FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je ubacivao juniore, Cmilju i Zinedina ništa gore ne bi prošli, Krupu bi svakako uzeli.
Hadžija ima li kakvih polovnjaka još?
Hadžija ima li kakvih polovnjaka još?
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo Dzenan Uscuplic!
Igraci ovdje niti jedne sekunde nisu krivi. Pogotvo Pidro, koji je uz Susica veceras jedini igrao i stvarao neke sanse, kakve takve.
Igraci ovdje niti jedne sekunde nisu krivi. Pogotvo Pidro, koji je uz Susica veceras jedini igrao i stvarao neke sanse, kakve takve.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:38Samo Dzenan Uscuplic!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je problem je trener i Hadzija saopstenja za sudije cirkusLegendKiller je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:36Ma Tatko i Rahma su i Husrefa vadili, uz Ahmetovica naravno.
Sad će te tek Vico da nam se krvi napije, zbog ovog glupiranja oko sudija i nekakvih sapstenja bordo prijatelja.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 17 apr 2021, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Fuj fuj fuj..
Gdje li su oni vjecni optimisti i opravdači svega i svačega? Jel vam doslo iz guzice u glavu?!
Ne vidim Vinka kao krivca za sve ovo na proljece ali mora otici jer iz ove ekipe on ne moze nista vise izvuci..
Gdje li su oni vjecni optimisti i opravdači svega i svačega? Jel vam doslo iz guzice u glavu?!
Ne vidim Vinka kao krivca za sve ovo na proljece ali mora otici jer iz ove ekipe on ne moze nista vise izvuci..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Danas smo bar prvih 15 minuta solidni bili, tempira se za iduću da budemo 25! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvi su ovo preokreti o šefu? Šta je ovo pljuvači?
Ojjjj loptu nam sakrili, dajte nam jos jednu da i mi igramo

Ojjjj loptu nam sakrili, dajte nam jos jednu da i mi igramo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Igrači su izgubili samopouzdanje, strah se uvukao u ekipu. Teško ćemo do titule, ako u kupu nešto ne uradimo, odgovorno tvrdim da ćemo i evropu dovesti u pitanje. Najgora polusezona.
Ovo je moj prvi account, ne seri
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zar ne treba cekati kraj sezone pa sumirati rezultate, cemu panika i tjeranje trenera, cemu zurba prvi smo na tabeli?

NEMA NAZAD
HADZICU QARINO, POVEDI RUMENOG SEJACICA SA SOBOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
1000% se slazem. Na kraju sezone, bez obzira na ishod, obojica treba da lete. Ovaj zbog ovako katasrtofalnog prelaznog roka je direktno kriv za ovu situaciju. A Vinko je presmijesan, djeca od 7 godina znaju njegovu taktiku vise. Pa promjeni covjece nesto!!!!!bodi123 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:36Emir Hadžić i Vinko Marinović - nevjerovatno kakve neznalice. Od danas je jasno ko dan da obojica moraju letiti na kraju sezone bez obzira šta se desilo. Tatar i Rahmanović ti naprave više od pola titule, i ti nisi sposoban to sačuvati. Prokockaše 100 bodova prednosti, nemoš vjerovat, ući ćemo u historiju
Cmiljanić je neki pravo mutan posao... šta li se tu odradilo boga pitaj, da lik minute ne more dobit u konkurenciji **** Handžića, Jukića, Milanovića i Hebibovića, poserem ti se Hadžija u usta žvaljava.
U novi boj ...

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Koliko gid izgledalo tesko i nerealno, Pidro je glup
@nitron, prvo malu maturu polozi pa tjeraj trenera
TITULU CEMO OSVOJITI !!! TEZE OD OCEKIVANO, ALI DUPLA KRUNA CE NA KOSEVO !!!
@nitron, prvo malu maturu polozi pa tjeraj trenera
TITULU CEMO OSVOJITI !!! TEZE OD OCEKIVANO, ALI DUPLA KRUNA CE NA KOSEVO !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Po kojem parametru je borac bolji ako ostane 0:2, ukupno međusobno 6:6Historicar je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:37Ja život dajem da naši na terenu nemaju pojma da poraz 1:2 znaci da cemo bar imati bolji međusobni.
nema potpisa
Ne bi me čudilo da ovi ostanu na klupi i protiv Zrinjskog
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Eh samo nam je još taj trebao i da cirkus bude potpun
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.