FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Baka se jedino ko trener uklapa u tome sto cemo imati strucnog i ostrog kriticara sudija za ove greske protiv nas, pa mozda malo popuste.
Uz duzno postovanje njemu, mislim da je daleko ispod nivoa kako ga neko gleda i koliko kosta. Vodjenjem reprezentacije dosao na velika vrata, i dobio priliku da vodi klubove vani gdje je samo uzimao pare. Ovdje vodio siroki neuspjesno i zrinjski uspjesno, mada je ekipa bila dobra, mada smo vise mi te titule izgubili nego sto su oni osvojili.
Ja se i dalje nadam da nece potpisati, a uprava neka se zapita kako radi pa leti pred rudu.
Uz duzno postovanje njemu, mislim da je daleko ispod nivoa kako ga neko gleda i koliko kosta. Vodjenjem reprezentacije dosao na velika vrata, i dobio priliku da vodi klubove vani gdje je samo uzimao pare. Ovdje vodio siroki neuspjesno i zrinjski uspjesno, mada je ekipa bila dobra, mada smo vise mi te titule izgubili nego sto su oni osvojili.
Ja se i dalje nadam da nece potpisati, a uprava neka se zapita kako radi pa leti pred rudu.
A kako vi znate koliko Baka kosta?
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pise da je Sliskovic stigao u Sarajevo. Eto uskoro ce se znati hoce li otpasti on ili ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ova 100-godišnjica će se izučavati na vodećim fakultetima sportskog usmjerenja i menadžmenta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vece sansu su da se ne dogovore nego dogovore realno.

Ne bih onda ja stavljao Nalica nego trazio dalje da sam na njihovom mjestu. U nedjelju, tj. za 3 dana je utakmica tako da smo zakasnili da neko novi nesto uradi, promijeni onda se moze i iduce sedmice imenovati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sinoc otisao na spavaje Baka nam trener , jutros se probudi doživio šok. Ko da nam pitari vode klub 

-
- Kontakt:
Gore od torpederaTMmanija2012 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 11:48Sinoc otisao na spavaje Baka nam trener , jutros se probudi doživio šok. Ko da nam pitari vode klub![]()
Ja mislim da je njegova izjava samo pogresno prenesena, al eto sacekat cemo dalje da vidimo sve. Skupstinari opstruiraju puno stvari tako da me ne bi nista cudiloLjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2021, 11:46Vece sansu su da se ne dogovore nego dogovore realno.![]()
Ne bih onda ja stavljao Nalica nego trazio dalje da sam na njihovom mjestu. U nedjelju, tj. za 3 dana je utakmica tako da smo zakasnili da neko novi nesto uradi, promijeni onda se moze i iduce sedmice imenovati.
Sta imaju oni opstruirati? Kakve veze skupstina ima i sa cimMrkiMedo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 11:53Ja mislim da je njegova izjava samo pogresno prenesena, al eto sacekat cemo dalje da vidimo sve. Skupstinari opstruiraju puno stvari tako da me ne bi nista cudiloLjoZee je napisao/la: ↑15 apr 2021, 11:46Vece sansu su da se ne dogovore nego dogovore realno.![]()
-
- Kontakt:
Ako bude neugodnog iznenađenja, sve ih treba istjerati s noge na nogu, komplet, i UO i skupstinu. Pa nek opstruiraju po kuci zenama ili kome god hoce.
Kakva je situacija sa Amarom, zna li neko pouzdano?
UPRAVA NAPOLJE!
Saznat ce se uskoro, ako ostaje u klubu pisi propalo, on mora da ide sad a na ljeto kompletna njegova uprava.
Sta ti znaci Baka u klubu bez para i funkcionalne uprave, od kojih klikera ce biti rezultata ?
Mjau !
NAPRAVA U POLJE!
- dubioza144
- Kontakt:
Očekujem u 14:00 press novog šefa stručnog štaba
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer i 30 gostiju.