FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 14 apr 2021, 12:04

Zip je napisao/la:
14 apr 2021, 11:57
Evo Safete Susicu, kad se otvori taj racun ds vidimo kolika je tvoja ljubav :kafa:
FaruČe, takodjer...

Da vas vidimo...

Znam samo da od jedne osobe ne ocekujem "ni jedne lipe" sto bi rekao Maminjo 😂

Ako bi koncert donio dobre parex ja se ne bih bunio da se i odrzi u momentu kad bi to nama najvise odgovaralo i kad bi se teren naravno zastitio.
Lijepo je sve imati, al treba to odrzavati a pare se nece same od sebe namaci. Koncerti su jedan od izvora. To je tsko, jbga...

Ovo za kantu bordo boje, obavezno i super ideja...
Takodjer bih volio da se i stepenice vanjske srede, da se uradi i predulaz jer kad kisa pada, brate ko da je bazen ispred.. itd itd

To su neke sitnice koje nisu skupe a daju ljepsi izgled i ugodjsj stadionu...
"Šta, Sarajevo dobilo stadion? Nisam znao. Haj nek im je sa srećom. Možda dođem na proklanjavanje, ako mi se ne bude mačka kotila tad, a nešto mislim da hoće".

Faruk je legenda i on će sigurno dat neku lovu. Član je kluba, dolazi na tekme, čak je i član u UNFKS. Lično sam ga vidio par puta oko stadiona pred početak/na kraju tekmi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 apr 2021, 12:06

MortemHz je napisao/la:
14 apr 2021, 12:00
Što se tiče ankete, imate li nekih prijedloga vezano za Koševo pa da to postavim, kontam dobar je trenutak za to.
Da li bi, nakon povratka navijaca, isti trebali da ostave pirotehnicka sredstva i te pare koje su namjenjene za taj dio, uloze u fizicki izgled vanjskog dijela sjeverne tribine?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2021, 12:06

Hajdeee je napisao/la:
14 apr 2021, 12:03
MortemHz je napisao/la:
Što se tiče ankete, imate li nekih prijedloga vezano za Koševo pa da to postavim, kontam dobar je trenutak za to.
Da li bi se kao navijac, ukljucili u neku od akcija za stadion AFHase?
U komentarima ovdje, mozemo predlagati i koji.

Ili nesto tako.
Evo može i ovdje pa ću izabrati nešto. Tvoj prijedlog je super samo kontam preko 95% navijača će glasati za ''Da'', treba nam nešto zanimljivije. :D

viewtopic.php?f=98&p=8257441#p8257441
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 apr 2021, 12:07

skoroalen je napisao/la:
14 apr 2021, 12:04
Zip je napisao/la:
14 apr 2021, 11:57
Evo Safete Susicu, kad se otvori taj racun ds vidimo kolika je tvoja ljubav :kafa:
FaruČe, takodjer...

Da vas vidimo...

Znam samo da od jedne osobe ne ocekujem "ni jedne lipe" sto bi rekao Maminjo 😂

Ako bi koncert donio dobre parex ja se ne bih bunio da se i odrzi u momentu kad bi to nama najvise odgovaralo i kad bi se teren naravno zastitio.
Lijepo je sve imati, al treba to odrzavati a pare se nece same od sebe namaci. Koncerti su jedan od izvora. To je tsko, jbga...

Ovo za kantu bordo boje, obavezno i super ideja...
Takodjer bih volio da se i stepenice vanjske srede, da se uradi i predulaz jer kad kisa pada, brate ko da je bazen ispred.. itd itd

To su neke sitnice koje nisu skupe a daju ljepsi izgled i ugodjsj stadionu...
"Šta, Sarajevo dobilo stadion? Nisam znao. Haj nek im je sa srećom. Možda dođem na proklanjavanje, ako mi se ne bude mačka kotila tad, a nešto mislim da hoće".

Faruk je legenda i on će sigurno dat neku lovu. Član je kluba, dolazi na tekme, čak je i član u UNFKS. Lično sam ga vidio par puta oko stadiona pred početak/na kraju tekmi.
Kad Dzeko uplati a Safet ne uplati. Haos na temi bi bio :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 apr 2021, 12:10

Kakve legende i stadion nema od tog nista. Treba napraviti dobar projekat, marketing, iskoristit kanton, NS BIH itd. Ne znam ni jedan stadion na svijetu da su legende izgradile, to treba uključiti ekonomiste, gradjevince, projektante. Kakve legende kakvi bakraci.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 14 apr 2021, 12:10

Ma samo nemojte titulu prokockati, sve ću im halaliti

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 apr 2021, 12:11

Valjda neki novinar upita nase fudbalske legende, dal ce ucestvovati finansijski u rekonstrukciji stadiona ,koji im je omogucio lagodan zivot po evropskim metropolama.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 apr 2021, 12:12

amypitar je napisao/la:
14 apr 2021, 12:11
Valjda neki novinar upita nase fudbalske legende, dal ce ucestvovati finansijski u rekonstrukciji stadiona ,koji im je omogucio lagodan zivot po evropskim metropolama.
Ma bit će marketing, kampanja bukvalno. Samo da se potpiše i ozvaniči sve krajem aprila jer ovo još nije završeno bez te sjednice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 apr 2021, 12:17

OsmaDolazi je napisao/la:
14 apr 2021, 11:52
FoSte95 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:17
Ma kakva drugačija politika oko igrača i da se tu štedi, sad kada treba tu najviše zapeti, doći do dobrog koeficijenta koji ti garantuje mjesto nosioca u prvom kolu LŠ ti tu treba da štediš
Neće biti štednje da će se skresati buđet. Buđet ce biti toliki koliki jeste ili da se ispravno izjasnim, Nam će nastaviti investirati isto kao i dosada samo što je naglašeno upravnim strukturama da ako hoće da ostanu tu na mjestu moraju donijeti kroz sponzorstva neke novce u klub.
Zašto, pa upravo zato jer ćemo od trenutka kada stadion oficijalno pređe u naše vlasništvo imati mnogo veće troškove održavanja istog, plus investicije koje naravno da neće Nam sve sam snositi jer zapravo on na papiru nije vlasnik kluba jer nismo D.D. Ulagati će i više ali će sada puno veća odgovornost biti na ljudima koji su na direktorskim pozicijama.

Pa pokazatelj takvog pristupa je početak ove godine gdje je već uloženo mnogo mnogo da se akademija i oml. pogon oporave nakon pravog urbicida mladih igrača zadnjih godina. Klub je intenzivno na čelu sa Cioffiem pratio mnogo trenera iz ŠF u Sarajevu, sa nekim se razgovaralo, nekima ponuđen ugovor. Totalna reorganizacija omladinskog pogona i akademije je u tijeku.

Čak sam načuo da bi se vrlo lahko mogla desiti i reorganizacija u prvom timu zbog nedovoljnog broja minuta mladih igrača. Tj da će Emir Hadžić odgovarati za to na kraju sezone i da bi se moglo krenuti u potragu za novim SD.
:kafa: :wave: :wave: :thumbup:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 apr 2021, 12:19

feniksptica je napisao/la:
14 apr 2021, 12:17
OsmaDolazi je napisao/la:
14 apr 2021, 11:52
FoSte95 je napisao/la:
14 apr 2021, 11:17
Ma kakva drugačija politika oko igrača i da se tu štedi, sad kada treba tu najviše zapeti, doći do dobrog koeficijenta koji ti garantuje mjesto nosioca u prvom kolu LŠ ti tu treba da štediš
Neće biti štednje da će se skresati buđet. Buđet ce biti toliki koliki jeste ili da se ispravno izjasnim, Nam će nastaviti investirati isto kao i dosada samo što je naglašeno upravnim strukturama da ako hoće da ostanu tu na mjestu moraju donijeti kroz sponzorstva neke novce u klub.
Zašto, pa upravo zato jer ćemo od trenutka kada stadion oficijalno pređe u naše vlasništvo imati mnogo veće troškove održavanja istog, plus investicije koje naravno da neće Nam sve sam snositi jer zapravo on na papiru nije vlasnik kluba jer nismo D.D. Ulagati će i više ali će sada puno veća odgovornost biti na ljudima koji su na direktorskim pozicijama.

Pa pokazatelj takvog pristupa je početak ove godine gdje je već uloženo mnogo mnogo da se akademija i oml. pogon oporave nakon pravog urbicida mladih igrača zadnjih godina. Klub je intenzivno na čelu sa Cioffiem pratio mnogo trenera iz ŠF u Sarajevu, sa nekim se razgovaralo, nekima ponuđen ugovor. Totalna reorganizacija omladinskog pogona i akademije je u tijeku.

Čak sam načuo da bi se vrlo lahko mogla desiti i reorganizacija u prvom timu zbog nedovoljnog broja minuta mladih igrača. Tj da će Emir Hadžić odgovarati za to na kraju sezone i da bi se moglo krenuti u potragu za novim SD.
:kafa: :wave: :wave: :thumbup:
Trener je taj koji bi trebao da daje minute mladjim igracima.

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 14 apr 2021, 12:21

Bitno je da nije neka prevelika euforija.Svi hvalimo nacelnika ali red je da se pohvale i svi iz kluba koji su napokon pokrenuli ovo pitanje.Velike su se stvari desile za nas i nas klub(pozitivne).@amy vidjeces kad legende zaloze privatna imanja za stadion :rol:

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 14 apr 2021, 12:22

Super. Svaka cast za nacelnika i nasu upravu.
Znaci igrat cemo pretkola konferencijske lige na nasem stadionu.
PSPHM

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 apr 2021, 12:25

Kakva je situacija sa

Djokanovicem
Ahmetovicem
Varesanovicem

I dali taj mali valja ista dervisagic ili kako se zove sto igra spica sto smo ga pekvalifikovali iz juniora..il je i on corak jos jedan u nizu od propale generacije koja je 10 ta na tabeli

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 14 apr 2021, 12:29

MortemHz je napisao/la:
Da li ste zato da se ukloni atletska staza na stadionu? Da

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 apr 2021, 12:30

MortemHz je napisao/la:
14 apr 2021, 12:12
amypitar je napisao/la:
Ma bit će marketing, kampanja bukvalno. Samo da se potpiše i ozvaniči sve krajem aprila jer ovo još nije završeno bez te sjednice.
Zasto da ne ko Bajern, naci sponzora koji ce dati lovu da nosi ime stadiona.To bi mogli odraditi Tan, Nam da neka njihova kompanija za njih sitnu lovu, reklamiraju svoju kompaniju imenom stadiona.
E sad ce neki reci , e taman ce neki jak sponzor zeljeti da po toj kompaniji se zove stadion ovde na Balkanu.
Zasto da ne ako uspijemo vratiti repku, pa ugostiti Francuze, Nijemce, Engleze.
Ako iko ima jake ljude da privucemo sponzore to smo mi sa Namom i Tanom.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 14 apr 2021, 12:32

amypitar je napisao/la:
14 apr 2021, 12:30
MortemHz je napisao/la:
14 apr 2021, 12:12
amypitar je napisao/la:
Zasto da ne ko Bajern, naci sponzora koji ce dati lovu da nosi ime stadiona.To bi mogli odraditi Tan, Nam da neka njihova kompanija za njih sitnu lovu, reklamiraju svoju kompaniju imenom stadiona.
E sad ce neki reci , e taman ce neki jak sponzor zeljeti da po toj kompaniji se zove stadion ovde na Balkanu.
Zasto da ne ako uspijemo vratiti repku, pa ugostiti Francuze, Nijemce, Engleze.
Ako iko ima jake ljude da privucemo sponzore to smo mi sa Namom i Tanom.
Evo ja predlazem, Telemach Arena
PSPHM

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 apr 2021, 12:33

To sponzorsko ime stadiona je zabranjeno u evropi a pitanje je koliko se isplati nekima samo zbog domaceg takmicenja..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 apr 2021, 12:34

Nemojte se ba zavaravat da ce nam sad neku ogromnu lovu upucat u stadion.. max 2-3 m € u roku 2-3 godine.

Jer Vico je prije par sedmica rekao da ce bit njegov cilj 12 terena i da vec bez bilo cije pomoci lovu ima za 6, i takodjer je rekao izmedju redova da bi jos 6 mogla FIFA kesirat. I mislim da je to naj skuplja investicija..

Sad te sale za novinare i press to nece bit neka cifra i krecenje i tako smikanje to ce grad drzava platit, jedini nam gdje ce potrosit je natkrivanje istoka 4 m km i jos 2 miliona na estetske sitnice to je sve

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 14 apr 2021, 12:42

JohnKeynes97 je napisao/la:
14 apr 2021, 12:32
Evo ja predlazem, Telemach Arena
:urnebes:
E baš bi se dobro promovirali kad (potencijalni) korisnici ne bi istu ni vidjeli putem TV ekrana :kafa:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 apr 2021, 12:44

Plus još u maju kad legnu tri miliona od evrope 😍

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, broj6, gh0stHZ, iliyaa8, kogmagie46, Pitar6785 i 295 gostiju.