FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 apr 2021, 21:04

Emira sutra skloniti , poslije sezone i Vinka , otjerat Hebibovica , Pidru , Pejovica , Susica , Mesanovica , Handzica , Hodzica , Cmiljanica , Adukora na tribine poslat onako iz inata ...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 apr 2021, 21:04

Dzenan Uscuplic.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 apr 2021, 21:04

ado-hz je napisao/la:
17 apr 2021, 21:03
ajdohordas je napisao/la:
17 apr 2021, 21:00
Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igra6ci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Srao si ko foka i meni...sad se izvini fino!!!
I meni je srao al ljudski je prastati.
Zna sad da nismo pljuvaci vec samo realni navijaci.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 apr 2021, 21:04

MortemHz je napisao/la:
retromoos je napisao/la:
17 apr 2021, 20:59
emir79 je napisao/la:
17 apr 2021, 20:55

Ja sam ovo brate pisao cim je bio povezivan sa nama. Poklopise me ovdje strucnjaci, koji nikad U21 nisu gledali. I to jednu od boljih generacija.

Zahvaliti mu se i dovesti Papeta.
Pisao sam i ja drug. Kad sam pisao za Emira da on nije za FK Sarajevo to su bile salve uvreda na moj racun. Neki likovi ne razumiju da ako kritikujes ne znaci da mislis lose klubu, vec je bas obratno, kritikujes jer zelis napredak.
Jedina sansa da se spasimo historijske blamaze je momentalni otkaz Vinku i Emiru
Ko će doći 7 kola prije kraja, sa ovim igračima? Doduše da je živ ostati do maja i onda ide lakši raspored uslovno rečeno..
Nema se sad šta mijenjati, jedino taj neki pozitivni šok, ali s kim?

Ali šta god da se desi do kraja sezone, mi se na ljeto moramo razići i sa šefom stručnog štaba i sa sportskim direktorom... nisu toliko ni loši, bilo je i dobrih poteza, mečeva, igrača, jednostavno je došlo do zasićenja a i oni su dostigli vrhunac, ista stvar ko s Husrefom. Moramo tražiti dalje, moramo se okrenuti kvalitetnijim riješenjima, potražiti trenera van ove države, i SD-a s jačim vezama, barem kao što je Ibraković imao...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 17 apr 2021, 21:05

MortemHz je napisao/la:
retromoos je napisao/la:
17 apr 2021, 20:59
emir79 je napisao/la:
17 apr 2021, 20:55

Ja sam ovo brate pisao cim je bio povezivan sa nama. Poklopise me ovdje strucnjaci, koji nikad U21 nisu gledali. I to jednu od boljih generacija.

Zahvaliti mu se i dovesti Papeta.
Pisao sam i ja drug. Kad sam pisao za Emira da on nije za FK Sarajevo to su bile salve uvreda na moj racun. Neki likovi ne razumiju da ako kritikujes ne znaci da mislis lose klubu, vec je bas obratno, kritikujes jer zelis napredak.
Jedina sansa da se spasimo historijske blamaze je momentalni otkaz Vinku i Emiru
Ko će doći 7 kola prije kraja, sa ovim igračima? Doduše da je živ ostati do maja i onda ide lakši raspored uslovno rečeno..
Uprava mora uvijek biti korak ispred i razmisljati unaprijed. Da su bili pametni vec prije mjesec dana bi razmisljali o novom treneru i SD. Pa nasa ogromna prednost se istopila brze od snijega u Julu mjesecu. Ovo je strasno za gledati

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 apr 2021, 21:05

feniksptica je napisao/la:
17 apr 2021, 21:03
holyman je napisao/la:
17 apr 2021, 21:02
feniksptica je napisao/la:
17 apr 2021, 21:01
Kad se truubilo na polusezoni ljudi ovo nije dobro, ovo nije dobro. De da sta se proba da se utice da se promijeni ovo svaki odgovor je bio +9 i podsmjehuju se nama i govore da nismo uopste navijaci. Gdje vam je sad to +9 majke vam ??
Usrefovac tisina! Buaaaaaaa
Aj naleti sta se prisis..imam ja covjeka iza sebe radi u FKS ko SD, ima veze po cijelom svijetu. Ima da te pojede crni mrak
Jos samo jednom probaj napisati sta! Neprijatelj kluba, mahala!
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 apr 2021, 21:05

Jel neko normalan stvarno misli da je meni licno ili nekome drago?
Grob te nece, izgledamo ko Krupa, raspadamo se po svim šavovima.
Ali ove sitne provokacije su iskljucivo i samo zbog onih koji mjesecima ismijavaju svaku kritiku na racun emira i vinka. I sad nema potrebe u tome vidjeti da se slavi neki poraz vec iskljucivo to sto na svaki komentar dezurni su skakali sa sarkasticnim komentarima i ismijavanjem forumasa.

A situacije je jako losa jer ako vinko sam ne da otkaz mi mu ga necemo dati zbog love
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 apr 2021, 21:05

forgempp je napisao/la:
17 apr 2021, 21:01
Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Ma hajde pisaj ga, bit ce bolje...
U svom se zivotu jadnije osjecao nisam, znaci u svom zivotu.
Ovo veceras ne da je bilo lose, ovo je bilo.... ne znam kako bi ovo i opisao.
Zivotom sam se smjeo zaklet da nas nece uzeti.... ljudi hladno uzese 0:2

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 apr 2021, 21:06

Vanja8 je napisao/la:
Krenem da nesto napisem i blokiram se...
Nemam rijeci...
Jednostavno Šef struke treba da podnese ostavku, a sa njim i SD...
Nema tu vise ni igre ni zalaganja...
Kakvo ponizenje su nam servirali zeludac mi se raspada.
Fuuj ovakvu su gori od teroriste..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 apr 2021, 21:06

Pantelija je napisao/la:
17 apr 2021, 21:05
Ali ove sitne provokacije su iskljucivo i samo zbog onih koji mjesecima ismijavaju svaku kritiku na racun emira i vinka. I sad nema potrebe u tome vidjeti da se slavi neki poraz vec iskljucivo to sto na svaki komentar dezurni su skakali sa sarkasticnim komentarima i ismijavanjem forumasa.

A situacije je jako losa jer ako vinko sam ne da otkaz mi mu ga necemo dati zbog love
Sad ce ti Alfed objasnit neke stvari
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2021, 21:06

Ne treba sad biti licemjeran i ocekivati da vinko sam ponudi ostavku i odrekne se novca koji ce dobiti u slucaju otkaza kad ni vojnici kluba ne bi na tako nesto pristali...
I taj vinko je necija greska zato sad to fino treba priznati, isplatiti covjeka i boriti se do kraja da se spasi sto se spasiti da od sezone.
Sportski segment je zakazao ove sezone i tu mora doci do promjena sto prije.
You are someone else I am still right here

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 17 apr 2021, 21:06

Ja sam pisao cim su prodali Benju i Rahmana prodali su i titulu ,oni su bili alfa i omega ove ekipe i hez njih imamo sto imamo

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 17 apr 2021, 21:07

Pantelija je napisao/la:
17 apr 2021, 21:05

Konktretno ti ne, ali vecini njih je drago, a da su sitne provokacije i ne bas.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 17 apr 2021, 21:07

Vanja8 je napisao/la:
Krenem da nesto napisem i blokiram se...
Nemam rijeci...
Jednostavno Šef struke treba da podnese ostavku, a sa njim i SD...
Nema tu vise ni igre ni zalaganja...
Kakvo ponizenje su nam servirali zeludac mi se raspada.

A sto paško...zar to sumnjas u Vinka i u titulu???
Kako se to ti promijeni u 4-5 zadnjih kola???
Gdje je sad podrska kad gori pod nogama???
E PA NEMA JE I NECE JE BITI JER SE SVE RADIO NAOPAKO A SAD JE DJAVO DOSAO PO NAPLATU.
SAMO STO MI POJEDINI OVDJE SMO SE SEKIRALI NA VRIJEME PA NI NAM JE SAD LAKSE OVO PODNIJETI, A VI BRANIOCI VINKA I EMIRA SAD GRIZITE SVOJA MUDA.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 17 apr 2021, 21:07

SAMO DA KAZEM NEK SE JEBU SVI U KLUBU, A POGOTOVO ONI KOJI SU BRANILI HADZIJU I VINKA NEOSNOVANO.

Ja ne ocekujem titulu, a Bgm pocinje mi i ova Evropa biti upitna. Ljudi moji vidite li vi ovo? Kad mi njima u vrijeme ramazana moramo psovati sve zivo i mrtvo. P*cka li im materina ubjedljivo najvece plate. Pidro glup ko noga, Milicevic ne zna pasa dati, Adukor fuj, Tino fuli najbolju sansu, Jukic kilav, Krste izgubljen, Handzic glup, Jasmin ne moze dati gola da mu za zivota treba, Hebib mr ofsajd itd. Ja sam pisao koja je logika zaraditi 600 hiljada eura od transfera ako ces zijanit titulu. Valjda cemo vise zaraditi ako Benjo i Amar odu djabe, a mi odemo u LP i ostvarimo par pobjeda u Evropi. Ocito Hadzijini neki talovi.

FARUK HADZIBEGIC COVJEK KOJI VOLI HORDE ZLA I FKS I JEDINI KOJI BI OVIM PICICIMA MOGAO OBJASNITI STA JE DRES FKS...
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 17 apr 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 17 apr 2021, 21:07

Eno Akrapovic je slobodan

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 17 apr 2021, 21:08

Emire vakat je!
Hvala na svemu al došlo je vrijeme da napustiš mjesto koje zaslužuje neka osoba koja zna raditi taj posao.
Bordo bijeli za život cijeli!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 apr 2021, 21:08

Ja sam mislio da je Mesanovic neszo naucio u tom Mariboru, taj mentalitet pokupio, al jok jednom ćup vazda ćup
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 apr 2021, 21:09

Haj svi, haj sve ovo. Meni najgore sto nas je Husara uzeo ko zadnje budale...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2021, 21:09

Izvini i Pantelija i Fenikse i Sanchezu i izvinite svi sa kojima sam se ikad zakacio zbog Naseg sportskog direktora. Kad su mi se igraci zajedno sa upravom nasrali napisali u usta mozete i vas par ovdje koji ste upravu bili svo vrijeme.
Pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne glumi dežurnog policajca, pa makar se i ne slagao s njima. Nisu ljudi kritike mogli od tebe napisati. Pusti izvinjenja sad..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”