Ma nemamo mi ekipu za to realno. Ali da bi gorila Hercegovina, majko moja kako bi gorila

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nemamo mi ekipu za to realno. Ali da bi gorila Hercegovina, majko moja kako bi gorila
Čista pobjeda svaka čast.Tristan je napisao/la: ↑17 apr 2021, 13:16Ko ti drma kavez smrade lojavi?90minut je napisao/la: ↑17 apr 2021, 06:03Ti majmune kao brojao 1 po 1 situaciju pa znaš da smo mi najviše pogurani?Tristan je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:17Pa od svih klubova ove polusezone, na najvise utakmica je sudijskim greskama pogurano upravo Sarajevo.
Tako da je licemjerno da se oni zale na sudjenje, ajde ovi zvanicno ne prozivaju klub, ali oni tzv. bordo prijatelji jasno etiketiraju Borac, a portali to prenose. Ovom prilikom nabijem na k***c bordo prijatelje, djubrad licemjerna kao i onaj portal sportske,ba.
Jadnice raspali cijeli RS predstavljate sami i tako vas i guraju bukvalno ste politicki projekat u ocima mnogih koji drže sve konce BH fudbala.
Originalna u pm.
![]()
Pa Jakirovic je vise bodova osvojio od Fedje u ovoj polusezoni
Jel se jos valjas?Zip je napisao/la: ↑11 apr 2021, 17:10samoposmatram je napisao/la: ↑11 apr 2021, 08:22Dobro si rekao uzeli. Osvojili sigurno niste. Uskoro se saginjete braci iz Banja Luke.![]()
E jeste rutineri u pmZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:03Pregazila kosevo LJUTA KRAJINA!
Nakon svih kmecanja iz sarajeva prije utakmice, Borac izadje na teren i rutinski odradi utakmicu.
Sta bi bilo Tito dragi pa sve bi Gorilo. Šteta pa nemamo ekipu za tokillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:04Ma nemamo mi ekipu za to realno. Ali da bi gorila Hercegovina, majko moja kako bi gorila![]()
Ja mislim da Sarajevo u naredna 3 kola neće osvojiti više od 3 boda.Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:02Sarajevo od svih 5 definitivno u najgoroj formi.
Zeljo 0:0
Zrinjski 0:1
Siroki 0:1
Velez 0:1
Borac 0:2
Vinko neka te![]()
sutra ako dobijete vidim vas kao glavnog kandidata za Titulu !
Zadovoljicemo se Europom ove godine, ali **** mi sve ako nije sve moguce, mozes zavrsit i prvi i 7 na kraju ko iz pic.ke.
Nama problem stvaraju ekipe kao sto su Krupa, Mladost, Olimpik..dajte Zrinjski, Siroki, Sarajevo i Borac da se igramoAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:58
Sve ozbiljne utakmice koje su imali za sada nisu dali gol samo Sirokom, Zrinjski 0:1,Siroki 0:1,Velez 0:1 a cak i smijesnom Zelji kojeg svatko busi nisu dali gola. Kriminalna igra napadacka.
Ako danas ne pobjede a raspored Zrinjski, Zeljo, Tuzla u gostima nece im vise biti ugodno mada poslije imaju lagan raspored dok ce se ostali klati izmedju sebe jedina opasnost im je ako Zrinjski uhvati niz pobjeda ili Borac sad koliko su ove dvije ekipe sposobne za to velik je upitnik a na Pecari je odluka tko ce jos se ukljuciti za titulu ako Borac danas pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.