FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može li mi neko objasniti razlog ideje o zamjeni stolica? Jel to u vezi stolica ima neki UEFA uslov za kategoriju stadiona? Ili je još jednom forumska brigada poredala naopako prioritete?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Faruk ljudina se oglasio. Ocekujem susicevu izjavu "Saraj'vo igra na Kosevu? Hajd fino, fin je to stadion, sretno."
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Kolika je sad vrijednost kluba 
"Kupljeni" za vracanje dugova, koliko ono oko 4 milke i manje... A sad imamo kamp, evo stadion...

"Kupljeni" za vracanje dugova, koliko ono oko 4 milke i manje... A sad imamo kamp, evo stadion...
Upravo to. Još ti članarina daje bruku nekih beneficija ako si navijač. A Bošnjo inače gleda sebe u svakom projektu, tako da...Cora1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:03Pricamo o navijacima koji nisu u stanju na godisnjem nivou 20 maraka izdvojiti za clanarinu, kamoli nesto vise.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
Nemojte me zajebavati ima se za svasta nesto,i vazda se nadje za svoju guzicu,za merak..
Dajmo za dusu nesto,pa dusa je bas gore na Hasetu.
Cim bude akutuelno od mene 3 stolice,da su ne znam koliko.
Pa to je nas dom,zivilo nase Sarajevo!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi mi koji smo clanovi cemo prvi uskociti ako bude neka akcija to je sigurno, a koliko je realno da bude vise od togo...
Nas tri milje članova bi i uletjelo s nekom lovom, neko jednu stolicu, neko više... Taman je to onih 7-8 hiljada koje sam spomenuo. Al što neko napisa, mogu se i prefarbat vala. Sumnjam da će se ikako i mijenjat jer su na zapadu promijenjene prije 10ak godina, dugo je zapad bio zatvoren radi toga. Neće se 18k prilično dobrih stolica tek tako bacit'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neke sitnice pored postavljanja Hasetove statue ispred stadiona, sredjivanja svlacionica, malo tog estetskoj i vizuelnog dojma, za malo para mijenjas izgled drasticno

A ovako na atletsku se moze postaviti jeftiniji oblik neke cerade, grb kluba ispred sjevera i juga i sl

A ovako na atletsku se moze postaviti jeftiniji oblik neke cerade, grb kluba ispred sjevera i juga i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Neće ih pet stadiona spasiti pljuvanja, prozivanja, vrijeđanja, pa i tjeranja iz kluba, ako se izgubi titula.Ja mislim da bi nas u tom slučaju, skoro svi ozbiljniji mediji u regionu i Evropi ismijavali.Da nam titulu uzme klub kojem smo na polusezoni bježali 12-13 bodova, pa to bi bila največa sramota u historiji kluba, a o finansijskom gubitku i uništavanju krvavo i teško stečenog koeficijenta, da ne govorim.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:10Ja sam samo realan. Sve osim pobjede u subotu, znaci gubitak titule. Onda adzija nek namiri 670 000 €TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:58Necemo sad kvariti momenat brate.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:53Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
Uzimamo ove 1000%
Ne budite budale.
Isto kao sto sam znao da cemo mlatnuti uski..
Zna li neko sta je sa zgradom u Titovoj.Jel se konacno u gruntu prebacila na klub.Na onakvoj lokaciji imati prostore je bogststvo, pa dole je kvadrat preko 3,000 km.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Razlika je daleko veća od tih 670 milja eura. Prelazi milionsku cifru, naravno u eurima. Ono što bi nas koštalo više od tog prijeko potrebnog novca je to da se psihički ne bi mogli oporavit zadugo a da ne govorim o rasulu i atmosferi nakon toga u i oko kluba pa zatim koeficijent...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:10Ja sam samo realan. Sve osim pobjede u subotu, znaci gubitak titule. Onda adzija nek namiri 670 000 €TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:58Necemo sad kvariti momenat brate.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:53Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
Uzimamo ove 1000%
Ne budite budale.
Isto kao sto sam znao da cemo mlatnuti uski..
Zato već sad premirat protivnike konkurencije, vršit pritisak preventivno na sudije.. jer je vrag odnio šalu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel realno da se bavite šminkanjem i estetikom, a za krucijalne stvari poput toaleta, press i vip loža, VAR sobe, trebaju ogromne pare, a ti i pojedini pričate o nekim ceradama, vizuelnosti i promjeni stolica ili boje stolica? Sve i da ti ima smisla ideja, mogao bi samo gledati kako to sa atletske staze nestaje prilikom prve bakljade. Razmišljaš o fasadi, a temelje si tek "razmjerio".JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:25Neke sitnice pored postavljanja Hasetove statue ispred stadiona, sredjivanja svlacionica, malo tog estetskoj i vizuelnog dojma, za malo para mijenjas izgled drasticno
Slucajno sam zakacio tvoj komentar, nije se odnosio na tvoju zajebanciju..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne seri nego citaj postove. Te stvari koje se prve trebaju uraditi zna svaka budala, od terena, loza, novinara, toaleta, parkinga.. pricamo sada o stvarima koje su itekako realne jer nisu skupe (svlacionice, statua, cerada), a ne o pomjeranju tribina, krovova i slSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:37Jel realno da se bavite šminkanjem i estetikom, a za krucijalne stvari poput toaleta, press i vip loža, VAR sobe, trebaju ogromne pare, a ti i pojedini pričate o nekim ceradama, vizuelnosti i promjeni stolica ili boje stolica? Sve i da ti ima smisla ideja, mogao bi samo gledati kako to sa atletske staze nestaje prilikom prve bakljade. Razmišljaš o fasadi, a temelje si tek "razmjerio".JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:25Neke sitnice pored postavljanja Hasetove statue ispred stadiona, sredjivanja svlacionica, malo tog estetskoj i vizuelnog dojma, za malo para mijenjas izgled drasticno
Ne pravi se pametan nego citaj druze citaj. Da si citao vidio bi da sam ja prvi rekao da se ne zamisljaju neka milionska ulaganja i arene
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I ja mislim da smo malo poljuljali atmosferu,ali i konkurenti sve do kraja igraju izmedju sebe i ne vidim ekipu konkurenata koja nece do kraja 2-3izgubiti.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:53Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
Ja bih srušio jug i na istoku napravio kakvog kaveza da im mozemo ubacivati banane. A na sadanjem jugu... ma nista nek bude rupa. 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ta statua, svlačionica i cerada kad bi koštalo jednu marku skupa, glupost je tu marku dati na to prije nego je daš za pisoar u toaletu na tribini! Ovo o čemu vi pričate treba biti tema nakon 10 godina za koliko trebamo stadion dovesti u CAT4.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:44Ne seri nego citaj postove. Te stvari koje se prve trebaju uraditi zna svaka budala, od terena, loza, novinara, toaleta, parkinga.. pricamo sada o stvarima koje su itekako realne jer nisu skupe (svlacionice, statua, cerada), a ne o pomjeranju tribina, krovova i slSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 15:37Jel realno da se bavite šminkanjem i estetikom, a za krucijalne stvari poput toaleta, press i vip loža, VAR sobe, trebaju ogromne pare, a ti i pojedini pričate o nekim ceradama, vizuelnosti i promjeni stolica ili boje stolica? Sve i da ti ima smisla ideja, mogao bi samo gledati kako to sa atletske staze nestaje prilikom prve bakljade. Razmišljaš o fasadi, a temelje si tek "razmjerio".JavierBosnia je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:25Neke sitnice pored postavljanja Hasetove statue ispred stadiona, sredjivanja svlacionica, malo tog estetskoj i vizuelnog dojma, za malo para mijenjas izgled drasticno
Ne pravi se pametan nego citaj druze citaj. Da si citao vidio bi da sam ja prvi rekao da se ne zamisljaju neka milionska ulaganja i arene
-
- Kontakt:
Od Nam-a slike u tunelu postavit !!
- feniksptica
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma biće ti dovoljno i jedno poklapanje jer će 99% osvajač LP izboriti plasman kroz ligu za iduću sezonu. Ne mogu je osvojiti ni Chelsea ni Dortmund.
Ne otpisuj TuŠelovu kaznenu ekspediciju.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 16:26Ma biće ti dovoljno i jedno poklapanje jer će 99% osvajač LP izboriti plasman kroz ligu za iduću sezonu. Ne mogu je osvojiti ni Chelsea ni Dortmund.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, jurisicduska i 47 gostiju.