Daj ba link da i ja napisem sta UEFA-i! Ne damo mi na svoje komsije!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
To nista ne mora da znaci, ali je bolje ovako preventivno djelovati i vjerujem da ce druga ploca svirati nakon ovog saopstenja jer ce mnoge oci na toj tekmi biti uprte u sudjenje. Dokazani skretnicarski smrad. Ne znam zasto su se ovdje pojedini borcevci "zapalili" jer Borac nije spomenut u tom kontekstu nigdje. Hajde sada ti meni reci je li bilo bolje da ste vi preventivno, isto ovako djelovali pred utakmicu sa Borcem? Garantujem ti da cete djelovati svaki sljedeci put kad Gigovica delegiraju vama. I imate svako pravo na to.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:54Miljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:46https://www.fakt.or.ba/vijest/fk-saraje ... jica/58093killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:42Da vam Mujic sudi protiv Radnika, ne bi bila ovakva hajka na sudiju. Fakti, koje su naveli i bordo prijatelji. Bezveze farbate i pokusavate uljepsati situaciju.
Eto ti tvoji fakti, upravo se radi o utakmici sa Radnikom.![]()
Izbrisati tacku izmedju t i o.moja greska
Ali isto bi vam bilo i da delegiraju Njegomirovica, Gigovica ili Grbica. Jednostavno je, komisija je ociscena od svih koji rade u interesu drugih klubova, a svi u komisiji ce raditi onako kako svira Vico.
FKS misli isto kao i Bordo Prijatelji, samo nije na klubu da onako direktno pise prije utakmice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Beduin
- Kontakt:
Divovi placu sto su prokockali silnu prednost. Potez ocajnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovdje se zapalio jedan borcev navijac, i 10ak strumfovskih kerovaMiljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:05To nista ne mora da znaci, ali je bolje ovako preventivno djelovati i vjerujem da ce druga ploca svirati nakon ovog saopstenja jer ce mnoge oci na toj tekmi biti uprte u sudjenje. Dokazani skretnicarski smrad. Ne znam zasto su se ovdje pojedini borcevci "zapalili" jer Borac nije spomenut u tom kontekstu nigdje. Hajde sada ti meni reci je li bilo bolje da ste vi preventivno, isto ovako djelovali pred utakmicu sa Borcem? Garantujem ti da cete djelovati svaki sljedeci put kad Gigovica delegiraju vama. I imate svako pravo na to.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:54Miljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:46
https://www.fakt.or.ba/vijest/fk-saraje ... jica/58093
Eto ti tvoji fakti, upravo se radi o utakmici sa Radnikom.![]()
Izbrisati tacku izmedju t i o.moja greska
Ali isto bi vam bilo i da delegiraju Njegomirovica, Gigovica ili Grbica. Jednostavno je, komisija je ociscena od svih koji rade u interesu drugih klubova, a svi u komisiji ce raditi onako kako svira Vico.
FKS misli isto kao i Bordo Prijatelji, samo nije na klubu da onako direktno pise prije utakmice.
PSPHM
- Shategabri
- Kontakt:
Pisali ste, pa kad je došao račun

Kakva UEFA kakvi bakrači...ovo da se Mujić pritisne da pošteno sudi

Koševo Zapad
To su Lesinari s Grbavice. Bili su i bergamovci, pa seltikovci.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:06Ovdje se zapalio jedan borcev navijac, i 10ak strumfovskih kerovaMiljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:05To nista ne mora da znaci, ali je bolje ovako preventivno djelovati i vjerujem da ce druga ploca svirati nakon ovog saopstenja jer ce mnoge oci na toj tekmi biti uprte u sudjenje. Dokazani skretnicarski smrad. Ne znam zasto su se ovdje pojedini borcevci "zapalili" jer Borac nije spomenut u tom kontekstu nigdje. Hajde sada ti meni reci je li bilo bolje da ste vi preventivno, isto ovako djelovali pred utakmicu sa Borcem? Garantujem ti da cete djelovati svaki sljedeci put kad Gigovica delegiraju vama. I imate svako pravo na to.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:54
moja greska
@Beduin Jesmo li se do sada zalili na sudjenje u bilo kojoj od tih tekmi koje smo izgubili? Konkretno mi ovdje na forumu.
Ako nas pobjede i budu bolji cestitat cemo im bas kao sto smo i rodjenim cestitali na zasluzenoj pobjedi, ali znog smrada dovesti titulu u pitanje

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
A to što je banjalučki pušikurac Grbić poslan da sudi direktnim konkurentima Borca, Širokom i Veležu, to niko ništa, a?
- Shategabri
- Kontakt:
Uvijek će neko imati prigovor, Mujić manijak, onaj kako se već zove pitar, Grbić lešinar, Bilbija Vicin....yebo tu priču realno 

Koševo Zapad
sta im ovo radis, gledaj paranoje

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Ma ko je znao da ce lik onako suditi, postojale su sumnje da ce "siljiti" za Borac ali u nekim granicama domacinskog sudjenja, ali da ti nece dati da centar predjes u 2020/2021 to niko nije ocekivao, mislili smo da je to davno proslo vrijeme.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i ti, mogao si juce postaviti i nedosudjen penal za Sarajevo protiv Krupe kad si se onako zaletio da postavis onu situaciju kod korner linije.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
E bas o tome pricam. Mujic je nas opljackao kad nismo znali da ce nas opljackati, zato ovo preventivno djelovanje. Zamisli sada da u sljedecoj tekmi delegiraju Gigovica da vama sudi. Sumnjam da bi ostali nijemi na to, jer ako bi onda je u vama problem.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:14Ma ko je znao da ce lik onako suditi, postojale su sumnje da ce "siljiti" za Borac ali u nekim granicama domacinskog sudjenja, ali da ti nece dati da centar predjes u 2020/2021 to niko nije ocekivao, mislili smo da je to davno proslo vrijeme.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa i delegirali su gigovica ja msm. Sudi velez sirokiMiljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:16E bas o tome pricam. Mujic je nas opljackao kad nismo znali da ce nas opljackati, zato ovo preventivno djelovanje. Zamisli sada da u sljedecoj tekmi delegiraju Gigovica da vama sudi. Sumnjam da bi ostali nijemi na to, jer ako bi onda je u vama problem.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:14Ma ko je znao da ce lik onako suditi, postojale su sumnje da ce "siljiti" za Borac ali u nekim granicama domacinskog sudjenja, ali da ti nece dati da centar predjes u 2020/2021 to niko nije ocekivao, mislili smo da je to davno proslo vrijeme.
PSPHM
@Baader rece da je Grbic.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:21Pa i delegirali su gigovica ja msm. Sudi velez sirokiMiljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:16E bas o tome pricam. Mujic je nas opljackao kad nismo znali da ce nas opljackati, zato ovo preventivno djelovanje. Zamisli sada da u sljedecoj tekmi delegiraju Gigovica da vama sudi. Sumnjam da bi ostali nijemi na to, jer ako bi onda je u vama problem.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 14:14Ma ko je znao da ce lik onako suditi, postojale su sumnje da ce "siljiti" za Borac ali u nekim granicama domacinskog sudjenja, ali da ti nece dati da centar predjes u 2020/2021 to niko nije ocekivao, mislili smo da je to davno proslo vrijeme.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Plavi teletabisi se sjetili da postoji ova tema, nakon derbija sa Radnikom opet ce virit iz rupa 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja kao veliki Pitar sutra navijam za borac.
Dabogda nam bilo ko sa atalantom.
Dabogda nam bilo ko sa atalantom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.