Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
radili se sta na tome da se izgladi situacija sa sestrama zubac?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
A: Spanija, Švedska, Bjelorusija, Slovačka
B: Srbija, Italija, Crna Gora, Grčka
C: Belgija, Slovenija, Turska, Bosna i Hercegovina
D: Francuska, Rusija, Češka, Hrvatska
Odlicna grupa, odnosno najbolja moguca.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad ce bit EP?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑08 mar 2021, 12:50A: Spanija, Švedska, Bjelorusija, Slovačka
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zna li neko šta je sa Sarom Heljić? U mlađim kategorijama je bila dosta dobra, a u kontekstu A selekcije se i ne spominje.

Slabije pratim zenske sportove, ali i meni djeluje da je tako. Jos kad ti, koji si itekako upucen u to sve, potvrdis - to je to!
Mislim sredinom juna.
-
- Kontakt:
Ne pratim zensku košarku, znam povrsno da su standardno jake Francuska, Rusija Srbija, Španija. Kakve su nsm šanse s Belgijom, Slovenijom, Turskom, kako uopšte kotiraju te ekipe??
Iz prve dvije grupe smo dobili najbolje moguce protivnike, a iz trece vjerovatno najgoreg.
Prizeljkivao sam Belgiju i Sloveniju,a Tursku najmanje iz treceg pota
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Belgija je najaca u ovoj grupi i kanditat za medalju ukoliko budu igrali sa dvije Wnba igracice.Emma Meesseman je nabolja europska igracica i sampion Wnba iz 2019g.Turska ima najacu europsku ligu i tri ekipe u euroligi,medjutim tu su njihove igracice sporedna uloga i nemaju nekoga tko se izdvaja kvalitetom tj.12 jednakih igracica+Kia Vaughn iz wnba koja ima 34g. i osim iskustva ne donosi bas puno.Slovenija nam najvise odgovara gledajuci suhi kvalitet,medjutim dosta su timski uigrana,i poletna ekipa predvodjena Nikom Baric koja ima 8,6 asista u kvalama.
Realno imamo sanse za prolaz u drugi krug,jer mislim da smo defanzivno i skakacki bolji od protivnika.
Realno imamo sanse za prolaz u drugi krug,jer mislim da smo defanzivno i skakacki bolji od protivnika.
Selektor objavio spisak igracica za evropsko prvenstvo. Steta sto nema i Nikoline Zubac, trebali su to nekako izgladiti savez i ona probleme, mogla bi dosta pomoci ovom timu.
Na spisku je 17 igracica, a pretpostavljam da ce se 14 moci povesti, sto znaci da samo 3 otpadaju. Samo da sve aBd ostanu zdrave do prvenstva.
Nek imaju ovdje te neke osnovne informacije, da ne rovim poslije kad tacno pocinje prvenstvo, gdje mi igramo itd.
Nek imaju ovdje te neke osnovne informacije, da ne rovim poslije kad tacno pocinje prvenstvo, gdje mi igramo itd.

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Goran Lojo objavio je spisak igračica na koje računa u pripremama za Eurobasket koji se od 17. do 27. juna 2021. održava u Španiji (Valencia) i Francuskoj (Strasbourg).
Goran Lojo objavio spisak košarkašica za Evropsko prvenstvo
Na spisku se nalaze:
Milica Deura (Keltern, Njemačka), Marica Gajić (Avenida, Španija), Jonquel Jones (Ekaterinburg, Rusija), Melisa Brčaninović (Royal Castors Braine, Belgija), Anđela Delić (Beroe, Bugarska), Nikolina Džebo (Feniks, BiH), Nikolina Babić (Feniks, BiH), Miljana Džombeta (ZTE, Mađarska), Nikolina Delić (Ježica, Slovenija), Jovana Marković (RMU Banovići, BiH), Sandra Azinović (Flippo Baskets, Njemačka), Dragana Domuzin (Orlovi, BiH), Matea Tavić (Beroe, Bugarska), Courtney Hurt (EBVA LM Villeneu, Francuska), Milina Mišeljić (Orlovi, BiH), Irena Vrančić (Horizont, Bjelorusija) i Marina Džinić (Feba Civitanova, Italija).
BiH je u grupi C Eurobasketa zajedno sa selekcijama Slovenije, Turske i Belgije.
Utakmice reprezentacije BiH igrat će se u Strasbourgu.
tri Nikoline, i onda Marina, Milina, Milica, Marica, Melisa, Matea i Miljana... lud zbunjen normalan 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U rosteru je i na klupi, sad ne znam tačno za povredu
nema potpisa
-
- Kontakt:
Pa koliko inače igra i kakva joj je statistika?
-
- Kontakt:
zadnja 2,3 mjeseca nije ni minute igrala u euro ligi, valjda nije ni u domacem.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa imala je povredu, vratila se na teren i onda se opet povrijedila, i to je bilo prije 2-3 mjeseca. Kad je zdrava onda redovno igra.haris123456789 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:24zadnja 2,3 mjeseca nije ni minute igrala u euro ligi, valjda nije ni u domacem.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.