RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la carina » 07 maj 2009, 20:26

Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu. Druga stvar je ta da se obraćam svojim rođenim tj; RA. NO ONE LIKE US, BUT WE DON,T CARE. Što znači da se ne trebate po ovim forumima lizati ni sa kim. Trenutno treba samo poštovati Robijaše i Čelik, koji su kao i mnogo puta ranije dokazani kao naši jedini sportski prijatelji. Ako mi neko može objasniti zašto se treba lizati sa npr; Sarajevom i Zeljom, neka mi objasni. Samo da napomenem, da su ta oba kluba i ove godine, kao i ranijih, uzimali bodove iz Mostara i čitavu sezonu nas blatili u javnosti kako je najgore igrati u Mostaru. A uzeli su bodove. ISTE TE EKIPE su išle, i idu i sada, našoj konkurenciji npr; Orašju, Modriči, Leotaru itd sa trećom svojom ekipom, svjesno da izgube. Znači, u startu nam naprave desetak bodova manjka. Ne razumijem odakle ta ljubav. Istu stvar rade i Slavija, i Borac itd. Zrinjski neću ni da spominjem, za taj odnos se zna i ja to poštujem. A ne treba nam niko, nego samo bar normalni uslovi za loptu. Sa ovako nesposobnom upravom i trenutnim stanjem, bolje ne može. A mi ostajemo, pa koliko nas je toliko nas je. Još uvijek smo jedini klub koji dodje na svaki stadion i jedini klub koji u svakom gradu bivše Juge, ima svoje fanove. Mostar u srcu Velež do groba

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 maj 2009, 20:45

Šta je ovo sa našom ligom. U javnosti se govori kako će Čeliku biti plaćeno da izgubi. Ovi ljudi iz Saveza su toliko korumpirani da bi pljačkali i namještali i kada bi Platini radio s njima. Nažalost sva ova pljačka i potkupljivanje ide na štetu Veležu. Ajmo momci pobijedite ove tekme do kraja. Samo da Čelik ne pristane na ovu ponudu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 maj 2009, 21:02

carina je napisao/la:Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu. Druga stvar je ta da se obraćam svojim rođenim tj; RA. NO ONE LIKE US, BUT WE DON,T CARE. Što znači da se ne trebate po ovim forumima lizati ni sa kim. Trenutno treba samo poštovati Robijaše i Čelik, koji su kao i mnogo puta ranije dokazani kao naši jedini sportski prijatelji. Ako mi neko može objasniti zašto se treba lizati sa npr; Sarajevom i Zeljom, neka mi objasni. Samo da napomenem, da su ta oba kluba i ove godine, kao i ranijih, uzimali bodove iz Mostara i čitavu sezonu nas blatili u javnosti kako je najgore igrati u Mostaru. A uzeli su bodove. ISTE TE EKIPE su išle, i idu i sada, našoj konkurenciji npr; Orašju, Modriči, Leotaru itd sa trećom svojom ekipom, svjesno da izgube. Znači, u startu nam naprave desetak bodova manjka. Ne razumijem odakle ta ljubav. Istu stvar rade i Slavija, i Borac itd. Zrinjski neću ni da spominjem, za taj odnos se zna i ja to poštujem. A ne treba nam niko, nego samo bar normalni uslovi za loptu. Sa ovako nesposobnom upravom i trenutnim stanjem, bolje ne može. A mi ostajemo, pa koliko nas je toliko nas je. Još uvijek smo jedini klub koji dodje na svaki stadion i jedini klub koji u svakom gradu bivše Juge, ima svoje fanove. Mostar u srcu Velež do groba
svaka cast za ovu konstataciju.
vracen vam je Colic GRATIS koji se kod vas premetnuo u covjeka odluke.
prosle godine sam bio u Mostaru na utakmici protiv vas, iako je svima bilo jasno da ce Celik pustiti, jer je otisao sa prilicno oslabljenim sastavom. ta utakmica da smo je odigrali u punom sastavu i uzeli bod/ove mogla je biti presudna da osvojimo titulu, ali jbg. trebala vam je pobjeda i to je bilo to.
sto se tice utakmice sa Orasjem. niko od navijaca Celika nemoze tu nista uraditi, ali vam garantujem da niko na eventualno stimanje nece gledati blagonaklono. moglo bi biti svasta ako se tako sta desi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2009, 21:09

carina je napisao/la:Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu. Druga stvar je ta da se obraćam svojim rođenim tj; RA. NO ONE LIKE US, BUT WE DON,T CARE. Što znači da se ne trebate po ovim forumima lizati ni sa kim. Trenutno treba samo poštovati Robijaše i Čelik, koji su kao i mnogo puta ranije dokazani kao naši jedini sportski prijatelji. Ako mi neko može objasniti zašto se treba lizati sa npr; Sarajevom i Zeljom, neka mi objasni. Samo da napomenem, da su ta oba kluba i ove godine, kao i ranijih, uzimali bodove iz Mostara i čitavu sezonu nas blatili u javnosti kako je najgore igrati u Mostaru. A uzeli su bodove. ISTE TE EKIPE su išle, i idu i sada, našoj konkurenciji npr; Orašju, Modriči, Leotaru itd sa trećom svojom ekipom, svjesno da izgube. Znači, u startu nam naprave desetak bodova manjka. Ne razumijem odakle ta ljubav. Istu stvar rade i Slavija, i Borac itd. Zrinjski neću ni da spominjem, za taj odnos se zna i ja to poštujem. A ne treba nam niko, nego samo bar normalni uslovi za loptu. Sa ovako nesposobnom upravom i trenutnim stanjem, bolje ne može. A mi ostajemo, pa koliko nas je toliko nas je. Još uvijek smo jedini klub koji dodje na svaki stadion i jedini klub koji u svakom gradu bivše Juge, ima svoje fanove. Mostar u srcu Velež do groba

Drug, vidi se da si stariji Ra, da sve znaš, svaka ti čast za ovaj post. Ti si realan i respekt za tebe. Prošle godine se znalo Velež-Čelik 2:0 . I godinama je bila odlična saradnja između Čelika i Veleža. Nikad nije bilo problema, ali ovo novokompovani navijači kojie žele sebe predstaviti samo kao huligani nemaju pojma, samo bez razloga izazivaju neku mržnju.

Haj živio drug.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 maj 2009, 03:37

O boze, ne mogu da vjerujem da im zelim ostanak u ligi, al, Velez, ostani. Hercegovina ueber alles. 8-)
...Život za Široki...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 maj 2009, 06:53

Prvi post pa se nausra do vrata :roll:
Svi krivi jedino vi pravi.
A sto je najgore osudzujes i ocrnjujes ljude koji fakticki nista nisu utradili kao ti znas sta ce biti.
Ako znas onda si umijesan u tal.
Sta ako Zvijezda pobijedi Orasje onda bi jarane tebe trebalo nalupati zbog ocrnjavanja kluba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 08 maj 2009, 07:54

Nedajte se Rodjeni cjela BiH je uz vas!!!

slikaslikaslikaslikaslikaslika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 maj 2009, 09:18

carina je napisao/la:Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu.
Izgleda mahale u Mostaru znaju bolje od nas kako Zvijezda igra. Zvijezda druze ne stima ni sa kim. Nije Zvijezda Travnik ili Leotar da se sluzi tim prljavim igrama. Ja ovo govorim ne radi Zvijezde nego radi vas. Jer bi mi bilo jako zao da ispadnete, drag ste mi klub, ne zbog tebe i takvih ko sto si ti nego zbog Veleza od prije rata i zbog situacije u kojoj se danas nalazi.
Vi ako nalomite Zvijezdine igrace onda kao prvo nece ni moci pobijedit Orasje, a kao drugo vi cete se jos jednom dokazat kao prava krkanska ekipa, u rangu Leotara.

I jedno pitanje, jesi li to vrsio anketu u Gradaccu pa znas da "svi znaju" da ce bit pusteno Orasju osim mene i Ratka Ninkovica?? Meni ovo vise izgleda kao nafuravanje Mostaraca protiv Zvijezde, jer znate da vam je ekipa puno losija pa se lozite. To su epiteti malih ljudi, i malih sredina. Mostar sigurno takav nije, a vi mostarci??

Dva kola prije utakmice vec znate da ce Zvijezda pustit Orasju, a ako ne bude tako onda cete reci pa eto pogrijesili... ili jednostavno necete nista reci. A Zvijezdin ugled ko .ebe. Doduse vi ste svoj davno s.ebali.
010 ISN'T JUST A CODE

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 maj 2009, 09:53

IDEMO ROĐENI !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 10:19

Ajmo momci dobijte ovu tekmu danas. Možete vi to.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 maj 2009, 10:35

Ovdje mnogi zaboravljaju da se i danas igra vazan mec u Mostaru. Ne mogu da vjerujem da su svi uzeli zdravo za gotovo da ce Velez danas pobijediti. Sloboda je neugodan protivnik, a i bodovi u Mostaru danas bi im maltene osigurali nastup u Evropi.
Hajmo utakmicu po utakmicu.
Velezu zelim sve najbolje i da ostanu u ovoj lakrdiji od lige.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 09 maj 2009, 10:47

bravo zoom088,
utakmicu po utakmicu pa da privedemo ovu sezonu kraju..
bez obzira na krajnji ishod..
a za teorije zavjere i prodaje?
pa zar nismo navikli na to?
ne dozvolimo sebi da padamo na niske seljacke nivoe,.
mi smo i ovaki kakvi smo danas- ipak veliki klub i veliko ime za mnoge kvazi klubove iz ove nase lakrdija lige..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 09 maj 2009, 12:13

harishp je napisao/la:
Prvi post pa se nausra do vrata :roll:
Svi krivi jedino vi pravi.
A sto je najgore osudzujes i ocrnjujes ljude koji fakticki nista nisu utradili kao ti znas sta ce biti.
Ako znas onda si umijesan u tal.
Sta ako Zvijezda pobijedi Orasje onda bi jarane tebe trebalo nalupati zbog ocrnjavanja kluba.
Prvi i odlican post majstre!!!
Svaka ti je na mjestu a ponajvise ova oko Zenice i Sarajeva.
A ovaj sto se nasao da ti pamet soli je vjrovatno neki sarajlija.
Velež se konstantno pokusava unistiti i ugasiti od "93. Al nisu uspjeli, niti ce uspijeti.
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 maj 2009, 13:24

sretno velezu da pobjedite a orasje da izgubi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 09 maj 2009, 15:03

RK Gradacac je napisao/la:
carina je napisao/la:Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu.
Izgleda mahale u Mostaru znaju bolje od nas kako Zvijezda igra. Zvijezda druze ne stima ni sa kim. Nije Zvijezda Travnik ili Leotar da se sluzi tim prljavim igrama. Ja ovo govorim ne radi Zvijezde nego radi vas. Jer bi mi bilo jako zao da ispadnete, drag ste mi klub, ne zbog tebe i takvih ko sto si ti nego zbog Veleza od prije rata i zbog situacije u kojoj se danas nalazi.
Vi ako nalomite Zvijezdine igrace onda kao prvo nece ni moci pobijedit Orasje, a kao drugo vi cete se jos jednom dokazat kao prava krkanska ekipa, u rangu Leotara.

I jedno pitanje, jesi li to vrsio anketu u Gradaccu pa znas da "svi znaju" da ce bit pusteno Orasju osim mene i Ratka Ninkovica?? Meni ovo vise izgleda kao nafuravanje Mostaraca protiv Zvijezde, jer znate da vam je ekipa puno losija pa se lozite. To su epiteti malih ljudi, i malih sredina. Mostar sigurno takav nije, a vi mostarci??

Dva kola prije utakmice vec znate da ce Zvijezda pustit Orasju, a ako ne bude tako onda cete reci pa eto pogrijesili... ili jednostavno necete nista reci. A Zvijezdin ugled ko .ebe. Doduse vi ste svoj davno s.ebali.
hahahaha. To babe ludi. Samo ne valja ti babe avatar. To je avatar NK Orašje, a ti stavi sliku Rodney-a. Ti si mali i ti slušaš, a Del organizuje. A što se tiče ugleda, priznajem. Sjebali smo ga, doduše gledajuči sa neke vjerske strane. Moj pradedo, dedo, otac, ja, pa i sada moj sin, imamo jednu tj; istu prvu ljubav. FK VELEŽ. Pozdrav od malog čovjeka. Zivio, moram na tekmu, igra prva ljubav

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 15:55

Ajmo pobijedit Slobodu. Zadnja molba Čeliku:"Razvalite Orašje".

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 09 maj 2009, 17:39

carina je napisao/la: hahahaha. To babe ludi. Samo ne valja ti babe avatar. To je avatar NK Orašje, a ti stavi sliku Rodney-a. Ti si mali i ti slušaš, a Del organizuje. A što se tiče ugleda, priznajem. Sjebali smo ga, doduše gledajuči sa neke vjerske strane. Moj pradedo, dedo, otac, ja, pa i sada moj sin, imamo jednu tj; istu prvu ljubav. FK VELEŽ. Pozdrav od malog čovjeka. Zivio, moram na tekmu, igra prva ljubav
Hahahha joj frajera :)
010 ISN'T JUST A CODE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 17:56

Ajmo momci. Možete vi bolje od ovih 0:0.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 09 maj 2009, 19:32

Velež pobijediiiooooo 2-O uz penal Obada hvala care, i Orašje izgubilo!
Hvala Čeliku !Idemo ROĐENI!
Sretnooo nam :P
MOSTAR U SRCU!
Fi hajati.
GO Bosno.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 09 maj 2009, 20:29

čuj Rodney. hahahaha. sad dolazi znači Rodneyland. Zmajevi iz rodneylanda. Hebaji ih. Uz bezveznu igru do 3 boda. Mada u Robijaše i Čelik nisam nikad ni sumnjao, opet čestitam i veliko hvala. Za navijače Slobode informacija da je bilo i desetak Fukara. Navijali su koliko su mogli,dobro došli i otišli malo ranije. Kažu da su cijeli dan bili u Blagaju. Sloboda igrala bezvoljno. A RA ko RA. Ja sam mislio danas de ce Tito uskrnut na tribini kako ga dozivate. Kakav film i vas puca, nevjerovatno.....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.