Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sušić, kosica i frizurica
Borac nije toliko tvrd pozadi koliko Sarajevo sporo igra. Tačno se vidi da nisu uigrani.
Borac nije toliko tvrd pozadi koliko Sarajevo sporo igra. Tačno se vidi da nisu uigrani.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Koliko su kmečali na sudije ja sam mislio da će dosuditi tri penala za Borac a ono lik sudi sasvim ok.Borac složio prvu kontru i zabio im gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mujić neprimjetan, premalo akcija po njegovoj strani. Šta će sad biti izgovor?
Marinovic je kriminalac i prevarant, bez karaktera i morala kao i 90% Sarajlija tako da se uklapa u taj klosarski mentalitet obraz = đon.
On i Hadzic ce opljackati sve sto budu u mogucnosti kao Hurtic i Uscuplic.
On i Hadzic ce opljackati sve sto budu u mogucnosti kao Hurtic i Uscuplic.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Imali smo mi šansi ihihi da svima bjezimo bar 2-3 boda..Antipolitika3 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:48Mogli bi se i mi mostarci ukljuciti za titulu ako sutra oba kluba pobjede
Iduce kolo Zrinjski - Sarajevo a moze biti - 4 ili - 5 prije derbija![]()
Sutra Olimpik rutinski 1:1
Borac igra bez standardnih stopera Jovanovića i Milojevića, stopere im igra bek i pojačanje iz Slobode.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:50Sušić, kosica i frizurica
-
- Kontakt:
Denchi napisi neki osvrt na trenerskog maga Vinka Marinovica, mojne samo citat ko pichich kakav 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Dino Ćorić klasa, kad se Marko vrati on i Uzelac par, odbrana beton! Vranjesa treba izvesti na poluvremenu, ubaciti Molsa, Melega na prednjeg veznog oko 70 min ubaciti Subu i Grka!
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- Antipolitika3
- Kontakt:

Sve ozbiljne utakmice koje su imali za sada nisu dali gol samo Sirokom, Zrinjski 0:1,Siroki 0:1,Velez 0:1 a cak i smijesnom Zelji kojeg svatko busi nisu dali gola. Kriminalna igra napadacka.
Ako danas ne pobjede a raspored Zrinjski, Zeljo, Tuzla u gostima nece im vise biti ugodno mada poslije imaju lagan raspored dok ce se ostali klati izmedju sebe jedina opasnost im je ako Zrinjski uhvati niz pobjeda ili Borac sad koliko su ove dvije ekipe sposobne za to velik je upitnik a na Pecari je odluka tko ce jos se ukljuciti za titulu ako Borac danas pobjedi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nee Borac ovo uzet.
A daj druže budi malo realan. On je i takav ove sezone daleko najbolji. Za ostalo si sve u pravu.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:50Dupovac je posebna prevara od igraca takodjer, nista kvalitetniji od Zvonica
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dovoljno je imati samo oči, uši i 3 razreda srednje da se uvidi kolika je neznalica ova hablešina.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:50Jel malo jasnije Pitarima kolika je Vinko zapravo ubleha od trenera. Apsolutno nista ne donosi novo ni u jednu ekipu u koju dodje.
trebalo je imat muda to rec dok je Sarajevo bilo nepobjedivo, spojem dobre atmosfere, odlicnih individualaca u Tataru i Rahmanu i uz dozu sportske, zasluzene srece
sad se to malo i vraca, ali jednostavno, trener bez plana i vizije. Isti racq kao i ovaj Maksimovic, ja mislim da su treninzi mrtva katastrofa u obojice
I brate nikakve kretnje veznih igraca sarajeva, uzasan protok lopte, bukvalno svi ovi treneri kod Dudica da im pokaze kako se pravilno i brzo krece u prostoru
Dupovac je posebna prevara od igraca takodjer, nista kvalitetniji od Zvonica
Ja kad sam upozoravao mjesecima prije, balavčad se smijala i provocirala.
Za Dupovca se ne bi složio, momak je Maldini m:tel lige, ubjedljivo najbolji igrač FKS.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 17 apr 2021, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Lijepo Vlado Jagodić najavi jesenas da će Borac biti prvi.

- Doktorinho
- Kontakt:
Uzima Sarajevo ako uđu Tatar i Rahman.
Mislim da nije bio Vranješ u ofsajd, loše reagovane od obrane. Emir Hadzic je dokazo da je loš poso uradio. Jukic, Milanovic i Velkoski nisu krilni igraci za titulu trenutno.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Dobro, svako igra s onim što ima. Svejedno, slabo pokrivaju kroz sredinu i može se na kombinatoriku izbaciti nekoga. Ovako sa ovim suludim ubačajima na koje niko ne čeka, teško će učiniti nešto više. Može biti da griješim.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
I Velež i Zrinjski su bolji od obje prvoplasirane ekipe. Sarajevo bez Rahmanovica, Tatara i Ahmetovica može 2 dana igrat, nece gola dat'.
Ubite se kitari
Pojma nemate
Pojma nemate
Koliku razliku su sami pravili Rahmanović i Tatar to nije realno. Ispada da su bukvalno sami donosili titulu ove sezone.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ko je prvi na tabeli , jel moguce da je oslabila ovolko liga .. sve gora i gora.. Borac drugi hahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.