FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neka do 7 mjeseca 2022. godine udjemo u CAT4. Prezadovoljan, sve ostalo je bonus.
Neko napisa da bi zbog male minutaze mladih igraca Hadzic mogao dobiti otkaz. Pa ja koliko znam trener odredjiva ko ce i koliko igrat, a ne sportski direktor.
Neko napisa da bi zbog male minutaze mladih igraca Hadzic mogao dobiti otkaz. Pa ja koliko znam trener odredjiva ko ce i koliko igrat, a ne sportski direktor.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Brate ne znam cemu ta matematika,po nekoj efektivi,broju prisutnih na stadionu..skoroalen je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:0835 hiljada stolica treba. Mi toliko navijača nismo doveli nikad u zadnjih 15 god na stadion, a svakako ne bi svi ni kupili stolicu. Računaj na nekih 7-8 hiljada stolica od navijača, maksimalno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
Nemojte me zajebavati ima se za svasta nesto,i vazda se nadje za svoju guzicu,za merak..
Dajmo za dusu nesto,pa dusa je bas gore na Hasetu.
Cim bude akutuelno od mene 3 stolice,da su ne znam koliko.
Pa to je nas dom,zivilo nase Sarajevo!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi moji,garantujem da mogu doci na tekmu svi koji zele a nisu u mogucnosti fizicki prije svega da bi prosjek bio dobrano veci. Mislim i na dijasporu naravno.
Garantujem da ce akcija biti vise nego uspijesna.
E,sad bude li se gledalo,neka,ima ko moze,ja ne mogu,itd..
Onda naravno da ce to uticati u konacnici.
Nema izgovora. Hocu! Zelim.! Trebam!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:23Brate ne znam cemu ta matematika,po nekoj efektivi,broju prisutnih na stadionu..skoroalen je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:0835 hiljada stolica treba. Mi toliko navijača nismo doveli nikad u zadnjih 15 god na stadion, a svakako ne bi svi ni kupili stolicu. Računaj na nekih 7-8 hiljada stolica od navijača, maksimalno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
Nemojte me zajebavati ima se za svasta nesto,i vazda se nadje za svoju guzicu,za merak..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi moji,garantujem da mogu doci na tekmu svi koji zele a nisu u mogucnosti fizicki prije svega da bi prosjek bio dobrano veci. Mislim i na dijasporu naravno.
Garantujem da ce akcija biti vise nego uspijesna.
E,sad bude li se gledalo,neka,ima ko moze,ja ne mogu,itd..
Onda naravno da ce to uticati u konacnici.
Nema izgovora. Hocu! Zelim.! Trebam!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stolice prefarbati u bordo, a pare skupljati za neke bitnije stvari. Samo farba, nista mijenjati 35k stolica. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Gledaj ovo,hocu se jos i rasplakati od srece!
Kosevska ljepotica

I,kaze ne mozemo,sta bolan ne mozemo.
Pa ne bi sebi oprostio kad se ne bi odazvao.
A ovo su tek samo stolice.
I GRB STO KUCA....
Edit: Kosevski ljepotan

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fali malo bijeleTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:45Gledaj ovo,hocu se jos i rasplakati od srece!
Kosevska ljepotica
![]()
![]()
![]()
I GRB STO KUCA....
Edit: Kosevski ljepotan![]()

-
- Kontakt:
Naravno,ali ona je tu,vec prisutna, u sivoj masi zamisljena.MortemHz je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:47Fali malo bijeleTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:45Gledaj ovo,hocu se jos i rasplakati od srece!
Kosevska ljepotica
![]()
![]()
![]()
I GRB STO KUCA....
![]()

Taj kontrast bijele kako ce da cucne...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Staviti Sarajevo s bijelim stolicamaMortemHz je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:47Fali malo bijeleTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:45Gledaj ovo,hocu se jos i rasplakati od srece!
Kosevska ljepotica
![]()
![]()
![]()
I GRB STO KUCA....
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
PSPHM
-
- Kontakt:
Ja bih mozda obiljezio sve tri tribine,FK Sarajevo,1946,HZ
Hajmo ideje za Jug..

Hajmo ideje za Jug..

-
- Kontakt:
Necemo sad kvariti momenat brate.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:53Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
Uzimamo ove 1000%
Ne budite budale.
Isto kao sto sam znao da cemo mlatnuti uski..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:55Ja bih mozda obiljezio sve tri tribine,FK Sarajevo,1946,HZ
Hajmo ideje za Jug..![]()
![]()

Pricamo o navijacima koji nisu u stanju na godisnjem nivou 20 maraka izdvojiti za clanarinu, kamoli nesto vise.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi mi koji smo clanovi cemo prvi uskociti ako bude neka akcija to je sigurno, a koliko je realno da bude vise od togo...
90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžibegić: Ovo je velika stvar za klub, Sarajevo će sada imati evropske uslove
Opština Centar i FK Sarajevo obznanili su danas da je zvanično postignut dogovor oko stadiona Asim Ferhatović Hase, te da će Bordo tim u narednom periodu upravljati stadionom.
Vijest je to koja je obradovala sve navijače Bordo tima, a čestitke upravi kluba stižu sa svih strana.
Faruk Hadžibegić, legendarni fudbaler tima sa Koševa, kaže da je ovo veliki uspjeh uprave kluba, ali i logičan slijed stvari koji se trebao desiti i prije.
- Sarajevo i Koševo su jedno tijelo i to je tako decenijama, koliko god to neko pokušao da ospori. Svaki ljubitelj fudbala zna povezanost stadion i kluba. Mjesto je to na kojem su igrali najveći fudbaleri naše države i red je bio i ranije da stadion pripadne klubu. Zašto nije ne znam, ali svakako da je sada jedan sjajan period pred njima, rekao nam je Hadžibegić iz Pariza.
Uputio je bivši selektor Bosne i Hercegovine čestitke svima koji su bili uključeni u cjelokupan proces.
- Prvenstveno bih čestitao Sabrini Buljubašić i ljudima iz kluba, koji su radili na ovom projektu. Također, čestitke idu i za načelnika opštine Srđana Mandića i Benjamina Isovića, koji su aktivno učestvovali u svemu što se dešavalo prethodnih mjeseci.
Hadžibegić smatra da je ovo veliki korak za Sarajevo, koje je ovim činom napravilo preduslove za iskorak u svim segmentima.
- Za Sarajevo je ovo ogromna stvar. Ulaze u krug klubova, koji će imati pored svog kampa i svih pratećih objekata, i svoj stadion. Drago mi je i zbog navijača, koji će moći sada evropske utakmice gledati na Koševu, a ne da idu, uz dužno poštovanje prema drugim klubovima i gradovima koji su nas ugostili, na neke druge stadione širom BiH, rekao je Hadžibegić koji je na kraju poželio da Sarajevo nastavi sa pobjedama do kraja prvenstva i osvoji novu šampionsku krunu.
Opština Centar i FK Sarajevo obznanili su danas da je zvanično postignut dogovor oko stadiona Asim Ferhatović Hase, te da će Bordo tim u narednom periodu upravljati stadionom.
Vijest je to koja je obradovala sve navijače Bordo tima, a čestitke upravi kluba stižu sa svih strana.
Faruk Hadžibegić, legendarni fudbaler tima sa Koševa, kaže da je ovo veliki uspjeh uprave kluba, ali i logičan slijed stvari koji se trebao desiti i prije.
- Sarajevo i Koševo su jedno tijelo i to je tako decenijama, koliko god to neko pokušao da ospori. Svaki ljubitelj fudbala zna povezanost stadion i kluba. Mjesto je to na kojem su igrali najveći fudbaleri naše države i red je bio i ranije da stadion pripadne klubu. Zašto nije ne znam, ali svakako da je sada jedan sjajan period pred njima, rekao nam je Hadžibegić iz Pariza.
Uputio je bivši selektor Bosne i Hercegovine čestitke svima koji su bili uključeni u cjelokupan proces.
- Prvenstveno bih čestitao Sabrini Buljubašić i ljudima iz kluba, koji su radili na ovom projektu. Također, čestitke idu i za načelnika opštine Srđana Mandića i Benjamina Isovića, koji su aktivno učestvovali u svemu što se dešavalo prethodnih mjeseci.
Hadžibegić smatra da je ovo veliki korak za Sarajevo, koje je ovim činom napravilo preduslove za iskorak u svim segmentima.
- Za Sarajevo je ovo ogromna stvar. Ulaze u krug klubova, koji će imati pored svog kampa i svih pratećih objekata, i svoj stadion. Drago mi je i zbog navijača, koji će moći sada evropske utakmice gledati na Koševu, a ne da idu, uz dužno poštovanje prema drugim klubovima i gradovima koji su nas ugostili, na neke druge stadione širom BiH, rekao je Hadžibegić koji je na kraju poželio da Sarajevo nastavi sa pobjedama do kraja prvenstva i osvoji novu šampionsku krunu.
Sve si rekaoCora1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:03Pricamo o navijacima koji nisu u stanju na godisnjem nivou 20 maraka izdvojiti za clanarinu, kamoli nesto vise.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svi mi koji smo clanovi cemo prvi uskociti ako bude neka akcija to je sigurno, a koliko je realno da bude vise od togo...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam samo realan. Sve osim pobjede u subotu, znaci gubitak titule. Onda adzija nek namiri 670 000 €TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:58Necemo sad kvariti momenat brate.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:53Pustite mjenjanje stolica. Pametnije nam je da se brinemo sto cemo titulu izgubiti.
Uzimamo ove 1000%
Ne budite budale.
Isto kao sto sam znao da cemo mlatnuti uski..
PSPHM
Ovo se slažem, ne samo da nisu u stanju 20KM za člansku nego nisu u stanju doc na utakmicu, kad kiša pada da i ne govorim.Cora1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 14:03Pricamo o navijacima koji nisu u stanju na godisnjem nivou 20 maraka izdvojiti za clanarinu, kamoli nesto vise.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, jurisicduska i 47 gostiju.