Fukaro ljudska ja ako tebe vrijeđam ja tebe vrijedjam ne spominjem "znas koga".Dobro sam.ja procijenio.Debil.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:12Znas ko ti je ogranicen!?
Iako imbecilu poput tebe koji vrijedja cim neko ima kontra misljenje od tvog ne treba odgovarati samo cu ponoviti ono sto je vecina vec pisala a to je zasto ne gledas utakmice gdje ste vi direktno pogurani od strane sudija?
Nije mujic jedini sudija na svijetu. Onda bi tom logikom borac zrinjski ili neki drugi klub trebali non stop izbacivati saopstenja prevencije radi kada im bude delegiran sudija koji ih je nekada ostetio! O cemu mi pricamo ovdje?
Sta cemo ako mujic sutra svirne penal za sarajevo koji nije ili donese neku odluku na stetu borca!? Hoce maca tad pojesti jezik?
Smijesna i djetinjasta saopstenja od kluba koji fura pricu da je dominantan u odnosu na ostale i finansijski i igracki i organizaciono.
Onda ispada da bi bilo najbolje da su ovi debili iz komiteta dosli i rekli,fk sarajevo ovo kolo bira sudiju po vlastitom izboru.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam sto se vi palite? Zalimo se na sudiju koji nas godinama ostecuje i prije smo trazlili njegovo izuzece...mma_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:58Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:53Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
Nikakve veze sa protivnikom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Banjalucki
- Kontakt:
Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...mma_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:58Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:53Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
Da, 20 godina su nas krali po kojekakvim vukoebinama jer im je naređeno iz sarajeva.
Da, osvojili smo ligu 2011 godine kada smo imali ekipu koja je uprkos sarajevskim aršinima nadigrala sve i uzela pehar !
Da, uzeli smo kup na Grbavici i čitav stadion nam je aplaudirao !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Shategabri
- Kontakt:
Vama su male šanse s nama taman da sa pionirima izađemoBanjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:53Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !

Ma to ona dokona piskarala BP nešto, klub se nije oglašavao

Koševo Zapad
- Meraak1921
- Kontakt:
Pogledali se svi snimci, dobio prolaznu ocjenu, i ja sam mislio da nije crveni karton, snimci dokazuju suprotno, ostalo je sve ok sudio. Al nema vecih papaka od vas, nit utakmica pocela, al pocelo je kmecanje kme kme. Smradovi sa KG 1946
Nismo mi neki Zeljo mali da dopustimo da se neki rumeni seljacic dodikov tako lahko sprda s nama.Pa vico im je smjenio Osima preko sudija ,ali to oni tokmaci ne kontaju.Da su sudije normalno sudile imali bi 7,8 bodova vise najmanje.I mi kad smo to vidjeli,normalno je da na vrijeme reagujemo jer se krenulo od slabijeg ka jacem.
FK SARAJEVO.
I?Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:02Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...mma_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:58Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:53Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
Da, 20 godina su nas krali po kojekakvim vukoebinama jer im je naređeno iz sarajeva.
Da, osvojili smo ligu 2011 godine kada smo imali ekipu koja je uprkos sarajevskim aršinima nadigrala sve i uzela pehar !
FK SARAJEVO.
Ne bitno ko je sudija, ako Vico zeli da pomogne svome Boracu on ce tu uraditi, a nije da nece jer su na dva koraka od duple krune. Vec su u finalu kupa, a pitare preko noci mogu da prestignu, tako da nema veze ko je sudija.
Meni vise smeta sto ce dokazno losi ljudi i klub koji ne vole i unistavaju drzavu BiH da uzmu oba trofeja, a njihova muka je sto igraju ligu i kup ove drzave koju mrze i unistavaju.
Meni vise smeta sto ce dokazno losi ljudi i klub koji ne vole i unistavaju drzavu BiH da uzmu oba trofeja, a njihova muka je sto igraju ligu i kup ove drzave koju mrze i unistavaju.
Mjau !
-
- Kontakt:

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- Banjalucki
- Kontakt:
I sada ćemo opet uzeti titulu i pobjediti vas i u kupu jer ste očigledno digli prašinu bez razloga i naljutili koga niste trebali !mma_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:05I?Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:02Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...
- feniksptica
- Kontakt:
Kao navijač FKS kažem da je Mujic relativno dobro sudio na Grbavici. Jedino što je upitno je taj direktan crveni, ali prije da jest crveni nego da nije po meni.
To ne mijenja činjenicu da je nas oštetio u više navrata i da se Borcu sudi tendenciozno sve vrijeme. Čak šta više sudi se tendenciozno i na utakmicama borčevih konkurenata. Tako da pozdravljam i podržavam ovu reakciju kluba. Pitanje je gdje liga vodi ako se ovo nastavi.
To ne mijenja činjenicu da je nas oštetio u više navrata i da se Borcu sudi tendenciozno sve vrijeme. Čak šta više sudi se tendenciozno i na utakmicama borčevih konkurenata. Tako da pozdravljam i podržavam ovu reakciju kluba. Pitanje je gdje liga vodi ako se ovo nastavi.
Samo naprijed Saraj'vo!
- Shategabri
- Kontakt:
E čuj dva koraka....pa ne ide to baš tako, predugo smo mi na vrhu i previše zalihe imamo, a nije baš tako lako skupiti i imati taj luksuz.
No dobro, da mi vidimo sutra šta i kako, pobjedom resetujemo sve na fabričke postavke, neriješeno ostavlja iste pozicije što je za nas dobro, porazom bi zakomplikovali, ali bi i dalje ostali prvi i odlučivali o svojoj sudbini.
Mada od poraza svakako nema ništa, al eto...nek se nešto priča do utakmice.
E čuj naljutili ih...šta ćemo sad
No dobro, da mi vidimo sutra šta i kako, pobjedom resetujemo sve na fabričke postavke, neriješeno ostavlja iste pozicije što je za nas dobro, porazom bi zakomplikovali, ali bi i dalje ostali prvi i odlučivali o svojoj sudbini.
Mada od poraza svakako nema ništa, al eto...nek se nešto priča do utakmice.
E čuj naljutili ih...šta ćemo sad

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hebote sta je sad ovo, kakva su ovolika saopstenja? Zar nisu ovdje pisali pojedinci kako njih ne smiju ostetiti, da imaju jak lobi u savezu, da su najveci klub u drzavi, nas ismijavali danima u vezi saopstenja, sprdali se oko UEFE i gledaj sad cuda.
Sarajevo kvalitetnija ekipa, Borac u gostima tesko da ista moze napraviti jacim ekipama, ovako samo bezveze unose nervozu medju igrace i stvaraju im pritisak pred utakmicu.
Sarajevo kvalitetnija ekipa, Borac u gostima tesko da ista moze napraviti jacim ekipama, ovako samo bezveze unose nervozu medju igrace i stvaraju im pritisak pred utakmicu.
Forzza Velez
Bojac bi u mom sokaku izgubio da gostuje.
Siguran sam da ce vam dati jednom titulu,mozda sljedeće godine.I onda slijedi vas logican pad do druge lige ,pa opet ispocetka.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:06I sada ćemo opet uzeti titulu i pobjediti vas i u kupu jer ste očigledno digli prašinu bez razloga i naljutili koga niste trebali !mma_hz je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:05I?Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:02
Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...
FK SARAJEVO.
Evo kako je to nekada radio Ognjen Valjic a sada clan komisije koja odredjuje ko ce gdje suditi, FK Sarajevo se nije tada zalilo na sudjenje.
🔴⚫️
Kad se sve zbroji i oduzme, nikoga nisu krali kao nas. Ali ne zalimo se
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Banjalucki
- Kontakt:
Kako da ti se ne zgadi ekipa sarajeva poslje ovog klipa !?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Banjalučki, kakve veze Mujić ima sa vama? ne moraš sebi laskati, mi samo želimo pošteno i fer suđenje u vjerovatno najbitnijoj utakmici prvenstva gdje bi se sutra dosta toga moglo znati. Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca. Jesmo li negdje spomenuli Borac ili si izmislio taj neki strah? Mi smo tražili izuzeće ovog sudije kad ste vi bili u drugoj ligi ako se ne varam pa vjerovatno zato i ne razumiješ. Kao što sam već rekao, nedopustivo je da ovo smeće sudi vjerovatno najbitniju utakmicu sezone gdje se sve može ''prelomiti''. Stoji da igramo ispod prosjeka za šampionsku ekipu u drugoj polusezoni ali to nije razlog da ovakvo smeće sudi takvu utakmicu. Ja vam želim da nam zabijete 5 komada ako to pokažete i zaslužite na terenu. Valjda se treba boriti za svoj klub, da nam se ne događaju iste stvari koje su se događale prethodnih sezona sa njim u glavnoj ulozi ili smatraš da trebamo biti nijemi posmatrači kao pojedini klubovi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.