sad vidim castili su mi nekakvim bonusom u betlive, hvala im

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vodio 4-1, 5:2, imao 2 meč lopte, ali očito mu je draže da se popiša po meni nego da prođe dalje.
E vidio si neku vecer @Gastona kako to radi, tako da i ti veceras 7 čamuga i lijepo sav taj bonus rokni i sutra imas love pune dzepovekladionicar03 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 19:02
sad vidim castili su mi nekakvim bonusom u betlive, hvala im![]()
nece da dijeli gaston s nama te dobitne parove, hoce samo on da im uzme pareFCB1986 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 20:15E vidio si neku vecer @Gastona kako to radi, tako da i ti veceras 7 čamuga i lijepo sav taj bonus rokni i sutra imas love pune dzepovekladionicar03 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 19:02
sad vidim castili su mi nekakvim bonusom u betlive, hvala im![]()
![]()
Ma jad, jednostavno.
Upravo tako, u evropi kao da niko nece da zapnefeniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 21:54Ceka se rasplet ovih liga..Tu ove utakmice bez znacaja na golove igrat, najunosniji dio godine za kladionicare
Ne gledam ni ja upravo zbog toga u posljednje vrijeme, ali kad iskoci da je goal na flashcore ulatim brzo na stream samo da vidim kakav je gol i da nece biti ponisten, ovdje ulazim kad taj dize ruku za ofsajd, cekam ponovljeni snimak i vidim to, komentatori isto bili u nevjericifeniksptica je napisao/la: ↑15 apr 2021, 23:41Zato ja izbjegavam gledati utakmice na koje se kladim. Samo ce dzaba nervirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.