Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo pobjedjuje tvorevinu na nasem najvecem stadionu. GLAT.
-
- Kontakt:
ko da im je baka piso report 

-
- Kontakt:
Znas ko ti je ogranicen!?
Iako imbecilu poput tebe koji vrijedja cim neko ima kontra misljenje od tvog ne treba odgovarati samo cu ponoviti ono sto je vecina vec pisala a to je zasto ne gledas utakmice gdje ste vi direktno pogurani od strane sudija?
Nije mujic jedini sudija na svijetu. Onda bi tom logikom borac zrinjski ili neki drugi klub trebali non stop izbacivati saopstenja prevencije radi kada im bude delegiran sudija koji ih je nekada ostetio! O cemu mi pricamo ovdje?
Sta cemo ako mujic sutra svirne penal za sarajevo koji nije ili donese neku odluku na stetu borca!? Hoce maca tad pojesti jezik?
Smijesna i djetinjasta saopstenja od kluba koji fura pricu da je dominantan u odnosu na ostale i finansijski i igracki i organizaciono.
Onda ispada da bi bilo najbolje da su ovi debili iz komiteta dosli i rekli,fk sarajevo ovo kolo bira sudiju po vlastitom izboru.
Iako imbecilu poput tebe koji vrijedja cim neko ima kontra misljenje od tvog ne treba odgovarati samo cu ponoviti ono sto je vecina vec pisala a to je zasto ne gledas utakmice gdje ste vi direktno pogurani od strane sudija?
Nije mujic jedini sudija na svijetu. Onda bi tom logikom borac zrinjski ili neki drugi klub trebali non stop izbacivati saopstenja prevencije radi kada im bude delegiran sudija koji ih je nekada ostetio! O cemu mi pricamo ovdje?
Sta cemo ako mujic sutra svirne penal za sarajevo koji nije ili donese neku odluku na stetu borca!? Hoce maca tad pojesti jezik?
Smijesna i djetinjasta saopstenja od kluba koji fura pricu da je dominantan u odnosu na ostale i finansijski i igracki i organizaciono.
Onda ispada da bi bilo najbolje da su ovi debili iz komiteta dosli i rekli,fk sarajevo ovo kolo bira sudiju po vlastitom izboru.
Nevjerovatno da ovaj debil Mujić nije dobio barem dvije tekme suspenziju nakon one lakrdije na Grbavici. Prava ona željina papčina kakva se samo kod njihA viđa.
- forza_juve
- Kontakt:
Prepucavanja su jedno a dešavanja na terenu drugo, mi se možemo ovdje zayebavati ko je kako poguran ili oštećen ali klubovi trebaju da se ujedine i da traže delegiranje i suđenje kako Bog zapovijeda.
Nijedan klub ne treba biti oštećen a to što mi ovdje zayebavamo recimo Želju, Veleža, Zrinju,Borca Sarajevo i tako dalje je druga stvar.
Svi klubovi se trebaju ujediniti i riješiti pitanje ne samo sudjenja nego i općenito stanja u PLBiH.
Svi klubovi trebaju tražiti od saveza ulaganje u te klubove, infrastrukturu i ostalo šta treba a ne da taj savez klepa sebi pare a klubovi donji.
Nijedan klub ne treba biti oštećen a to što mi ovdje zayebavamo recimo Želju, Veleža, Zrinju,Borca Sarajevo i tako dalje je druga stvar.
Svi klubovi se trebaju ujediniti i riješiti pitanje ne samo sudjenja nego i općenito stanja u PLBiH.
Svi klubovi trebaju tražiti od saveza ulaganje u te klubove, infrastrukturu i ostalo šta treba a ne da taj savez klepa sebi pare a klubovi donji.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fuj kmecanja prije utakmice. Lijepi strah.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zamolio bih navijace Veleža da nadju postove poganih, gdje su ih pogani ismijavali nakon sto su se ovi obratili uefi nakon sudijske lakrdije i dobro organizovane kradje, jer sad isti ti pogani(iako kroz citavu sezonu imaju raznorazne pogure) se unaprijed zale uefi preventive radi. Kakvi debili 

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Dabogda te kukama trazili po neretvi
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ah, kako se stvari promjene sad je cool biti u dogovoru s Vicom, a lani nije bilo cool, to su ti rodjeni gromade karakterne...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
sarajevskiPlavi1921=papakPlavi1921
- Banjalucki
- Kontakt:
Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
Veliko njanjajevo se žali na sudjenje a sudija nije ni odsvirao početak utakmice...prpa aaaa? recite fino bojimo se da ćemo izgubiti tri boda i molimo vas da nas pogurate da osvojimo titulu koju ne zaslužujemo jer igramo ispod prosjeka za premijerligašku ekipu u nastavku sezne.
Recite fino da vam fale dva najbolje igrača a sada i treći i da su male šanse da dobijete Borac koji je u naletu, recite sve fino, nemojte da moramo čitati između redova...
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Vico je zlo naseg fudbala i naseg drustva.
Niko ko ima imalo soli u glavi ne moze podrzati krimosa iz shumske.
Svi skupa se trebamo boriti da ga iscupamo iz korjena kako znamo i umijemo.
-
- Kontakt:
Bespotrebno ali hajd. Kakav Borac, Sarajevo je dosta jače od njih.
https://sportsport.ba/fudbal/elvis-muji ... rac/396765
https://sportsport.ba/fudbal/elvis-muji ... rac/396765
- Chapman1886
- Kontakt:
šta kmeče ovi ovoiko ako ste toliko jaki džaba borcu 10 mujiča,odigrajte dobro i ne plačote tražite unaprijed opravdanja za vinkovo ograničeno znanje
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Ja licno nisam imao zamjerku na sudjene i ovog sad sudiju , al eto klub je tako napisao kako je napisao , mi ako kiksamo od Borca onda od Zrinskog , Mislim da bi to bilo to , jel sad i Borav a i Zrinski nisu daleko ...
Hahahaah pa ljudino vi se vise i ne sjecate kad ste osteceni u ligi ,a vasi protivnici se konst zale poslije utakmica sa vama.Znam ja da str vi "instant"ekipa malo gore,malo dole bas zato kad vas se gura titulu uzmete,a kad je fer ispadnete i tako godinama.Banjalucki je napisao/la: ↑16 apr 2021, 10:53Veliko Njanjajevo, niste ni svjesni koliko nam u BL imponuje ovaj vaš strah !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Kad vam je Killa govorio da ce doci vakat da Vico spolovilo stavi i vama u usta, ovdje su se pricale price kako Barcelona ima bolje sudjenje od Osasune uvijek i da je to manje-vise normalno.
Sta je sa Barcelonom s Koseva sada, volio bih da se forumas @Osttribine javi posto je ako se ne varam i on rekao da su svi osteceni i svi pogurani u ligi i da je sve to normalno
[media]]
Sta je sa Barcelonom s Koseva sada, volio bih da se forumas @Osttribine javi posto je ako se ne varam i on rekao da su svi osteceni i svi pogurani u ligi i da je sve to normalno
[media]]
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.