FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 17 apr 2021, 21:17

Pa ne mogu da vjerujem šta smo prokockali,daj Bože da uzmemo titulu a i poslije ovo većeras nevjerujem ni u prolaz u kupu u srijedu

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 17 apr 2021, 21:17

feniksptica je napisao/la:
17 apr 2021, 21:12
Ovo sto smo gledali za nosioca i nenosioca je isto sjeb godine..Al nadam se tituli jos uvijek. Mada Sergej je i dalje po meni najbolji trener lige i skolovat ce nas
ja ću pratiti i dalje ne sekiraj :mrgreen:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 17 apr 2021, 21:17

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 apr 2021, 21:16
Sanchez1987 je napisao/la:
17 apr 2021, 21:13
feniksptica je napisao/la:
17 apr 2021, 20:57
Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Dodaj zipa i gis vjecni branioci plavog potomka.
To sto si ti pogresno shvatio je druga stvar. Te gluposti sto si ti pisao su bili smijesni argumenti oko Emira, postujem samo odredjene dijelove koje si ti pisao.
Kad je Pantelija argumentovano pisao, uvijek sam mu govorio da cu ga postovati jer je uvijek znao i odbraniti SD-a , a ti si ga ovdje predstavljao da nikad nije nista dobro uradio za klub.
Sad svakako zelim da mu vidim ledja, iako to onako realno mislim jos od utakmice sa zrinjskim, samo sam sad to i na forumu rekao.

Imal tog Hasselbanka pisam ti se u usta

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 17 apr 2021, 21:17

Sad Zrinjski pa Željezničar i Tuzla strašan raspored iz derbija u derbi gotovo je ovo večeras smo izgubili titulu

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 apr 2021, 21:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
17 apr 2021, 21:10
Pantelija je napisao/la:
17 apr 2021, 21:05
Jel neko normalan stvarno misli da je meni licno ili nekome drago?
Grob te nece, izgledamo ko Krupa, raspadamo se po svim šavovima.
Ali ove sitne provokacije su iskljucivo i samo zbog onih koji mjesecima ismijavaju svaku kritiku na racun emira i vinka. I sad nema potrebe u tome vidjeti da se slavi neki poraz vec iskljucivo to sto na svaki komentar dezurni su skakali sa sarkasticnim komentarima i ismijavanjem forumasa.

A situacije je jako losa jer ako vinko sam ne da otkaz mi mu ga necemo dati zbog love
Vjeruj da je odredjenim ljudima drago(a da su nasi navijaci naravno). Za tebe znam da ti ne bi nikad bilo drago, i da ti je klub ispred pojedinaca.
Izvinjavam ti se ako sam ti ikad i A rekao kad si pricao o SD
Maloprije notifikacija na viber FKS, vidim link od zvanicne stranice, rek'o da nisu dali otkaz Vinku, kad khurac..
Ako ima i 1% sanse da se dovede Hadzibegic ili Akrapovic, to uraditi jos veceras.
Faruku Hadzibegicu ponuditi poziciju kao sto ima Nenad Bjelica u Osijeku. Engleski tip menadzera. :ljepota:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 17 apr 2021, 21:18

Vala da dovedes lično Pepa na klupu, ne moze se pita od govana praviti. Kvalitet ekipe je loš, za nas budzet očajan.
Ne bih da pricam rekla kazala, ali Sabrina se pita za sve. Hadzic je marioneta obična.
Klub je loše vođen, bez obzira na titule. Nema vizije, nema napredovanja. Sve je to do sad na mišiće bilo. Kao i Musemić i Vinko će biti žrtva sistema. A bolje trenere od njih u ovoj ligi nećeš ni vidjeti.
Privremeno možemo biti sretni kada se uhvati forma. Ali kad stanes i pogledaš dugoročno, mi ne možemo naprijed.
Država, mentalitet, netalentovanost, nesposobnost, pare, u negativnoj konotaciji, ogranicavaju nas da se pomjerimo korak naprijed.
Fudbal je zabava, meni ovo nije zabavno. Odavde treba treba bježati, ovo je crna rupa svijeta.

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 17 apr 2021, 21:18

Kad se Fanimo vraća?

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 17 apr 2021, 21:18

Ne moze ba Dzeno preuzet, da ova ekipa ima individualni kvalitet kakav je imao 2014/15 onda bi on mogao. On daje slobodu igracima. Kome ces dat slobodu u ovoj ekipi? Handzicu i Hebinovicu?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 apr 2021, 21:19

jakad sam piso da barem ubaci akademce i mlade govorili ste da je samoubistvo..ne vidim razliku samoubistva i ovog gubljenja prednosti a igra ti Krste Anel Milanovic Hodzic. Bolje da izgubimo s Kenom, Hamzom i Farukom. Lakse bih podnio
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 17 apr 2021, 21:19

Historicar je napisao/la:
17 apr 2021, 20:37
Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanju

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 apr 2021, 21:20

joker90 je napisao/la:
17 apr 2021, 21:09
ajdohordas je napisao/la:
17 apr 2021, 21:00
Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..
Eto ja sad bio kriv jer sam bio previse optimistican ? Inace ljudi nisu mogli pisat kritike od mene, a sralo se na sve i svasta. I na sta je trebalo i na sto nije. A ja sam to kao branio, inace da se vise kritikovalo sad bi nama bilo kao bolje ?

Robbery1946
Kontakt:

Post Postao/la Robbery1946 » 17 apr 2021, 21:20

Sve je ovo realnost nema se sta palamudit. Ovdje su pojedini pametnjakovici napadali ljude koji su davali kritike za naseg lijepog emira i pisali gluposti poput povedi nas hadzija majstore. Evo sto ce nas povest u propast jedino.prodao je dva najbolja igraca u timu a doveo ublehe poput mesanovica kojeg mu je husara uvalio i ovog cmiljanica koji ne moze dobit minute jos je stranac. Ko je tu budala ljudi moji? Tino susic je mrtav igrac taj vise u fk radnik hadizci nema mjesta, znaci gotovo jaraniko moja idi penzionisi se otvori buregdzinicu.

Dalje vinko nema znanje i muda za ono sta nama treba. Na 0 1 kad ti treba napadac a imas cmiljanica na klupi ti uvodis milanovica i hebibovica halooo, dva igraca koja u Oimpiku nemaju mjesta. Uzasss. :clap: :clap:

Nabijem na **** sve one koji i dalje slijepo podrzavaju ove ublehe a na prvom mjestu Emira hadzica, najveci neprijatelji kluba. :salut:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 17 apr 2021, 21:20

Kometa je napisao/la:
17 apr 2021, 21:19
Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
Sarajevo ima.bolji omjer ,racunaju se samo dvije utakmice u regularnom prvenstvu,bez ove trece u razigravanju
Čuj to, jesi li siguran skroz?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 apr 2021, 21:20

Ljudi kakva titula sta vam je, bilo ko da dodje kasno je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 apr 2021, 21:21

Kometa je napisao/la:
:facepalm: :facepalm:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 apr 2021, 21:22

C'mon šefe c'mon 😂😂
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 17 apr 2021, 21:22

Kometa je napisao/la:
Ne racuna se uopste međusobni jer se igra neparan broj utakmica, gleda se gol razlika, ako je GR ista onda dati golovi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 apr 2021, 21:22

emir79 je napisao/la:
17 apr 2021, 21:16
Sacekacemo da nas Zrinjski popiša u Mostaru pa kad izgubimo 1. mjesto da se rijesimo Vinka i Emira.

Nama u ovom momentu je potreban pozitivan šok, inače smo donji.
Ako budu cekali do slijedece tekme ode titula,on je trebao dobiti otkaz poslije Veleza da bi danas bar bod izvukli,ako dalje ostane neka nam je bog na pomoci.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 17 apr 2021, 21:22

HeraklitMracni je napisao/la:
17 apr 2021, 21:04
Emira sutra skloniti , poslije sezone i Vinka , otjerat Hebibovica , Pidru , Pejovica , Susica , Mesanovica , Handzica , Hodzica , Cmiljanica , Adukora na tribine poslat onako iz inata ...
Kako otjerati igraca pod ugovorom ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2021, 21:23

17 apr 2021, 21:20
joker90 je napisao/la:
17 apr 2021, 21:09
17 apr 2021, 21:00
Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..
Eto ja sad bio kriv jer sam bio previse optimistican ? Inace ljudi nisu mogli pisat kritike od mene, a sralo se na sve i svasta. I na sta je trebalo i na sto nije. A ja sam to kao branio, inace da se vise kritikovalo sad bi nama bilo kao bolje ?
Ima seratora, ali ima i realnih ljudi koji ovdje godinama pišu, a ti bi im **** nogom natabao u usta, ili tako nešto je bilo rečeno. Samo lakše malo, ovdje se vidjelo da ne ide, pa ne ide. Moglo se optimizam furati kad se osnova ima. Nego pojedini su se uhvatili u koštac sa svojim egom, pa ne može se sad reći da ne ide, a vidimo da ne ide. I "moderno" je bilo braniti sve, ne dati na Emira, ne dati na ovog, na onog. Mora postojati i kritika, jbg. Odoh na trening da se ispušem, pa kasnije ću napisati nešta normalnije, dok dođem sebi...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], Oerde, rimljanin90, skoJaa i 56 gostiju.