HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
nisam ovo očekivao stvrno svašta al doći ćemo mi sebi nemozemo citavu utakmicu ovako igrati, a šta škripari su dole svaka čast nisam znao a gdje pratite rez.???
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
ima prenos na televiziji republike srpske a mislim da ima i radijski na http://www.radioigokea.infošb_pecara je napisao/la:nisam ovo očekivao stvrno svašta al doći ćemo mi sebi nemozemo citavu utakmicu ovako igrati, a šta škripari su dole svaka čast nisam znao a gdje pratite rez.???
Ne baca satelit signal u Siroki 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
hvala puno al nesto mi nece jbmu al nema veze ima txt a ima i ovdje live ipak hvala... jbga mahalac mi ovamo ko na drugoj planeti al sta ces 
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Hajd bar evo vam Tereze na FTVu potpuno besplatno, pa gledajte dok vam opet G.Milic ne dodje

hahaha eto je tebi pa da mi zavija necu brate fala tebi... da je thoMPson to je druga priča
al ovako necu... evo vratili smo se malo zadrzati ovaku prednost i nemoze bolje mislim može al teškon
vrlo lose poluvrijeme sirokog....ovog vuksanovica ce bit tesko zaustavit u Sa....ne znam kako bosna zavrsi al zaista ovo poluvrijeme sam navijao za siroki....ovo koliko sam vidio igokea ima pravo dobru ekipu..pokriveni su na svakoj poziciji.....a to kako ce odigrat je pitanje motivacije i trenera....eee jedino ovaj misanovic je prava taraba.....frajeru mrsko trcat a loptu ne moze ocima vidjet....siroki sretno u II pol..
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 09 maj 2009, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!
Odmah se prvi mora javiti Seronja ... jel ti drago...uzivas li? a isti ****..ionako smo 2.ars01 je napisao/la:Ma loš onaj Amal....![]()
Nego onaj masonac rastura....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Definitivno , ovi iz Širokog gube živce, tko gubi ima pravo da se ljuti, može i ljutinar pripomoć i bratska ljubav...,Kevin je napisao/la:Odmah se prvi mora javiti Seronja ... jel ti drago...uzivas li? a isti ****..ionako smo 2.ars01 je napisao/la:Ma loš onaj Amal....![]()
i ako budu treći niš se ne sekiram u duelu sa vama imaju prolaz i nastup u NLB.
Dosta je više i Era bilo u NLB, NEGO MALO DUŽI ODMOR....
a zašto ti toliko se veseliš kad će bosna dobit tvoju igokeu 100% u zadnjem kolu, i mi ćemo bit 2, i dobit ćemo igose kući, ova utakmica je skroz beznačajna, naši se čuvaju, za play off, već štede energiju, i onda kad mi i bosna budemo igrali finale crknit ćeš od bjesaars01 je napisao/la:Definitivno , ovi iz Širokog gube živce, tko gubi ima pravo da se ljuti, može i ljutinar pripomoć i bratska ljubav...,Kevin je napisao/la:Odmah se prvi mora javiti Seronja ... jel ti drago...uzivas li? a isti ****..ionako smo 2.ars01 je napisao/la:Ma loš onaj Amal....![]()
i ako budu treći niš se ne sekiram u duelu sa vama imaju prolaz i nastup u NLB.
Dosta je više i Era bilo u NLB, NEGO MALO DUŽI ODMOR....
e nece ti to biti prijatelju moj možeš se nadati al ti ništa od toga a ne "ako" budete treci nego cete biti !!! ajmo široki ispod 14 razlike!!!
[quote="šb_pecara"]e nece ti to biti prijatelju moj možeš se nadati al ti ništa od toga a ne "ako" budete treci nego cete biti !!! ajmo široki ispod 14 razlike!!quote]
Jes jes treba se pricuvati...ih imat cete kad haman i godinu sljedecu
Jes jes treba se pricuvati...ih imat cete kad haman i godinu sljedecu
moramo ljudi ispod 14 ajmooooo!!!! netko to gleda ili slusa moze li mi reci tko je najbolji kod nas???
zasto moramo ispod 14?nemoramo...šb_pecara je napisao/la:moramo ljudi ispod 14 ajmooooo!!!! netko to gleda ili slusa moze li mi reci tko je najbolji kod nas???
jer na kraju ovisimo o Bosni...ako Bosna izgubi stvara se krug od 3 ekipe i mi smo tu najlosiji, Igokea ce biti 1.a Bosna 2.
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 09 maj 2009, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
13 sad :S
vuksanovic se raspuco jbga
vuksanovic se raspuco jbga
nemoramo al je bolje nego cekati zadnje kolo bosnu da dobije igokeu ljepse je ovako pa se ne brinuti!!!