Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2021, 20:51

Koliko je para imao Amar, a koliko je dobio Baka?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 apr 2021, 20:57

Fighter1926 je napisao/la:
15 apr 2021, 19:55
Previse mrznje za nekog ko se deklarise stalno da su multietnicari...mortem i dejavu najbolji forumasi i raja definitivno!
Multieticnost i narodi su jedno, Borac i nepostivanje istog je drugo. Jedini primjer gdje nema trunke postivanja muliteticnosti je odnos ekipe ŠB prema drugima te odnos drugih prema njima
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 15 apr 2021, 21:12

miky_hz je napisao/la:
15 apr 2021, 13:08
BeHighirly je napisao/la:
15 apr 2021, 13:01
miky_hz je napisao/la:
15 apr 2021, 12:56
Cuj mjesec i po ugovor. :shock:
Pa do kraja sezone, taman da se vidi kako i sta u narednoj sezoni, s kakvim ce financijskim sredstvima raspolagati, itd.

Vrlo dobra odluka. Sta smo trebali potpisati na 2 godine, pa da se ponavlja scenario prethodnih godina!?

Treba se gledati na duze staze,idealna prilika da dovedes trenera koji ce sad preuzeti ekipu i poceti vec lagano da i radi i selektira ekipu za iducu sezonu,da vec u toku sezone ima plan koga se rijesiti za iducu sezonu ,koja mjesta skripe sta treba popraviti. Evo sam je rekao da ce tesko biti Evropu izboriti,sta je onda svrha sem tog pozitivnog šoka kojeg bi dobio bilo koga da si doveo.A onako lupam ako ga promjenis na kraju sezone,onda opet novi trener i sve od 0 kako to vec ide
Baka je ovo iskusno odradio, taman da vidi koja je zapravo realna situacija u klubu, nije se zalijecao. Vjrv zeli dobar budzet, i slobodu pri kupovini novih igraca.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 15 apr 2021, 21:16

15 apr 2021, 21:12
miky_hz je napisao/la:
15 apr 2021, 13:08
15 apr 2021, 13:01

Pa do kraja sezone, taman da se vidi kako i sta u narednoj sezoni, s kakvim ce financijskim sredstvima raspolagati, itd.

Vrlo dobra odluka. Sta smo trebali potpisati na 2 godine, pa da se ponavlja scenario prethodnih godina!?

Treba se gledati na duze staze,idealna prilika da dovedes trenera koji ce sad preuzeti ekipu i poceti vec lagano da i radi i selektira ekipu za iducu sezonu,da vec u toku sezone ima plan koga se rijesiti za iducu sezonu ,koja mjesta skripe sta treba popraviti. Evo sam je rekao da ce tesko biti Evropu izboriti,sta je onda svrha sem tog pozitivnog šoka kojeg bi dobio bilo koga da si doveo.A onako lupam ako ga promjenis na kraju sezone,onda opet novi trener i sve od 0 kako to vec ide
Baka je ovo iskusno odradio, taman da vidi koja je zapravo realna situacija u klubu, nije se zalijecao. Vjrv zeli dobar budzet, i slobodu pri kupovini novih igraca.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hoce se nakupovati :mrgreen:
Nije Brko kupovao stare bogalje zato sto ih voli ili misli da valjaju,nego nejma para za bolje !!
Nece Baka kockar raspakovat kofere u Sarajevu,vec ce biti na putu za Mostar :mrgreen: :mrgreen:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 15 apr 2021, 21:26

feniksptica je napisao/la:
15 apr 2021, 18:25
killafrommanilla je napisao/la:
15 apr 2021, 17:57
I ovo saopstenje Bordo prijatelja je bas ono sto Baader kaze, preventivno kmecanje. Nije smetalo kad se Velez osteti, nije smetalo kad Krupa ne dobije penal a Zrinjski smijesan crveni, ali csu svjesni da ih jedna namjerna odluka sudije moze odvest u tri picke materine i dovest Borac previse blizu.
Neupitno je da je bilo grešaka i na štetu FK Velež, ali su nevjerovatna dva previda na štetu FK Sarajevo kojima je direktno odlučen ishod meča
Ovo je bas pokvareno, ruka Dupovca u 16 i Milicevica van 16 kao zadnjeg igraca su takodjer greske koje su direktno utjecale na ishod meca. Pokvareno i dvolicno je isticati svoje "situacije" a ne nabrojati poprilicno slicne koje se nisu svirale drugoj strani.

A da vas je Bilbija klao i vrsio opstrukciju igre, nije. Jednostavno, jalovi ste bili i ovo je bas direktno kmecanje jer ste svjesni da vas poraz u ovoj utakmici vodi u grcevitu borbu za titulu a stvar je bila prakticno gotova.

Da niste toliki licemjeri, vjerovatno bi stali u zastitu bh. fudbala i ostro osudili sudjenje Gigovica u BL, ali nije vas se ticalo, nije na vas uticalo, pa ste "zazmirili" iako je ono bio dokaz sta sve moze Borac ako mu se dopusti. Kao najveci bh. klub, kako se nazivate, trebali ste stati u zastitu "manjeg" kluba i stati odmah na liniju odbrane bh. fudbala, jer onakva opstrukcija igre nije odavno vidjena u PL

Ali niste, zasto niiste iskreno ne znam ali ne treba vas zalit, koliko god da bih volio da pobjedite u subotu. Losi ste, jalovi i bezidejni u zadnje vrijeme, i opravdano vas je strah. Nema vise price kako se velikim timovima Barceloni s Koseva drugacije sudi nego "Osasuni iz Vrapcica" i da je to normalno? Uzasno.
Ja se sjecam da je dosta forumasa vama jednostavno reklo sutite, ne talasajte vratit ce vam se negdje. I bi onaj penal u Tz od tijela..bi penal protiv Radnika, al sto tad vi niste osudili. Vama je samo receno tu su vas pokrali, negdje ce vas pogurat i tako to ide.
Penala kao u TZ je bilo ove godine samo petnaest. Znaci apsolutno nikakva kradja, niti je Jusic nesto specijalno bijesan bio poslije dosudjenog penala.

Protiv Radnika se slazem, nepostojeci penal, vjerovatno kompenzacija za isto tako "klimav" penal za Radnik.

I opet, ko garantuje da ta dva penala nisu samo lose sudijske odluke? Sudija je isto tako covjek i normalno da moze pogrijesiti, posebno kod ovakvih situacija gdje je penal 50:50. Druga orica su penali koji se MORAJU svirati a ne sviraju se, ili recimo onaj nad Veselinovicem celavim iz Zrinjskog protiv vas. To su dva para cipela.

A da te pitam, ti ne vidis razliku izmedju recimo penala u TZ i onog sto nije Krupi svirao? Ono sto se Krupi nije sviralo je realno penalcina koja se nije smjela svirati. A tek da ne komentarisemo kartone i sudjenje u BL koje je od 1. do 90. minute bilo orkestrirano, sto pokazuje zuti karton u DRUGOJ MINUTI zbog prigovora Cvijanovicu. I to covjek samo upitao kakav faul, ovaj odmah zuti karton. I tako je bilo do zadnjeg sudijskog zvizduka, od kornera, faula, auta i sve sto je mogao svirati za Borac, svirao je.

I sad na to sve, treba sutiti i ne talasati da bi ti sudija dosudio jedan penal u 30 kola, koji bi ti i Orsato mozda dosudio, a mozda ne bi.

Predobar prijedlog
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2021, 21:31

Lillard je napisao/la:
15 apr 2021, 20:51
Nije Baka ništa dobio, neće ni dobiti. On će njima nešto platiti. :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2021, 21:38

Ono kad te Sliskovic ucjeni da moras isplatiti plste igracima da bi uopste preuzeo zelju :tokralju:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2021, 21:48

dejavu je napisao/la:
15 apr 2021, 19:52
15 apr 2021, 19:37
Covjek spominje TLN kao nesto pozitivno, izgleda da je zaboravio ko je Nele i sta covjek tvrdi protiv grada i opcenito nas kao jednog naroda. On i dalje misli da nema Srba u Sarajevu, al eto to je ta TLN ..
Moj feniks, neces ti to nikad skontat koliko god se trudio.
Potkapacitirani su. Ne isplati se objašnjavati.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 15 apr 2021, 21:50

15 apr 2021, 21:26
15 apr 2021, 18:25
15 apr 2021, 17:57
I ovo saopstenje Bordo prijatelja je bas ono sto Baader kaze, preventivno kmecanje. Nije smetalo kad se Velez osteti, nije smetalo kad Krupa ne dobije penal a Zrinjski smijesan crveni, ali csu svjesni da ih jedna namjerna odluka sudije moze odvest u tri picke materine i dovest Borac previse blizu.

Ovo je bas pokvareno, ruka Dupovca u 16 i Milicevica van 16 kao zadnjeg igraca su takodjer greske koje su direktno utjecale na ishod meca. Pokvareno i dvolicno je isticati svoje "situacije" a ne nabrojati poprilicno slicne koje se nisu svirale drugoj strani.

A da vas je Bilbija klao i vrsio opstrukciju igre, nije. Jednostavno, jalovi ste bili i ovo je bas direktno kmecanje jer ste svjesni da vas poraz u ovoj utakmici vodi u grcevitu borbu za titulu a stvar je bila prakticno gotova.

Da niste toliki licemjeri, vjerovatno bi stali u zastitu bh. fudbala i ostro osudili sudjenje Gigovica u BL, ali nije vas se ticalo, nije na vas uticalo, pa ste "zazmirili" iako je ono bio dokaz sta sve moze Borac ako mu se dopusti. Kao najveci bh. klub, kako se nazivate, trebali ste stati u zastitu "manjeg" kluba i stati odmah na liniju odbrane bh. fudbala, jer onakva opstrukcija igre nije odavno vidjena u PL

Ali niste, zasto niiste iskreno ne znam ali ne treba vas zalit, koliko god da bih volio da pobjedite u subotu. Losi ste, jalovi i bezidejni u zadnje vrijeme, i opravdano vas je strah. Nema vise price kako se velikim timovima Barceloni s Koseva drugacije sudi nego "Osasuni iz Vrapcica" i da je to normalno? Uzasno.
Ja se sjecam da je dosta forumasa vama jednostavno reklo sutite, ne talasajte vratit ce vam se negdje. I bi onaj penal u Tz od tijela..bi penal protiv Radnika, al sto tad vi niste osudili. Vama je samo receno tu su vas pokrali, negdje ce vas pogurat i tako to ide.
Penala kao u TZ je bilo ove godine samo petnaest. Znaci apsolutno nikakva kradja, niti je Jusic nesto specijalno bijesan bio poslije dosudjenog penala.

Protiv Radnika se slazem, nepostojeci penal, vjerovatno kompenzacija za isto tako "klimav" penal za Radnik.

I opet, ko garantuje da ta dva penala nisu samo lose sudijske odluke? Sudija je isto tako covjek i normalno da moze pogrijesiti, posebno kod ovakvih situacija gdje je penal 50:50. Druga orica su penali koji se MORAJU svirati a ne sviraju se, ili recimo onaj nad Veselinovicem celavim iz Zrinjskog protiv vas. To su dva para cipela.

A da te pitam, ti ne vidis razliku izmedju recimo penala u TZ i onog sto nije Krupi svirao? Ono sto se Krupi nije sviralo je realno penalcina koja se nije smjela svirati. A tek da ne komentarisemo kartone i sudjenje u BL koje je od 1. do 90. minute bilo orkestrirano, sto pokazuje zuti karton u DRUGOJ MINUTI zbog prigovora Cvijanovicu. I to covjek samo upitao kakav faul, ovaj odmah zuti karton. I tako je bilo do zadnjeg sudijskog zvizduka, od kornera, faula, auta i sve sto je mogao svirati za Borac, svirao je.

I sad na to sve, treba sutiti i ne talasati da bi ti sudija dosudio jedan penal u 30 kola, koji bi ti i Orsato mozda dosudio, a mozda ne bi.

Predobar prijedlog
Apsolutno killa sve od prve do zadnje tačno. Moglo se stati Borcu u kraj davno kada su počeli režirati, ali kako ćeš ti stati kad pola ekipa gore ode da skine gaće. Svjesni da gube, nebitno bilo 11 ili 11+3 igrača na terenu. Bolje da nas ne zakolje kartonima, pa ćemo se vadit protiv koga god mogli e to je mentalitet dosta ekipa koje idu gore. Kako nije apsurdno da se predloži Njegomirović pored živog Peljte da sudi utakmicu koja je visokog rizika, dobro jeste on iz Sarajeva ali onda neka bude neko H komponente. Pa Gigović pravi lakrdije, i opet delegiran Borcu, i opet napravi lakrdiju. Nemamo se mi šta raspravljati uostalom, sve si objasnio.
Ti si naša ljubav jedina!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 apr 2021, 21:51

A sta je Amar Osim sada u ŽLjČr?
- FKS -

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 apr 2021, 21:52

Tesko je komunicirat s covjekom koji ne zna sastaviti 3 recenice bez nekog pokusaja uvrede. To samo govori o tebi. Pricas ovdje o stvarima na forumu i izvan foruma. Eto ti Miljacka covjeka s sjevera pa ti kaze da to sto radis ne spada pod ono sto rade rodjeni. Barem ne oni rodjeni koje ja znam.

Ibroo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2021, 21:55

Hajdeee je napisao/la:
15 apr 2021, 21:51
Obična qrina. :rol:

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 apr 2021, 21:58

15 apr 2021, 21:52
Tesko je komunicirat s covjekom koji ne zna sastaviti 3 recenice bez nekog pokusaja uvrede. To samo govori o tebi. Pricas ovdje o stvarima na forumu i izvan foruma. Eto ti Miljacka covjeka s sjevera pa ti kaze da to sto radis ne spada pod ono sto rade rodjeni. Barem ne oni rodjeni koje ja znam.

Ibroo
Pa taj isti, koji druge naziva neinteligentnima, je orije jedno mjesec dana dok je virus bio na vrhuncu u sarajevu, uvjeravao ljude da u mostaru nece doci do toga, da nece biti brojevi ni blizu, i slicno, a evo vidimo koliko je ispao inteligentan.
PSPHM

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 15 apr 2021, 21:59

Hajdeee je napisao/la:
15 apr 2021, 21:51
Čr

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2021, 22:05

fks74 je napisao/la:
15 apr 2021, 21:31
Lillard je napisao/la:
15 apr 2021, 20:51
Nije Baka ništa dobio, neće ni dobiti. On će njima nešto platiti. :mrgreen:
Čuo sam iz prve ruke, pa reko da provjerim koliko su dobri insajderi ss.ba :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2021, 22:10

JohnKeynes97 je napisao/la:
15 apr 2021, 21:58

Ibroo
Pa taj isti, koji druge naziva neinteligentnima, je orije jedno mjesec dana dok je virus bio na vrhuncu u sarajevu, uvjeravao ljude da u mostaru nece doci do toga, da nece biti brojevi ni blizu, i slicno, a evo vidimo koliko je ispao inteligentan.
Opet gluposti pišeš.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 15 apr 2021, 22:16

Baader je napisao/la:
15 apr 2021, 22:10
JohnKeynes97 je napisao/la:
15 apr 2021, 21:58

Ibroo
Opet gluposti pišeš.
Ja se izvinjajEm nobelovcu iz Vracica. Nece se ponoviti.
PSPHM

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2021, 22:17

Tako.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 15 apr 2021, 22:27

Bordo prijatelji pomijeraju granice.
💩💩

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 15 apr 2021, 22:38

Najvazniju utakmicu sezone sudi pogani, smrdljivi strumpf.

Nuff said.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.