Mjesec i po jarane , hej
Eno prekinuli skupstinu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mjesec i po jarane , hej
Tako je, ne bune se ljudi, a trebali bi,ali je kod nas ono izgleda suti nayebacemo kasnije,na zalost...Sviuodbranu je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:21Zadnja utakmica koju je Sarajevo pobjedilo slicno je 30.10.2020 Sarajevo-Mladost 5-1,a zadnja u kojoj je Sarajevo dalo 2 gola je Sarajevo-Sloboda 2-1.12.12.2020.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:28Puno nepotrebne buke oko utakmice koja ce zavrsit 3:0 ko god bude sudio
U prvom slucaju proslo je 18 utakmica, u drugom 12 utakmica.
U zadnjih 5 utakmica Sarajevo je dalo 3(tri)gola.
Ne vidim cinjenice po kojima iznosis takve tvrdnje.
Sarajevo je u uzasnoj formi, a bez obzira gura li ih savez ili ne Borac ima dobru ekipu.
Uvjek je savez nekoga gurao, samo kada je njegovoj ekipi u korist niko se ne buni...zanimljivo.
Tako je, samo si zaboravio najbitniju stavku, a ona bi glasila i da Lesinarima s Grbavice popucaju svi cirevi
Nisam ni rekao da ce Sarajevo dat 3. Dat ce jedan, ovi ce sami sebi dat jos dva. Pa ljudi skinu gaće čim izađu iz Banja Luke ako ne igraju protiv braće iz RS. To bi svjetska krađa morala bit ako sudac uspije okrenut nesto u korist BorcaSviuodbranu je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:21Zadnja utakmica koju je Sarajevo pobjedilo slicno je 30.10.2020 Sarajevo-Mladost 5-1,a zadnja u kojoj je Sarajevo dalo 2 gola je Sarajevo-Sloboda 2-1.12.12.2020.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:28Puno nepotrebne buke oko utakmice koja ce zavrsit 3:0 ko god bude sudio
U prvom slucaju proslo je 18 utakmica, u drugom 12 utakmica.
U zadnjih 5 utakmica Sarajevo je dalo 3(tri)gola.
Ne vidim cinjenice po kojima iznosis takve tvrdnje.
Sarajevo je u uzasnoj formi, a bez obzira gura li ih savez ili ne Borac ima dobru ekipu.
Uvjek je savez nekoga gurao, samo kada je njegovoj ekipi u korist niko se ne buni...zanimljivo.
Da bi pisao ovakva saopstenja, moras prvo pogledati proslost svog kluba. Gdje su saopstenja kada su sudijske odluke isle u korist sarajeva? Ne mozes biti ovakav saban, objaviti ovo a znas kakvu zastitu si imao kod sudija sve ove godine. Pa gdje je to sarajevo ove godine osteceno toliko pa daju sebi za pravo da pisu ovakva saopstenja?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:33Ko je vama kriv pa nemate upravu koja se zna boriti za klub?
Momcino smiri se, vidim da si 97 godiste tako da mlad si i dalje pa ti necu zamjeriti na nebulozi o kojoj pises.. Imas vremena da sazrijes.. Ali ako te stvarno interesuje sta radim u dijaspori i kako zivim onda mi se javi u PP, ali cu te unaprijed upozoriti da bi te moj odgovor mogao veoma uznemiriti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:29Najjaci su mi ovi peraci guzove iz dijaspore, kao ovaj @rex
Ovo saopcenje je usmjereno protiv Elvisa Mujica. Treba li vam se crtati. Lik je ogroman navijac zelje, mrzi FK Sarajevo. Da si oratio, znao bi da je i prije godinu-dvije FKS zatrqzilo mujicevo izuzece sa utakmice protiv Radnika.Devils021 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:37Da bi pisao ovakva saopstenja, moras prvo pogledati proslost svog kluba. Gdje su saopstenja kada su sudijske odluke isle u korist sarajeva? Ne mozes biti ovakav saban, objaviti ovo a znas kakvu zastitu si imao kod sudija sve ove godine. Pa gdje je to sarajevo ove godine osteceno toliko pa daju sebi za pravo da pisu ovakva saopstenja?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:33Ko je vama kriv pa nemate upravu koja se zna boriti za klub?
Opaaaaaa.... Dr Mr ReX AvAvReX je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:38Momcino smiri se, vidim da si 97 godiste tako da mlad si i dalje pa ti necu zamjeriti na nebulozi o kojoj pises.. Imas vremena da sazrijes.. Ali ako te stvarno interesuje sta radim u dijaspori i kako zivim onda mi se javi u PP, ali cu te unaprijed upozoriti da bi te moj odgovor mogao veoma uznemiriti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:29Najjaci su mi ovi peraci guzove iz dijaspore, kao ovaj @rex![]()
https://www.fakt.or.ba/vijest/fk-saraje ... jica/58093killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:42Da vam Mujic sudi protiv Radnika, ne bi bila ovakva hajka na sudiju. Fakti, koje su naveli i bordo prijatelji. Bezveze farbate i pokusavate uljepsati situaciju.
Miljacka je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:46https://www.fakt.or.ba/vijest/fk-saraje ... jica/58093killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:42Da vam Mujic sudi protiv Radnika, ne bi bila ovakva hajka na sudiju. Fakti, koje su naveli i bordo prijatelji. Bezveze farbate i pokusavate uljepsati situaciju.
Eto ti tvoji fakti, upravo se radi o utakmici sa Radnikom.![]()
Izbrisati tacku izmedju t i o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.