Olimpik Sarajevo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
evo jedne za mustuluka vladavic sutra ili prekoutra potpisuje za olimpik
eto gracic najavio ujedinjenje sa famosom, po meni odlican potez
slazem se! imat ce pomoc od opstine Ilidza,imat ce napokon svoj stadion u Hrasnici i svoje navijace,bar ce liciti na klub.. mada je stadion u Hrasnici u prilicno losem stanju,treba tu uloziti novca da bi se mogle igrati utakmice Premier lige,ali realno Olimpic bez svog stadiona i navijaca ne lici na klub,ne znam ni na sta lice ustvari..arbitar je napisao/la:eto gracic najavio ujedinjenje sa famosom, po meni odlican potez
ja taman pomislio da ce se ujediniti sa konama.. ali kontaju ljudi gdje ce poslovati sa klubom koji se raspada, bolji je Famos
je.bo Sarajevo 1946 

Iskustvo mi govori da će se ovim potezom ugasiti i Famos i Olimpic, kao što se to desilo i sa Zenicom i Đerzelezom. Gracić je igrač koji očito želi vrlo brzo vratiti uloženu lovu bez obzira na reputaciju klubova koje će svojim poslovanjem uništiti. Nikada ne bih volio da tipovi poput Gracića budu na čelu mog kluba. Pozdrav.arbitar je napisao/la:eto gracic najavio ujedinjenje sa famosom, po meni odlican potez
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ne znam baš, to ne bi bilo loše, ali je Gracić u početku pogriješio s klubom. Trebao je preuzeti Bosnu iz Visokog, Rudar iz Kaknja ili tako neki klub, s kojim bi sve lakše išlo. Ova fuzija s Famosom ne može biti loša, dobilo bi publiku i stadion.avlami97 je napisao/la:Iskustvo mi govori da će se ovim potezom ugasiti i Famos i Olimpic, kao što se to desilo i sa Zenicom i Đerzelezom. Gracić je igrač koji očito želi vrlo brzo vratiti uloženu lovu bez obzira na reputaciju klubova koje će svojim poslovanjem uništiti. Nikada ne bih volio da tipovi poput Gracića budu na čelu mog kluba. Pozdrav.arbitar je napisao/la:eto gracic najavio ujedinjenje sa famosom, po meni odlican potez
nisam siguran da famos u ovom trenutku uopšte ima prvi tim, mislim da tamo situacija ne može biti gora nego što jeste, vidjecemo sta ce bitiavlami97 je napisao/la:Iskustvo mi govori da će se ovim potezom ugasiti i Famos i Olimpic, kao što se to desilo i sa Zenicom i Đerzelezom. Gracić je igrač koji očito želi vrlo brzo vratiti uloženu lovu bez obzira na reputaciju klubova koje će svojim poslovanjem uništiti. Nikada ne bih volio da tipovi poput Gracića budu na čelu mog kluba. Pozdrav.arbitar je napisao/la:eto gracic najavio ujedinjenje sa famosom, po meni odlican potez
Gdje su sada Zenica i Đerzelez? Famos će kad tad doći na svoje, a kada bi ga preuzeo Gracić ne znam šta bi bilo sa njima. Sve je to lov u mutnom i pranje para uz nečije odobrenje. Gracić ima Olimpic. Ako istinski želi pomoći tom klubu, što ne renovira već postojeći stadion, oživi lokalnu zajednicu, počne ulagati u omladinski pogon od pionira do starijih juniora, razvije biznis, a navijači iz tog dijela grada će doći na stadion i ima će publiku. Olimpic je već imao svoje poklonike koji su bili redovni na utakmicama na Otoci i da je taj trend nastavljen već bi imali više navijača od Slavije iz Istočnog Sarajeva. To što radi Gracić su ublehe za naivne. On želi po svaku cijenu da ostvari lični profit ne razmišljajući o lokalnoj zajednici i društvu uopće.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sta je sa Jeseom? nista od produzenja? vidim nema ga na ovom spisku igraca koji su se pojavili danas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Lupas bzv.....covjek je u fudbalu zato sto to voli......a pare normalono da zeli vratiti sto je ulozio......sto se tice licnog profita,covjek ima sve sto zeli, tako da mu je Olimpic prvenstveno zadovoljstvo.... pokusao je sa Sarajevom napraviti dobre stvari i pokrenuti par projekata iz kojih bi se klub financirao, ali .....da ne ponavljam ispricane price 100 puta.....postojeci stadion na Otoci niko lud ne bi uzeo da renovira i odrzava...avlami97 je napisao/la:Gdje su sada Zenica i Đerzelez? Famos će kad tad doći na svoje, a kada bi ga preuzeo Gracić ne znam šta bi bilo sa njima. Sve je to lov u mutnom i pranje para uz nečije odobrenje. Gracić ima Olimpic. Ako istinski želi pomoći tom klubu, što ne renovira već postojeći stadion, oživi lokalnu zajednicu, počne ulagati u omladinski pogon od pionira do starijih juniora, razvije biznis, a navijači iz tog dijela grada će doći na stadion i ima će publiku. Olimpic je već imao svoje poklonike koji su bili redovni na utakmicama na Otoci i da je taj trend nastavljen već bi imali više navijača od Slavije iz Istočnog Sarajeva. To što radi Gracić su ublehe za naivne. On želi po svaku cijenu da ostvari lični profit ne razmišljajući o lokalnoj zajednici i društvu uopće.
- L' Imperator
- Kontakt:
mozel' mi neko odgovorit' kakav je igrac Haris Duljević ??
#samoRudar #zauvijek
Veoma dobar momak koji mi je komsija iz fine porodice nije jalijas,voli raditi i bice fin igrac od njegaL' Imperator je napisao/la:mozel' mi neko odgovorit' kakav je igrac Haris Duljević ??

1921-2011
- L' Imperator
- Kontakt:
hvala tiEsii TM87 je napisao/la:Veoma dobar momak koji mi je komsija iz fine porodice nije jalijas,voli raditi i bice fin igrac od njegaL' Imperator je napisao/la:mozel' mi neko odgovorit' kakav je igrac Haris Duljević ??

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
zar je 'mali' Hare vec dotle dogurao?svaka mu cast,bice nesto od njegaL' Imperator je napisao/la:hvala tiEsii TM87 je napisao/la:Veoma dobar momak koji mi je komsija iz fine porodice nije jalijas,voli raditi i bice fin igrac od njegaL' Imperator je napisao/la:mozel' mi neko odgovorit' kakav je igrac Haris Duljević ??

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- L' Imperator
- Kontakt:
ajdee (:Esii TM87 je napisao/la:Ima jedan klip ako uspijem naci postavi cu.
#samoRudar #zauvijek
[youtube][/youtube]L' Imperator je napisao/la:ajdee (:Esii TM87 je napisao/la:Ima jedan klip ako uspijem naci postavi cu.
1921-2011
- L' Imperator
- Kontakt:
nije losh maliEsii TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]L' Imperator je napisao/la:ajdee (:Esii TM87 je napisao/la:Ima jedan klip ako uspijem naci postavi cu.

#samoRudar #zauvijek
Koliko znam ovaj mali ide u Dubai a mali Ducic je vec deset dana na probi u Dinamu.
Najvjerovatnije u Olimpic dolazi neki cileanac,zadnji vezni.Drugi stranac koji dolazi u zimskom prelaznom roku.
Najvjerovatnije u Olimpic dolazi neki cileanac,zadnji vezni.Drugi stranac koji dolazi u zimskom prelaznom roku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.