Pa haj ove sezone i nekako je dosao malo sebi.....ima ga....vidi se da je prisutan....a u potpunosti se slazem sa ovim da je trener mnogo stvari usrao ali je i ucinio vise dobrih....onda i za to da nema igraca iz omladinske skole.....ima ali se ne koriste mnogo....ili sjede na klupi....ili su na nekim posudbama.....sve u svemu.....bice dobro ako ostanemo do kraja....ima neki novih igraca i valjda ce nam pomoci!njonjo3717 je napisao/la:Šta frajer ispriča,pa neko ko nije iz Prijedora i povjerovao bi mu...plavobijeli je napisao/la:Da nije bilo Stjepića nebi ni bilo bodova protiv Širokog,a niko nepita koje izgubio bodove od Travnika Stjepić ili možda trener,a očito da Vi niste izvukli pouku od Posušja pa Vas pitam da li zna netko gdje taj klub sada igra,vjerojatno što mi nije drago al u ligi sličnoj onoj u kojoj ćete i Vi skoro igrati,jer sistemom koji radi trener a slijedi ga nazovimo uprava isti će odlepršati a Vi ćete se pitati pa jel to moguće.Nemoguće je da Vasa omladinska škola ništa ne proizvodi i da Vam trebaju ovi potrošeni igrači u zalasku karijere dabi se nerad u klubu pokrio.
Gomjenica-Celpak je napisao/la:Moze li neko sad napisati koje do sad od igrača došao a ko je otišao?
I iz Bereka je došao Hamzić...jeremija je napisao/la:Gomjenica-Celpak je napisao/la:Moze li neko sad napisati koje do sad od igrača došao a ko je otišao?
Potpisali su Lukač iz Novske Slobode,Đorić iz Zvijezde.Pred potpiso, je Mario Mazalica.
Na trensfer listi su :
Ljeljak,Kušljić,Stijepić,Pavić,Brkić.
Ma da...Džeko prešo u City ,a Hamzić u Rudar..njonjo3717 je napisao/la:I iz Bereka je došao Hamzić...jeremija je napisao/la:Gomjenica-Celpak je napisao/la:Moze li neko sad napisati koje do sad od igrača došao a ko je otišao?
Potpisali su Lukač iz Novske Slobode,Đorić iz Zvijezde.Pred potpiso, je Mario Mazalica.
Na trensfer listi su :
ALoo jesi ti lud ili nisi normalan...Kakvo crno Posusje covjece,to je jedno mjestasce koje je imalo para pomocu mucki svakakvih ne mozes to da poredis sa Rudarom...I aj molim te ne kvari temu viseplavobijeli je napisao/la:Ja VAS perem ne bez razloga,ponovo Vas pitam koju ligu igra Posušje koje je radilo po receptu kojeg ste vi od njih naslijedili al ste vi veća puno igračka sredina od njih pa Vam se neće vjerojatno desiti njihova sudbina al ste podređeni treneru i njegovom opstanku na premijerligaškom nebu, te da mineko navede Vaše igrače koji igraju u prvih 11 i one koji će ih naslijediti u okviru trenutnih 18, a molim Vas da mi netko kaže što je Rudar bio u okviru bivše Juge a što danas u okviru ove jadne bosne,odnosno tko je ovca u svemu ovome,a ako mislite da sam ja onda svaka čast i ja se na ovoj Vašoj stranici neću pojavljivati.Pozdrav.
Od ovih indijanaca....Pavic i nekako Ljeljak bi po meni mogli ostati....nisu losi....ovo ostalo sutnuti....jeremija je napisao/la:Gomjenica-Celpak je napisao/la:Moze li neko sad napisati koje do sad od igrača došao a ko je otišao?
Na trensfer listi su :
Vastecija_GSE je napisao/la:Od ovih indijanaca....Pavic i nekako Ljeljak bi po meni mogli ostati....nisu losi....ovo ostalo sutnuti....jeremija je napisao/la:Gomjenica-Celpak je napisao/la:Moze li neko sad napisati koje do sad od igrača došao a ko je otišao?
Na trensfer listi su :
Eh?....znaci treninzi su kao i obicno oko 5 ili 6 sati....jel?rudarprijedor je napisao/la:Momci su poceli trenirati, stigla su i prva pojacanja
Naravno reflektori gradskog stadiona u PD su uvijek na raspolaganjuVastecija_GSE je napisao/la:Eh?....znaci treninzi su kao i obicno oko 5 ili 6 sati....jel?rudarprijedor je napisao/la:Momci su poceli trenirati, stigla su i prva pojacanja
rudarprijedor je napisao/la:20. Januara pocinju graditi
haha....joj mene indijanca....i dalje navika sa ljetnih priprema....haha....rudarprijedor je napisao/la:Naravno reflektori gradskog stadiona u PD su uvijek na raspolaganjuVastecija_GSE je napisao/la:Eh?....znaci treninzi su kao i obicno oko 5 ili 6 sati....jel?rudarprijedor je napisao/la:Momci su poceli trenirati, stigla su i prva pojacanja![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, nedimmmm1337 i 19 gostiju.