Pare od europe se dobijaju krajem godine.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da vidimo sad nas navijace koliko mozemo pomoci,na legende ne racunam svakako jer kad god treba uvijek ledja okrenu.
Sve komentare maksuz procitah od jucer i nisam vidio ni jedan od tolikih ranijih postova i "ujedanja" prema novom nacelniku,nisam vidio da je neko od njih napisao aha ok,zeznuh se,cestitam niste kao oni prethodnici,moja je greska sto sam se zaletio pa vas popljuvao.Neznam dali da izvlacim po na osob komentare ili ce se sami prepoznati.
Ma bolje kad se sami prepoznaju mozda se i zacrvene a to ce gore biti.
Koševo Sarajevu
Ma bolje kad se sami prepoznaju mozda se i zacrvene a to ce gore biti.
Koševo Sarajevu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
M:TEL Arena, Sarajevo 
Ako bi iko htio postati sponzor stadiona, to je M:TEL. Uz neka ozbiljna ulaganja, mislim da bi naši pristali na to.

Ako bi iko htio postati sponzor stadiona, to je M:TEL. Uz neka ozbiljna ulaganja, mislim da bi naši pristali na to.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne, mi to dobijemo krajem godine na račun. Savez dobije pare od UEFA-e i onda se to proslijedi nama.. ako se nešto nije promijenilo u skorije vrijeme ali je uvijek ovako bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Slažete li se da stadion nosi ime "Arena Sir Krste Velkoski"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Halo reklame, šminke, da prvo sredimo džombu od terena? Grijaci, trava i to
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 14 apr 2021, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??
Nemojte me zajebavati ima se za svasta nesto,i vazda se nadje za svoju guzicu,za merak..
Dajmo za dusu nesto,pa dusa je bas gore na Hasetu.
Cim bude akutuelno od mene 3 stolice,da su ne znam koliko.
Pa to je nas dom,zivilo nase Sarajevo!!!

Nemojte me zajebavati ima se za svasta nesto,i vazda se nadje za svoju guzicu,za merak..

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jedino sto cemo dobiti je 130 000€ za orvo pretkolo konferencijske lige.MortemHz je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:54Ne, mi to dobijemo krajem godine na račun. Savez dobije pare od UEFA-e i onda se to proslijedi nama.. ako se nešto nije promijenilo u skorije vrijeme ali je uvijek ovako bilo.
Ako se to desi, celava ubleha treba nadoknaditi razliku od 620 000€
PSPHM
Potpisujem!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
35 hiljada stolica treba. Mi toliko navijača nismo doveli nikad u zadnjih 15 god na stadion, a svakako ne bi svi ni kupili stolicu. Računaj na nekih 7-8 hiljada stolica od navijača, maksimalno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nema potrebe sve stolice kupovati al svakako imam namjeru veci broj stolica donirat pa nek uloze gdje trebaskoroalen je napisao/la: ↑14 apr 2021, 13:0835 hiljada stolica treba. Mi toliko navijača nismo doveli nikad u zadnjih 15 god na stadion, a svakako ne bi svi ni kupili stolicu. Računaj na nekih 7-8 hiljada stolica od navijača, maksimalno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:55Jel moguce da se ovdje spominje kako navijaci ne mogu iznijeti iznad polovican trosak za stolice,da ne kazem kompletan iznos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pare liježu kada se završi takmičarska sezona tj. poslije finala lige šampiona

- feniksptica
- Kontakt:
Mislim da bi na toliku kolicinu malo kvalitetnije stolice dobili za 20 KM. Sad je malo teze u doba korone i skupljat novac i sve al mislim da bi do 10 k stolica od navijaca mogli racunat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako bude akcija da se kupe bordo stolice, od mene 5 stolica makar jedna bila 300 maraka
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Estadio da SabraJohnKeynes97 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:32Evo ja predlazem, Telemach Arenaamypitar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 12:30Zasto da ne ko Bajern, naci sponzora koji ce dati lovu da nosi ime stadiona.To bi mogli odraditi Tan, Nam da neka njihova kompanija za njih sitnu lovu, reklamiraju svoju kompaniju imenom stadiona.
E sad ce neki reci , e taman ce neki jak sponzor zeljeti da po toj kompaniji se zove stadion ovde na Balkanu.
Zasto da ne ako uspijemo vratiti repku, pa ugostiti Francuze, Nijemce, Engleze.
Ako iko ima jake ljude da privucemo sponzore to smo mi sa Namom i Tanom.
Sabra Iduna Park
Hadzija Metropolitano
Safet Susic Road
Parc de Horde Zla
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad su Mamica napadali da je uzeo kes za stolice, jedna je iznosila 3.5 eura. Znaci ako je zavrnuo tu pare, ne mogu biti toliko skupe 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.