FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlazi ubleho ziheraska Oruc bi bolje vodio ekipu a ne neko drugi
- feniksptica
- Kontakt:
Ko mu je doveo takve igrace da Handzic opet mora igrat..muhamedhulk je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:52I dalje nema napadaca...jbg.
Handzic to odavno nije, Mesanovic se koristi na krilu?! a Cmiljanic grije klupu.
Vinko samo se kockaj, mogo bi popusiti titule.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vecina se pribojavala ovoga jos prije par mjeseci. Nije ovo dobro nikako. Mislim da ni najveci optimisti vise ne vjeruju u ovu ekipu. Daj Boze da uzmemo titutu. Prokockasmo prednost brze nego su najveci pesimisti u nasim redovima pomisljali
-
- Kontakt:
Sta da ode Vinko a da ostane Hadzic ?
Sta smo dobili ?
Sta smo dobili ?
- forza_juve
- Kontakt:
Ibrak je Moggi za Hadžiju.feniksptica je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:49Emira otjerat sad odmha, a ostale eto vidjet kako i sta. Da ste i vi napravili hampu na zimu protiv Emira mozda bi ga otjerali i doveli akkvog normlanog
Ibrak je za Hadziju olicenje postenja
Vidjet ćemo potez kluba šta će biti, što je previše previše, jalova pobjeda protiv Krupe i to zahvaljujući sudiji pa nije penal svirao, x protiv raspalog želje kojeg svako kanta i ostalo porazi. Poraz od ekipe koja nije na strani dobila nijednu jaču ekipu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ja sam ovo brate pisao cim je bio povezivan sa nama. Poklopise me ovdje strucnjaci, koji nikad U21 nisu gledali. I to jednu od boljih generacija.
Zahvaliti mu se i dovesti Papeta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad nam je svaka utakmica omča oko vrata. Čak i sa remijem u Mostaru bi pali na drugo mjesto. Tuge braćo mila 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
TRAZILI STE....GLEDAJTE 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema smisla trenutno da treneru dajemo otkaz, niti da on da otkaz. 7 kola je do kraja, kondolidovat se koliko je moguce, i nekim cudom pokusati osvojiti.
Hadziji hvala, ali on treba otici, ne u maju, nego veceras odmah.
I jako je tuzno gledati kako se ovdje pojedini forumasi, koji se deklarisu kao navijaci Sarajeva, nasladjuju porazu.
Do nekih boljih vremena, normalnim forumasima pozdrav, usrefovcima, i ovima koji slabe poraz, zelim sve najgore.
I jako je tuzno gledati kako se ovdje pojedini forumasi, koji se deklarisu kao navijaci Sarajeva, nasladjuju porazu.
Do nekih boljih vremena, normalnim forumasima pozdrav, usrefovcima, i ovima koji slabe poraz, zelim sve najgore.
PSPHM
Izvini molim te ovdje nema pesimizma, samo realizam. Oduvijek bio. To sto se ova balavurdija upali to je druga stvarTatamata1946 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:54Vecina se pribojavala ovoga jos prije par mjeseci. Nije ovo dobro nikako. Mislim da ni najveci optimisti vise ne vjeruju u ovu ekipu. Daj Boze da uzmemo titutu. Prokockasmo prednost brze nego su najveci pesimisti u nasim redovima pomisljali
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vinko molim te daj otkaz
Daj Hadzibegica, do kraja sezone trener, onda sutnut Emira i stavit ga na poziciju SD-a
Daj Hadzibegica, do kraja sezone trener, onda sutnut Emira i stavit ga na poziciju SD-a
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mrtvac od trenera 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Cuj ono Susica priziva hahahqhaha pa da mu neko mora govoriti kad igramo hahahaha
P.S. Svakom navijacu Sarajeva je tesko, a navijaci usre kesoljuba se nasladjuju !!!
P.S. Svakom navijacu Sarajeva je tesko, a navijaci usre kesoljuba se nasladjuju !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Vinko od pocetka polusezone sabotira ekipu, kuhinja na djelu. 4 poraza u 6 utakmica ne bi imali aa juniorima
- feniksptica
- Kontakt:
Od semptembra mi cekamo napadaca. 2 prelazna roka imo majmun celavi i oped dovede samo Cmiljanica HAHAHAH i jos ga brane. Sigurno su neki placenici, kojim nije problem branit pojedinca na stetu Sarajeva a sad se usutili..a Alfredee ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno konsolidujes se vec 10 utakmica, realno. Kodri se za dvije utakmice dao otkaz, a bio je trener 2-3 klass iznad lige i iznad onog sto smo ikad imali.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:55Nema smisla trenutno da treneru dajemo otkaz, niti da on da otkaz. 7 kola je do kraja, kondolidovat se koliko je moguce, i nekim cudom pokusati osvojiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
IMATE LI IMALO OBRAZA ? HADZIJA PRODAJ RAHMANA I TATARA KAD SE SEZONA LOMI PAMETNO YEBEM TE USTA CELAVA. MI ZIVIMO ZA OVO A VI ZIVITE OD OVOG!
Evo ti primjer ovog ledesme kojeg ovom prilikom nabijem na qrac, od jutros sere i nada se porazu, **** mu tatu usrefa
Inace, moramo se hitno sabrat, vinko mora promijeniti nesto, sta ne znam, ali jednostavno mora
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 17 apr 2021, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zlatno proljece sa 2 gola, kmeljo pred gasenjem vise sa veselinovicem dao

NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, bhfanatic14, HyperOS, robertkosar, skoJaa i 68 gostiju.