Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Machak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Machak » 16 apr 2021, 11:39

MortemHz je napisao/la:
16 apr 2021, 11:35
Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca.
Kako vama pitarima nije jasno da nije bitno ko je sudija, ako Vico i Borac zele da vas ostete, prevare to ce se desiti.
Mjau !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2021, 11:41

MortemHz je napisao/la:
Banjalučki, kakve veze Mujić ima sa vama? ne moraš sebi laskati, mi samo želimo pošteno i fer suđenje u vjerovatno najbitnijoj utakmici prvenstva gdje bi se sutra dosta toga moglo znati. Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca. Jesmo li negdje spomenuli Borac ili si izmislio taj neki strah? Mi smo tražili izuzeće ovog sudije kad ste vi bili u drugoj ligi ako se ne varam pa vjerovatno zato i ne razumiješ. Kao što sam već rekao, nedopustivo je da ovo smeće sudi vjerovatno najbitniju utakmicu sezone gdje se sve može ''prelomiti''. Stoji da igramo ispod prosjeka za šampionsku ekipu u drugoj polusezoni ali to nije razlog da ovakvo smeće sudi takvu utakmicu. Ja vam želim da nam zabijete 5 komada ako to pokažete i zaslužite na terenu. Valjda se treba boriti za svoj klub, da nam se ne događaju iste stvari koje su se događale prethodnih sezona sa njim u glavnoj ulozi ili smatraš da trebamo biti nijemi posmatrači kao pojedini klubovi?
Ja fakat ne znam sto ti repliciras ovom banjalučkom cevapcicu, pa njega forumasi sa Borceve teme nabili nogom.

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:44

MortemHz je napisao/la:
Banjalučki, kakve veze Mujić ima sa vama? ne moraš sebi laskati, mi samo želimo pošteno i fer suđenje u vjerovatno najbitnijoj utakmici prvenstva gdje bi se sutra dosta toga moglo znati. Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca. Jesmo li negdje spomenuli Borac ili si izmislio taj neki strah? Mi smo tražili izuzeće ovog sudije kad ste vi bili u drugoj ligi ako se ne varam pa vjerovatno zato i ne razumiješ. Kao što sam već rekao, nedopustivo je da ovo smeće sudi vjerovatno najbitniju utakmicu sezone gdje se sve može ''prelomiti''. Stoji da igramo ispod prosjeka za šampionsku ekipu u drugoj polusezoni ali to nije razlog da ovakvo smeće sudi takvu utakmicu. Ja vam želim da nam zabijete 5 komada ako to pokažete i zaslužite na terenu. Valjda se treba boriti za svoj klub, da nam se ne događaju iste stvari koje su se događale prethodnih sezona sa njim u glavnoj ulozi ili smatraš da trebamo biti nijemi posmatrači kao pojedini klubovi?
Upravo sam to i htio da kažem, sačekajte da završi utakmica pa se žalite i prilažite žalbe u UEFU...
Kako sada mi u BL da shvatimo ovo što ste vi uradili nego kao navlačenje sudjenja na vašu stranu, i šta ako se to desi...gdje smo onda!? šta ako se dosudi nešto u korist SA a nije regularno?! gdje smo onda?!
I ne morate spominjati Borac u vezi straha, to se jednostavno vidi po komentarima i nesigurnošću u sopstveni tim od strane vaših forumaša.
Neka bolji pobjedi i neka bude tekma kao ona prva u BL nikad bolja izmedju ova dva rivala, ali sada da mi damo gol više ! :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 16 apr 2021, 11:45

mma_hz je napisao/la:
16 apr 2021, 11:00
worchester je napisao/la:
16 apr 2021, 10:12
Znas ko ti je ogranicen!?
Iako imbecilu poput tebe koji vrijedja cim neko ima kontra misljenje od tvog ne treba odgovarati samo cu ponoviti ono sto je vecina vec pisala a to je zasto ne gledas utakmice gdje ste vi direktno pogurani od strane sudija?
Nije mujic jedini sudija na svijetu. Onda bi tom logikom borac zrinjski ili neki drugi klub trebali non stop izbacivati saopstenja prevencije radi kada im bude delegiran sudija koji ih je nekada ostetio! O cemu mi pricamo ovdje?
Sta cemo ako mujic sutra svirne penal za sarajevo koji nije ili donese neku odluku na stetu borca!? Hoce maca tad pojesti jezik?
Smijesna i djetinjasta saopstenja od kluba koji fura pricu da je dominantan u odnosu na ostale i finansijski i igracki i organizaciono.
Onda ispada da bi bilo najbolje da su ovi debili iz komiteta dosli i rekli,fk sarajevo ovo kolo bira sudiju po vlastitom izboru.
Fukaro ljudska ja ako tebe vrijeđam ja tebe vrijedjam ne spominjem "znas koga".Dobro sam.ja procijenio.Debil.
Vazi "pametnice" ;) :shh:

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:46

Vanja8 je napisao/la:
16 apr 2021, 11:41
MortemHz je napisao/la:
Ja fakat ne znam sto ti repliciras ovom banjalučkom cevapcicu, pa njega forumasi sa Borceve teme nabili nogom.
Ti ti forumasi su sise koje vam podilaze a u pozadini su još gori od mene !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 apr 2021, 11:50

Banjalucki je napisao/la:
16 apr 2021, 11:44
MortemHz je napisao/la:
Upravo sam to i htio da kažem, sačekajte da završi utakmica pa se žalite i prilažite žalbe u UEFU...
Kako sada mi u BL da shvatimo ovo što ste vi uradili nego kao navlačenje sudjenja na vašu stranu, i šta ako se to desi...gdje smo onda!? šta ako se dosudi nešto u korist SA a nije regularno?! gdje smo onda?!
I ne morate spominjati Borac u vezi straha, to se jednostavno vidi po komentarima i nesigurnošću u sopstveni tim od strane vaših forumaša.
Neka bolji pobjedi i neka bude tekma kao ona prva u BL nikad bolja izmedju ova dva rivala, ali sada da mi damo gol više ! :)
Čekaj malo...gdje se to klub zvanično oglasio, žalio?

Mi, mi, mi....ko to ''mi''?!

Još malo će postati relevantno šta se po forumu piše.
Koševo Zapad

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 16 apr 2021, 11:50

Čuj sacekajte ako se šta desi pa se onda žallite hahahahhaha
Kao što se Velež žalio, Radnik i druge ekipe pa dobili kurka.
S kim god Borac da igra treba obratiti pažnju na sudije prije meča jer poslije mogu pjevati "Kasno će biti kasnije".
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 16 apr 2021, 11:51

Ali ono što niko ne prati, i nije upratio da posmatrač suđenja dolazi iz S kompnente i tako pokriju leđa i Mujiću, i Gigoviću i svima ostalim. Kada mu daje ocjenu, ona je programirana i tačno izračunata za onoliko koliko obojici treba da npr ostanu na ligi, jer se kao zbrajaju greške..
Sve tri utakmice Borca i Sarajeva posmatrač je pogađate?
Ti si naša ljubav jedina!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 apr 2021, 11:53

forza_juve je napisao/la:
16 apr 2021, 11:50
Čuj sacekajte ako se šta desi pa se onda žallite hahahahhaha
Kao što se Velež žalio, Radnik i druge ekipe pa dobili kurka.
S kim god Borac da igra treba obratiti pažnju na sudije prije meča jer poslije mogu pjevati "Kasno će biti kasnije".
This. Sami ste sebi krivi što se ovako o vama priča. A jasno vam je zbog čega.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2021, 11:54

MortemHz je napisao/la:
Pobijedite vi nas i bit ću prvi na vašoj temi da vam čestitam. Nekad oko 20 i 50 ću doći i čestitati ako bude tako, neka pobijedi bolja ekipa.
Nema on šta nama navlačiti, prvo što nas mrzi a drugo što navija za Željezničar, mi samo nećemo da bude kao prethodnih godina i ovako se izvršio veliki pritisak da suđenje bude kako i treba biti i kako dolikuje ovoj utakmici a jedan pogrešan ofsajd ili korner neće niko uzeti za zlo. Ove i slične utakmice treba Peljto da sudi i niko drugi, volio bi da imamo više izbora ali on je najbolji i mislim da je dobra opcija a ne ovo plavo banovićko tele. On je prethodnih godina imao mnogo utakmica gdje je tendenciozno i kriminalno sudio, ne samo protiv nas ali tu nemam šta puno reći jer nije jedini, nažalost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 apr 2021, 11:56

Joj Sabre...Hahahahaha
Cijela BiH ima oci da iskapa gledajući Šampiona...
Kako ce pojedinci da se suceljavaju sa svojom svijesti...
Moraju navijati za Borac, a srce im protiv hahahahahaha

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 16 apr 2021, 11:56

fudbalfudbal je napisao/la:
16 apr 2021, 11:51
Ali ono što niko ne prati, i nije upratio da posmatrač suđenja dolazi iz S kompnente i tako pokriju leđa i Mujiću, i Gigoviću i svima ostalim. Kada mu daje ocjenu, ona je programirana i tačno izračunata za onoliko koliko obojici treba da npr ostanu na ligi, jer se kao zbrajaju greške..

Sta je to bilo sudjeno na stetu sarajeva u prethodne 2 utakmice pa je trebalo da posmatrac pogura? Ja koliko se sjecam u obe utakmice je sarajevo doslo do pozitivnog rezultata,utakmice bile vrhunske za gledati. Sto se mene tice neka bude tako i sutra samo da ovaj put borac uzme pa da ovu sezonu bude na ravne casti,svakom po pobjeda i 1 nerijesen :-)
Posteno

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 apr 2021, 11:57

Sarajevo će eventualne nepravilnosti u suđenju Elvisa Mujića prijaviti UEFA-i
Odlukom Nogometnog saveza Federacije BiH utakmicu 26. kola Premijer lige BiH između aktuelnog šampiona FKsarajevo i FK Borac sudit će Elvis Mujić, a iz kluba s Koševa su nezadovoljni te su upozorili da će sve eventualne nepravilnosti prijaviti UEFA-i.

U saopćenju FK Sarajevo ističu da je Mujić napravio brojne greške u aktuelnoj i prethodnim sezonama te da njegovo delegiranje može narušiti integritet takmičenja.

"FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo činjenicom da je suđenje ovako važne utakmice čiji ishod utječe na razliku između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, pripalo arbitru Mujiću zbog očiglednih i brojnih grešaka imenovanog u tekućoj sezoni ali i prethodnima, o čemu je više puta svjedočila brojna sportska javnost. Iako smo svjesni da do promjene službenih lica delegiranih od strane NS FBiH neće doći, na ovaj način želimo istaći sumnju da će integritet takmičenja biti narušen odlukama kompromitovane osobe", navodi se u saopćenju.

Iz FK Sarajevo su najavili da će eventualne nepravilnosti u suđenju prijaviti UEFA-i, a pozvali su i navijače da dostave svoje žalbe.

"Također, FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu sportsku javnost da će sve eventualne nepravilnosti ovog i narednih susreta prijaviti nadležnim komisijama UEFA-e, sportskim prijateljima i partnerima kluba u cijelom svijetu", dodaje se u saopćenju.
:urnebes: :urnebes:

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:58

MortemHz je napisao/la:
16 apr 2021, 11:54
MortemHz je napisao/la:
Pobijedite vi nas i bit ću prvi na vašoj temi da vam čestitam. Nekad oko 20 i 50 ću doći i čestitati ako bude tako, neka pobijedi bolja ekipa.
Nema on šta nama navlačiti, prvo što nas mrzi a drugo što navija za Željezničar, mi samo nećemo da bude kao prethodnih godina i ovako se izvršio veliki pritisak da suđenje bude kako i treba biti i kako dolikuje ovoj utakmici a jedan pogrešan ofsajd ili korner neće niko uzeti za zlo. Ove i slične utakmice treba Peljto da sudi i niko drugi, volio bi da imamo više izbora ali on je najbolji i mislim da je dobra opcija a ne ovo plavo banovićko tele. On je prethodnih godina imao mnogo utakmica gdje je tendenciozno i kriminalno sudio, ne samo protiv nas ali tu nemam šta puno reći jer nije jedini, nažalost.
Takođe i ja ću vama čestitti ako nas pobjedite tako oslabljeni a fudbalere svoga tima ću kuditi jer nisu uspjeli kad je najviše trebalo...
Sportski pozdrav !

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 apr 2021, 11:58

Skver je napisao/la:
16 apr 2021, 11:27
Evo kako je to nekada radio Ognjen Valjic a sada clan komisije koja odredjuje ko ce gdje suditi, FK Sarajevo se nije tada zalilo na sudjenje.
Valjić je bio naš najbolji sudija, a opet je par puta oštetio najveći klub. Kad si već kod arbitraže na utakmicama Slobode i Šampiona, pogledaj šta su radili Skakić i Jakupović.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 16 apr 2021, 12:01

svrakino1921 je napisao/la:
16 apr 2021, 11:57
Sarajevo će eventualne nepravilnosti u suđenju Elvisa Mujića prijaviti UEFA-i
Odlukom Nogometnog saveza Federacije BiH utakmicu 26. kola Premijer lige BiH između aktuelnog šampiona FKsarajevo i FK Borac sudit će Elvis Mujić, a iz kluba s Koševa su nezadovoljni te su upozorili da će sve eventualne nepravilnosti prijaviti UEFA-i.

U saopćenju FK Sarajevo ističu da je Mujić napravio brojne greške u aktuelnoj i prethodnim sezonama te da njegovo delegiranje može narušiti integritet takmičenja.

"FK Sarajevo izražava nezadovoljstvo činjenicom da je suđenje ovako važne utakmice čiji ishod utječe na razliku između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, pripalo arbitru Mujiću zbog očiglednih i brojnih grešaka imenovanog u tekućoj sezoni ali i prethodnima, o čemu je više puta svjedočila brojna sportska javnost. Iako smo svjesni da do promjene službenih lica delegiranih od strane NS FBiH neće doći, na ovaj način želimo istaći sumnju da će integritet takmičenja biti narušen odlukama kompromitovane osobe", navodi se u saopćenju.

Iz FK Sarajevo su najavili da će eventualne nepravilnosti u suđenju prijaviti UEFA-i, a pozvali su i navijače da dostave svoje žalbe.
"Također, FK Sarajevo obavještava navijače i cjelokupnu sportsku javnost da će sve eventualne nepravilnosti ovog i narednih susreta prijaviti nadležnim komisijama UEFA-e, sportskim prijateljima i partnerima kluba u cijelom svijetu", dodaje se u saopćenju.
:urnebes: :urnebes:
Da im ne znam ti ko sudi oni bi ovo saopstenje dali u javnost, pametan potez sa njivoe strane jer je ulog veliki, ali smjesno istovremeno - kukavicki.
Mjau !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2021, 12:01

Machak je napisao/la:
16 apr 2021, 11:39
MortemHz je napisao/la:
Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca.
Kako vama pitarima nije jasno da nije bitno ko je sudija, ako Vico i Borac zele da vas ostete, prevare to ce se desiti.
Ma pusti to, nase je da trazimo izuzece Mujica kad god nam ga delegiraju, uvijek napravi previd i osteti nas a i generalno je prelos sudija...

Nek suti ko hoce...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 apr 2021, 12:02

fudbalfudbal je napisao/la:
16 apr 2021, 11:51
Ma na utakmicama Borca se vrti par posmatrača, Prtvar, Vukasović i Stankić. Od delegata tu su obično Ristović ili Martinović.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 apr 2021, 12:03

Na gradskom stadionu u Banjoj Luci osvanula je parola.

"Je** Sarajvo", pisalo je na paroli, kao jasna poruka Vranješu, Ziljkiću i društvu.

:kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 apr 2021, 12:06

Ne znam na kraju krajeva sta je sporno, pa mi smo Elvisovo izuzece trazili kad smo s radnikom igrali, nek si navijaci Borca ne imponuju previse. Il nek spuste svoj klub na nivo Radnika..

Druge su ovo borbe Sarajeva i Mujica, nevezano za bilo sta drugo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.