Sta cu gledati, odgledao sam sve i sampione i sudije i stimanja prvenstava, jos samo ocekujem da se Sebija direktno ukljuci sa Fadilom i Fikretom malinom u tenderima za nabavku travnjaka sa Vicom i skutorima.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Vjerovatno su u pitanju psihicke igrice, ne bi li se izvrsio pritisak na arbitra, savez i td...
Sa druge strane meni izuzetno kukavicko ponasanje Sarajeva, tako se ne ophodi sampion. Izadjes, pobjedis i jednom rukom uzmes 3 uzastopno.
Ali rade ovo ne zbog Borca ili Vice, nego znaju da su u uzasnoj formi, da imaju velikih problema u realizaciji...
Sa druge strane meni izuzetno kukavicko ponasanje Sarajeva, tako se ne ophodi sampion. Izadjes, pobjedis i jednom rukom uzmes 3 uzastopno.
Ali rade ovo ne zbog Borca ili Vice, nego znaju da su u uzasnoj formi, da imaju velikih problema u realizaciji...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Ma nemam ja ništa protiv toga da Borac uzme čitavu ligu ali pošteno. Nisam iskompleksiran, ali na način na koji pobjeđujete određene utakmice je u najmanju ruku bolestan. Čak i one utakmce gdje sudija slučajno griješi normalan čovjek ne može da rezonuje i prihvati situaciju kakva se desila na terenu.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:56fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:51Ali ono što niko ne prati, i nije upratio da posmatrač suđenja dolazi iz S kompnente i tako pokriju leđa i Mujiću, i Gigoviću i svima ostalim. Kada mu daje ocjenu, ona je programirana i tačno izračunata za onoliko koliko obojici treba da npr ostanu na ligi, jer se kao zbrajaju greške..
Sve tri utakmice Borca i Sarajeva posmatrač je pogađate?
Sta je to bilo sudjeno na stetu sarajeva u prethodne 2 utakmice pa je trebalo da posmatrac pogura? Ja koliko se sjecam u obe utakmice je sarajevo doslo do pozitivnog rezultata,utakmice bile vrhunske za gledati. Sto se mene tice neka bude tako i sutra samo da ovaj put borac uzme pa da ovu sezonu bude na ravne casti,svakom po pobjeda i 1 nerijesen
Posteno
Razumijem onda hajku Sarajeva, sjetimo se utakmice protiv nas u Banja Luci kada nam niste dali da igramo a mi došli bez standardnih igrača i Bog zna da ne bi onako smiješnog crvenog, bi li nas ikako uzeli. Apsurdno kartoniranje u reprtoaru, jedan crveni (zbog ,,preoštrog” starta), sjeckanje igre i glavni dobije ocjenu 7.9. Strašno. Ali kažem, imaju dobru ekipu ali sve stvari se završavaju na tome može li im 12 igrač uraditi nešto.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Je li se Vranješ vraća?Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:58Takođe i ja ću vama čestitti ako nas pobjedite tako oslabljeni a fudbalere svoga tima ću kuditi jer nisu uspjeli kad je najviše trebalo...MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:54Pobijedite vi nas i bit ću prvi na vašoj temi da vam čestitam. Nekad oko 20 i 50 ću doći i čestitati ako bude tako, neka pobijedi bolja ekipa.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:44
Upravo sam to i htio da kažem, sačekajte da završi utakmica pa se žalite i prilažite žalbe u UEFU...
Kako sada mi u BL da shvatimo ovo što ste vi uradili nego kao navlačenje sudjenja na vašu stranu, i šta ako se to desi...gdje smo onda!? šta ako se dosudi nešto u korist SA a nije regularno?! gdje smo onda?!
I ne morate spominjati Borac u vezi straha, to se jednostavno vidi po komentarima i nesigurnošću u sopstveni tim od strane vaših forumaša.
Neka bolji pobjedi i neka bude tekma kao ona prva u BL nikad bolja izmedju ova dva rivala, ali sada da mi damo gol više !![]()
Nema on šta nama navlačiti, prvo što nas mrzi a drugo što navija za Željezničar, mi samo nećemo da bude kao prethodnih godina i ovako se izvršio veliki pritisak da suđenje bude kako i treba biti i kako dolikuje ovoj utakmici a jedan pogrešan ofsajd ili korner neće niko uzeti za zlo. Ove i slične utakmice treba Peljto da sudi i niko drugi, volio bi da imamo više izbora ali on je najbolji i mislim da je dobra opcija a ne ovo plavo banovićko tele. On je prethodnih godina imao mnogo utakmica gdje je tendenciozno i kriminalno sudio, ne samo protiv nas ali tu nemam šta puno reći jer nije jedini, nažalost.
Sportski pozdrav !
- Tristan
- Kontakt:
Pa od svih klubova ove polusezone, na najvise utakmica je sudijskim greskama pogurano upravo Sarajevo.
Tako da je licemjerno da se oni zale na sudjenje, ajde ovi zvanicno ne prozivaju klub, ali oni tzv. bordo prijatelji jasno etiketiraju Borac, a portali to prenose. Ovom prilikom nabijem na k***c bordo prijatelje, djubrad licemjerna kao i onaj portal sportske,ba.
Tako da je licemjerno da se oni zale na sudjenje, ajde ovi zvanicno ne prozivaju klub, ali oni tzv. bordo prijatelji jasno etiketiraju Borac, a portali to prenose. Ovom prilikom nabijem na k***c bordo prijatelje, djubrad licemjerna kao i onaj portal sportske,ba.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Razumljivo da im ne odgovara sad kad ga Vico stavlja, niko se nije bunio kad su se stimala prvenstva, sudije, Evropa....ispadaju samo smijesni ....skutori to najbolje odradjuju...u tisini.Sviuodbranu je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:12Vjerovatno su u pitanju psihicke igrice, ne bi li se izvrsio pritisak na arbitra, savez i td...
🔴⚫️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Papak1921, cuclaj ga masnici
- feniksptica
- Kontakt:
Opet pisem, nije prvi put da iznosimo saopstenja protiv Elvisa mujica, to smo radili cak i kad smo trebali protiv Radnika igrati..baziraj se ovdje na klub i sta on pise ( mi kad bi vadili sta sve neki vasi pisu o nama ihi hi hi ko sto bi Baka reko ). Druga stvar, sasvim je opravdano sumnjati da ce predjsednik saveza koji ima uticaj pokusati pomoci klubu na cijem je celu bio do prije 2 mjeseca. Eto nama dosla sumnjam onako, s neba palaTristan je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:17Pa od svih klubova ove polusezone, na najvise utakmica je sudijskim greskama pogurano upravo Sarajevo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Banjalucki
- Kontakt:
@Vanja8 nadam se da shvataš sada šta sam ti htio reći..Tristan je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:17Pa od svih klubova ove polusezone, na najvise utakmica je sudijskim greskama pogurano upravo Sarajevo.
Tristan ništa lično, podržavam šta si napisao !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Puno nepotrebne buke oko utakmice koja ce zavrsit 3:0 ko god bude sudio
-
- Kontakt:
Vranjes ce putovati sa ekipom
-
- Kontakt:
Ja kad se sjetim Tomislava Čuića i onih sezona kad smo se ganjali sa Željom sta nam je radio, ovo je sad milina...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Ne diraj me, zvat cu ti UEFU!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ššššš zvaću ti malog Hadžića!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Aaaa UEFA hoce Borac da nas pobjedi, otkud im pravo? kuknjava
Mi cemo vama sami sebe zvati, svakako smo vam dzelati.

Problem je sto vi izgleda necete da shvatite da nama nije problem Borac...Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:24@Vanja8 nadam se da shvataš sada šta sam ti htio reći..Tristan je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:17Pa od svih klubova ove polusezone, na najvise utakmica je sudijskim greskama pogurano upravo Sarajevo.
Tristan ništa lično, podržavam šta si napisao !
Mi smo njegovo zvanicno izuzev trazili prije 2 g.
Zasto navijaci Borca reaguju nije mi jasno, ali eto...
Mi cemo uvijek nastojati zastiti klub od ovakvih i sl sudaca .
Generalno niko nije ni rijeci rekao za tekmu sa Velezom ,mislim na zvanicno, a fino nas je Bilbija kartonima ikasapio pred ovu tekmu

Zadnjih 6 tekmi s "našim dželatima" je završeno s dvije naše pobjede, dva naša poraza i dva remija. Zamisli u kolikom ste vi ku.rcu kad vi sebe smatrate našim dželatima.

A bitno napomenuti da smo nakon prva četiri susreta mi bili prvaci, a evo i trenutno smo prvi i nakon zadnja dva susreta.

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 16 apr 2021, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa wolfie i anamo oni su kmecali k’o svinje sto im se klub ne oglasava za sudjenje, a sad se smiju
PSPHM
Pustimo vas nekad, da ne biste smarali ljude iz krovne kuce fudbala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.