Ne znam ja ko je kmečao i tražio da mu se prizna neregularan gol poslije derbijawolfie je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:44Pustimo vas nekad, da ne biste smarali ljude iz krovne kuce fudbala.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam ja ko je kmečao i tražio da mu se prizna neregularan gol poslije derbijawolfie je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:44Pustimo vas nekad, da ne biste smarali ljude iz krovne kuce fudbala.![]()
Pa to je bio regularan gol koji je ponisten iz ko zna kojih razloga, ne znam o kakvom neregularnom pricas?
Oooo so sweet...Ponistilo im ga...
Haj dobro mi rece za Milojevica da podesim fantasy
Zato sto u slucaju pobjede Borca (sto nije nista nemoguce) samo bi dva boda bila izmedju njih. Tako da jednostavno, strah i trepet sa lavora. Medjutim misljenja sam da ce im se ovo obit o glavu.Devils021 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:13Jel moze neko da mi objasni zasto ovoliko sarajvo dize hajku? O cemu se radi?
Kakvi su ovo sabanski potezi?
Hoce li se prestati vise kenjati o sudijama? Pa najbolje sudije evrope sude ligu sampiona ove sedmice i ne vide neke stvari, uz svu tehnologiju. A od ovih nasih se ocekuje da budu bezgresni. Aj ne kenjajte ljudi, jednom sudija napravi gresku i odma ljudi utripaju da je savez protiv njih, da nekome smetaju, itd.
Na kraju ce vas zaklati za jedan crveni, eventualno penal i primljeni gol iz oPsajdaDevils021 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:13Jel moze neko da mi objasni zasto ovoliko sarajvo dize hajku? O cemu se radi?
Kakvi su ovo sabanski potezi?
Hoce li se prestati vise kenjati o sudijama? Pa najbolje sudije evrope sude ligu sampiona ove sedmice i ne vide neke stvari, uz svu tehnologiju. A od ovih nasih se ocekuje da budu bezgresni. Aj ne kenjajte ljudi, jednom sudija napravi gresku i odma ljudi utripaju da je savez protiv njih, da nekome smetaju, itd.
Zadnja utakmica koju je Sarajevo pobjedilo slicno je 30.10.2020 Sarajevo-Mladost 5-1,a zadnja u kojoj je Sarajevo dalo 2 gola je Sarajevo-Sloboda 2-1.12.12.2020.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:28Puno nepotrebne buke oko utakmice koja ce zavrsit 3:0 ko god bude sudio
Meni je zao kad bilo koga sudije zakinu osim zeljeznicara, jer su oni godinama zakidali i tako osvajali trofeje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑16 apr 2021, 13:21Koja je zadnja utakmica koju je Sarajevo pobjedilo slicno je 30.10.2020 Sarajevo-Mladost 5-1,a zadnja u kojoj je Sarajevo dalo 2 gola je Sarajevo-Sloboda 2-1.12.12.2020.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:28Puno nepotrebne buke oko utakmice koja ce zavrsit 3:0 ko god bude sudio
U prvom slucaju proslo je 18 utakmica, u drugom 12 utakmica.
U zadnjih 5 utakmica Sarajevo je dalo 3(tri)gola.
Ne vidim cinjenice po kojima iznosis takve tvrdnje.
Sarajevo je u uzasnoj formi, a bez obzira gura li ih savez ili ne Borac ima dobru ekipu.
Uvjek je savez nekoga gurao, samo kada je njegovoj ekipi u korist niko se ne buni...zanimljivo.
Baka dobio ugovor o djelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.