Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Al im je vala i ovo neozbiljno sa ovim informacijama, ko je za koga, ko protiv, kad je sjednica i tako to
nema potpisa
-
- Kontakt:
Tako nekako, ne mogu ni novinari tek tako izmišljati i pisati, očigledno postoje kanali kroz koje cure informacije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:25Oni su neozbiljan klub od kako im je Misimović otišao, znači nekih 2.5 godine sigurno.
nema potpisa
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pošto volimo da kao nacija kalkulišemo , evo link pa 8 kola prognozirajte i rezultate i tabelu konačnu
https://www.kicker.de/premijer-liga/tabellenrechner

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
1.Sarajevo DUPLASuki46 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:05Pošto volimo da kao nacija kalkulišemo , evo link pa 8 kola prognozirajte i rezultate i tabelu konačnu![]()
![]()
2.Zrinski
3.Borac
4 Velez ili Siroki
- feniksptica
- Kontakt:
Pljuvo je Baka fino po gradu, taman da ga Zeljo nagradi ugovorom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama sam upisao remi protiv Borca i kona kuci, porazi u gostima protiv Zrinjskog i Tuzle i opet smo na kraju prvi sa 66 boda, jedan vise od ZrinjskogSuki46 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:05Pošto volimo da kao nacija kalkulišemo , evo link pa 8 kola prognozirajte i rezultate i tabelu konačnu![]()
![]()

Zrinjski je osvojio 20 bodova od mogucih 24 (sto je tesko ocekivati ali eto dao sam im pošto mi djeluju kao najozbiljniji kandidat), Borac 16 itd. Tesko je davati predikcije jer imaju oni dosta za odigrati izmedju sebe (od 2 do 7 mjesta).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne sekiraj se, dogodine cete moci Evropu igrati na stadionu svojih sportskih prijatelja, ne morate moljakati ubice i komsije da vam iznajme stadion. Do tad je pred tobom zadatak da naucis osnovni pravopis i ponasanje civilizovanog covjeka. Znam da ti je tesko, ali daj sve od sebe!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Čuveni austrijski nogometni klub Sturm Graz donirao je austrijskoj humanitarnoj organizaciji SOS Balkanroute dresove, nogometnu opremu, blokove za crtanje i šalove za migrante u Bosni i Hercegovini.
Veći dio donacije, odnosno dječji dresovi, bit će uručeni putem saradnje s IPSIA-om BiH djeci u kampovima Sedra i Borići u Bihaću.
Na sastanku SOS Balkanroute s vodstvom kluba tema je često bio Ivica Osim, kultni sarajevski nogometni trener koji je sigurno najveća legenda kluba.
"Drago mi je što se Sturm na ovaj način uključio i daje svoj mali doprinos da izbjeglicama u BIH bude barem mrvicu manja patnja. S BiH nas spaja naš legendarni trener Ivica Osim“, rekao je nakon primopredaje donacije Gilbert Prilasnig, također legenda kluba i nekadašnji defanzivac koji je bio jedan od omiljenih igrača Ivice Osima.
"Osim mene nije naučio samo puno toga o nogometu, nego i o međuljudskoj solidarnosti. Osim je bio inspiracija za nas sve“, rekao je Prilasnig.
Za ovaj Sturmov potez, kao i za donacije FC Wacker Innsbruck tokom protekle zime, najviše je zaslužna od UEFA-e potmopognuta inicijativa Fairplay iz Beča,koja se bori protiv rasizma, homofobije i diskriminacije migranata na nogometnim igralištima. Nju je na sastanku zastupao David Hudelist iz Beča.
Osim dječjih dresova, Sturm je donirao i jedan timski komplet marke Lotto za odrasle. Isti će biti uručen sestrama Amini i Merdiji Kobilici, koje su uz pomoć SOS Balkanroute nedavno u Gradskom parku u Zenici pokrenule pozitivnu sportsku priču koja i u Austriji pljeni pozornost. Djevojke su zahvaljujući donacijama austrijske organizacije kupile nogometne i košarkaške lopte te migrante odvele da zajedno zaigraju s domaćim stanovništvom.
"Nogomet ne poznaje granice, i to je ponovo pokazao u najpozitivnijem svjetlu. Bilo je lijepo vidjeti koliko ljudima u Grazu i dalje znači Ivica Osim, ali koliko je njegov duh ostao trajno zapisan u vrijednostima ovog kluba. Ovo je tek početak. Drago nam je da ćemo s organizacijom Fairplay ovog ljeta organizirati i turnire na kojima će sudjelovati i ekipe migranata. Nogomet, baš kao i ljudskost, spaja“, rekao je predsjednik organizacije SOS Balkanroute Petar Rosandić
Veći dio donacije, odnosno dječji dresovi, bit će uručeni putem saradnje s IPSIA-om BiH djeci u kampovima Sedra i Borići u Bihaću.
Na sastanku SOS Balkanroute s vodstvom kluba tema je često bio Ivica Osim, kultni sarajevski nogometni trener koji je sigurno najveća legenda kluba.
"Drago mi je što se Sturm na ovaj način uključio i daje svoj mali doprinos da izbjeglicama u BIH bude barem mrvicu manja patnja. S BiH nas spaja naš legendarni trener Ivica Osim“, rekao je nakon primopredaje donacije Gilbert Prilasnig, također legenda kluba i nekadašnji defanzivac koji je bio jedan od omiljenih igrača Ivice Osima.
"Osim mene nije naučio samo puno toga o nogometu, nego i o međuljudskoj solidarnosti. Osim je bio inspiracija za nas sve“, rekao je Prilasnig.
Za ovaj Sturmov potez, kao i za donacije FC Wacker Innsbruck tokom protekle zime, najviše je zaslužna od UEFA-e potmopognuta inicijativa Fairplay iz Beča,koja se bori protiv rasizma, homofobije i diskriminacije migranata na nogometnim igralištima. Nju je na sastanku zastupao David Hudelist iz Beča.
Osim dječjih dresova, Sturm je donirao i jedan timski komplet marke Lotto za odrasle. Isti će biti uručen sestrama Amini i Merdiji Kobilici, koje su uz pomoć SOS Balkanroute nedavno u Gradskom parku u Zenici pokrenule pozitivnu sportsku priču koja i u Austriji pljeni pozornost. Djevojke su zahvaljujući donacijama austrijske organizacije kupile nogometne i košarkaške lopte te migrante odvele da zajedno zaigraju s domaćim stanovništvom.
"Nogomet ne poznaje granice, i to je ponovo pokazao u najpozitivnijem svjetlu. Bilo je lijepo vidjeti koliko ljudima u Grazu i dalje znači Ivica Osim, ali koliko je njegov duh ostao trajno zapisan u vrijednostima ovog kluba. Ovo je tek početak. Drago nam je da ćemo s organizacijom Fairplay ovog ljeta organizirati i turnire na kojima će sudjelovati i ekipe migranata. Nogomet, baš kao i ljudskost, spaja“, rekao je predsjednik organizacije SOS Balkanroute Petar Rosandić
Pasha solidni.Miljacka je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:27Ne sekiraj se, dogodine cete moci Evropu igrati na stadionu svojih sportskih prijatelja, ne morate moljakati ubice i komsije da vam iznajme stadion. Do tad je pred tobom zadatak da naucis osnovni pravopis i ponasanje civilizovanog covjeka. Znam da ti je tesko, ali daj sve od sebe!![]()
Vi mozete samo sanjati stadion kakav se pravi u najljepsem gradu na svijetu.
Do tada igrajte u Zenici i placajte radioaktivnim 30 maraka po utakmici.

Sta ce te vi igrati,osim Bajramskog turnira.PappiPapp je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:31Pasha solidni.Miljacka je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:27Ne sekiraj se, dogodine cete moci Evropu igrati na stadionu svojih sportskih prijatelja, ne morate moljakati ubice i komsije da vam iznajme stadion. Do tad je pred tobom zadatak da naucis osnovni pravopis i ponasanje civilizovanog covjeka. Znam da ti je tesko, ali daj sve od sebe!![]()
Do tada igrajte u Zenici i placajte radioaktivnim 30 maraka po utakmici.![]()
![]()
![]()
Ma prvi ste u zderanju virsli.
J.ebes klub koji zavisi od sintora iz Malezije.
J.ebes klub koji zavisi od sintora iz Malezije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Vidim ti se.keruso otrgnula malo..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Placat cete i vi i pitati treba l' jos...PappiPapp je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:31Pasha solidni.Miljacka je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:27Ne sekiraj se, dogodine cete moci Evropu igrati na stadionu svojih sportskih prijatelja, ne morate moljakati ubice i komsije da vam iznajme stadion. Do tad je pred tobom zadatak da naucis osnovni pravopis i ponasanje civilizovanog covjeka. Znam da ti je tesko, ali daj sve od sebe!![]()
Do tada igrajte u Zenici i placajte radioaktivnim 30 maraka po utakmici.![]()
![]()
![]()

Ali prije toga trebate osvojiti jedno od prva tri, eventualno cetiri mjesta.
A kakav se to stadion pravi? Moze li koja slika? Dok citam rekao bih da se pravi najmoderniji stadion kojeg je ljudsko oko vidjelo

Samo bez patetike tipa "da se vama desilo sto i nama", jer je proslo 30 godina od onog sto vam se desilo.
Pitajte nas da vam iznajmimo

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Štimac: Sliškoviću je važnija kladionica od treninga, igrači su došli i tražili da ga smijenimo!
"Bilo je osam kola do kraja, plus kup. Imao je Kranjčara, Leku, Vejića, Neretljaka... ti igrači su došli u naš ured i tražili da se trenera smijeni! A kad šest takvih igrača dođe, onda ste u problemu. Ne mogu precizno reći koji su točno igrači došli..."
"Baka je ignorirao svoje obveze, nije dolazio na trening,davao je važnost listiću na kladionici, a ne svom poslu. Pa on je sad i sa Zrinjskim prvi, a klub već dva mjeseca traži novog trenera! I budali dosta... Volim ga i ja, ali nemojmo paušalno ocjenjivati stvari."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Virsla ili virsli isti djavo.
Daj nesto drugo.
Daj nesto drugo.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.