Kosarkaska liga BiH

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Tiktaktoe
Kontakt:

Re: Kosarkaska liga BiH

Post Postao/la Tiktaktoe » 15 apr 2021, 21:17

Ethel je napisao/la:
15 apr 2021, 21:10
InatSilniBosanski je napisao/la:
15 apr 2021, 20:39
Ethel je napisao/la:
15 apr 2021, 19:38
Jesu ovi iz Leotara zapjevali Mars na Drinu sa Borcem da im poprave raspolozenje :kafa:

Ne priznajes drzavu u kojoj igras ligu, redovno provociras nacionalistickim ispadima i onda si kao uvrijedjen kako Sparsi puste Celiku :rol:
taj Leotar vode ljudi koji su sve samo ne sportski radnici, negatori genocida i fasisti sad nad Sparsima lijece frustracije

slika

Koliko je losa im prica kad su i navijaci Sirokog na strani Sparsa i Celika :lol:
Pa izgleda da nisu samo srbi slozni 😂😂

Volim kad kmece.
Vrabac kriminalac

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 apr 2021, 21:24

Bravo za Sparse :bih: :bih: :bih:
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 15 apr 2021, 21:25

Licemjerno je da neko diskutuje na sportskom forumu, a da podrzava ovo veceras sto je Spars uradio. Jadno.

Izaslo je van okvira sporta, slicno je "sportsko" sarajevo uradilo i u fudbalu Borcu. Igokea jeste trenutno nadostizna, dva nivoa ispod su Borac i Spars, ostali se redaju ispod.
Pamtiti ovo Sparsu, doci ce vrijeme za naplatu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Tiktaktoe
Kontakt:

Post Postao/la Tiktaktoe » 15 apr 2021, 21:37

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
15 apr 2021, 21:25
Licemjerno je da neko diskutuje na sportskom forumu, a da podrzava ovo veceras sto je Spars uradio. Jadno.

Izaslo je van okvira sporta, slicno je "sportsko" sarajevo uradilo i u fudbalu Borcu. Igokea jeste trenutno nadostizna, dva nivoa ispod su Borac i Spars, ostali se redaju ispod.
Pamtiti ovo Sparsu, doci ce vrijeme za naplatu.
🥺🥺🥺🥺
Vrabac kriminalac

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 15 apr 2021, 21:40

Politicko Sarajevo, sportsko sarajevo, sta je iduce

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 15 apr 2021, 21:59

Smijesni ste svi koji misle da bi Sparsi trebali zapeti 100% u nebitnoj utakmici pred playoff ABA 2 lige, i zaboravljate vrlo lako da su ti isti Sparsi izgubili i u Zenici kada je utakmica bila takmicarska za obje ekipe ;)
Kako je taj isti Borac izgubio 10 utakmica, pa sad prstom u nekog drugog uperuju? Pa oni zaboravljaju da je Celik u BL bas protiv njih izgubio poen razlike i fulao sut za pobjedu? Pa nisu nista pricali poslije u najmanju ruku pretencioznog sudjenja u Trebinju, na utakmici Leotar - Celik, sve je bilo regularno, jer su mislili da su skontali kako da sklone Celik iz jednacine. E pa nece da moze. Igrajte kup RS ;)

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 15 apr 2021, 22:15

firefirefirely je napisao/la:
15 apr 2021, 21:59
Smijesni ste svi koji misle da bi Sparsi trebali zapeti 100% u nebitnoj utakmici pred playoff ABA 2 lige, i zaboravljate vrlo lako da su ti isti Sparsi izgubili i u Zenici kada je utakmica bila takmicarska za obje ekipe ;)
Kako je taj isti Borac izgubio 10 utakmica, pa sad prstom u nekog drugog uperuju? Pa oni zaboravljaju da je Celik u BL bas protiv njih izgubio poen razlike i fulao sut za pobjedu? Pa nisu nista pricali poslije u najmanju ruku pretencioznog sudjenja u Trebinju, na utakmici Leotar - Celik, sve je bilo regularno, jer su mislili da su skontali kako da sklone Celik iz jednacine. E pa nece da moze. Igrajte kup RS ;)
Pazi, ni Spars ni Celik ni Borac nemaju sanse da osvoje prvenstvo. Liga 6 nam nije toliko bitna jer vjerovatno ostajemo u Aba2. Dakle nama je plasman u ligi ove godine nebitan, liga 6 nam sama po sebi ne donosi nista.

Al postoji nesto sto se zove obraz, a veceras je puno nesportskih stvari izaslo na vidjelo od Sparsa. I to ce im se vratiti siguran sam, kad tad, ima neko gore ko to sve ravna ;)
Pitas kako je Borac izgubio 10 utakmica? Pratis li uopste stanje u ligi, roster Borca na pocetku i danas, trenera na pocetku i danas? Borac je sad vjerovatno drugi tim uz Spars u bih i po kvalitetu i po ulaganjima.

I kakav Celik, kakve jednacine? Nebitni ste, tukli smo vas usred Zenice neki dan sa pola snage.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 apr 2021, 22:31

Bassha je napisao/la:
15 apr 2021, 21:24
Bravo za Sparse :bih: :bih: :bih:
Bravo za kriminal! :roll:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 apr 2021, 22:31

15 apr 2021, 22:15
firefirefirely je napisao/la:
15 apr 2021, 21:59
Pazi, ni Spars ni Celik ni Borac nemaju sanse da osvoje prvenstvo. Liga 6 nam nije toliko bitna jer vjerovatno ostajemo u Aba2. Dakle nama je plasman u ligi ove godine nebitan, liga 6 nam sama po sebi ne donosi nista.

Al postoji nesto sto se zove obraz, a veceras je puno nesportskih stvari izaslo na vidjelo od Sparsa. I to ce im se vratiti siguran sam, kad tad, ima neko gore ko to sve ravna ;)
Pitas kako je Borac izgubio 10 utakmica? Pratis li uopste stanje u ligi, roster Borca na pocetku i danas, trenera na pocetku i danas? Borac je sad vjerovatno drugi tim uz Spars u bih i po kvalitetu i po ulaganjima.

I kakav Celik, kakve jednacine? Nebitni ste, tukli smo vas usred Zenice neki dan sa pola snage.
sto igrate nebitnu ligu, hahahahahaha obraz da imate obraza stidjeli bih se nekih stvari, "sportsko" Sarajevo :lolno: :D
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 15 apr 2021, 22:36

15 apr 2021, 22:31

hahahahahaha obraz da imate obraza stidjeli bih se nekih stvari
Kojih stvari? Cega Borac u ovom svemu da se stidi?
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 apr 2021, 22:42

15 apr 2021, 22:36

mislim konretno na Leotar i njihovo antisportsko fasisticko ponasanje kako na terenu tako i van njega, ako te zanimaju konkretne situacije pretrazi malo po Googleu lako ces naci, Borcu konkretno kao klubu sa tradicijom ovo nije trebalo, ako imaju bilo kakve indicije da se desio kriminal onda se to preda nadleznim organima pa cak i tuzilastvu jedine nam drzave :bih:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 15 apr 2021, 22:46

15 apr 2021, 22:42
15 apr 2021, 22:36

...Borcu konkretno kao klubu sa tradicijom ovo nije trebalo, ako imaju bilo kakve indicije da se desio kriminal onda se to preda nadleznim organima pa cak i tuzilastvu jedine nam drzave
Sta Borcu nije trebalo? I kakvo tuzilastvo bih, s koje si kruske ti spao druze moj. Tuzilastvo koje je sankcionisalo zelju za orasje? Ili Olimpik? Jel na to tuzilastvo mislis?
Prigovaras Borcu za obraz, pa onda pricas nesto o Leotaru...mani se plitke price drugar. Branis neodbranjivo.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 apr 2021, 22:49

Mitomanija je bolest.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 15 apr 2021, 22:51

Cestitke Sparsima na ovom sto su uradili vrijeme da se stane u kraj go.vnima iz RSa koji dugi niz godina unistavaju ligu sa svojim namjestanjima i sa besramnim suđenjem sudija iz manjeg entiteta koje kroje tabelu i stite ekipe poput Bratunca naustrb timova iz FBiH.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 15 apr 2021, 22:56

Oke sve na stranu, ali da je imao Borac priliku gurnuti Čelik u ligu6, a Sparse izbaciti mislim da bi situacija bila ista.

Slažeš li se s time? Sparsima u ligi6 je lakše odigrati dvije utakmice s Celikom, nego li s Borcem.

Na kraju krajeva, Nikolić traži krivce u svima, a prije dvadesetak dana je izgubio od svojih u Mrkonjiću, sta je s tom utakmicom?

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 15 apr 2021, 23:04

Cuj nebitna mu liga6 jer ostaju u aba2, pa kako ostajes kad plasman u domacem prvenstvu odredjuje ucesnike u drugom regionalnom rangu? Ok, Borac je upao tamo tako kako je upao, ali je opste pravilo da se ovako obezbjedjuje ucesce u tom takmicenju.

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 15 apr 2021, 23:06

Belmin6 je napisao/la:
15 apr 2021, 22:56
Na kraju krajeva, Nikolić traži krivce u svima, a prije dvadesetak dana je izgubio od svojih u Mrkonjiću, sta je s tom utakmicom?
To je bila sportska utakmica, gdje je taj dan pobjedio bolji tim. Za razliku od ovog danas.

Vidis li razliku izmedju ta dva meca?
Nikolic je uradio odlican posao od kad je dosao, mi smo ligu startali sa 6-7 poraza sa Scekicem i tankom ekipom. Ekipa se jako pojacala i postala najjaca u Aba2 nakon Studenstkog (koga smo jedini uzeli), a i u ligi smo od zadnjeg mjesta dosli do borbe za ligu 6 sa njim. Kazem opet, liga 6 nam je nebitna, kao ni ostalim 5 ekipa jer se zna prvak. Problem su nesportske stvari, koje ovdje vecina podrzava zbog "govana iz Republike Srpske".
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 15 apr 2021, 23:06

Evo malo da se i ja ubacim na ovu temu,pa sta ste vi ocekivali da ce Spars zapeti a u ponedjeljak igraju Aba 2 i gdje im je cilj ulazak u Aba ligu 1,drugo jel Borcu iko kriv sto je izgubio na pocetku lige dosta utakmice jel za ovo krivo Sarajevo,pogledajte u svoje dvorise gdje vam Dodik sa Igokeom radi sta zeli i Borac bio doveo do gasenja i postali na kraju njihova filijala,pustimo ovdje politiku u stranu bilo je saradnje klubova i biti ce uvijek u svakom sportu,pa jucer je bilo namjestanja tekme u Srbiji i gdje je Arena na par minuta na kraju tekme iskljucilo se dok su sudije zavrsavale utakmicu

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 15 apr 2021, 23:14

Obozavam kad se prave svecima u ovom slucaju sportskim, kao oni ne bi uradili isto da je slucajno situacija bila obrnuta i pobjedili bi Leotar da bi Celik prosao dalje. Kao da se iste ove stvari ne desavaju u drugim i vecim ligama :roll:

Imas uz Sparse najjaci roster i najveca ulaganja od pocetka sezone i onda zavisis hoce li Sparsi pobjediti nekoga da bi bio 5.

Sve neki casni, posteni kolektivi a o nacionalistickim, fasistickim i ostalim ispadima mozes dokumentarni serijal snimiti.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 apr 2021, 23:36

Sramota od Leotara, otišli u Banjaluku da izgube a kontra Čelika se na glavu bacali da pobjede.

Borac ima vjerovatno duplo više love od Čelika za ovu sezonu i krivi im sad Sparsi jer ne idu na 100 % protiv Čelika u petoj utakmici u desetak dana za njih.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.