda im krivo što neko dođe i napiše zbog tog.
Pratiš klub godinama, pišeš ovdje u kontinuitetu i kad je bio vakat viršli, i kad se titula nije osvojila 7 godina, i kad si bio daleko od najtrofejnijeg kluba, tu si i kad je bilo najviše para, lopovluka i malverzacija, tu si bio i kad si uzeo kup nakon toliko godina, pa ligu, pa duplu, tu si nakon velikih pobjeda, tu si nakon nekih sramotnih pobjeda i dođu ti opet i kažu "NAVIJAŠ PROTIV KLUBA".
Evo primjer, napišeš normalan komentar koji možeš potkrijepit svako slovo činjenicama. Uvrijedi te i onda kad ga citiraš ide ovo sve gore što sam naveo.
tm01hzne je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:56Reci sam sebi da si glup i olakšaj si.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:48Priželjkujem i nadam se pobjedi 1:0.
Ako se izgubi (pupupu), mislim da će Vinko dić sidro i dat otkaz.
Opet siJux barata nekim informacijama, nesto on zna al mudro krije. Pa ce prodati te sluzbene informacije nekome ko ponidi brdo para hahaha
Ja se izvinjavam Pidri ipak moea hos raditi da dostigne tvoj nivo
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
To sto si ti meni pisao da sam pljuvac je bar za izvinjenja ucero ti Celo,i to sto sam ja znao o Emiru dok si ga ti branio to nije pljuvanje,nego sam zelio da ugradjivac u ugovore i stetocina ode iz kluba zbog boljitka kluba, sjecas se kad sam ti napisao prije 3-4 mjeseca mozda i vise,polako doci ce vrijeme kad ces ga i ti tjerati,et haman dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:16To sto si ti pogresno shvatio je druga stvar. Te gluposti sto si ti pisao su bili smijesni argumenti oko Emira, postujem samo odredjene dijelove koje si ti pisao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:13Dodaj zipa i gis vjecni branioci plavog potomka.feniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:57Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Kad je Pantelija argumentovano pisao, uvijek sam mu govorio da cu ga postovati jer je uvijek znao i odbraniti SD-a , a ti si ga ovdje predstavljao da nikad nije nista dobro uradio za klub.
Sad svakako zelim da mu vidim ledja, iako to onako realno mislim jos od utakmice sa zrinjskim, samo sam sad to i na forumu rekao.
Imam
Rano je otišo..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako se vec provlace smjene, ne treba se tjerati jedan covjek, detaljno treba analizirati ko je i za sta kriv sto smo se doveli u ovu situaciju, ja sam to rekao da treba nakon zavrsetka sezone, ali treba odmah sada poceti s tim.
Mi nemamo nista od toga ako veceras otjeramo Hadzica i pustimo Vinka do kraja sezone. Sta time dobijamo? Hazdija radi od prelaznog roka do prelaznog roka, njegova smjena moze sacekati i mjesec dana dok se ne nadje neki kvalitetan sportski direktor.
Za Vinka sam mislio da ce popravljati igru ekipe iz kola u kolo ali sam se prevario. Nas jedino u ovoj situaciji moze spasiti smjena trenera i njegovih pomocnika, samo na taj nacin mozemo doziviti pozitivan sok. Ako ima sanse da dovedemo nekog dobrog trenera odmah, odlicno, ako ne nemam nista protiv ni da Uscuplic bude ali Vinko ne smije ostati do kraja sezone jer mi vec 8 kola nemamo napretka, ili je toplo hladno ili se budimo samo kad nam rezultatski prigusti ali to nista ne pije vode.
Mi nemamo nista od toga ako veceras otjeramo Hadzica i pustimo Vinka do kraja sezone. Sta time dobijamo? Hazdija radi od prelaznog roka do prelaznog roka, njegova smjena moze sacekati i mjesec dana dok se ne nadje neki kvalitetan sportski direktor.
Za Vinka sam mislio da ce popravljati igru ekipe iz kola u kolo ali sam se prevario. Nas jedino u ovoj situaciji moze spasiti smjena trenera i njegovih pomocnika, samo na taj nacin mozemo doziviti pozitivan sok. Ako ima sanse da dovedemo nekog dobrog trenera odmah, odlicno, ako ne nemam nista protiv ni da Uscuplic bude ali Vinko ne smije ostati do kraja sezone jer mi vec 8 kola nemamo napretka, ili je toplo hladno ili se budimo samo kad nam rezultatski prigusti ali to nista ne pije vode.
90!
Nije da nismo pisali da će se ovo desit, još na pripremama dok je ekipa bila
Emire Hadzicu evo opet ti yebem kompletnu familju, a pojedincima ( pronaći će se) koji su pokušavali da ismijavaju nas koji smo na ovo upozoravali samo da poručim da se dobro qurca napuše
Emire Hadzicu evo opet ti yebem kompletnu familju, a pojedincima ( pronaći će se) koji su pokušavali da ismijavaju nas koji smo na ovo upozoravali samo da poručim da se dobro qurca napuše
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, keli, laznokrilo, macahz, Majestic-12 [Bot], napoleon72, nedimmmm1337, rimljanin90 i 54 gosta.