FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nadam se da cemo uzeti Borac , valjda su i igraci svjesni sta znaci ova utakmica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nista onda nek nam Husara nabaci kakvog centalnog veznog za grupnih faza,taman i Celi pase sto vise transfera dok je tu,nisu dzaba akademci po posudbama,a dovedeni Kanurici,Zidani,Adukori itd.
Nasa u17 vodi 0-3 kod Zelje nakon 45min. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kad bi dobili Borca to bi bilo to, zato maximalna podrška, karantin, držat ih sve kao kap vode na dlanu, psiholog, obećat premije ko nikad do sad. Takođe, izgubit možemo puno, ulog je prevelik kako za nas tako i za njih.
Razlika igranja ove sezone u LP ili konfen. lige za nas je između 1.5-2 miliona eura, zato obećat im za pobjedu premije kao nikad do sad.
Na nama navijačima je da ukazujemo na eventualnu nepravdu i oštećenje od strane sudija u subotu, treba pritisak odmah na sudiju izvršit čim saznamo ko će dijeliti ne(pravdu), prijetit, ukazivat, sve raditi.
"Ako si pravi, sudija ti ne može ništa.."
NISMO PRAVI NIT ĆEMO BIT, takvi smo da nam svaka odluka sudije na našu štetu može biti pogubna. Uz pošteno suđenje možda i možemo nešto napraviti na želju, htijenje i maximalan angažman svih. I tad nam nisu prevelike šanse kako igramo. A u slučaju šiljenja, nama je kiks onda zagarantovan.
Razlika igranja ove sezone u LP ili konfen. lige za nas je između 1.5-2 miliona eura, zato obećat im za pobjedu premije kao nikad do sad.
Na nama navijačima je da ukazujemo na eventualnu nepravdu i oštećenje od strane sudija u subotu, treba pritisak odmah na sudiju izvršit čim saznamo ko će dijeliti ne(pravdu), prijetit, ukazivat, sve raditi.
"Ako si pravi, sudija ti ne može ništa.."
NISMO PRAVI NIT ĆEMO BIT, takvi smo da nam svaka odluka sudije na našu štetu može biti pogubna. Uz pošteno suđenje možda i možemo nešto napraviti na želju, htijenje i maximalan angažman svih. I tad nam nisu prevelike šanse kako igramo. A u slučaju šiljenja, nama je kiks onda zagarantovan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nermin Bijelonja ST 22 tekme 14 golova i 2 asistencije
Kenan Lamadzema RW 23 tekme 11 golova 6 asistencija
Obecavaju
Kenan Lamadzema RW 23 tekme 11 golova 6 asistencija
Obecavaju

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
3 min 0-1 Nurkovic
12 min 0-2 Numanovic
17 min 0-3 Ljukovac
12 min 0-2 Numanovic
17 min 0-3 Ljukovac
Ja ne vjerujem da su sebi dopustili da se kockaju sa ovakvom titulom pa hajmo reci i kupom. I da nisu doveli adekvatna pojacanja odnosno da su pustili oba igraca koja su nam donosila prevagu. Prvo zbog novog uefinog natjecanja. Drugo zbog dobro koeficijenta koji nam moze donijeti ulogu nosioca. A trece zbog toga sto bismo titulom ovogodisnjom i peharom kupa stigli Zeljeznicar po trofejima. Mislim da bi bilo 15-15. Zar to sve vrijedi para koje smo dobili za transfere Rahmanovica i Tatara. Mislim u dobroj smo mi prilici i sad da to osvojimo ako Bog da. I nadam se uz Boziju pomoc da hocemo. Ali je stres ovo mrljavljenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sada je 13-13 i faktički nam je potreban jedan trofej liga/kup da ih prestignemo.Gomis99 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 15:19Ja ne vjerujem da su sebi dopustili da se kockaju sa ovakvom titulom pa hajmo reci i kupom. I da nisu doveli adekvatna pojacanja odnosno da su pustili oba igraca koja su nam donosila prevagu. Prvo zbog novog uefinog natjecanja. Drugo zbog dobro koeficijenta koji nam moze donijeti ulogu nosioca. A trece zbog toga sto bismo titulom ovogodisnjom i peharom kupa stigli Zeljeznicar po trofejima. Mislim da bi bilo 15-15. Zar to sve vrijedi para koje smo dobili za transfere Rahmanovica i Tatara. Mislim u dobroj smo mi prilici i sad da to osvojimo ako Bog da. I nadam se uz Boziju pomoc da hocemo. Ali je stres ovo mrljavljenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Javljaj nam i drugo poluvrijeme molim te
Vico namjestio 

Tako je. Moja greska. Gdje im nadodah 2 trofeja . Gori sam od njih u izmisljanju.MortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2021, 15:22Sada je 13-13 i faktički nam je potreban jedan trofej liga/kup da ih prestignemo.Gomis99 je napisao/la: ↑13 apr 2021, 15:19Ja ne vjerujem da su sebi dopustili da se kockaju sa ovakvom titulom pa hajmo reci i kupom. I da nisu doveli adekvatna pojacanja odnosno da su pustili oba igraca koja su nam donosila prevagu. Prvo zbog novog uefinog natjecanja. Drugo zbog dobro koeficijenta koji nam moze donijeti ulogu nosioca. A trece zbog toga sto bismo titulom ovogodisnjom i peharom kupa stigli Zeljeznicar po trofejima. Mislim da bi bilo 15-15. Zar to sve vrijedi para koje smo dobili za transfere Rahmanovica i Tatara. Mislim u dobroj smo mi prilici i sad da to osvojimo ako Bog da. I nadam se uz Boziju pomoc da hocemo. Ali je stres ovo mrljavljenje.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Raspustiti 70% ove ekipe, Hadziju i na ljeto i dovesti kvalitetne igrače
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Evo je pantelija, kao da se namjestio konkurs za tebe.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 apr 2021, 14:22Ovo je jako bitno. Vidi se da Cioffi radi, polako je detektirao nedostatke i sad to uvodi.MortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2021, 13:49Fudbalski klub Sarajevo raspisuje glas za prijem radnika na sljedeće pozicije u Omladinskom pogonu:
1. Trener
2. Fitnes trener
3. Video analitičar utakmica
Potrebno je da kandidati pored svog CV-ja pošalju sljedeće podatke:
- strani jezik koji govore,
- UEFA Licenca koju posjeduju;
- dokaz da su bili na nekom seminaru i/ili kursu fudbala kao i da su učestvovali ili radili u nekoj od Akademija van granica Bosne i Hercegovine.
Oglas traje do 24.04.2021., a prijave potrebno slati na [email protected].
Ajde da nam napokon bude bolje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vide se prvi potezi Cioffija. Nadam se da ce ovako nastaviti, i da podignu akademiju na visi nivo.MortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2021, 13:49Fudbalski klub Sarajevo raspisuje glas za prijem radnika na sljedeće pozicije u Omladinskom pogonu:
1. Trener
2. Fitnes trener
3. Video analitičar utakmica
Potrebno je da kandidati pored svog CV-ja pošalju sljedeće podatke:
- strani jezik koji govore,
- UEFA Licenca koju posjeduju;
- dokaz da su bili na nekom seminaru i/ili kursu fudbala kao i da su učestvovali ili radili u nekoj od Akademija van granica Bosne i Hercegovine.
Oglas traje do 24.04.2021., a prijave potrebno slati na [email protected].
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Raspored ne raspored, moramo dobiti Borac. Cinjenica je da pred kraj mi imamo lakse utakmice, a da ce se ovi ispod nas lomiti. Medjutim s ovakvom igrom mi ne mozemo s pravom reci ni da cemo dobiti Olimpik, Slobodu, Mladost, Radnik.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon i 85 gostiju.