FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ovi uhljupi nece dati ostavku to je sigurno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjeruj da je odredjenim ljudima drago(a da su nasi navijaci naravno). Za tebe znam da ti ne bi nikad bilo drago, i da ti je klub ispred pojedinaca.Pantelija je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:05Jel neko normalan stvarno misli da je meni licno ili nekome drago?
Grob te nece, izgledamo ko Krupa, raspadamo se po svim šavovima.
Ali ove sitne provokacije su iskljucivo i samo zbog onih koji mjesecima ismijavaju svaku kritiku na racun emira i vinka. I sad nema potrebe u tome vidjeti da se slavi neki poraz vec iskljucivo to sto na svaki komentar dezurni su skakali sa sarkasticnim komentarima i ismijavanjem forumasa.
A situacije je jako losa jer ako vinko sam ne da otkaz mi mu ga necemo dati zbog love
Izvinjavam ti se ako sam ti ikad i A rekao kad si pricao o SD
Maloprije notifikacija na viber FKS, vidim link od zvanicne stranice, rek'o da nisu dali otkaz Vinku, kad khurac..
Ako ima i 1% sanse da se dovede Hadzibegic ili Akrapovic, to uraditi jos veceras.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Emire j ebem ti Sandu u pakas
Pa de cim je to branilo neodbranjivo, to je obraz đon!ado-hz je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:07
A sto paško...zar to sumnjas u Vinka i u titulu???
Kako se to ti promijeni u 4-5 zadnjih kola???
Gdje je sad podrska kad gori pod nogama???
E PA NEMA JE I NECE JE BITI JER SE SVE RADIO NAOPAKO A SAD JE DJAVO DOSAO PO NAPLATU.
SAMO STO MI POJEDINI OVDJE SMO SE SEKIRALI NA VRIJEME PA NI NAM JE SAD LAKSE OVO PODNIJETI, A VI BRANIOCI VINKA I EMIRA SAD GRIZITE SVOJA MUDA.
Ja bi im se svima dobro posro i popišo po žvaljama..
Onako sebi za dušu
Pa ni ja ne bi dao otkaz, redovno sve. Yebo direktora bh telecoma. Još ko u mrtvaca ti je pokret
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bezveze se svađate i raspravljate, ništa to neće promijeniti.
Ali i vi koji branite trenere, ljude u upravi, itd., trebate da se zapitate, jel vi navijate za klub ili za te ljude?
Vinko i Emir moraju ići odmah večeras dok je vakat. Oni su zapravo trebali nakon Veleža dobiti nogu, jer uništi Vinko ekipu sa svojom depresivom.
Ali i vi koji branite trenere, ljude u upravi, itd., trebate da se zapitate, jel vi navijate za klub ili za te ljude?
Vinko i Emir moraju ići odmah večeras dok je vakat. Oni su zapravo trebali nakon Veleža dobiti nogu, jer uništi Vinko ekipu sa svojom depresivom.
-
- Kontakt:
Dajte nam sad taj broj ziroracuna pa da gradimo A.F !!!
Ako vcrs ne bude smijenjem trener, gubimo sve do kraja. Ocigledno se igracima nesto ne svidja. Treba nam promjena..
I Klop je dobar trener, ali igraci se zasitili jednostavno..
I Klop je dobar trener, ali igraci se zasitili jednostavno..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Daj nam Dženu Uščuplića do kraja sezone da završi posao. Ćala mu asistira. Dženo šamara, Ćala loži. Njima fali energije , znanja imaju tu i tamo kao pola lige.
Sramota da se ovaj Branimir svako razvali sa klupe a šef ko na infuziji prsti utakmicu. Kad bi ga sa terena vidio onakvog anemičnog sav motiv bih izgubio.
Sramota da se ovaj Branimir svako razvali sa klupe a šef ko na infuziji prsti utakmicu. Kad bi ga sa terena vidio onakvog anemičnog sav motiv bih izgubio.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo sto smo gledali za nosioca i nenosioca je isto sjeb godine..Al nadam se tituli jos uvijek. Mada Sergej je i dalje po meni najbolji trener lige i skolovat ce nas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo nas neki pozitivan šok moze spasiti ostalo nista drugo,ne postaje se sampion sa defanzivom,sa igrom na pokusaj kontri.Kvaliteta nemamo a i ovo malo sto ima se izgubilo samopouzdanje zbog razno raznih stvari.
Ovo sa izmjenama sto je danas radio je sramota,pa mi uvodimo 3 igraca kojima nije produzen ugovor i kojim je jasno da se na njih ne racuna na kraju sezone.Doveden spic stranac nemoze dobiti minute na 0-2? ma smjesno.
Prvo mjesto gubimo kroz kolo-dva sigurno,ja ovdje nevidim nista da obecava,dakle samo pozitivan mozda taj neki sok da nesto izmjajmunisemo sa tim nazalost to je jedina varijanta,drugog nacina stvarno nevidim.
Ovo sa izmjenama sto je danas radio je sramota,pa mi uvodimo 3 igraca kojima nije produzen ugovor i kojim je jasno da se na njih ne racuna na kraju sezone.Doveden spic stranac nemoze dobiti minute na 0-2? ma smjesno.
Prvo mjesto gubimo kroz kolo-dva sigurno,ja ovdje nevidim nista da obecava,dakle samo pozitivan mozda taj neki sok da nesto izmjajmunisemo sa tim nazalost to je jedina varijanta,drugog nacina stvarno nevidim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Dodaj zipa i gis vjecni branioci plavog potomka.feniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:57Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Moliti boga da sutra Zrinjski i Velež upišu pobjede pa da bude fajt do kraja tih 4-5 timova......
Nemam ja sta gristi svoja muda, ko god ne moze ispuniti cilj nije za klub...ado-hz je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:07
A sto paško...zar to sumnjas u Vinka i u titulu???
Kako se to ti promijeni u 4-5 zadnjih kola???
Gdje je sad podrska kad gori pod nogama???
E PA NEMA JE I NECE JE BITI JER SE SVE RADIO NAOPAKO A SAD JE DJAVO DOSAO PO NAPLATU.
SAMO STO MI POJEDINI OVDJE SMO SE SEKIRALI NA VRIJEME PA NI NAM JE SAD LAKSE OVO PODNIJETI, A VI BRANIOCI VINKA I EMIRA SAD GRIZITE SVOJA MUDA.
I Hus je imao moju podršku , cim je ugrozio prednost rekao sam da treba ici
Isto vazi i za ovu garnituru.
Nema razlike nikakve
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima njih jos od kojih se kritika ovdje nije mogla napisati pa ih sad nema nigdje. Momak je bar imao obraz da se izvine, valjda ce od sad i on a i svi ostali skontati da smo svi tu radi Sarajeva i da svi pisemo jer hocemo da FKS napreduje!joker90 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:09Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
BOLI ME QRAC ZA KUP, TITULA NE SMIJE DOCI U PITANJE!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nekog kao Dzenu za taj trzaj. Realno, potreban nam je pozitivan sok, Vinko sam kaze ekipa izgubila samopouzdanje. Onda neke njegove nelogicne odluke itd. Od 7 utakmica 4 poraza, 2 gola. Svi vidimo da je problem u napadu, a u napadu stalno isti igraci. Mustedanagic dobio 10 minuta antifudbala u Sirokom, Cmiljanica se falilo na sva usta, a ne das mu ni 45 minuta u komadu.bodi123 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:04Nema se sad šta mijenjati, jedino taj neki pozitivni šok, ali s kim?MortemHz je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:00Ko će doći 7 kola prije kraja, sa ovim igračima? Doduše da je živ ostati do maja i onda ide lakši raspored uslovno rečeno..retromoos je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:59
Pisao sam i ja drug. Kad sam pisao za Emira da on nije za FK Sarajevo to su bile salve uvreda na moj racun. Neki likovi ne razumiju da ako kritikujes ne znaci da mislis lose klubu, vec je bas obratno, kritikujes jer zelis napredak.
Jedina sansa da se spasimo historijske blamaze je momentalni otkaz Vinku i Emiru
Ali šta god da se desi do kraja sezone, mi se na ljeto moramo razići i sa šefom stručnog štaba i sa sportskim direktorom... nisu toliko ni loši, bilo je i dobrih poteza, mečeva, igrača, jednostavno je došlo do zasićenja a i oni su dostigli vrhunac, ista stvar ko s Husrefom. Moramo tražiti dalje, moramo se okrenuti kvalitetnijim riješenjima, potražiti trenera van ove države, i SD-a s jačim vezama, barem kao što je Ibraković imao...
Ja stvarno ne vidim koga bi mogao na mjesto SD iz BiH staviti, jedino nekog reprezentativca bivseg tipa Spahic. Stranac je naredni korak.
Za 3 dana je nova bitna utakmica, koja se mora pobjediti.
Ovo nasladjivanje pojedinih je stvarno bez komentara. Pokazuju koliki su navijaci FK Sarajeva.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 17 apr 2021, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
covjece kakav kontrast naspram prosle godine, jel realno da se desava ovako losa igra i prosipanje bodova?
Sacekacemo da nas Zrinjski popiša u Mostaru pa kad izgubimo 1. mjesto da se rijesimo Vinka i Emira.
Nama u ovom momentu je potreban pozitivan šok, inače smo donji.
Nama u ovom momentu je potreban pozitivan šok, inače smo donji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sto si ti pogresno shvatio je druga stvar. Te gluposti sto si ti pisao su bili smijesni argumenti oko Emira, postujem samo odredjene dijelove koje si ti pisao.Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:13Dodaj zipa i gis vjecni branioci plavog potomka.feniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:57Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Kad je Pantelija argumentovano pisao, uvijek sam mu govorio da cu ga postovati jer je uvijek znao i odbraniti SD-a , a ti si ga ovdje predstavljao da nikad nije nista dobro uradio za klub.
Sad svakako zelim da mu vidim ledja, iako to onako realno mislim jos od utakmice sa zrinjskim, samo sam sad to i na forumu rekao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka