Realno mislim da uz Cerica koji se nesto vezao i uz tu modnu industriju Nalic ima najvise sansi,ako nista zbog kulturica oblacenja .Osim je dibidus u kontru bio tome

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Realno mislim da uz Cerica koji se nesto vezao i uz tu modnu industriju Nalic ima najvise sansi,ako nista zbog kulturica oblacenja .Osim je dibidus u kontru bio tome
Pa neka malo, bilo je i vrijeme nakon toliko decenija mostarskog lizanja čmara sarajlijama, nek se malo i pošibaju, dosta je pedderluka
Često su navijači pisali da ne dolazi redovno na treninge
PappiPapp je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:31Dobrodosao pasha.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 19:27![]()
![]()
Pappi kralju
Kad Zeljo bude gostovao na stadionu Rođeni
A bude mogla publika
Eto mene dole kod vas
A torpedo posada mrs sto dalje od nas.
Ceric i Nalic, ubaceni dvojac iz Banjaluke da ih dokrajci.
Što sam ja mislio da je on iz TuzleTristan je napisao/la: ↑13 apr 2021, 20:24Ceric i Nalic, ubaceni dvojac iz Banjaluke da ih dokrajci.
Vjerovatno jer je trenirao i Slobodu i Tuzla City.
Nalicu pare nisu prioritet tako da on ima najvise sansi
Kao dijete je došao u Tuzlu, jer mu je otac prešao iz borca u Slobodu i postao jedan od najvećih u historiji kluba.
Kazu Februar, Mart pa sad April. Kako je krenulo forumski hordaši će naučiti sve mjesece u godini.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Jel lijep osjecaj pobjedjivati?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 00:54Je li ovo Pitari konacno mogu upadati na temu Rekonstrukcije stadiona u BiH ili je sve to opet neka igranka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.