Nismo nikad dosad pobijedili nikog?Zip je napisao/la: ↑14 apr 2021, 08:33Jel lijep osjecaj pobjedjivati?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Shategabri
- Kontakt:
A ti ko sve znaš?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:59Kazu Februar, Mart pa sad April. Kako je krenulo forumski hordaši će naučiti sve mjesece u godini.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Kakva igranka, teferić je na tom pdf-u. Eto Nam jedva čeka da dobiju Koševo pa da može mega projekte pokrenuti bez da može vratiti sve uloženo,![]()
Kaže nove stolice i farbanje, farbat mogu samo šljive i ogradu na verandi.
Pio

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Zna on sve. I kakav ugovor je potpisan i da Nam ne zeli đaba za svoj klub dobiti stadion koji ćemu dići vrijednost kluba. Zna napaćeni Bošnjo sve.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2021, 08:57A ti ko sve znaš?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:59Kazu Februar, Mart pa sad April. Kako je krenulo forumski hordaši će naučiti sve mjesece u godini.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Kakva igranka, teferić je na tom pdf-u. Eto Nam jedva čeka da dobiju Koševo pa da može mega projekte pokrenuti bez da može vratiti sve uloženo,![]()
Pios Namom sigurno.
Lavor ostaje lavor.
SJAJ SJAJ LJEPOTANE
GOLEMO SI SARAJEVO
GOLEMO SI SARAJEVO
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Al su se uzdigli
Sta cini jedna pobjeds protiv Sarajeva

Sta cini jedna pobjeds protiv Sarajeva

-
- Kontakt:
Sto ne odgovoris siso, jel kontas da ti ne mozes nikome spustit
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Možemo mi gdje hoćemo. Ali vas nema dugo na bh klubovi u UEFA takmičenjima....killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Nabere li se kakvih trofeja? Nego de nam bolaaa upali kasetu protiv Borusije da skupa plačeeemo
-
- Kontakt:
A sta bi ovo trebalo predstavljati, kao neko ismijavanje, vi pravilno pricate a mi ne ili?Stroj1946 je napisao/la: ↑14 apr 2021, 09:46Možemo mi gdje hoćemo. Ali vas nema dugo na bh klubovi u UEFA takmičenjima....killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Nabere li se kakvih trofeja? Nego de nam bolaaa upali kasetu protiv Borusije da skupa plačeeemo

preporucio bih da se drzite rigijevih fora VHS velikan, pijacari i slicno, ipak je i on takav kakav je, puno veci intelektualni nivo od vas

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 apr 2021, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sta imam odgovoriti kad ne znas procitati sta sam te pitao.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 09:43Sto ne odgovoris siso, jel kontas da ti ne mozes nikome spustit
Eki ti zayebam jer si napisao " jel to nikog nismo do sad pobjedili" a ja te pitao u kontekstu kako je pobjedjivati jer ste bez poraza 10-tak utakmica

Ludilo, sta uradi jedna pobjeda nad Sarajevom.
Eto postali ste ko i ovi msli plavi, vise se rsduju pobjedi nad Sarajevom nego konacnoj tabeli u Maju.

Vrlo brzo najljepsi stadion, kakav dolikuje da igra najjveci i najtrofejniji klub u drzavi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:59Kazu Februar, Mart pa sad April. Kako je krenulo forumski hordaši će naučiti sve mjesece u godini.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Vrlo brzo ce i kone moliti da na Koševu igraju, jer su sa cat 3 ,pali na cat 2 zbog neulaganja u isti.
Nece nas kone moliti...amypitar je napisao/la: ↑14 apr 2021, 10:13Vrlo brzo najljepsi stadion, kakav dolikuje da igra najjveci i najtrofejniji klub u drzavi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:59Kazu Februar, Mart pa sad April. Kako je krenulo forumski hordaši će naučiti sve mjesece u godini.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Vrlo brzo ce i kone moliti da na Koševu igraju, jer su sa cat 3 ,pali na cat 2 zbog neulaganja u isti.
Oni i onako ne igraju Evropu za domaće Prvenstvo ili nize lige moze i cat2.

Eno ih sklapaju modele po kojima bi prosili za renoviranje stadiona.
PrOsJaCi 1946
PrOsJaCi 1946
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Stara socijalisticka rusevina bez krova nad glavom sa atletskom stazom u najhladnijoj vukojebini na svijetu.
Plus uzeto u zakup.
Smijesni ste.
Plus uzeto u zakup.
Smijesni ste.
Sta odabrati:
1.ZELJEZNICAR ROTO PRESS
2.ZELJEZNICAR TWIST TOWER.
1.ZELJEZNICAR ROTO PRESS
2.ZELJEZNICAR TWIST TOWER.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo cemo kone zamoliti za pocetak da nam pozajme trafo-stanicu,nama su ovi iz Elektrodistribucija obecali odmah priključiti,necemo cekati tri godine da to urade...

Pa stari socijalisticki stadion je i Zvezde, Partizana pa su Nou Camp za Grbavicu.
Zakup je prvi pred uslov da stadion predje u vlasnistvo kluba, sto ce se ovim ugovorom i ozvaniciti.
Svidjalo se to nekom ili ne Kosevo ce u buducnosti biti u vlasnistvu FK. Sarajeva.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 apr 2021, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.