HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- el-fighter
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Čestitke na pobjedi. Na poluvremenu je bilo gusto i očekivala se bolje utakmica u nastavku, ali od toga samo dominacija jednog tima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pustimo sesara al nakon iduceg kola kad bosna gostuje u Mo...hehešb_pecara je napisao/la:ma bio je tu u nas svi su vidili kakav je, a u ostalom bio je i u ciboni i u zadru pa ste vidilo koliko se zadržaojedan od najvećih talenata al šta ćes kad čovjek nema u glavi jbga umjesto da igra sad play off nba on igra play off BiH hehee
... pustimo sesara ja mislim da smo osigurali drugu poziciju i prednost domaćeg terena još malo nam fali malooo...
I feel devotion!!
Šta će biti gusto Široki je lagano igrao nisu se uopće borili i trudili nešto previše, 3 minute u vecoj brzini i doslovce ih pojeli. Da su onako odigrali cijelu utakmicu Zrinjski ne bi dao vise od 40 koševa a završilo bi 50 razlike za Široki. Inace natoč Ligi prvaka cca 2000 ljudi u dvoraniel-fighter je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Na poluvremenu je bilo gusto i očekivala se bolje utakmica u nastavku, ali od toga samo dominacija jednog tima.
dobra utakmica sinoć na pecari...ja ću samo nešto reći zrinjski igra bolje odkad ne igra sesar za njih, imaju više opcija u napadu(onako kad je sesar tu on se iživi sa svojim šutevima i ulazim-a pola ih i promaši), dobro igraju vučković, tomović, ćešković i šarenac....vučković je sinoć dobro vukao svoju ekipu....mi smo dosta igrali loše prvo poluvrijeme, nekako bez neke želje, ali budimo se u drugom poluvremnu i dok je je vučković mogao držao je priključak sa širokim, posle u 4/4 pada, i široki odlaz na 20 koševa razlike, pa na kraju +13 za nas.....po rezultat bi čovjek pomislio da smo dobili lagano, ali nismo, bilo je to dosta zajebano......na kraju zadnjih 3-4 minute ušao šime špralja, cijela mu publika pljeskala......kapetan je opet tu 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A jest Sime dobio aplauz u pm... dobrodosao kapetane. Zrinjski je najvise i smanjio rezultat na 13 zato sto su tri napada zaredom pokusavali njemu nekako nemoguce progurati loptu da se upise u strijelce lol.
A i koji aplauz je dobio Thomas za ono bolesno zakucavanje, uff, standing ovation od bar minutu i pol haha.
Inace cudna utakmica, slazem se sa gore postom, Vlasic nije sekunde mi jasan bio, onako malo promjena, a lomi se susret i treba visoko pritiskati Zrinjski, al dobro, pobjeda je tu, idemo dalje.
A i koji aplauz je dobio Thomas za ono bolesno zakucavanje, uff, standing ovation od bar minutu i pol haha.
Inace cudna utakmica, slazem se sa gore postom, Vlasic nije sekunde mi jasan bio, onako malo promjena, a lomi se susret i treba visoko pritiskati Zrinjski, al dobro, pobjeda je tu, idemo dalje.
...Život za Široki...
po meni jedini razlog za onoliko malo promjena je taj da je uigravao neku taktiku, obranu ili nesto za igokeu ne vidim nikakvog drugog razloga...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
- el-fighter
- Kontakt:
Slažem se. Trener je pravio dosta malo izmjena iako je Široki bio dosta bolji. Jedini razlog za to je uigravanje neke taktike.šb_pecara je napisao/la:po meni jedini razlog za onoliko malo promjena je taj da je uigravao neku taktiku, obranu ili nesto za igokeu ne vidim nikakvog drugog razloga...
Velež do groba života mi moga
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E ne znam zaista sta je imao uigravati sa onom konkretnom postavom gdje sjede Siriscevic, Thomas, pa i Mason na klupi, al dobro, vidjeti cemo, najbitnije je bilo stisnuti gas u pravom momentu i dobiti tu utakmicu.
...Život za Široki...
03:20h.... uranio sa postom..ŠB_Fidelis je napisao/la:E ne znam zaista sta je imao uigravati sa onom konkretnom postavom gdje sjede Siriscevic, Thomas, pa i Mason na klupi, al dobro, vidjeti cemo, najbitnije je bilo stisnuti gas u pravom momentu i dobiti tu utakmicu.
I feel devotion!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
mora da nisi dovoljno popio cim ti nije bilo mrsko pisat u to vrijeme...ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa eto, bio sam vani. :p
I feel devotion!!
proslavlja titulu unaprijed ipsa
hahaha, ne znam ali je sigurno nesto uigravao jer thomas je ja mislim igrao samo jednu četvrtinu kao i sirišćević a mason malo vise... sutra igokea ja mislim da bi mogli iznenaditi dole al opet sjetim te dvoranice u kojoj navijači budu na terenu, dodika i ostalih uvjeta ne nadam se previse... bio bih sretan sa manje od 14 razlike porazom!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
I ako je moguca pobjeda igosa jer nesmiju uzastopno izgubiti dvije kuci to moze biti 4-5 razlike .
A ako sutra izgube na svom terenu Roso ce vozom nazad ito odma u nedelju
A ako sutra izgube na svom terenu Roso ce vozom nazad ito odma u nedelju
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Sutra Siroki pada, pokopiti ce Grgata i to je kraj price.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, nisam ni sad, ostavljam to kvalitetno za sutra, veceras su Lakersi i tako to. :pipsa je napisao/la:mora da nisi dovoljno popio cim ti nije bilo mrsko pisat u to vrijeme...ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa eto, bio sam vani. :p
...Život za Široki...
-
elvir.vogosca
- Kontakt:
Svaka cast navijacima Sirokog za odlazak u Aleksandrovac...
Rekoh ja gore McCaskil na Grgata i Siroki is history 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Dobro ovi "moji" deri Škripare, 30
/12... 
Ma loš onaj Amal....
Nego onaj masonac rastura....
Nego onaj masonac rastura....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.