FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ne mogu da vjerujem šta smo prokockali,daj Bože da uzmemo titulu a i poslije ovo većeras nevjerujem ni u prolaz u kupu u srijedu
ja ću pratiti i dalje ne sekirajfeniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:12Ovo sto smo gledali za nosioca i nenosioca je isto sjeb godine..Al nadam se tituli jos uvijek. Mada Sergej je i dalje po meni najbolji trener lige i skolovat ce nas

-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:16To sto si ti pogresno shvatio je druga stvar. Te gluposti sto si ti pisao su bili smijesni argumenti oko Emira, postujem samo odredjene dijelove koje si ti pisao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:13Dodaj zipa i gis vjecni branioci plavog potomka.feniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:57Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Kad je Pantelija argumentovano pisao, uvijek sam mu govorio da cu ga postovati jer je uvijek znao i odbraniti SD-a , a ti si ga ovdje predstavljao da nikad nije nista dobro uradio za klub.
Sad svakako zelim da mu vidim ledja, iako to onako realno mislim jos od utakmice sa zrinjskim, samo sam sad to i na forumu rekao.
Imal tog Hasselbanka pisam ti se u usta
Sad Zrinjski pa Željezničar i Tuzla strašan raspored iz derbija u derbi gotovo je ovo večeras smo izgubili titulu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Faruku Hadzibegicu ponuditi poziciju kao sto ima Nenad Bjelica u Osijeku. Engleski tip menadzera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:10Vjeruj da je odredjenim ljudima drago(a da su nasi navijaci naravno). Za tebe znam da ti ne bi nikad bilo drago, i da ti je klub ispred pojedinaca.Pantelija je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:05Jel neko normalan stvarno misli da je meni licno ili nekome drago?
Grob te nece, izgledamo ko Krupa, raspadamo se po svim šavovima.
Ali ove sitne provokacije su iskljucivo i samo zbog onih koji mjesecima ismijavaju svaku kritiku na racun emira i vinka. I sad nema potrebe u tome vidjeti da se slavi neki poraz vec iskljucivo to sto na svaki komentar dezurni su skakali sa sarkasticnim komentarima i ismijavanjem forumasa.
A situacije je jako losa jer ako vinko sam ne da otkaz mi mu ga necemo dati zbog love
Izvinjavam ti se ako sam ti ikad i A rekao kad si pricao o SD
Maloprije notifikacija na viber FKS, vidim link od zvanicne stranice, rek'o da nisu dali otkaz Vinku, kad khurac..
Ako ima i 1% sanse da se dovede Hadzibegic ili Akrapovic, to uraditi jos veceras.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vala da dovedes lično Pepa na klupu, ne moze se pita od govana praviti. Kvalitet ekipe je loš, za nas budzet očajan.
Ne bih da pricam rekla kazala, ali Sabrina se pita za sve. Hadzic je marioneta obična.
Klub je loše vođen, bez obzira na titule. Nema vizije, nema napredovanja. Sve je to do sad na mišiće bilo. Kao i Musemić i Vinko će biti žrtva sistema. A bolje trenere od njih u ovoj ligi nećeš ni vidjeti.
Privremeno možemo biti sretni kada se uhvati forma. Ali kad stanes i pogledaš dugoročno, mi ne možemo naprijed.
Država, mentalitet, netalentovanost, nesposobnost, pare, u negativnoj konotaciji, ogranicavaju nas da se pomjerimo korak naprijed.
Fudbal je zabava, meni ovo nije zabavno. Odavde treba treba bježati, ovo je crna rupa svijeta.
Ne bih da pricam rekla kazala, ali Sabrina se pita za sve. Hadzic je marioneta obična.
Klub je loše vođen, bez obzira na titule. Nema vizije, nema napredovanja. Sve je to do sad na mišiće bilo. Kao i Musemić i Vinko će biti žrtva sistema. A bolje trenere od njih u ovoj ligi nećeš ni vidjeti.
Privremeno možemo biti sretni kada se uhvati forma. Ali kad stanes i pogledaš dugoročno, mi ne možemo naprijed.
Država, mentalitet, netalentovanost, nesposobnost, pare, u negativnoj konotaciji, ogranicavaju nas da se pomjerimo korak naprijed.
Fudbal je zabava, meni ovo nije zabavno. Odavde treba treba bježati, ovo je crna rupa svijeta.
Kad se Fanimo vraća?
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne moze ba Dzeno preuzet, da ova ekipa ima individualni kvalitet kakav je imao 2014/15 onda bi on mogao. On daje slobodu igracima. Kome ces dat slobodu u ovoj ekipi? Handzicu i Hebinovicu?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
jakad sam piso da barem ubaci akademce i mlade govorili ste da je samoubistvo..ne vidim razliku samoubistva i ovog gubljenja prednosti a igra ti Krste Anel Milanovic Hodzic. Bolje da izgubimo s Kenom, Hamzom i Farukom. Lakse bih podnio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanjuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
-
- Kontakt:
Eto ja sad bio kriv jer sam bio previse optimistican ? Inace ljudi nisu mogli pisat kritike od mene, a sralo se na sve i svasta. I na sta je trebalo i na sto nije. A ja sam to kao branio, inace da se vise kritikovalo sad bi nama bilo kao bolje ?joker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:09Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
-
- Kontakt:
Sve je ovo realnost nema se sta palamudit. Ovdje su pojedini pametnjakovici napadali ljude koji su davali kritike za naseg lijepog emira i pisali gluposti poput povedi nas hadzija majstore. Evo sto ce nas povest u propast jedino.prodao je dva najbolja igraca u timu a doveo ublehe poput mesanovica kojeg mu je husara uvalio i ovog cmiljanica koji ne moze dobit minute jos je stranac. Ko je tu budala ljudi moji? Tino susic je mrtav igrac taj vise u fk radnik hadizci nema mjesta, znaci gotovo jaraniko moja idi penzionisi se otvori buregdzinicu.
Dalje vinko nema znanje i muda za ono sta nama treba. Na 0 1 kad ti treba napadac a imas cmiljanica na klupi ti uvodis milanovica i hebibovica halooo, dva igraca koja u Oimpiku nemaju mjesta. Uzasss.
Nabijem na **** sve one koji i dalje slijepo podrzavaju ove ublehe a na prvom mjestu Emira hadzica, najveci neprijatelji kluba.
Dalje vinko nema znanje i muda za ono sta nama treba. Na 0 1 kad ti treba napadac a imas cmiljanica na klupi ti uvodis milanovica i hebibovica halooo, dva igraca koja u Oimpiku nemaju mjesta. Uzasss.

Nabijem na **** sve one koji i dalje slijepo podrzavaju ove ublehe a na prvom mjestu Emira hadzica, najveci neprijatelji kluba.

Čuj to, jesi li siguran skroz?Kometa je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:19Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanjuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
Ljudi kakva titula sta vam je, bilo ko da dodje kasno je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kometa je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:19Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanjuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.

C'mon šefe c'mon 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne racuna se uopste međusobni jer se igra neparan broj utakmica, gleda se gol razlika, ako je GR ista onda dati golovi.Kometa je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:19Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanjuHistoricar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Ako budu cekali do slijedece tekme ode titula,on je trebao dobiti otkaz poslije Veleza da bi danas bar bod izvukli,ako dalje ostane neka nam je bog na pomoci.
Kako otjerati igraca pod ugovorom ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:04Emira sutra skloniti , poslije sezone i Vinka , otjerat Hebibovica , Pidru , Pejovica , Susica , Mesanovica , Handzica , Hodzica , Cmiljanica , Adukora na tribine poslat onako iz inata ...
Ima seratora, ali ima i realnih ljudi koji ovdje godinama pišu, a ti bi im **** nogom natabao u usta, ili tako nešto je bilo rečeno. Samo lakše malo, ovdje se vidjelo da ne ide, pa ne ide. Moglo se optimizam furati kad se osnova ima. Nego pojedini su se uhvatili u koštac sa svojim egom, pa ne može se sad reći da ne ide, a vidimo da ne ide. I "moderno" je bilo braniti sve, ne dati na Emira, ne dati na ovog, na onog. Mora postojati i kritika, jbg. Odoh na trening da se ispušem, pa kasnije ću napisati nešta normalnije, dok dođem sebi...ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:20Eto ja sad bio kriv jer sam bio previse optimistican ? Inace ljudi nisu mogli pisat kritike od mene, a sralo se na sve i svasta. I na sta je trebalo i na sto nije. A ja sam to kao branio, inace da se vise kritikovalo sad bi nama bilo kao bolje ?joker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:09Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], Oerde, rimljanin90, skoJaa i 56 gostiju.