Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

mma_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2021, 11:00

worchester je napisao/la:
16 apr 2021, 10:12
Znas ko ti je ogranicen!?
Iako imbecilu poput tebe koji vrijedja cim neko ima kontra misljenje od tvog ne treba odgovarati samo cu ponoviti ono sto je vecina vec pisala a to je zasto ne gledas utakmice gdje ste vi direktno pogurani od strane sudija?
Nije mujic jedini sudija na svijetu. Onda bi tom logikom borac zrinjski ili neki drugi klub trebali non stop izbacivati saopstenja prevencije radi kada im bude delegiran sudija koji ih je nekada ostetio! O cemu mi pricamo ovdje?
Sta cemo ako mujic sutra svirne penal za sarajevo koji nije ili donese neku odluku na stetu borca!? Hoce maca tad pojesti jezik?
Smijesna i djetinjasta saopstenja od kluba koji fura pricu da je dominantan u odnosu na ostale i finansijski i igracki i organizaciono.
Onda ispada da bi bilo najbolje da su ovi debili iz komiteta dosli i rekli,fk sarajevo ovo kolo bira sudiju po vlastitom izboru.
Fukaro ljudska ja ako tebe vrijeđam ja tebe vrijedjam ne spominjem "znas koga".Dobro sam.ja procijenio.Debil.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 apr 2021, 11:01

mma_hz je napisao/la:
16 apr 2021, 10:58
Banjalucki je napisao/la:
16 apr 2021, 10:53
Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.
Ne znam sto se vi palite? Zalimo se na sudiju koji nas godinama ostecuje i prije smo trazlili njegovo izuzece...

Nikakve veze sa protivnikom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:02

mma_hz je napisao/la:
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.
Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...
Da, 20 godina su nas krali po kojekakvim vukoebinama jer im je naređeno iz sarajeva.
Da, osvojili smo ligu 2011 godine kada smo imali ekipu koja je uprkos sarajevskim aršinima nadigrala sve i uzela pehar !
Da, uzeli smo kup na Grbavici i čitav stadion nam je aplaudirao !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 apr 2021, 11:02

Vama su male šanse s nama taman da sa pionirima izađemo :D

Ma to ona dokona piskarala BP nešto, klub se nije oglašavao :kafa:
Koševo Zapad

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 16 apr 2021, 11:02

Stroj1946 je napisao/la:
16 apr 2021, 10:13
Nevjerovatno da ovaj debil Mujić nije dobio barem dvije tekme suspenziju nakon one lakrdije na Grbavici. Prava ona željina papčina kakva se samo kod njihA viđa.

Pogledali se svi snimci, dobio prolaznu ocjenu, i ja sam mislio da nije crveni karton, snimci dokazuju suprotno, ostalo je sve ok sudio. Al nema vecih papaka od vas, nit utakmica pocela, al pocelo je kmecanje kme kme. Smradovi sa KG 1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2021, 11:03

Nismo mi neki Zeljo mali da dopustimo da se neki rumeni seljacic dodikov tako lahko sprda s nama.Pa vico im je smjenio Osima preko sudija ,ali to oni tokmaci ne kontaju.Da su sudije normalno sudile imali bi 7,8 bodova vise najmanje.I mi kad smo to vidjeli,normalno je da na vrijeme reagujemo jer se krenulo od slabijeg ka jacem.
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2021, 11:05

16 apr 2021, 11:02
mma_hz je napisao/la:
Da, upravu si ljudino, instant smo tri puta ispadali iz lige zbog sarajevskih klubova...
Da, 20 godina su nas krali po kojekakvim vukoebinama jer im je naređeno iz sarajeva.
Da, osvojili smo ligu 2011 godine kada smo imali ekipu koja je uprkos sarajevskim aršinima nadigrala sve i uzela pehar !
I?
FK SARAJEVO.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 16 apr 2021, 11:05

Ne bitno ko je sudija, ako Vico zeli da pomogne svome Boracu on ce tu uraditi, a nije da nece jer su na dva koraka od duple krune. Vec su u finalu kupa, a pitare preko noci mogu da prestignu, tako da nema veze ko je sudija.

Meni vise smeta sto ce dokazno losi ljudi i klub koji ne vole i unistavaju drzavu BiH da uzmu oba trofeja, a njihova muka je sto igraju ligu i kup ove drzave koju mrze i unistavaju.
Mjau !

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 16 apr 2021, 11:05

Kockoglavi je napisao/la:
16 apr 2021, 10:47
sarajevskiPlavi1921=papakPlavi1921
:beba: cuclaj ga kockoglavi. Kockoglavi=Kockoglavi :beba:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:06

mma_hz je napisao/la:
16 apr 2021, 11:05
mma_hz je napisao/la:

I?
I sada ćemo opet uzeti titulu i pobjediti vas i u kupu jer ste očigledno digli prašinu bez razloga i naljutili koga niste trebali !

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 apr 2021, 11:11

Robust je napisao/la:
16 apr 2021, 10:12
slika

evo i na ovoj stranici da se vidi kone imate podrsku od mene i preporucujem ostalim zeljovcima ovako fino da kone pogurami 😎😎😎😅

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 16 apr 2021, 11:11

Kao navijač FKS kažem da je Mujic relativno dobro sudio na Grbavici. Jedino što je upitno je taj direktan crveni, ali prije da jest crveni nego da nije po meni.

To ne mijenja činjenicu da je nas oštetio u više navrata i da se Borcu sudi tendenciozno sve vrijeme. Čak šta više sudi se tendenciozno i na utakmicama borčevih konkurenata. Tako da pozdravljam i podržavam ovu reakciju kluba. Pitanje je gdje liga vodi ako se ovo nastavi.
Samo naprijed Saraj'vo!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 apr 2021, 11:17

E čuj dva koraka....pa ne ide to baš tako, predugo smo mi na vrhu i previše zalihe imamo, a nije baš tako lako skupiti i imati taj luksuz.
No dobro, da mi vidimo sutra šta i kako, pobjedom resetujemo sve na fabričke postavke, neriješeno ostavlja iste pozicije što je za nas dobro, porazom bi zakomplikovali, ali bi i dalje ostali prvi i odlučivali o svojoj sudbini.
Mada od poraza svakako nema ništa, al eto...nek se nešto priča do utakmice.

E čuj naljutili ih...šta ćemo sad :o
Koševo Zapad

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 16 apr 2021, 11:21

Hebote sta je sad ovo, kakva su ovolika saopstenja? Zar nisu ovdje pisali pojedinci kako njih ne smiju ostetiti, da imaju jak lobi u savezu, da su najveci klub u drzavi, nas ismijavali danima u vezi saopstenja, sprdali se oko UEFE i gledaj sad cuda.

Sarajevo kvalitetnija ekipa, Borac u gostima tesko da ista moze napraviti jacim ekipama, ovako samo bezveze unose nervozu medju igrace i stvaraju im pritisak pred utakmicu.
Forzza Velez

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 16 apr 2021, 11:22

Bojac bi u mom sokaku izgubio da gostuje.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2021, 11:27

16 apr 2021, 11:06
mma_hz je napisao/la:
16 apr 2021, 11:05

I?
I sada ćemo opet uzeti titulu i pobjediti vas i u kupu jer ste očigledno digli prašinu bez razloga i naljutili koga niste trebali !
Siguran sam da ce vam dati jednom titulu,mozda sljedeće godine.I onda slijedi vas logican pad do druge lige ,pa opet ispocetka.
FK SARAJEVO.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2021, 11:27

Evo kako je to nekada radio Ognjen Valjic a sada clan komisije koja odredjuje ko ce gdje suditi, FK Sarajevo se nije tada zalilo na sudjenje.

🔴⚫️

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 16 apr 2021, 11:28

Kad se sve zbroji i oduzme, nikoga nisu krali kao nas. Ali ne zalimo se
:kafa:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 16 apr 2021, 11:35

Skver je napisao/la:
16 apr 2021, 11:27
Evo kako je to nekada radio Ognjen Valjic a sada clan komisije koja odredjuje ko ce gdje suditi, FK Sarajevo se nije tada zalilo na sudjenje.

Kako da ti se ne zgadi ekipa sarajeva poslje ovog klipa !? :crazy:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2021, 11:35

Banjalučki, kakve veze Mujić ima sa vama? ne moraš sebi laskati, mi samo želimo pošteno i fer suđenje u vjerovatno najbitnijoj utakmici prvenstva gdje bi se sutra dosta toga moglo znati. Ok, jasno je za koga se Vico bori i tu nema dileme ali ovo je protiv Mujića a ne Borca. Jesmo li negdje spomenuli Borac ili si izmislio taj neki strah? Mi smo tražili izuzeće ovog sudije kad ste vi bili u drugoj ligi ako se ne varam pa vjerovatno zato i ne razumiješ. Kao što sam već rekao, nedopustivo je da ovo smeće sudi vjerovatno najbitniju utakmicu sezone gdje se sve može ''prelomiti''. Stoji da igramo ispod prosjeka za šampionsku ekipu u drugoj polusezoni ali to nije razlog da ovakvo smeće sudi takvu utakmicu. Ja vam želim da nam zabijete 5 komada ako to pokažete i zaslužite na terenu. Valjda se treba boriti za svoj klub, da nam se ne događaju iste stvari koje su se događale prethodnih sezona sa njim u glavnoj ulozi ili smatraš da trebamo biti nijemi posmatrači kao pojedini klubovi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.